Fashion & lifestyle

Hello there I dag kommer det til at handle om Man fashion. Det er noget der har været efterspurgt utrolig meget her på bloggen. Jeg har hentet lidt hjælp hos min gode ven Thomas, som jeg mener, er en mand med ret god stil, haha. Vi har sammen funde…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hello there Glædelig 15 December. Jeg synes det er så vildt, at vi allerede er halvvejs igennem december. Jeg ELSKER december, det er simpelthen den hyggeligste måned. Det er bare en helt speciel måned. Jeg nyder at hygge rundt herhjemme, mens jeg …

Likes

Comments

Hello there Som i ved, er jeg helt vild med smykker, og ikke mindst accessories. Jeg er typen der ikke går nogle steder, uden en masse smykker og mit ur. Et af mine favorite ur mærker er Daniel Wellington. Jeg er vild med deres meget minimalistiske…

Likes

Comments

Hello there Endnu en ny uge er nu sat igang, og endda med sne omkring vores hus. Det er så hyggeligt. Sidste uge var en uge med fart over feltet, men med en masse skønne planer. Som i ved, var jeg i København 3 dage, og jeg nød dem så meget. Jeg el…

Likes

Comments

Hello there Så er det 2. Søndag i advent, og derfor tid til 3 konkurrence i min adventskalender. Denne uge kan i vinde noget, som jeg selv bruger virkelig meget! Nemlig et Instax polaorid kamera. I kan vinde et Instax mini 70, plus 2 ruller med fil…

Likes

Comments

Hello there Det viste sig, at i var ret glade for sidste indlæg, om julefrokost outfits. Derfor ville jeg gentage succesen, og give jer lidt mere inspiration. Måske i lige som mig, glemmer alt om tøjet i sidste øjeblik, selvom man har tænkt på outf…

Likes

Comments

Hello there Det vremler med collager fra min side af, her for tiden. Jeg har anskaffet mig en masse modeblade, og fundet ud af, det er en måde jeg finder utrolig stor inspiration, til fashion relaterede indlæg. Jeg har flere på vej, så i kan godt g…

Likes

Comments

Hello there Sikke en dejlig, stille og rolig weekend jeg har haft. Jeg har haft absolut ingen planer! Jeg har siddet og arbejdet, og hygget med mine familie, og skudt December godt igang. Jeg elsker simpelthen December så meget, der er bare noget s…

Likes

Comments

Hello there Julemåneden er igang, hvilket betyder alle har fart over feltet, og kalenderen er fuldt booket. Gaverne skal købes, huset skal pyntes og julefrokosterne kalder. Jeg har siddet og samlet mit bud på, nogle perfekt julefrokost outfits. Jeg…

Likes

Comments

Sponsoreret af Origins

Hello there

Så blev det 1. Søndag i advent, hvilket betyder, at det er tid til endnu en advents konkurrence.

Tusind tak for alle jer der deltagede i sidste uges konkurrence, det er jeg super glad for! Vinderen har fået besked!

Denne uge kan i vinde de lækreste produkter fra Orgins. Jeg bruger dem selv hver eneste dag, og er helt vild med dem. De har hjulpet min hud, med ikke at være tør, nu hvor det begynder at blive så koldt udenfor! De har samtidig hjulpet med, at min hud er blevet meget finere, og ensartet. Jeg er kæmpe fan af produkterne, og derfor skulle det også være en del af denne adventskalender!

Det i kan vinde er:

En ansigts skrub rens
En dag creme
En ansigts mist
En spf 40 farvet dagcreme


Denne uge er der hele 2 personer, der kan vinde disse produkter (!!)

Alt i skal gøre for at vinde er:
Følge @Mettehogh og @Originsdanmark på Instagram
Fortælle hvorfor du har brug for disse produkter

Vinderen bliver fundet sønadg d. 10 December

HELD OG LYKKE!

kisses M

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Maanesten Aarhus

Hello there

Som jeg har nævnt for jer tidligere, har jeg i år lavet en virkelig lækker adventskalender til jer, som jeg selv er blevet utrolig tilfreds med! Hver søndag i advent vil jeg trække en vinder, af sidste uges konkurrence, samtidig med, at der kommer endnu en konkurrence op, for næste uge.

