View tracker

Heej!

Life update: Jag lever och har höstlov nu. Jag försöker komma på någonting intressant att filma till min youtube kanal men hjärnan har lagt ner idéerna verkar det som. Jag har gått igenom tuffa veckor men mår ganska så bättre nu, och om 2 dagar kommer min kusin som jag inte träffat på lite över 1 år, och jag ska vara hennes guide här i Stockholm (jag är själv som en turist trots att jag bott här i ca 13-14 år.) Men det fixar sig nog!

Jag har glömt att berätta om justin biebers konserter som jag gick på... ganska rolig historia faktiskt ang hur vi hamnade i golden cirkel andra kvällen, men vi får se om jag gör ett inlägg om det. Nu måste jag fixa mig för jag ska ut om en stund och har mycket att göra tills dess.


4 utav mina senaste bilder... jag måste bli bättre på att ta bilder igen.


Ps. Vad klädde ni ut er till denna halloween?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen en ny video! Igår fick jag lust att filma halloween videos och att uppdatera min youtube  kanal så jag tänkte på nånting enkelt som man kunde vara på halloween och filmade sedan detta. Jag satt där och sminkade mig, inte bara 1 gång utan 2 gånger (första gången var för att testa, andra gången var för att  filma). ​Redigeringen tog sin tid men var det värt det? Absolut. 

Som jag säkert skrivit tidigare så krånglar min dator ibland. Jag kan ibland redigera jätte bra och avancerat men då brukar datorn bestämma sig för att stänga av sig och då försvinner allting.... många timmars redigering helt i onödan! Så därför brukar jag redigera lite snabbare och lite enklare nu för tiden. Jag längtar tills dagen jag kan filma och redigera ännu bättre... för det här är nånting jag älskar att göra och brinner för. Jag har ju trots allt velat youtube:a sen 2009. 

Skriv gärna vad ni tycker!! Uppskattar det jätte mycket. 

Likes

Comments

View tracker

Uggghhh vilken tröttsam dag det är för mig idag. Jag är så seg och jag vet att om jag hade lagt mig i min säng här och nu så hade jag somnat lika snabbt. Jag har börjat få dom här trötta dagarna väldigt ofta nu för tiden och jag har ingen aning om varför.. det är så jobbigt! Mina ögon känns så tunga och pgv mina synlinser så ser jag bara suddigt.

Jag får på något sätt försöka pigga upp mig själv nu för strax ska jag åka in till stan och träffa en vän som jag inte umgåtts med på evigheter! Vi sågs på Justin biebers konsert lite snabbt och bara där och då insåg vi hur mycket både hon och jag har ändrats. Vi båda har ju växt upp så mycket sen sist vi sågs, haha!


Likes

Comments

🍂 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR //5. HÄR 🍂

Äntligen börjar hösten dyka fram! Höst är nog min favorit årstid. Något som jag älskar speciellt med just hösten är höst modet. Jag som blivit beroende utav väskor och skor på sistone vill ju bara beställa en massa skor att ha på mig med olika outfits nu efter att jag kollat runt lite på nellys hemsida. Knä höga skor är ju väldigt inne just nu, men ska man kanske beställa hem ett par boots med lite klack på som nr 1 ? Hmm...

Likes

Comments

Idag fick jag hem två paket. Ena paketet innehöll hår olja för mitt krull-lockiga hår och andra paketet innehöll en guess väska. Jag är så nöjd! Jag har lyckats hitta ett märke som säljer billigt (om man jämför med alla andra märken) och förutom det så älskar jag designerna på väskorna jag sett. Dom är väldigt "Classy" och unika enligt mig. Jag har beställt en lite mindre väska denna gång, eftersom att jag länge velat ha en sån, men jag har även ögonen på en annan guess väska som jag förhoppningsvis snart kommer att beställa hem! Vad tycker ni om denna?

Likes

Comments

Prenumerera på min YouTube :)
meyav123