Motivationen har under de senaste månaderna varit så lågt nere, att jag inte bloggat på evigheter. Så mycket tankar har snurrat i mitt huvud medan alla planer om min framtid står vidöppna. Tänk er, jag vet inte ens om jag bor kvar i min hemstad om 2 månader?! Sjukt.

I varje fall. Efter mitt livs hemskaste 4 månader kan jag säga att jag nästan har återhämtat mig till 100%. Blev slutligen student med 8 ämnen på betyget, och på lördagen är det fest. Efter 12 år på skolbänken och ett år utomlands så är det äntligen över! Har under mina gymnasieår haft det bästa året i mitt liv samtidigt som det mest smärtsamma och tyngsta året.

Framtiden står öppen som sagt. Har sökt till ett par skolor. Eftersom jag på slut rakan bestämde mig för att bli geolog istället för diplomingenjör gör det lite extra pirrigt. Vad om det inte alls är min sak? Kan skriva ett skilt inlägg om framtidsplaner och drömyrket.

Som rubriken säger så ska jag försöka att hitta mitt inre bloggsinne och börja igen, yey! Försöker slänga in ett inlägg här då och då. Kan även vara att bloggen står tom ett tag - speciellt ifall mitt liv står tomt - vilket det ibland gör, haha. 

​Hade så bra! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments