I mitt förra inlägg så skrev jag att jag äntligen har hittat en rödtråd som jag ska följa och det här är lite av den röda tråden. Jag har aldrig riktigt vågat mig på ögonsminkning, inte ens på stylist lektionerna.... jag är så rädd att jag ska göra fel. Jag är professionell på att trycka ner mig själv dagligen och tro att jag inte kan göra någonting när jag faktiskt kan göra mycket. Den här sommaren har jag lagt extra mycket fokus på att försöka utmana mig själv på olika sätt, på att försöka våga mer och ta för mig mer och SYNAS, och jag börjar känna att jag börjar gå mot rätt håll. Jag är långt ifrån mitt mål men jag är påväg....!

Idag försökte jag göra en cut crease för första gången och resultatet ser ni här ovan. Jag är riktigt nöjd faktiskt! Det är bara ögonfransar som fattas för att det ska bli en klar look, men annars var det för bra resultat för att vara JAG.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

GOKVÄLL!!

Jag har så mycket som jag vill skriva ikväll men jag ska försöka hålla det kort istället. Från att bokstavligen talat mått skit i så många år till att faktiskt börja må bättre och att allt faktiskt börjar se ljusare ut för mig... det är den bästa känslan jag någonsin har känt! Jag behöver ingen psykolog längre, för jag känner att jag kan stå på egna ben igen. Jag trodde aldrig att jag skulle må bättre igen eller att jag någonsin skulle kunna skriva det här här igen. Det är så mycket som jag vill berätta, men som får vänta lite till, för det är sånt jag inte kan berätta ännu. Men skolan börjar snart och jag känner mig för första gången taggad och redo på att få avsluta det. Jag har sista året kvar, och jag har många planer framför mig. Det här sista året ska mitt fokus ligga 100% på pluggandet.

Jag ska även äntligen börja ta tag i mitt tränade också som jag ser framemot eftersom jag äntligen har hittat en bra partner vid min sida... hihi. Jag har dessutom kommit på nu vad jag vill fokusera och jobba med efter studenten så året som är kvar nu ska jag lägga ner tid på att lära mig så mycket om det, så att jag känner mig stabil och klar när skolan väl är över och kan då börja direkt med min plan! Denna plan når även ut till min youtube kanal, jag har äntligen hittat en röd tråd som sätter allt på plats och all planering på samma väg och som följer samma röda tråd till min dröm sen barnsben. Jag ser såååå mycket framemot att få leva igen och att få göra min största dröm sann. Mer om det kommer ni få veta när det väl går att berätta om det.

Likes

Comments

Igår fyllde min allra bästavän 20 år som jag har känt i 13 år!!! Det skulle såklart firas efter jobbet. Vi gick och satte oss på något ställe i slussen nära havet som jag tyvärr inte minns namnet på men stället gav oss lite utomlands känsla med palmerna och allt som fans där haha, det var ett härligt ställe och dit kommer jag lätt gå tillbaka till! Efter att vi ätit där så tog vi en promenad och såg den fina solnedgången. Det är någonting med solnedgångar och fina utsikter som gör mig lite extra glad. Jag bara ÄLSKAR fina utsikter så otroligt mycket!!

Likes

Comments

21 JUNI

Så det här hände... Helt plötsligt så skulle jag vara modell för folktandvården. Jag har ännu inte fått bilderna så jag vet inte vad jag ska säga om dom men det var en väldigt rolig halvdag med dessa människor och jag hoppas att bilderna blir minst lika bra! Det var roligare än vad jag trodde, det här med att ta bilder har aldrig riktigt varit min grej, men efter att ha fått testa på hur det är och hur det känns så har jag inte lika mycket emot det och hade lätt kunna göra om det igen!

22 JUNI

Dagen efter fotograferingen så åkte jag till uppsala tillsammans med min bror. Vi hälsade på min syster, barnen och min pappa innan de alla skulle åka bort åt olika håll. Vi var där i 3 dagar och ska tillbaka dit i augusti och hitta på en massa grejer med familjen. Ser framemot det!

28 JUNI

Denna dag spenderades med mina vänner Tina & Yosur. Det var riktigt länge sen vi 3 var med varandra så det var på tiden. Jag jobbade först på body shop, och sen åkte jag och mötte de inne i stan. Vi köpte subway och satte oss vid någon bänk nära vattnet i gamla stan. Efter att vi ätit klart började vi ta den längsta promenaden någonsin. Vi var ca överallt. Vi gick först runt i gamla stan och längre bort, sen tog vi färjan tillbaka till slussen och gröna lund och därifrån promenerade vi bort någonstans, och helt plötsligt hamnade vi i något museum och sen tillbaka till stan. Efter att vi lämnat av Yosur så promenerade jag och Tina runt i skanstull - gullmarsplan och runt hela området. Gissa om vi hade ont i fötterna hahah?

Likes

Comments

TURKIET 2016

Alltså jag längtar så mycket till sommarlovet som börjar om någon vecka!! Jag ser så mycket framemot att få åka utomlands i augusti med min vän i två veckor... att få åka till örebro & göteborg, att börja jobba (!!!), att börja lägga upp videon på youtube igen och att få umgås med en massa härliga människor och förhoppningsvis göra sommaren till den bästa. Men vad jag mest ser framemot denna sommar är att få andas. Och vad jag menar med det är att jag längtar till att få vakna upp och andas ut och inte tänka på skolan och alla läxor & prov... nu kommer skolan vara på paus i ca 3 månader framåt.... Jag längtar så mycket till att få gå igenom mina dagar i lugn och ro.

Likes

Comments

I lördags så var det dags för oss att fira min syster som precis fyllt 30 år!! Min syster kan jag nästan kalla för min andra mamma då det inprincip var hon som tog hand om mig som barn tills jag blev 10 år gammal och hon gifte sig och flyttade ut. Minns den dagen som om det vore igår... jag grät på hennes bröllop och det värsta är väl ändå att det finns bevis på det med. 10 åriga Meyav som är helt sur på sin syster som bara några timmar senare lämnar henne haha...

Vi var iallafall ett gäng som drog till xsara och hade det kul. När mannen kom fram till oss för att gratta min syster och sjunga happy b-day så insåg vi inte att halva lokalen också fyllde år.... 10-15 min senare sitter vi där och hör fortfarande "happy birthdayyyy" det tog verkligen inte slut hahaha! Vi kom hem vid 03.00 och somnade direkt!

Likes

Comments

Nya inlägg