Fashion & lifestyle

Hello there En lille update fra mig Der har været lidt stille på mine sociale medier her på det seneste, og det er jeg selvfølgelig rigtig træt og ked af. Grunden er at jeg har rigtig meget skole, her til det sidste. Denne weekend arbejder jeg fra …

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hello there Nu hvor galla nærmer sig med hastige skridt, (i hvert fald for mit vedkommende), tænkte jeg, at det var på sin plads, at komme med en lille collage, om mine yndlings smykker, der egner sig perfekt til en aften som galla. Smykkerne kan s…

Likes

Comments

Hello there Som lovet vil jeg lave et indlæg, med billeder fra min ferie til Puerto Rico. I know det er lidt for sent men, better late than never, right? ;) Nedenfor har jeg samlet en del billeder til jer. Jeg har forsøgt, ikke at tage for mange, s…

Likes

Comments

Hello there. Hvis i fulgte med i min live video på min instagram i fredags, så i, at min veninde og jeg, gjorde os klar til fødselsdag. Forresten er jeg blevet helt vild med live funktionen på Instagram, synes det er så hyggeligt! Min veninde og mi…

Likes

Comments

CAT VON D - CONTOUR KIT 375kr / NILENS JORD CONCEALER 145kr (farve: Coco) / MAC BLUSH - 195kr (Farve: Melba) / MAC HIGHLIGHTER - 250kr (Farve: Goft and gentle) / NILENS JORD BROW POWDER 175kr (Farve: Medium brown) / BENEFIT MASCARA - 210kr (Farve: …

Likes

Comments

Hello there Så er tiden vidst ved at være inde, til at få udgivet min studenterkjole guide. Jeg har i så lang tid, villet lave dette indlæg, men hjemmesiderne har været sådan imod mig.. Der har simpelthen ikke være nogle hvide kjoler, der tiltalte …

Likes

Comments

Hello there I dag skal det handle om noget lidt mere peronligt. Dette er et rigtig efterspurgt indlæg, og det forstår jeg faktisk godt. Det skal selvfølgelig handle om mine tatoveringer og deres betydning. Jeg har 2 tatoveringer. Jeg er virkelig vi…

Likes

Comments

Hello there. I går var det overskyet hele formidagen, så min familie og jeg besluttede os for, at tage et smut forbi Mas Palomas, som er en by nær Puerto Rico hvor vi bor. Mas Palomas har en virkelig charmerende strandpromenade, hvor der er et hav …

Likes

Comments

Hello there

Kan i huske jeg fortalte, at jeg havde svært ved at blive brun, men at rødmen hurtigt sneg sig over mig?
Lige nu ligger jeg i skyggen ved poolen, fordi jeg desværre har fået en farve, der nemt kan forveksles med en kogt reje, haha. Lad os krydse fingre for, at jeg er klar til solen igen i morgen!

Derfor tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne udnytte den kedelige tid under en parasol, konstruktivt ved at lave et indlæg til jer.

For mig betyder årstidsskift, udskift i garderoben! Nu hvor sommeren gerne snart skal vise sine første fine solstråler, er jeg så småt begyndt at kigge på, hvilket tøj og assesories jeg absolut IKKE kan leve uden, denne sommer! Need to have or nice to have?? Ender tit i den sidste kategori haha. Andre end mig?

Derfor har jeg lavet en lille fin collage med tøj og assesories, som jeg mener er perfekte, til sommerens lange varme aftener, eller ferier i de varme lande.

Kisses M

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hello there

En lille opdatering her fra varmen. Dagen i dag har stået på ren afslapning ved poolen, plus vi har været et smut forbi stranden, som var fantastisk! Der var palmer over alt, og hvis i ikke i forvejen vidste det, så har jeg en svaghed for palmer!

I dag har jeg for første gang hoppet i min splinter nye badedragt fra Tommy Hilfiger. Jeg har længe været på udkig efter en badedragt, da jeg synes det er så sejt! Dog har jeg aldrig fundet den perfekte, som både var sej, behagelig at have på, samtidig med at den er en lille smule sexet. Jeg fandt denne badedragt på Sass.dk, og måtte bare eje den! Jeg er så tilfreds med den!

Jeg håber i nyder ferien

Kisses M

Likes

Comments

Hello there

I dag skal det handle om favoritter.
Som i ved sidder jeg lige nu i sydens sol. Her er simpelthen så lækkert, og ikke mindst fantastisk smukt! Jeg kan mærke på mig slev, at jeg har trængt rigtig meget til at trække stikket, og ikke skulle tænke på skole, afleveringer og alt det andet hverdagen eller kan byde på.
Jeg synes ofte favorit posts er noget der bliver lavet på youtube, og jeg elsker disse videoer. Men eftersom jeg er blogger, og ikke youtuber, er det naturligt for mig, at lave det til et indlæg. Jeg har forsøgt at samle 6 ting, som jeg har været rigtig glad for at bruge, igennem Marts måned.

Hvis det er noget i synes er fedt at læse om, må i endelig sige til, så kan det blive en slags ''serie''.

Jeg håber i nyder jeres påskeferie lige så meget som jeg gør!
Vi blogges ved.

Kisses M

Likes

Comments

Hello there

Som i måske har lagt mærke til, på Nouw’s forside, er jeg i denne uge, ugens blogger! Jeg er simpelthen så glad! I er for vilde! Jeg er så taknemlig. Det hele er bare gået så stærkt, og jeg prøver at følge med, samtidig med at jeg stopper op og nyder hvert øjeblik, og hvert indlæg jeg skriver til jer. Jeg synes det er så surrealistisk at tænke på, at jeg på knap 2 måneder, kan blive ugens blogger! Da jeg for knap 2 måneder siden tog springet, og begyndte at lave layout til bloggen, havde jeg et lille håb om, at der bare ville være nogle få der ville følge med, så det ikke blot var en blog hvor jeg skrev til mig selv. Men i bund og grund begyndte jeg med at blogge, fordi jeg vidste at det var det rigtige for mig, og jeg havde helt ret. At i så gider at klikke ind på bloggen, dag efter dag og læse hvad jeg skriver til jer, er så fantastisk. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi (og jeg har en vild fantasi), drømt om, at jeg på så kort tid ville nå så langt, eller for den sags skyld, stå med titlen som UGENS BLOGGER. I har simpelthen taget mig med storm! Jeg er virkelig overvældet! Jeg ved ikke hvordan jeg skal takke jer nok. Tak er et lille ord, fordi det betyder simpelthen så meget for mig, det her. Uden jer ville jeg ikke havde fået denne titel, eller være hvor jeg er nu!

Så igen TUSIND TAK!

I kan læse indlægget HER!


Noget helt andet er, at mine forældre og jeg i dag er ankommet til Pourto Rico på Gran Canaria. Her er så dejligt og smukt, og ikke mindst utrolig dejlig varmt! Dagen i dag har været brugt på at nyde udsigten og solen (vi ankom først kl. 15.00), og havde kun overvejelser om om vi skulle ligge på maven eller ryggen! Lige til at overskue ikke? ;)

Jeg lover jer, at jeg nok skal få lavet nogle indlæg hernede, nok mest outfit og ferie billeder, men jeg har på forhold lavet nogle indlæg, som kommer op i løbet af ugen, som ikke er ferie relaterede. Hold øje med min Instagram: Mettehogh, der kommer jeg helt sikkert, til at poste en hel del billeder! Det skulle i hvert fald ligne mig.

Jeg håber i nyder jeres påskeferie.

