Header

Idag återvände vi till Tequisquapan för att kolla på en kaktus utställning på det fina torget. Alejandro var med oss och även hans arbetskamrater som jobbar på SEDESU.

SEDESU jobbar med hållbar utveckling och där av hade dem stor inverkan på kaktus utställningen. På SEDESU hjälper man folket att tänka mer på miljön och en hållbar framtid. De försöker också få kaktusen att sprida sig i landet igen, men de vill också att folk köper hem dem så att dem kan börja växa och sprida sig om på nya ställen. 

Påvägen hem var vi inne på SEDESU och fick en rundtur. Vi blev även intervjuade av deras egna radiopratare. Vi berättade vad vi gjorde här och vad vi tycker att vi kan göra för miljön! Vi berättade även om att i Sverige lär vi oss att kjällsortera redan på förskolan vilket vi tycker är jätte bra!  

På kvällen var vi och åt med Alejandros arbetskamrat Paco och hans familj. Vi gick till en typisk Mexicansk restaurang vilket uppskattades av alla i gruppen! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today we went back to Tequisquapan to look at a cactus market. We went with Alejandro and his working partners from SEDESU.

In SEDESU they work a lot with the environment in Mexico but also in the hole world. Alejandro showed us his office and then we did get interview by SEDESU. They ask us about Mexico and what we can do for the environment! 

In the night we went to a Mexican restaurant with Alejandros friend Paco and his family, fun!  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments