​ÄLSKAR BOYFRIEND JEANS!

Man kan verkligen styla de så som man själv vill. Man kan klä upp det och göra det festligare, när man samtidigt kan ha dem i en chill vardags outfit!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tycker det behövs mer kärlek här på internet å jag hade tänkt och berätta mina tre favorit bloggare<33

http://nouw.com/zennufer

Ny funnen favorit!! Jennifer Andersson, 17 åring från Täby. Härlig tjej!! Älskar verkligen hennes still! skulle också rekommendera hennes youtube kanal som också heter "Zennufer"

http://linnahlborg.se

Underbaraste Linn<33 De flesta vet nog vem Linn är men om inte tycker verkligen att ni ska checka in hennes blogg och youtube kanal båda med namnet "Linn Ahlborg"

http://nouw.com/clra

Clara!! I Claras blogg får man följa hennes liv som au pair i USA, tycker verkligen det är så intressant och har så många gånger fåra mig och vilja bli au pair i framtiden!! Clara finns också på youtube dock inte jätte mycket uppdatering där pga Clara har inte den tiden, tråkigt men förståeligt!! På youtube heter hon "Clara Holmberg"

Likes

Comments

Extremt trött!

För mig är skolveckan över, vi har typ studiedag imorgon (orkar inte förklara) Veckan har gått fort iallafall inte helt mycket just nu går mitt liv mest på repeat, samma saker varje dag. Skola, plugg och lite tv-serie tittande. Denna veckan har det varit mest TVD.

Skulle ni vilja ett tv-serie inlägg?

Eftersom mitt liv är så oerhört har jag inget mer och skriva... Hoppas ni har det bra iallafall!

Likes

Comments

Goddag<3

Måndagen har gått snabbt, vilket har varit skönt. Dagen har mest bestått av skola, som vanligt... Vårt schema är dock helt ok på måndagar. Har bestämt mig för att börja skriva dagbok, vet inte direkt om jag kommer skriva om vad jag gjort under dagen utan mer mina känslor och få skriva av mig! Så efter skolan åkte jag och Vilma till akademibokhandeln och jag köpte en fin grå anteckningsbok, älskar verkligen färgen grå!

Nu ska jag chilla ett tag innan mamma kommer hem och vi ska äta. Efter maten måste jag gör en teknikuppgift...

Hoppas iallafall ni har en underbar dag!

Likes

Comments

För mig är detta verkligen definitionen av mysigt! Önskar så mycket att mitt rums såg ut som dessa!! Urban Outfitters är verkligen min typ av affär önskar sååå att den fanns i Göteborg.

Hur är er definition av mysigt?<3

Likes

Comments

Goddag<3

mycket söndags ångest idag! Hatar verkligen söndagar. dagen har inte bestått av mycket mest serie tittande idag har det varit HIMYM och TVD. hoppas ni har en underbar och inte så ångestfull söndag.

Imorgon är det måndag, hatar egentligen inte måndagar jätte mycket men bara en trög dag och fem skoldagar framför en... Det enda jag inte riktigt gillar med måndagar är nog att vi har NO, hatar NO tycker bara allt är svårt och jobbigt.

Likes

Comments

Okej vem jag är kanske är en svår fråga. Jag heter iallafall Mette och är en 13 årig tjej som bor lite utanför Göteborg. Mitt liv är nog rätt ointressant. När jag inte är i skolan så dansar jag mest, tv serier är också något jag tittar på lite för mycket. Älskar också att sjunga, skulle dock inte påstå att det är något jag är bra på och jag har aldrig gått i kör eller hos sångpedagog mm.

Några random faktan om mig:

  • Jag nämnde ju tidigare att jag älskar tv serier, men jag mer än älskar dom, det är mitt liv. Skulle säga att jag är en tv serie expert/nörd/fantast. Just nu är favoriten skam (är beroende och kan inte vänta tills säsong 4), men har börjat på över 20 tv serier under det senaste året!
  • Jag är extremt blyg. När jag nämner det till folk jag känner så tycker dom inte det men jag tror att man måste komma förbi en "vägg". Jag blir blyg när jag träffar personer jag sällan träffar eller inte känner, jag vet att detta är något jag måste öva på, jag ät typ rädd/nervös att något ska hända eller att jag ska säga något fel.
  • Att läsa är något av det värsta jag vet, jag tycker inte att det är svårt att läsa tycker bara det är extremt tråkigt.

Likes

Comments