BRÖLLOPSMÄSSAN

18-19 februari så var det bröllopsmässan här i Stockholm och som jag skrev i ett annat inlägg så fick vi stylist klasser i min skola äran att få vara modellernas makeuparister och hårstylister iår. Jag var bara där på söndagen men det var kul och annorlunda! Jag stod mesta dels i våran montör och/eller stylade håret på folk. Sminket kände jag mig lite osäker på så jag höll mig till att prata med människor och fixa håret istället. Jag hade lätt kunnat göra om det här! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej!

Idag mår jag bra konstigt nog haha. Min förmiddag har varit fullsatt. Det började med en reklaminspelning för södertörns högskola. Jag är ju van vid att spela in med en massa andra människor men idag var det bara jag, en kamera och två killar bakom kameran men det gick väldigt bra! Jag skulle mest visa känslor, se chockad, ledsen och förvirrad ut. Det kom till den graden där dom ville att jag skulle försöka gråta och jag brukar faktiskt vara väldigt bra på att få fram tårar men det var ju nästan omöjligt idag? Dem testade lägga tigerbalsam under mina ögon & så stod vi alla där och inväntande mina tårar som aldrig kom. Vi testade även mig att få gåshud vilket vi inte heller lyckades med... men det var en annorlunda och rolig inspelning! Ser framemot att få se hur resultatet blir.

Efter det var det raka vägen till t-centralen där jag mötte upp min vän Tina och hennes syster. Vi blev intervjuade och fotograferade inför Tinas systers skol projekt. Kul har det varit!


Likes

Comments

Contains affiliate links

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

Jag gillar verkligen vårens mode trend. Det här med ljusa färger, volanger och lite mer mönster och tryck tycker jag är så fint för det kan verkligen göra en outfit så mycket finare och ge en mer "wow" känsla över det hela. Här är några klädes plagg som jag hittade på nellys hemsida. Rosa verkar vara väldigt inne just nu.. Rosa överallt haha! Mina favoriter är nog nr 1 och 5.. jag gillar även den rosa kappan och funderar på att införskaffa mig ett par mer annorlunda byxor men vi får se hur mycket jag vågar utmana min stil nu till våren. Jag är ju en fegis när det gäller att sticka ut. Men men...

Likes

Comments


Helgens planer:


Fredag: Idag på fredag så är min enda plan att gå till skolan och prata med min lärare ang helgens planer inför bröllopsmässan osv och sen ska jag nog bara hem och plugga plugga plugga och ha en filmkväll för mig själv.

Lördag: På lördag så ska jag vara med i en samsung reklamfilm som ska spelas in i en skola inne i stan här i Stockholm. Det ska bli jätte kul men jag är lite nervös faktiskt! Nästan hela dagen kommer jag vara där så vi får se om nånting händer mot kvällen.

Söndag: BRÖLLOPSMÄSSAN!! Egentligen börjar den på lördag men jag missar ju det pga reklamfilmen så på söndag så ska jag tillsammans med en del av min klass delta i bröllopsmässan. Vi ska sminka modellerna, fixa deras hår och klä på dom. Det ska bli så roligt! Jag ser faktiskt framemot det riktigt mycket. Det känns lite coolt ändå att vi har fått äran att ta hand om det där... det jag är mest nervös över är ju ändå att jag har missat en hel del instruktioner och övningar inför denna mässa, så jag har ingen aning om hur det kommer gå för mig. Önskar mig själv lycka till.

Likes

Comments

Fredag och lördagen spenderade jag med mina tjejkompisar som jag umgås med för sällan... det var verkligen en behövlig tjejkväll som har gjort oss så mycket närmare varandra än vad vi var innan, vilket jag är väldigt väldigt glad över! Nog om det. Vi var hemma hos min vän Yosur och jag måste bara tillägga att resan dit var ett helvete, men väl där så hade Yosur och hennes syster gjort mat till oss och kort därefter var det snacks dags & skräckfilm.

Vi körde en massa utmaningar och av någon anledning fick jag alla emot mig så jag fick ju skämma ut mig rejält den kvällen, men kul var det! Dagen efter skulle vi egentligen bada men det slutade med att vi alla satt och gjorde dolma tillsammans och så åkte jag hem med Tina runt 20.00 tiden (2 timmars väg hem).... jag var så sjukt trött men ändå valde jag att möta upp min vän Nora i sista minut och följde med henne till Wansa där hennes syster och kusin var och så var det vattenpipa dags. Jag fick äntligen åka hem och sova runt 00.00 - halv 1 tiden. En mycket lyckad helg!

Det här är lite bilder från min snapchat (@Meyav). Jag måste bli bättre på att ta bilder, jag vet men det här för duga för den här gången och så får jag försöka komma ihåg bloggen till nästa gång.

Likes

Comments

Igår fick jag hem en försenad men perfekt födelsedags present som jag vill visa upp här på bloggen. Jag fick parfymen jag ville ha + 4 handkrämer vilket är perfekt! Jag har blivit helt besatt utav dusch krämer, body lotions, handkrämer... ja men ni vet allt sånt där. Min samling inför mina spa söndagar blir bara större och jag älskar det! La även in ringen jag fick utav min pappa bara för att kartongen skulle se mer ifylld ut haha. Vad gör man inte för en fin bild.

Likes

Comments

Nya inlägg