I dag er det ugen før 1. søndag i advent, derfor tid til den første konkurrence. Jeg kan slet ikke forstå, at det på fredag er d. 1 December! Jeg glæder mig SÅ meget!!
​Denne uge kan i vinde et par af disse fine øreringe, fra Maanestens helt nye kollektion. I ved jeg elsker Maanesten, derfor skal første konkurrence, selvfølgelig være noget derfra. Det i kan vinde er et par hoops ENTEN i guld, eller sølv.

Alt i skal gøre for at deltage er:

1. følge @mettehogh og @maanesten på instagram
2. Skrive hvilken farve i ønsker øreringene i, i kommentarfeltet

Vinderen bliver fundet d. 3 december, og bliver kontaktet direkte :)
Held og lykke

Kisses M

Likes

Comments

Hello there

Sikke en dejlig dag jeg havde i onsdags. En dag med fart over feltet, men fyldt med godt selvskab fra morgen til aften!

Dagen startede kl. 09.00 til et morgenmadsevent hos Royal Smuchi, hvor Marie Jedig og Oral B afholdte et event, om deres nye Rosegold elektriske tandbørste. Jeg har aldrig haft en elektrisk tandbørste før, fordi jeg synes det var lidt for ''smart'', og ikke så brugbart. MEN! Der blev selfølgelig fortalt en masse om den her nye rosegold tandbørste, og den er SÅ smart!! Det er nærmest en robot, den kan vitterligt ALT! Den kan dog ikke børste dine tænder selv, men det er tæt på, haha. Til tandbørsten følger der en app med på telefonen, hvor man starter med at tage et billede af sit ansigt, hvor efter ens tænder bliver 'scannet''. Imens man børster sine tænder, sidder mobilen fast på speglet med en sugekop, hvor appen kan se ansiget, så fortæller appen hvornår du skal skifte sted i bunden at børste på, og hvornår du er helt færdig med at børste. Den fortæller hvis du børste for hårdt, eller stopper før tid. Der bliver på en måde holdt regnskab over, hvor lang tid du børster tænder om dagen, så man kan følge med i det. Det er VIRKELG smart.

Maden var super lækker også, og pigerne var så søde. Det var første gang jeg mødte dem alle, men de var så søde, og imødekommende. Det er altid lidt underligt, at komme til et event, hvor man ikke kender nogle, men på en måde også lidt rart, fordi så lærer man en masse nye at kende. Det kan jeg super godt lide.


Efter eventet tog mig og N hjem med det samme, da jeg skulle til et andet event i Horsens kl. 17.00. Puha..
Eventet i Horsens blev afholdt af en af mine blogger veninder Sonja Davidson som har OW INTIMATES, hvilket er et undertøjs og badetøjsmærke, sammen med Re:DESIGNED. Det var et virkelig hyggeligt event, men lækker mad, masser af snak, og ikke mindst hyggelige omgivelser.

Der blev fortalt om både OW og Re:DESIGNED, hvilket var utrolig spænende, at blive klogere på!

Må i have en dejlig fredag

Kisses M

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret og betalt af Helm.nu

Hello there

Så er tiden inde til dette års BLACK FRIDAY. En tradition jeg har lidt svært ved at forstå, men ikke desto mindre, er det altid rart med lidt udsalg. Efter min mening mangler man altid lidt nyt til garderoben på denne tid af året. Det er nu der kommer julefrokoster, og snart jul og nytår.

Nedenfor har jeg samlet mine yndlings items fra Helm.nu. Alle tingene jeg har samlet, kommer på 25% på fredag. Helm.nu har simpelthen det største og fineste udvalg af både tasker og sko, samt MEGET andet! Jeg er helt vild med at de forhandler LeoWulf tasker, de er så fine!! Sådan en kunne jeg godt overveje at anskaffe mig.

Jeg er især vild med nr. 1, 2 5 og 9 fra kollagen. Det kunne være jeg skulle slå til nu, og få klikket lidt af det hjem!

Hvad er jeres favoritter i kollagen, og hvor foretrækker i at shoppe på black friday?

Kisses M

Likes

Comments

Hello there

Så er jeg endelig tilbage i København! Det lyder skørt, men jeg føler mig virkelig ''hjemme'' her! Jeg bliver mere og mere overbevist om, at jeg skal bo her, når jeg er her. Jeg glæder mig så meget, til jeg en dag (forhåbentlig snart) flytter herover.

Jeg er herover med min kæreste i dag. Dagen i dag er blevet brugt på lidt hygge, nogle besøg hos nogle PR bureauer, og lidt dejlig frokost. Der er dog også sket noget ret vildt !!

JEG HAR FÅET EN TATTOO!!!

Det er en tatovering jeg har overvejet meget længe, men det var super spontant, at den blev lavet i dag. Jeg sagde i en joke til N, om jeg ikke skulle få den lavet i dag, og så gjorde vi det.

Tatoveringen er til ''ære'' for min veninde Nikoline. Hende har i efterhånden hørt en del om, og det er der en god grund til. Det er en af mine aller bedste veninder, som har en helt særlig plads i mit hjerte!

Som i ved, ligger Niko på hospitalet, fordi hun har fået nye lunger, som desværre ikke fungerede som de skulle. Hun er en fighter, og jeg er så stolt af hende. Niko har en tatovering magen til min nye. Den symboliserer en skytsengel, som skal passe på hende. Det samme gør min, og det er rart for mig, at vide, at jeg har hende tæt på mig hver eneste dag, når ikke jeg kan se hende så tit, som jeg gerne ville i hverdagen.

Jeg håber i synes den er lige så fin som jeg synes.
Det er i hvert fald den mest betydningsfulde tatovering jeg har.

Senere i aften skal N og jeg på Rosso Pomodoro og spiser lækker mad! Jeg har planer om at tage min nye stiletter og taske på, som jeg er ved at falde bagover af begejstring over!!

I morgen skal jeg til et super spænende event, på Royal Smushi, hvor Marie Jedig afholder et event med Oral B. Det glæder jeg mig ret meget til. Efter eventet drager vi hjem af igen, da jeg skal til et andet event i Horsens kl. 17.00, ved en blogger kollega der har et undertøj- og badetøjsmærke, OW INTIMATES. Det bliver super hyggeligt, at catche up med de jyske bloggere igen!

Må i have en dejlig aften

Kisses M

Støvler, Aldo her / Taske, Aldo her

Likes

Comments

Hello there

Så blev det tid til, at dele lidt julegave ideer til ham. Jeg synes altid det er super svært, at finde julegaver til ham, da fyre næsten aldrig ønsker sig noget (i hvert fald ikke dem jeg har i mit liv). Jeg oplever tit, at når jeg spørger om en ønske liste får jeg ''Puha, jeg ønsker mig ikke rigtig noget'', eller ''Jeg synes du skal købe hvad du mener jeg har brug for'' svaret. Well, det blev det jo meget nemmere af, haha. Derfor har jeg i GOD TID samlet nogle ideer til, hvad man kan købe til ham.

Jeg håber i kan bruge det til noget, jeg tror i hvert fald, at min far skal have barber tilbehøret fra collagen i år.

Alle produkterne er tagget på billedet, så i hurtigt kan klikke jer ind på dem, hvis det har jeres interesse..

Kisses M

Likes

Comments

Hello there

December nærmer sig, hvilket betyder, at mine tanker begynder at være på julegave ønsker, og gaver. Hvilke gaver skal mine nærmeste have i år. Julegaver er for mig noget jeg hygger mig utrolig meget med. Jeg elsker at nusse med at få pakket gaverne pænt ind, og skrive et fint kort til alle gaverne. Selve det at købe gaverne, synes jeg ikke er det hyggeligste, idet tingene ofte er udsolgt, folk stresser, der er lang kø ved kassen, osv. Derfor får jeg altid købt alle mine gaver i god tid, så jeg er færdig før alt bliver udsolgt, haha. Jeg glæder mig sådan til at skulle pakke gaverne ind. Jeg går virkelig meget op i det, og bruger også rigtig lang tid på, at gøre hver gave speciel.

Derfor har jeg allerede nu lave dette års julegave ideer, både til ham og hende. Det til ham udkommer i næste uge.
Denne collage er et udpluk, af nogle ting jeg mener, alle kvinder kan bruge. Det er i hvert fald nogle ting, jeg selv godt kunne bruge, og vil blive utrolig glad for, hvis de skulle ligge under juletræet til mig til jul.

Alle produkterne er selvfølgelig tagget på billedet, så i hurtigt kan klikke jer ind på tingene, hvis de har jeres interesse.

Er i også begyndt at tænke på julegaver?

Kisses M

Likes

Comments

Hello there

I dag har været endnu en 'arbejde hjemme dag'. Jeg elsker simpelthen de her dage. Jeg nyder at sidde hjemme og fordybe mig i mit arbejde, og have tid til at lave en kop te, i ny og næ. Bare sidde og hygge mig mens jeg laver, en masse godt materiale. For tiden er jeg som i ved, ved at forberede den fedeste adventskalender til jer! Jeg kan kun sige, at i skal glæde jer. Jeg er indtil videre så tilfreds med den.

I dag har jeg været til møde hos Maanesten i Aarhus, for at se på deres nye fine kollektion. Den er simpelthen så cool! Jeg blev som altid forkælet med lidt nye smykker, så skønt. Jeg er jo som i ved, lidt af en sucker for smykker! Nedenunder har jeg delt lidt billeder af dagens outfit, samt nogle af mine nye smykker, samt mine favoritter fra den nye kollektion. Alle smykkerne og tøjet for den sags skyld, er tagget på billederne, så i hurtigt kan klikke jer ind på det/dem.

Jeg håber i har haft en dejlig dag

Kisses M

Trøje, Isabel Marant (Filuca V) her / Bukser, Gina Tricot / Bælte, Gucci her / Ur, Marc Jacobs (MNRetailAarhus)

Likes

Comments

Hello there

I dag vil jeg give et lille tip fra mig. Vi ved jo alle godt, at det er godt og sundt for kroppen, hvis vi drikker 2,5 liter vand om dagen, men to be honest, hvor mange af os gør det? Jeg er begyndt at drikke en del mere vand, siden jeg startede hos min personlige træner, Anne. Men mit største problem er, at jeg simpelthen glemmer det.. Jeg synes det er kedeligt, og det smager ikke af noget.

Jeg har fundet en virkelig god løsning til det! Jeg er begyndt at lave danskvand, og have med mig over alt. Det er meget lettere at drikke danskvand, end almindeligt vand. Der er faktisk statistikker på det (haha), man drikker 25% mere vand i løbet af dagen, hvis man drikker danskvand. Dog er brusen i vandet ikke så godt for tænderne, og mine tænder er fra naturens side ret tynde, så jeg drikker både danskvand og almindeligt vand i løbet af dagen. Det er langt fra alle dage jeg når at få alt det vand, jeg burde, men det hjælper i hvert fald mig rigtig meget!

Noget der også hjælper mig meget er, at drikke te. Jeg elsker te, og te og kaffe, tæller også med i det væske vi skal have i løbet af dagen.

Jeg har nedenfor delt et billede af min frokost i dag, hvor jeg havde tilføjet lidt smag til mit danskvand. Jeg laver min danskvand i den nye Sodastream maskine (køb den her) , som for mig er uundværlig nu, idet jeg bruger den så meget. Det er bare så nemt, at jeg ikke kan lade være med at lave danskvand, istedet for almindeligt vand. Jeg har nogle smag til maskinen også, så jeg kan forkæle mig slev lidt ekstra, med enten pink lemonade, citron eller andre lækre smage. Jeg synes virkelig det er smart!

Jeg håber i kan bruge dette tip! Det hjælper i hvert fald mig med, at få indtaget en del mere vand, end jeg førhen gjorde.

Må i have en dejlig onsdag

Kisses M

Likes

Comments

Hello there

I går var jeg til det mest passende event, på en mandag. Nemlig kaffe smagning hos Starbucks i Aarhus. Det var et super hyggeligt event, men en masse søde piger.

Til eventet blve vi introduceret for Starbucks jule specialiteter, i form af både mad og drikke.

Vi smagte deres jule kaffe, jule cheesecake, og vi kunne også smage deres nyheder f.eks Caramel Brulée Latte, Fudge Hot Chocolate og Gingerbread Latte. Jeg smagte på Gingerbread latte, som jeg faktisk var overrasket over. Jeg vil dog foretrække en lille str af den, ellers bliver den for kvalm. Just so you know ;))

Kaffe smagningen var ret interessant. Vi skulle smage og dufte til 2 forskellige filterkaffer, og derefter skulle vi smage noget mad, der ville komplimentere de to forskellige kaffer, på hver deres måde. Jeg har aldrig tænkt på, at noget bestemt mad, passer til en bestemt slags kaffe. Men det var en utrolig positiv oplevelse! Super sjovt at få lov at prøve

Må i have en dejlig tirsdag aften

Kisses M

Skjorte, Isabel Marant (Filuca V), HER / Strik, Minimum HER / Bukser, Gina Tricot / Sko, Bianco / Smykker, Maanesten & Jane Kønig

Likes

Comments

Instagram@mettehogh

Nouw Magazine