Header

To be inspired is great! To inspire is incredible!

Jeg er så inderlig, og evig, takknemlig for de menneskene som har inspirert meg på veien fra feit og fæl til fit og lykkelig! (Ja, jeg vet at noen av dere ikke liker det uttrykket. Men det var sånn jeg hadde det - jeg følte meg feit og fæl!). Det er mange som har vært der for meg, og jeg skal nevne noen navn. Men vet du hva - det var denne Mette før fettet som tok den første, og aller viktigste, bestemmelsen om at nå var nok nok, og at jeg fortjente bedre enn dette! Hvis du skal lykkes i det å endre livet ditt så må det i utgangspunktet være du som vil det for din egen skyld! Det er det aller beste utgangspunktet for suksess!

Jeg har fått helt uvurderlig hjelp underveis. Jeg har blitt så til de grader inspirert av å ha folk rundt meg som hadde trua på meg! Jeg vet jeg har sagt det før, og jeg kommer til å si det igjen - jeg hadde aldri vært der jeg er i dag uten Eirik og Nils! Aldri! Sånn er det bare! Og jeg vil for alltid være takknemlig for hva de to gutta har gjort for meg! De inspirerte meg til å bli den Mette jeg egentlig er; en blid, positiv, levende og åpen Mette. Og takket være Eirik og Nils har jeg i dag trua på meg selv! Og det er for meg viktigere enn jeg kan forklare! Jeg elsker min nye kropp! Men jeg elsker også min nye sjøltillit!

Nå er drømmen å inspirere andre! Jeg vil så inderlig gjerne være den som viser deg veien til et nytt liv, en ny kropp, en ny tro på deg selv! For jeg vet hva som må til for å endre livet. Jeg vet hva du må igjennom. Og jeg vet hvor lykkelig du blir på den andre siden!

Og med så mange aldeles herlige, og nydelige kunder jeg har, så har jeg fått lov til å kjenne bittelitt på det å være en inspirasjon!

Den beste følelsen jeg noen gang har kjent på!Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Og det er ikke du heller!

I dag har jeg vært god mor, og stilt opp for datteren min som skulle operere foten sin. Det ble bilkjøring fra Askim til Rakkestad. Tilbake til Askim, så til Moss. Med omvei på grunn av en ulykke. Altså lenge å sitte på rumpa i bilen. På sykehuset i Moss ble jeg sittende å vente i i hvert fall 5 timer. På en hard stol. Det var jo for så vidt dattera mi det var synd på, men hjelp så kjedelig! Jeg fikk riktignok lest en del til eksamen, men timesvis på rumpa er ikke noe for meg.

Jeg rakk ikke trx-timen, det måtte noe andre ta for meg! Men jeg rakk løpetimen! Og jeg rakk PT-time! Og jeg rakk min egen beintrening! Og for en herlig måte å starte helga på! En kjempeinspirerende gjeng på tredemøllene. Og en PT-kunde som virkelig hadde gleda seg til å trene med meg - og som var like bli etter en stor dose burpees (blant annet!). Jeg er så vanvittig heldig!

Nå er det rumpesitting, pizza, tv og armkroken til han jeg forlovet meg med for 27 år siden i dag!

I kveld kan vi sitte på rumpa både du og jeg - men det er ikke det vi er skapt for! Og resten av helga kan vi bruke til alt annet enn det! Jeg gleder meg!Likes

Comments

Jeg elsker hverdager. Jeg elsker livet. Jeg elsker livet etter fettet.

Men det betyr ikke at alt er fryd og gammen. Bestandig. Selv om det faktisk er sånn at de aller fleste dager egentlig er en fest! Dagen i dag har vært alt på en gang! Først en løpetime med færre kunder enn vanlig. Det var jo litt stusselig. Så var det PT-timer. Og det er jo alltid en høydare! Alltid!

Torsdager er dagen for å trene skuldre. I dag sammen med Nils! Og det ble en skikkelig opptur. Det ble den beste økta jeg har hatt på lenge! Nye øvelser, annerledes øvelser - og en kropp som ga kjemperespons! Og når oppsummeringen på slutten av timen handlet om at vi egentlig er veldig fornøyde med utvikling og framgang - ja, da kunnet jeg ikke vært gladere!