Kisses M

Likes

Comments

Hello there

I dag skal det handle om os piger/kvinder, og om at stå ved sig selv, sine meninger og holdninger! Nu til dags, prøver jeg at skrive uden at virke alt for voksen, haha, er vi piger/kvinder begyndt at være alt for usikre på os selv! Vi stoler ikke på vores egne meninger, og holdninger, og tænker i den grad, alt alt for meget over, hvad andre mon tænker om os. Det skal vi stoppe med! I hvert fald hvis det står til mig, og det gør det jo til dels, i hvert fald med mig selv. Som altid kan jeg kun tale for mig selv, men det er også nok i denne sammenhæng. Jeg er om nogen, en person der tænker meget over andres meninger, host host, eller det VAR jeg. Datid. Før jeg startede min blog, tænkte jeg næsten over alt, det var næsten sygeligt. Hvilke bukser skal jeg have på? Ser jeg tyk ud i den her trøje? Kan man se jeg har små bryster, hvis jeg har den her trøje på? Og sådan kunne jeg fortsætte til juleaften, det vil jeg heldigvis skåne jer for! Thank god for that, haha.

Men det jeg vil frem til er, at jeg blev holdt tilbage med at blogge, fordi frygten for hvad andre mon ville tænke, overtog mig! Jeg gik rundt i minimum 2 år, og drømte om den dag, jeg bare turde gør hvad JEG ville, og tænkte det nok først blev når jeg var blevet student (til sommer). Til sidst fik jeg nok, og synes ikke det kunne være rigtigt, at jeg ikke kunne gøre hvad JEG ville, fordi jeg frygtede hvad andre ville mene, og synes! I bund og grund var det ikke sikkert, at nogen ville have dårlige holdninger til mig, og mit valg om at blogge. Det anede jeg ingenting om, men frygten for det var for stor.

Jeg ved der er mange der har det som jeg HAVDE. Nu skal det slet ikke lyde som om, at jeg tænker ''alle kan mene om mig hvad de vil, det rager mig'', fordi sådan hænger det SLET IKKE sammen! Jeg er stadig et menneske, og jeg er stadig mig. Jeg ændre ikke blot mine tanker på 1 måned. Jeg tænker stadig over hvad folk mener, og synes om mig, bare ikke i samme grad. Og det er jeg stolt over! Det kan være det lyder skørt i nogens ører, at man kan være stolt over sådan en lille ting. Men hvis ikke jeg havde holdt tilbage med tanker som disse, så havde jeg ikke siddet her lige nu, og skrevet dette indlæg til jer.

Som sagt ved jeg at det ikke blot er mig, der brænder inde med disse tanker. Det gør stort set alle piger, nogen er dog bedre til at beherske det end andre. Men vi kvinder/piger, bliver alt for styret af andre. I bund og grund kan det være at de andre render rundt, med PRÆCIS de samme tanker, som en selv. Så hvem er det vi prøver at narre? Hvorfor har vi ikke bare nok selvværd, og gør hvad VI gerne vil.

Personligt tror jeg problemet er, at vi er blevet alt for perfektionistiske. Der er slet ikke noget galt i at være perfektionistisk, det kan være en fordel i rigtig mange sammenhænge, men lige her, tror jeg ikke det er. Vi er vant til at kunne styre alt med os selv, men når det kommer til andres tanker, har vi intet at skulle havde sagt. Det er en utryghed. Jeg kender det fra mig selv. Jeg ved ikke hvad andre tænker, og det gør mig utryg.

Jeg synes ærligt talt at det er for ærgerligt. Vi kvinder/piger er virkelig seje! Who run the world? Girls. Det må vi bare ikke glemme! Vi kan sgu hvad vi vil, og det er der ingen der kan tage fra os. Vi skal (som jeg ofte har nævn) følge vores hjerter. Det hjælper ikke noget at vi lader andres tanker, styre vores handlinger. Hvis vi gør det, kommer vi ikke til at leve vores EGET liv i fulde drag, og helt ærligt, vi ved ikke hvor længe vi er her, så hvorfor ikke bare nyde det, og leve som VI vil? Okay det blev dybt! Men i forstår vel hvad jeg mener ik?

Vi skal bare ikke lade os styre af andre, og tanker som vi ikke ved om eksisterer overhovedet. Og lad os sige de eksisterer, hvad så? Hvis nogen tænker dårlig om det du, jeg eller andre gerne vil, så lad dem det!

