Header
View tracker

1. Personlig almanacka // 2. Studiolampor // 3. "speciell" Ring // 4. Fleurs de L'Himalaya från rituals (så sjukt god).

Snart fyller jag 20 år (om 7 dagar för att vara exakt!) och det finns inget annat jag egentligen önskar mig än att få spendera dagen med de människorna jag aldrig riktigt har/velat fira min födelsedag med aka min familj. Jag har aldrig firat min födelsedag stort, förra året åt jag liksom på mcdonalds och sen hade jag och Nora tjejkväll hos mig? Men iår tänkte jag att jag ska ta med mig Nora till uppsala nästa helg och så ska vi umgås med min syster, min pappa och några till som bor där och jag ser faktiskt framemot det! Jag tror aldrig min syster och jag har firat mig tidigare? Så det är nånting nytt som förhoppningsvis kommer bli bra! Just nu är bowling och middag planerat men man vet aldrig med oss, saker och ting kan ändras i sista minut.

Likes

Comments

Jag är så himla dålig på att VÅGA trots att jag vet att jag kan om jag verkligen vill. Jag trycker ner mig själv konstant men det beror också mycket på folk jag umgicks med förr som fått mig att tänka osäkert och väldigt dåligt om mig själv ibland. Jag vill bli skådis, jag vill lyckas med youtube (dröm sen 2009) jag vill bli nånting och jag vill komma någonstans i livet för jag har så mycket att erbjuda och visa, men problemet är att jag inte gör någonting åt saken? Folk har fått mig att inte ens tro på mig själv och de har lyckats vrida mitt tankesätt så grovt men NEJ, jag SKA bli bättre nu! Jag även har filmat en video ang detta som förmodligen kommer upp inom kort... men mina planer just nu är att:

  • köpa studio lampor/lampa
  • Köpa en ny kamera!!
  • Börja skådespela igen... väldigt viktigt för mig!
  • Börja blogga igen...


Och sen finns det ett par andra punkter som jag väljer att hålla privat just nu. Vi får se hur det här går men jag har tänkt att blogga och filma mina små steg och liksom visa hur allting går för mig och jag tror att det kan bli kul för både andra att se men även mig själv i framtiden. Jag älskar att redigera och jag har många många ideer som jag väljer att inte visa på youtube eller någonstans över huvudtaget för att jag inte vågar, jag tror liksom att alla ska gå emot mig och säga hur dålig jag är, men sen när jag tänker efter.. vem fan bryr sig? Är det min eller deras dröm? Är det för deras eller min skull som jag vill göra det här? Vad har dom ens med mig att göra? Absolut ingenting. Så därför tänker jag sluta bry mig så mycket och istället börja fokusera på mig själv. Jag tänker börja visa videos, inlägg och allt jag någonsin vill visa på mitt egna kreativa sätt och sen får vi se hur det här slutar. Jag hoppas att ni tycker om ideen och att ni vill följa med.

Likes

Comments


igår kväll var det en tjejkväll på wanasa. Det är så svårt att hitta en dag som passar alla eftersom att alla jobbar och är upptagna med skolan osv nu för tiden, så en tjejkväll var det som behövdes. Det började med matlagning hemma hos Nora. Medan de andra lagade så gick jag och Nora upp för att kolla på en film, dock hann vi inte se på hela innan maten var klar och vi skulle äta. Senare så drog vi till wanasa som ligger i haninge. Det är ett vattenpip cafe/mat ställe, och vi satt där ett bra tag! Vi hade det sjukt kul som alltid och man var ju inte bara lite pigg när man kom hem vid halv 1. Jag älskar kvällar som dessa. Det enda vi gör är ju att umgås, skratta och äta typ? Finns det något bättre? Haha.


Snapchat - @MEYAV

Likes

Comments

Såhär såg klänningen som jag hade på min kusins förlovning för någon vecka sedan ut. Jag hade faktiskt ingen aning om att jag skulle på förlovning fören jag kom fram till uppsala och både min pappa och syster började prata om det? Man ba thankx family, jag har varken smink eller nånting att ha på mig med mig....? Men som tur var så räddade min syster mig med denna glittriga fina klänning och sminket och det blev en hyfsad lyckad kväll. Jag sparar nog detaljerna för mig själv men riktigt chockad blev man när man kom fram till lokalen om man säger så haha.

Mina urgulliga systerbarn som gillar att ta bilder lite annorlunda. Jag tror aldrig att jag har lyckats få en bra och fin bild på dom tillsammans med mig haha... de vill bara inte sammarbeta helt enkelt! Men jag klagar inte hihi.

Likes

Comments

Som jag har kämpat för att få upp den här videon! Min dator krånglar redan som den är men herregud vad många timmar jag har lagt ner på att bara få den här videon sparad..... men NU ÄR DEN ÄNTLIGEN UPPE!!

Min familj bestämde sig för att helt plötsligt bjuda in sig själva, och ja ni ser ju själva hur det slutade. Videon blev lite "blooper" aktig men jag gillade det. Jag har skrattat varje gång jag har kollat på denna video (med tanke på hur många gånger jag fick kolla igenom den pgv redigeringen), jag tror nog säkert att ni kommer få ett lika gott skratt! Kolla gärna och skriv vad ni tycker :)

Likes

Comments

För några veckor sen så var det äntligen dags för mig och min gamla klass att återträffats. Det här är klassen jag gick med från 1-5an och även den klassen jag har mest och bäst minnen med. Det var så kul att få se hur alla vuxit upp och vad de alla gör i livet just nu. Så mycket som vi skrattade åt varandra och hur vi såg ut och hur vi betedde oss när vi var mindre, det var en väldigt glädjefull dag om man säger så!

Vi kom hem senare än vad vi hade tänkt den dagen och då var det bara att sova direkt och vakna upp några timmar senare för att jobba. Helt klart värt det!


Likes

Comments

Min youtube kanal :)
meyav123