La mig i solariet en stund, riktigt skönt om jag får säga det själv. Inte solat på 1 år ungefär så det behövdes verkligen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, vet att det var ett tag sedan jag bloggade sist och tänkte att det var dags att börja igen, tänkte först starta en ny blogg på en annan domän men känner mig mest trygg här på nouw. Som vissa kanske vet så har jag flyttat från Växjö och bor just nu i Borås, jag studerar här och flyttar tillbaka till Växjö igen i sommar och fortsätter min utbildning där och flyttar till egen lägenhet vilket ska bli så skönt! Sen vi hördes sist har det inte hänt så mycket annat förutom att jag flyttat till Borås och hittat en vän jag vill spendera mycket tid med och som alltid kommer stå mig väldigt nära, Aleksandra heter hon, hon har också en blogg här på nouw (kan länka senare när hon kommit igång med bloggen ordentligt). Förutom det har jag börjat gå på nya mediciner och dessvärre gått upp i vikt av dem, så har börjat träna igen, så skönt! Kommer förmodligen lägga upp bilder och tips om min träning och när jag börjat se förändringar så kommer jag absolut att lägga upp det här på bloggen (om ni vill såklart) så ni kan få se min resa.Det var väll allt från mig den här gången! Hoppas ni mår bra så hörs vi snart igen, puss på er💗

Likes

Comments

vet att jag inte ska ha min blogg som en plats att skriva av mig på.. men just nu känner jag att jag inte kan hålla allt inom mig längre, måste få skriva av mig någonstans och detta är min blogg och jag skriver vad jag vill.

vet inte längre vem jag är, vet inte vart jag ska ta vägen. ni som inte känner mig tror förmodligen att jag är den där glada och lyckliga tjejen för att jag alltid går runt med ett leende på läpparna. men bakom det är allt bara svart. jag känner att jag snart exploderar av alla tårar jag vill få ut.

ni som känner mig vet att jag inte mår bra, men det finns inte så mycket att göra för att ändra på det, det är så svårt att gå upp ur sängen på morgonen och gå iväg till skolan. ibland önskar jag var ett litet barn igen. jag var alltid glad och såg allt på ett positivt sätt.

jag har mått dåligt sedan jag var ca 10 år, men allt började bli bra igen. det är sen jag började högstadiet jag har hamnat i detta som är så mycket svårare. jag har kämpat för att må bra i mer än 6 år. varje dag kämpar jag för att må bra och vara glad. vet inte hur jag ska få mig själv att lyckas, att må bra och vara lycklig. jag är rädd för framtiden, rädd för att jag aldrig kommer lyckas med det jag vill, är rädd för att möta nya människor. jag fann den där personen, som gjorde mig glad och som fick mig att känna mig så oerhört trygg. en bästavän, fanns ingen som honom, han va det bästa som hänt mig. jag va alltid glad i hans närvaro. 

Likes

Comments

Autumn

Åh vad mysigt med höst, även om jag ogillar kylan så det så hemskt mysigt med alla fallande löv och de mörka kvällarna, alla färger som kommer fram under hösten. Så underbart. 

Likes

Comments

Jag har valt att börja om på nytt när det gäller bloggen. Så hädanefter kommer jag blogga nästintill varje dag, Jag har saknat det så himla mycket. Hoppas jag får tillbaka mina gamla läsare och även nya. Alice is abck on track. puss babes✨

Likes

Comments

Hej på er babes. Vill bara berätta att jag har startat ett företag. Jag säljer nämligen sminkborstar i fodral, och jag har startat en Facebook sida som ni jättegärna får gilla! Mer information kommer när jag fått in alla varor. Puss så länge. 

Klicka HÄR för att komma


Likes

Comments

Älskade Pamela.
Jag vill att du ska veta att du är min bästa vän och jag vet inte vad jag hade gjort utan dig! Är så oerhört glad att vi fann varandra och det finns verkligen ingen bättre vän än dig, du är den enda som förstår mig på riktigt och vet vad som behövs göras när jag inte är på topp. En vän som dig borde alla människor ha, en så underbar och omtänksam människa du är. Du har bott hos mig ca 1 månad och det är den bästa månaden i mitt liv hittills, aldrig haft så kul med någon som jag haft med dig. Dem dagarna jag inte träffar dig så känner jag mig ensam och tom, utan dig är jag inte hel. Och de dagar du sovit hemma ca 7 gånger denna månaden så saknar jag din närhet. När jag ska sova så finns det ingen Pamela som säger "gonatt i lavjo" eller som ligger i sängen bredvid och andas eller snarkar lite smått och pratar i sömnen. En del nätter när jag sovit ensam har jag ropat på dig i sömnen och vaknat och insett att du inte är där, som du brukar vara.

Det är bara med dig jag kan vara den lyckliga och glada Alice, du får mig lixom att må bra.
Våra stunder när vi sitter i fönstret och ska ta en varsin nattcigg kan sluta med att vi sitter där i 1 timme och pratar om allt som ingen annan förstår, och röker istället 4 cigg istället för 1. Våra fina videos vi gör som egentligen ingen av oss är beredd på att den ska bli så sjukt ful eller pinsam, men ingen av oss bryr sig för tillsammans kan va hur vi vill, gå runt i fula kläder, va utan smink, ha håret åt alla håll. Våra spontana roadtrips lite hit och dit, finns ingen som kan slå oss tillsammans är vi oslagbara.

Pamela, jag har sagt det innan men jag säger det igen, jag vill att du också ska veta att vad som än händer dig så kommer jag stå på din sida oavsett vad och jag kommer alltid finnas för dig dag som natt!
Finns ingen annan som du.

På tisdag, kommer den värsta dagen på länge, jag flyttar ifrån dig. Men jag gör det för att kunna må bra och kunna leva lyckligt. När jag kommer tillbaka så ska vi ha så jävla kul igen, och du ska bo hos mig, i min lägenhet med rosa toalett och turkost kök som planerat.

En sista sak. Pamela, du är det bästa jag vet. Min bästa vän. Jag älskar dig över hela mitt hjärta, du är underbar ❤️
Likes

CommentsIdag fyller jag äntligen 18! Så som jag har längtat, fått presenter av BABI nu. Det blev en VS bodymist och tre skämt presenter av en pasta jag älskar, haha tack älskling!  När affären öppnar så kan jag äntligen få köpa mina egna cigg, känns så underbart. Igår var jag även med i tidningen eftersom jag fyller år. Om ni sett det så kan jag säga att jag skäms lite haha, så pinsamt. Tack alla som grattat mig än så länge ni är bäst puss på er! 💓


Likes

Comments