Jeg så en video med Carla Mickelborg forleden, hvor hun sagde noget rigtig godt. Hun fortalte at hun altid tænker hvis nogen siger noget dårligt ''Det du siger nu, har alt med dig at gøre, og intet med mig at gøre''. Det synes jeg er rigtig godt at huske på! Dette kan også bruges hvis du hører nogen, snakke dårligt om noget du laver, som gør dig glad! Lad dem tænke det, fordi det er ikke dit bussiness.

Så det jeg vil frem til er, at vi piger/kvinder ikke skal hakke ned på hinanden, vi bliver nødt til at løfte hianden op, så vi alle er på toppen, og gør hvad vi hver især er bedst til! Er i ikke enige?

Lidt et anderledes indlæg, men det skal der også være plads til!

I må have det rigtig dejligt

Kisses M

Likes

Comments

Er min tan egentlig ægte? Det spørgsmål bliver jeg utrolig tit stillet. Hertil må jeg blank erkende, at min tan IKKE er ægte! Jeg bruger ofte selvbruner, og også ofte spraytan. For mig betyder det rigtig meget, at være brun. Men det betyder også rigtig meget, at passe på min krop! Jeg føler at en lækker kulør gør super meget for udseenet. Dog er min hud ikke den der tager bedst imod solen. Jeg skal ligge i solen i utrolig lang tid for at blive bare det mindste brun, og bliver meget nemt også rød, haha. Derfor elsker jeg spraytan, da det kun tager 10 min, og så har man en lækker indtens farve, som holder i op til 1 uge.

I forhold til solarie, synes jeg man får mere ud af en spraytan, da det som sagt tager 10 min, at få den ønskede farve, hvor imod solarie tager flere gange for at opnå den ønskede tan. Hvis man omregner det i kroner og øre, kan det også bedre betale sig med spraytan.

For mig betyder det meget at passe på min krop, og derfor hælder jeg klart til spraytan, hvor jeg ved det ikke skader min krop, idet der ikke bliver brugt UV lys, ligesom i solaire, til at skabe den ønskede farve. Der hvor jeg får min spraytan er hos Spraytan.dk, som har beliggenhed i Skødstrup hvor jeg bor, og er ved at åbne i både Odense og Højbjerg. Hos Spraytan.dk bruges der KUN naturlige ingredienser i produkterne. Det eneste deres produkter indeholder er, forskellige sukkerarter og druefarve. Det synes jeg personligt er vildt fedt, da jeg på den måde ved, hvad jeg påfører min krop.

Nu hvor konfirmationer, studentergilder og andre arrangementer er lige rundt om hjørnet, synes jeg klart at en spraytan er super lækkert! Det jeg synes er så fedt ved spraytan er, at man ikke får streger, mærker eller striber, derfor ser det super naturligt ud! Plus selvfølgelig, at det kun tager de her 10 minutter, for at få den ønskede farve.

Lige lidt praktisk
- Bodyscrub din hud grundigt dagen før du skal spraytannes
- Få det lavet 1-2 dage før du skal 'bruge' farven
- Lad spraytannen sidde i MINDST 8 timer, før du går i bad
- Brug en masse creme på hele kroppen, mens du har din spraytan. Dette gør at farven holder længere

Jeg ved i hvert fald med mig slev, at jeg skal have spraytan til de arrangementer jeg skal til her i foråret/sommeren!

Jeg håber i fik besvaret spørgsmålet som i ønskede.

Kisses M

Indlæg lavet i samarbejde med Spraytan.dk

Likes

Comments

Hello there.

