Bytt bloggportal. Nattstad har verkligen krånglat på senaste tiden, hoppas ni har förståelse för det. Tycker om devote jätte mycket och hoppas ni också kommer göra det! Klicka här för att komma till min nya blogg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har inte gjort någonting den här helgen, haft lite myskvällar med Sanna. Kom precis hem från kil och dog i sängen. Ska sätta på ett avsnitt av freaks & geeks eller gossip girl. Har uppdaterat jätte dåligt på senaste tiden, men jag känner att inläggen bara blir tråkigare om jag ska uppdatera när jag inte har något att skriva eller några bilder, som nu. Därför får ni ett litet collage Sanna gjorde när jag fyllde år, haha. 

Likes

Comments

Sanna sov hos mig igår kväll, jätte lugn kväll, ganska skönt faktiskt. Ska antagligen hem till dom och grilla senare också, typiskt att det ska vara så grått väder. Annars sover vi väl någonstans, oplanerad kväll, får se hur det blir. Sitter just nu och äter jordgubbar, första gången i år.

Likes

Comments

Eftersom alla mina kompisar är så jävla bra och tränar varje dag tänkte jag också börja med det. Sprang 4 km med Kajsa idag, undra hur länge jag orkar hålla på, haha. Precis duschat och senare kommer Sanna och ska sova här. Heeeelg!
Röd hand 

Likes

Comments

Stannade hemma från skolan idag, mådde jätte illa när jag vaknade i morse och har ingen aptit alls. Illamåendet har sjunkit och jag ska verkligen försöka få i mig något att äta. Kollat på gossip girl sedan jag vaknade, åhh vad bra det är!

Likes

Comments

Saknar London så sjukt mycket, vill dit igen nununu! 

Likes

Comments

Varit med Hanna hela förmiddagen, suttit ute och solat i det fina vädret. Runt fyra kom Kajsa så vi gick ner till Sandgrund och pratade lite. Hon har också stuckit nu, så jag ska lägga mig och kolla på en ny serie jag börjat följt, mår inte så bra heller. Får se hur det blir i morgon.

Likes

Comments

Slutade vid lunch idag och gick hem med Hanna och Kajsa, gick förbi och köpte en varsin lyxshake. Gick på stan lite och ska laga nachos nu.

Likes

Comments