Etterpå var det hjem til eksamenslesing. Uansett hvor interessant det er, så er jo det ikke akkurat en opptur... Men så ble jeg spurt om å ta en vikartime. Opptur. Jeg troppet opp, men så ble det ikke noe av likevel. Nedtur.

Men da rakk jeg innom pappa'n min som har bursdag i dag! Og det var jo en opptur - for han er verdens beste! Men nedtur igjen. Det var det vaffel, brownies, potetgull og sjokolade! Hvordan snu det til en opptur da? Jo, da, ved å holde seg til planen! Så det ble bare kaffe og Pepsi Max på meg der borte! Opptur.

Og når jeg kommer hjem til enda en utrolig koselig og oppmuntrende melding fra en kunde - ja, da kunne jeg ikke vært mer lykkelig! Da er det som lignet på nedturer i dag fort glemt!

For nå blir det endelig ei brødskive med egg på - akkurat som det står på kostplanen min!
Likes

Comments

Og hvem "You" er har jeg ikke tenkt å avsløre. For det kunne vært oss alle. Det skal så veldig lite til for å "make someones day"!

Dagen i dag var beregnet på studier. Jeg nærmer meg to eksamener i ernæring . Og uansett hvor spennende og interessant det er så er studier og eksamen alltid krevende - synes jeg. Men så måtte jeg ut og kjøre for ei datter, og dagen ble litt annerledes enn først tenkt. Så i bilen på vei hjem fra Sarpsborg kom det er meldingslyd fra telefonen min. Og ikke si det til noen, men jeg tok opp telefonen og leste. Og jeg ble så glad!! Så glad at jeg fikk tårer i øynene! Det var fra en av disse PT-kundene jeg skrev om i går! Det var ikke noe "mer enn" en takk for god treningsøkt, og at han allerede gledet seg til neste økt. Og så et kompliment til meg til slutt.

Egentlig ganske enkelt og greit - men det betydde så inderlig mye for meg! Man legger jo sjela si i å være en god PT, og min ultimate drøm er jo å få være med å endre menneskers liv, syn på seg selv og på livet! Og da er det så godt med sånne tilbakemeldinger. Og husk at jeg har levd 43 år uten et snev av selvtillit, og først nå klarer jeg egentlig å virkelig ta til meg de komplimentene jeg får!

Så takk til deg som sendte den meldingen! (Om ikke du leser dette så er jeg ganske sikker på at kona di gjør det!).

Og til dere andre som leser; han du noe pent å si til noen - si det! Send en melding, si hva du mener! Det kan bety så mye mer enn du tror!

Make someones day!Likes

Comments

Jeg er så imponert over deg! Jeg er så stolt over deg! Og jeg føler meg ydmyk. Ydmyk fordi dere kommer til meg. Fordi dere har drømmer, mål og håp som dere deler med meg.Fordi dere tror jeg kan hjelpe dere å oppnå måla deres.

Og det kan jeg!

Jeg er imponert over de som kommer fordi de ønsker en sterk rygg, en god alderdom - en frisk kropp. Jeg er imponert over de som kommer selv om de har utfordringer i livet sitt. Jeg er imponert over de som vil ned i vekt, og gjør noe med det. Jeg er imponert over de som smiler når jeg dukker opp. Og jeg er enda mer imponert over de kundene som smiler - etter at jeg har kjørt de igjennom ei skikkelig hard økt!

Jeg har de beste, de tøffeste, de blideste, de modigste og mest viljesterke kundene! Takk for at jeg får være med dere på veien! Jeg vet at jeg kan hjelpe dere. Jeg vet at jeg kan pushe dere. Jeg vet at jeg kan lage opplegg som passer til dere.

Men det er dere som gjør jobben! Og det skal dere ha kred for!

Jeg er dritimponert over dere!
Likes

Comments

Ja, jeg er blogger! Ja, jeg vil gjerne ha mange lesere og følgere! Men mest av alt vil jeg vise hele verden at det det meste er mulig! Alt er mulig! Og det trenger hverken være så fancy eller veldig avansert.

