Befinner mig just nu i Uppsala igen. Kom hit runt 18 tiden och är för första gången hos min pappa.... jag besöker inte han för första gången utan jag är i hans lägenhet och sover över hos honom denna gång för första gången. Jag brukar oftast vara hos min syster eftersom att min pappa nästan jobbar hela tiden och det blir långtråkigt att vara ensam hemma här, men imorgon ska jag fokusera på pluggandet när jag ändå är ensam så det ska bli skönt!

Förresten jag blev förfrågad om att vara med i gåsmamman men jag var tvungen att tacka nej *sadface*. Nu ska jag dricka mitt te, ta bort all smink och vara ledsen över att jag inte kan vara med på inspelningsdagarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

 Jag spenderade nyligen 5 dagar i uppsala där min syster och min pappa bor. Jag älskar att åka dit, jag får en ny positiv energi därifrån varje gång jag åker dit och mycket mer motivation tillskillnad ifrån Stockholm där jag bor. Jag vet inte vad det är som gör allt så mycket bättre när jag är där, men jag brukar alltid försöka åka dit så fort jag får chansen. Jag har alltid nånting att göra när jag är där, och jag älskar det.

Likes

Comments

Ny video!! Jag är så glad över att äntligen kunna lägga upp nånting igen. Jag är inte så säker på min "thumbnail" tho. Ni ska få se hur de gick för mig att ta dessa bilder till stilbilden på videon senare... borde jag kanske byta till den andra?

Vad tycker ni om videon? Ge gärna kritik!

Likes

Comments

Idag har jag spelat in en video!! Jag är så glad över det då det var ett tag sedan jag gjorde det och det kändes väldigt bra. Jag ska från och med nu bara göra det JAG tycker om att göra, så att saker och ting kommer ut helhjärtat.. för det blir alltid bäst så! I min video så berättar jag även lite om varför jag varit borta på sistone, och jag nämner att det är väldigt rörligt i mitt liv just nu.

Annars så har jag inte gjort så mycket mer. Spelat in en video, tagit en massa bilder och lyssnat på musik hela dagen.. det är vad jag har gjort idag..... Nåja! Förresten, jag har länge velat försöka ta den där typiska sol bilden alla snygga tjejer på Instagram tar, jag vet inte riktigt om jag lyckades hahaha.

Likes

Comments

Såhär har min onsdag och torsdag sett ut i bild. I onsdags så var det dags för stylist SM som hölls i studion vid kulturhuset här i Stockholm. Stylist SM är en tävling som pågår varje år mellan olika stylist klasser runt om i Sverige. Förra året så vann min skola och därför hölls tävlingen i Stockholm. iår kom min skola 2a!! Sjukt duktiga var tjejerna som fick sminka och styla modellen. Att komma 2a är ändå sjukt bra! Ingen utav oss trodde att vi skulle komma så långt när vi såg alla andras modeller men 2a blev det!!!

Igår (torsdag) så mötte jag min vän Nora ganska sent på kvällen för att fika, och tillslut äta. Vi skulle egentligen ta en promenad men vi bor ju i Sverige och här kan det helt plötsligt gå ifrån sol till regn & snö så en promenad i det där vädret var ingen utav oss sugna på. På sistone så har vi inte haft tiden att sitta ned och verkligen prata så det var så skönt att få prata ut och skratta som vi alltid gör när vi är tillsammans. Jag älskar såna här stunder med mina vänner💜

Likes

Comments

BRÖLLOPSMÄSSAN

18-19 februari så var det bröllopsmässan här i Stockholm och som jag skrev i ett annat inlägg så fick vi stylist klasser i min skola äran att få vara modellernas makeuparister och hårstylister iår. Jag var bara där på söndagen men det var kul och annorlunda! Jag stod mesta dels i våran montör och/eller stylade håret på folk. Sminket kände jag mig lite osäker på så jag höll mig till att prata med människor och fixa håret istället. Jag hade lätt kunnat göra om det här! :)

Likes

Comments

Nya inlägg