I dag er det den første torsdag i April, hvilket betyder thursday takeover nr. 2!
Jeg håber i nyder disse takeovere, og synes det er sjovt, at lære nogle af mine nærmeste bedre at kende

Kisses M

Hi you,

Mit navn er Winnie Nørgaard og jeg har fået den ære, at være denne måneds ”take over” her på Mettes blog. Lige kort, er min relation til Mette, at jeg er hendes svigerinde (Kæreste med hendes storebror, Martin). Jeg har kendt Mette i 5 år nu, og jeg er taknemmelig for at have mødt hende og nu at være en lille smule i familie med hende J

Om mig kan jeg fortælle at jeg studerer Retail design og har en kæmpe passion for boligindretning. Derfor har jeg fået lov at lave et lidt anderledes indlæg i forhold til hvad bloggen ellers handler om – nemlig et indlæg omkring boliginspiration og boligindretning.


Martin og jeg bor i en ny opført lejlighed, i et gammelt pakhus, midt i Århus. Trods lejligheden er helt ny, har jeg konstant trang til at lave om og lave nye projekter. Lige nu drømmer jeg ret meget om at vælte noget af væggen ind til vores kontor og lave smedejernsvinduer. Jeg synes det giver et vildt fedt udtryk og er en virkelig god måde at gøre boligen stor og åben, men samtidig afgrænse rummene fra hinanden. Her kan I se lidt inspirations billeder af, hvordan disse smedejernsvinduer kan tage sig ud.

Et lille godt råd, hvis man ligesom jeg, er en smule farve forskrækket når det kommer til indretning i boligen. Indret med en masse grønne planter, de giver liv og tilføre lidt farve, inden for en skala, os med tendens til angst for farver kan håndtere J

Jeg er vild med grønne planter, især kaktusser og monstera. De passer ind i alle hjem og så skal de ikke passes ret meget. Ydermere kan planter også være med til at skabe et godt indeklima! – så køb nogle planter, det er total win win 

Sidst men ikke mindst, vil jeg invitere Jer et hurtigt smut med ind i vores hjem, med lidt billeder af mine yndlingsspots.


Jeg håber jeg har kunne inspirere jer lidt!

// W

Likes

Comments

Hello there

Som i nok har set på min Instagram, har jeg spamet jer med mine nye lækre candy nails. Jeg er så vild med dem! Jeg synes de er så seje, girly og en smule crazy! Jeg har fået dem lavet af dygtige Julie Knap. I kan finde hendes Facebook side HER og hendes Instagram HER. Julie er super dygtig, og virkelig sød, tiden flyver afsted, når mine negle skal fikses, fordi snakken bare går der ud af.

Hvis nogle af jer går og overvejer at få lavet jeres negle, vil jeg klart anbefale jer, at tage et kig på Julies Facebook side, og Instagram. Hun er et rigtig godt valgt, hvis jeg skal anbefale en til jer.

Når jeg får lavet mine negle hos Julie, får jeg shellack da jeg gerne vil passe på mine negle, samtidig med de ser utrolig lækre ud! Jeg har før i tiden fået lavet gelenegle, hvilket også er så fint, men to be honest, det ødelækker neglene! Shellack er så smart, da det egentlig blot er en tyk neglelak, der holder i op til 14 dage!

Hvis i står og skal på ferie, konfirmation, bryllup osv, og gerne vil have en fin farve eller mønster på neglene, så synes jeg klart det er en god ide at få lavet shellack, da det holder super fint.

I må have en super dejlig dag!

Kisses M

Likes

Comments

Hello there

Som lovet, har jeg lavet en træningtøj guide til jer. Jeg har forsøgt at ramme lidt af hvert, for at ramme en hvers smag.
Alle items er selvfølgelig linket, og tagget på billederne.

I må have en dejlig dag
Kisses MSPORTS BH'ER

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER

OVERDELE

Række 1: 1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER

Række 2: 1/ HER 2/ HER 3/ HER

UNDERDELE

Række 1: 1/ HER 2/ HER 3/ HER

Række 2: 1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER

SKO

1/ HER 2/ HER 3/ HER

Likes

Comments

Hello there

Okay, for lige at fortsætte træningsvejen, vi så fint startede sammen i sidste uge, hvor jeg delte lidt om min personlige træning, som i forøvrigt tog så godt imod!! Jeg er virkelig glad for måden i reagerede på, det var fantastisk. Men tilbage til sporet. I dag skal det handle lidt om træningstøj, men ikke som en guide (det kommer senere), mere en diskussion, hvis man kan kalde det det.