Jeg følger mange andre blogger og instagrammere. Og det er så mange av dem som alltid legger ut så fancy bilder. Alle lunsjer, frokoster og kveldsmater er jo så fancy og oppstilt at jeg nesten mister motet. Jeg har ikke en halvtime før frokost til å legge rosinene i havregrøten i perfekt mønster jeg! Og sånn som nå - når jeg kommer hjem fra treningsenteret etter en lang dag har ikke jeg lyst til å lage et kunstverk ut av kveldsmaten min. Jeg er sulten, og jeg vil spise! Mandag betyr vaniljekesam med frukt og bær. Enkelt, godt - ikke spesielt fancy. Og absolutt noe alle kan fikse!Likes

Comments

Jeg sa at jeg hadde litt skumle planer i dag. Det er en av mine virkelig tøffe kunder som var med på et trappeløp i Holmenkollen i høst en gang. Helt siden det har jeg hatt en plan om å komme meg dit og prøve på noe lignende selv. Så i dag, etter at jeg hadde naila hotellfrokosten, dro vi opp til Holmenkollen!

Til min skuffelse var det ikke mulig å gå hele veien opp. Da må man ta heisen! Så vi endte med å gå ned tribune-trappene som går ved siden av unnarennet. Det ble ca 80 høye trinn ned. Og 80 opp igjen! Ikke akkurat de skumle planene jeg i utgangspunktet hadde!

Men nok til at vi fortjente en proteinbar etterpå!
Likes

Comments

Noe av beste jeg vet er frokost på hotell! Bacon. Brød med meierismør. Croissanter. Og masse annet godt!

Disse frokostene er faktisk noe av de vanskeligste utfordringene for meg! Men nå hadde jeg lagt en plan. Mette, du skal spise egg og fisk til frokost. Uansett hvor mye digg brød de har!

Og jeg naila det! Speilegg -som jeg er glad i. Og peppermakrell - som jeg er glad i. Gode samtaler med Sussebass - som jeg er veldig glad i!

Så da har jeg tatt knekken på den utfordringen også - hotellfrokost trenger ikke være så farlig! Det er mulig å velge det som er sunt og godt - og kose seg masse samtidig!

Ønsker dere en super søndag!

Vi har skumle planer dere skal få høre om senere!  • Kosthold

Likes

Comments

Sussebass er verdens beste mann, og den beste støttespiller noen kan ha! Og nå har han invitert meg på kjæreste-helg i Oslo. Hotell, restaurant og show.

Egentlig en endeløs rekke av utfordringer! Blant annet middag på indisk restaurant. Hotellfrokost, som er noe av det vanskeligste jeg vet. Brød med meierismør er en favoritt. Men det står ikke akkurat på kostplanen...

Egentlig en situasjon som ville fremkalle full panikk. Nettopp fordi det er så mange feller å gå i! Men så langt null panikk! Fordi jeg gjorde det eneste rette for meg - la en plan sammen med Nils! Så her sitter jeg på i indisk restaurant, passe mett og veldig lykkelig! Jeg har ikke sleika bollen for saus - og på andre siden av bordet sitter verdens beste mann! Og jeg har kosa meg akkurat like mye som de gangene jeg har sleika bollen tom for saus!

Jeg vet jeg kan følge en plan. Og denne helga kommer jeg til å klare det! Ingen grunn til panikk!!Likes

Comments

Mette før fettet gikk veldig, veldig sjelden med bukse. Det er ikke lett å få kjøpt seg en bukse når man veier 125 kilo. I alle fall ikke en som jeg følte jeg så bra ut i.

Det første buksa jeg kjøpte etter at jeg hadde kvittet meg med fettet var ei olabukse i USA. Det var en opplevelse jeg ikke tror jeg kommer til å glemme. Jeg var så glad, fnisete og bortimort hysterisk. Å kjøpe ei olabukse var en stor opplevelse for meg!

Min nye venn er en svart bukse fra Freddy! Den har jeg fått i gave av Sussebass! Jeg har siklet på buksene fra Freddy hver gang jeg har sett de hos Bodypower. Eller i en reklame på nettet. Og så fikk jeg de av Reidar!! Og det er antageligvis ikke innafor å si, men jeg er såå sykt fornøyd med buksene, og synes jeg ser skikkelig smashing ut!

Buksene får min varmeste anbefaling! De er sykt gode å ha på seg også!!Likes

Comments