TURKIET 2016

Alltså jag längtar så mycket till sommarlovet som börjar om någon vecka!! Jag ser så mycket framemot att få åka utomlands i augusti med min vän i två veckor... att få åka till örebro & göteborg, att börja jobba (!!!), att börja lägga upp videon på youtube igen och att få umgås med en massa härliga människor och förhoppningsvis göra sommaren till den bästa. Men vad jag mest ser framemot denna sommar är att få andas. Och vad jag menar med det är att jag längtar till att få vakna upp och andas ut och inte tänka på skolan och alla läxor & prov... nu kommer skolan vara på paus i ca 3 månader framåt.... Jag längtar så mycket till att få gå igenom mina dagar i lugn och ro.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I lördags så var det dags för oss att fira min syster som precis fyllt 30 år!! Min syster kan jag nästan kalla för min andra mamma då det inprincip var hon som tog hand om mig som barn tills jag blev 10 år gammal och hon gifte sig och flyttade ut. Minns den dagen som om det vore igår... jag grät på hennes bröllop och det värsta är väl ändå att det finns bevis på det med. 10 åriga Meyav som är helt sur på sin syster som bara några timmar senare lämnar henne haha...

Vi var iallafall ett gäng som drog till xsara och hade det kul. När mannen kom fram till oss för att gratta min syster och sjunga happy b-day så insåg vi inte att halva lokalen också fyllde år.... 10-15 min senare sitter vi där och hör fortfarande "happy birthdayyyy" det tog verkligen inte slut hahaha! Vi kom hem vid 03.00 och somnade direkt!

Likes

Comments

Instagram: @Meyavlala

Ska man göra en video på denna look? Nästa lördag ska vi ut ett helt gäng och fira min syster som fyller 30. Grejen är bara den att jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig... Jag vet bara att jag ska ha på mig en choker lik den jag har på mig på bilderna här ovan bara att den andra är silver. Så jag sitter just nu och kollar igenom olika online sidor och hoppas på att jag snart hittar nånting jag kan beställa hem.

Likes

Comments

Ni förstår nog inte lyckan jag fick inom mig när jag köpte biljetter till Ariana grandes konsert i sista stund!! Jag var verkligen 100 på att jag inte skulle gå pga att jag egentligen behöver lägga mina pengar på annat (prioriteringar), men ouf så glad jag blev när jag hittade en person som sålde sin GC biljett för halva priset kvällen innan konserten. Jag gick tillsammans med min vän Cassie och precis som jag trodde så var konserten grym! Det är så kul att se hur mycket Ariana har utvecklats sen start, det känns lite som att jag har utvecklats med henne. Min favorit låt jag mest såg framemot att få höra live var leave me lonely, besviken blev jag inte!

Jag funderade på att klippa ihop alla mina videos ifrån konserten till 1 och lägga upp på youtube, men problemet är bara den att man verkligen hör våra skrik & sångröster i nästan varenda video hahaha! Så jag tror nog att jag skippar det.

TB för 2 år sen när jag vann rixfms tävling och fick träffa henne innan idol.

Likes

Comments

TORSDAG

I torsdags fyllde min fina vän Tina 18 år och det skulle såklart firas! Vi gick och åt på någon asiatisk resturang som inte låg långt ifrån våran skola och hade det allmänt mysigt. Jag och Yosur hade planerat lite små överraskningar till Tina under dagen så allt blev jätte bra! Vi är verkligen inte fest människor, så det här var perfekta sättet att göra en 18 åring glad! Mot kvällens håll åkte jag till Nora och hade tjejkväll med henne.


LÖRDAG

Igår så var det fortsättning på Tinas firande hemma hos henne tillsammans med en del andra människor. Vi hade det jätte kul och det bjöds på en massa gott. Jag är glad över att få ha varit med henne och firat henne dom här två dagarna. Det är det minsta hon förtjänar.

Jag har en massa andra människor att överraska inräknat i min kalender denna månad (men även månaderna framöver), och jag ser jätte mycket framemot det!! .... eller inte nästa veckas överraskning för den kommer nog sluta med massa tårar, men förutom det så är jag jätte exalterad på att få köpa en del grejer och bara göra det bästa utav situationerna.

Likes

Comments

Nya inlägg