Äntligen en ny video! Igår fick jag lust att filma halloween videos och att uppdatera min youtube  kanal så jag tänkte på nånting enkelt som man kunde vara på halloween och filmade sedan detta. Jag satt där och sminkade mig, inte bara 1 gång utan 2 gånger (första gången var för att testa, andra gången var för att  filma). ​Redigeringen tog sin tid men var det värt det? Absolut. 

Som jag säkert skrivit tidigare så krånglar min dator ibland. Jag kan ibland redigera jätte bra och avancerat men då brukar datorn bestämma sig för att stänga av sig och då försvinner allting.... många timmars redigering helt i onödan! Så därför brukar jag redigera lite snabbare och lite enklare nu för tiden. Jag längtar tills dagen jag kan filma och redigera ännu bättre... för det här är nånting jag älskar att göra och brinner för. Jag har ju trots allt velat youtube:a sen 2009. 

Skriv gärna vad ni tycker!! Uppskattar det jätte mycket. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Uggghhh vilken tröttsam dag det är för mig idag. Jag är så seg och jag vet att om jag hade lagt mig i min säng här och nu så hade jag somnat lika snabbt. Jag har börjat få dom här trötta dagarna väldigt ofta nu för tiden och jag har ingen aning om varför.. det är så jobbigt! Mina ögon känns så tunga och pgv mina synlinser så ser jag bara suddigt.

Jag får på något sätt försöka pigga upp mig själv nu för strax ska jag åka in till stan och träffa en vän som jag inte umgåtts med på evigheter! Vi sågs på Justin biebers konsert lite snabbt och bara där och då insåg vi hur mycket både hon och jag har ändrats. Vi båda har ju växt upp så mycket sen sist vi sågs, haha!


Likes

Comments

🍂 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR //5. HÄR 🍂

Äntligen börjar hösten dyka fram! Höst är nog min favorit årstid. Något som jag älskar speciellt med just hösten är höst modet. Jag som blivit beroende utav väskor och skor på sistone vill ju bara beställa en massa skor att ha på mig med olika outfits nu efter att jag kollat runt lite på nellys hemsida. Knä höga skor är ju väldigt inne just nu, men ska man kanske beställa hem ett par boots med lite klack på som nr 1 ? Hmm...

Likes

Comments

Idag fick jag hem två paket. Ena paketet innehöll hår olja för mitt krull-lockiga hår och andra paketet innehöll en guess väska. Jag är så nöjd! Jag har lyckats hitta ett märke som säljer billigt (om man jämför med alla andra märken) och förutom det så älskar jag designerna på väskorna jag sett. Dom är väldigt "Classy" och unika enligt mig. Jag har beställt en lite mindre väska denna gång, eftersom att jag länge velat ha en sån, men jag har även ögonen på en annan guess väska som jag förhoppningsvis snart kommer att beställa hem! Vad tycker ni om denna?

Likes

Comments

Den här dagen var dagen vi skulle åka hem. Men vi hade några timmar kvar att spendera då bussen skulle komma och hämta oss runt halv 8 på kvällen så vi spenderade halva dagen i en affär som en vän äger där borta. De bjöd oss på vattenpipa, mat, te och samtidigt spådde de oss. Dom andra köpte även en del grejer därifrån innan vi lämnade men jag ville bara ha en nyckelring som souvenir. Jag hade tänkt att köpa den men fick den som present istället, sjukt godhjärtade människor är dom!

Om det var något jag hörde väldigt ofta där borta så fort någon fick reda på att jag var kurd så var det "to kurmanjy zaney???" Vilket betyder "kan du prata Kurmanjy?"... tillslut blev det bara roligt när folk frågade det... jag kunde inte ta frågan seriöst längre och den meningen har fortfarande fastnat i mitt huvud. Det här var iallafall sista inlägget ifrån Turkiet. Det var en sjukt rolig och härlig resa som jag sent kommer att glömma. 

Likes

Comments

Prenumerera på min YouTube :)
meyav123