View tracker

Ja då har jag kommit på något att skriva om här! Det är nämligen så att jag börjat träna igen och tänkte att jag kunde dela med mig av mina framsteg och mål på bloggen. Jag har ett mål att gå upp 2-3kg till jul och totalt 8-10kg till sommaren och då menar jag inte bara i muskelmassa för att det är omöjligt. Utan i total kroppsvikt (muskler, fett, etc). Så det är bara att sätta igång med att äta äta äta och sen äta lite till och självklart träna. Bilden här visar min frukost idag vilket var 2 portioner utav Star nutrition's protein pannkakor och 1 gainer från Swedish Supplements vilket gav mig en frukost på 1,840 Kcal och 120g Protein.

Sen så började min kompis med ett 6 Veckors Bröstprogram idag som jag hoppade på så vi får se vilka framsteg man kommer göra utav det. Men nu är klockan 23:50 och det är dags att sova så man orkar upp imorgon kl 07:00.

  • 0 readers

Likes

Comments

Ja, som rubriken lyder så var det ju faktiskt ett bra tag sen man var här inne och knappade haha. Helt ärligt så hade jag helt glömt bort att jag hade den här bloggen, kanske inte så konstigt då jag inte riktigt var så aktiv och engagerad. Men vem vet kanske ska ta och göra ett nytt försök och se vad som händer?

Har ju hänt en del sen senaste inlägget, så det kanske kommer bli riktigt spännande ;)

Likes

Comments

Nu har jobbet dragit igång ingen, så har jobbat idag och ska jobba tis-ons. Sen är det 2 dagars ledighet innan allt drar igång. Är också på jakt efter en ny bil så ska åka och kolla på en ny BMW i veckan känns dock inte bra i plånboken då jag ska köpa en lägenhet men behöver verkligen en ny bil. Men kan lägga upp mer om detta imorgon, är helt slut efter dagens jobb och efter gymmet. Har det bra godnatt!

Likes

Comments

Idag så har jag inte heller gjort speciellt mycket (standard söndagar för mig). Men åkte i alla fall och lämnade in min Tissot klocka på Klockmaster och nu vänta på att dom ringer mig. Känns naket på armen men har mina andra att välja på.

Ska försöka sova nu men kommer inte bli lätt då min hund snarkar otroligt högt, godnatt!

Likes

Comments

Vart inget inlägg igår, var så himla seg i huvudet. Gjorde absolut ingenting från när jag vakna till typ 18:00 då jag åt middag. Efter det så blev det bio i Sickla vid 21:00, såg nya Mission impossible filmen med tjejen och hennes bror. Efter det så åkte vi in och lämnade honom på Stockholm Cruising, där det var tvärstopp så släppte honom så fort jag kunde och vände sedan hemåt. Missade dock avfarten som jag skulle ta och vägrade vända då det var stop. Så körde genom stan till Liljeholmen vilket slutade med att vi var hemma 01:15.

Likes

Comments

View tracker

Åkte hem lite senare än planerar vid ca 4:a tiden och hamnade i lite köer men dom släppte efter Mölnvik så kunde rulla hem utan problem. Men när jag nästan var hemma så blev jag omkörd utav en Polis som konstigt nog körde in på min gata med blåljusen på. Det visade sig att det hade varit en biljakt som slutat på vår gata då den är en återvändsgränd. Det stod 2 polisbilar där och sedan flyktfordonet som granskades utav sökhundar. Jag blev ganska förvånad och åkte in för att parkera bilen, en utav poliserna kom fram till Lovisa och berättade vad som hade hänt och att vi inte skulle vara oroliga. Så min dag blev inte riktigt som planerat men den vart ändå bra.

Åkte och handla lite grejer till middagen (Kycklingfilé med rostade grönsaker) efter detta och gjorde lite hemma gjord Müsli också. Men nu ska jag duscha och kolla lite film med damen, godkväll.

Likes

Comments

Ligger i sängen och funderar över vad jag ska göra idag. Måste åka och lämna jaggan hos min far och sen måste jag åka och handla mat. Ungefär så långt har jag kommit i planeringen men tänkte kanske också svänga förbi Klockmaster och lämna in ena klockan. Blir nog en tur till gymmet också så man kan bättra på träningsvärken.
Men jag kommer uppdatera mer om allt detta under dagen.

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska börja med den här bloggen men vi kan väl börja med en liten presentation. Jag heter Hampus och är en kille på 19 somrar från Stockholm. Jag är uppvuxen i Hägersten och har en rad olika intressen här i livet, bland annat bilar, klockor, kläder mm.

Det här med bloggande är nytt för mig så kommer nog ta ett tag innan jag kommer in i det då det känns väldigt annorlunda fortfarande. Men det verkar som ett roligt tidsfördriv så tycker det är värt att prova på. Vad bloggen kommer handla om eller ja inrikta sig på är inte riktigt helt klart i nu läget men det lutar mot min vardag typ. Lite vad jag gör, vad jag har för tankar och vad som planeras osv.

Men det var nog allt för det här inlägget så ha en fortsatt trevlig dag.

Likes

Comments