Når det kommer til træningstøj, skal det selvfølgelig være noget man føler sig komfortabel i, og kan bevæge sig i. Dog synes jeg personligt at det er vigtigt, at man også føler at træningstøjet er pænt, og at man føler sig pæn og tilpas i det. Hvis jeg f.eks køber nyt træningstøj, får jeg helt ny energi, og kan ikke vente med at komme afsted, netop fordi tøjet af nyt, og man føler sig pæn og godt tilpas i det. Men er der en grænse for hvad man kan have på? Der har været flere debatter påskellige steder på nettet og på blogs om, om der er en grænse for hvad man tager på i fitness? Selvfølgelig skal man ikke troppe op i næsten ingen tøj, det siger sig selv. Men er der en formel for, hvad der er rigtig træningstøj, og hvad der ikke er? Er det ikke bare, at have det på man selv føler for?

Forleden så jeg en video med Sandra Willer, hvor hun viste noget nyt træningstøj frem. Hun havde f.eks købt en sports bh med skål og lidt push up i, netop for at fremhæve det bryst hun har. Det fangede mig ret meget! Jeg ved der ses forskelligt på den slags, netop push up i trænings bh'en. Jeg synes personligt at det er helt fair, hvis man holder det på et vist niveau. Selvfølgelig skal der ikke være bryster over det hele. Men for mit eget vedkommende, har jeg ikke super meget barm, og derfor kan en sports bh med lidt skål og fylde give mere selvtillid, da en almindelig sports bh, presser brystet ind, netop til gavn for kvinder med en almindelig barm, så barmen ikke skal genere når man træner. Men når barmen er minimal, bliver den kun mindre af en sports bh (vildt undfair at få frataget den lille smule man i forvejen har, haha). Det skal selvfølgelig ikke gå hen, og blive sådan, at man tager tøj på, for at gøre sig til i fitness. Man skal føle sig tilpas, og tryg og godt til mode. Derfor mener jeg, om hvis man vil have en sports bh på med eller uden skål er op til den enkelte.

Okay det løb lidt løbsk, men følte lige for at sige det. Man skal klæde sig efter sin egen, og ikke efter andres meninger og holdninger! Det er vigtigt at huske på. Jeg føler lidt at vi er kommet i en tid, hvor man skal tilfredsstille andre, istedet for at lytte til sig selv. Er folk blevet for sarte, eller er vi bare blevet for udfordrende i vores påklædning? Jeg tror på en måde, vi (både mænd og kvinder, dog mest kvinder) er begyndt, at gå ALT for meget op i andre, og hvad andre gør, istedet for at passe os selv, og blot tænke for os selv. Eller er det kun mig der er af den opfattelse? I hvert fald synes jeg det er super ærgerligt at det skal være på den måde! Jeg mener folk skal følge deres hjerter, når det kommer til alt, lige fra kæreste problemer til påklædning i fitness centeret! Hvis man har lyst til at have korte shorts, og en shorts bh med push up i på, hvad så? Det er vel op til en selv at bestemme, hvad man vil, og ikke vil.

I de fleste fitness centre er der regler for hvad man må have på, netop for at det ikke bliver for udfordrende. Jeg mener at i Fitness World, må man ikke blot have sports bh på som top, og det er helt i orden! Men hvis man følger disse regler, har man vel ikke gjort noget galt, om der er push up i bh'en eller ej, right?

Okay jeg håber ikke det her indlæg, blev for meget i øst og vest! Kunne bare mærke jeg havde brug for at komme ud med det. Er jeg den eneste der har denne holdning til det? I må meget gerne efterlade en kommentar med jeres mening!

Kisses MLikes

Comments

Instagram@mettehogh

Nouw Magazine