Vart har mitt liv tagit vägen?
Det liv där jag jobbade, fixade och donade?
Det liv där jag va en bra mamma och fru som pysslade om och skämde bort min familj?
Jag har letat men jag hittar det inte någonstans. Kan tänka hur trötta alla är på mig som hela tiden ställer in saker och ting.
Min energi är i botten och kan inte koncentrera mig för fem ören. Har så ont i hela min kropp och det blir bara värre ju sämre väder det blir.
Känner mig inte ens som en pigg 80 åring fast jag bara är 34 år. Mina planer spricker hela tiden och jag står och stampar på samma djävla ställe. Är så djävla fucking trött på allt vad fibromyalgi är.
Denna veckan har jag fått sova hmmmm 0 nätter ordentligt och det är torsdag.
Imorgon är det fredag och bara två av mina tre barn ska iväg. Bara hoppas att min ork är på iallafall 30% så vi kan göra något roligt jag och min son.


Likes

Comments

Nähä jag vaknade inte utan smärta idag heller. Har sovit 2 timmar inatt och mår som vanligt kasst.

Har legat i soffan idag och letat mönster till en smalare sjal att sticka. Har nu virkat massa till barnen eller andra och tänkte för en gångs skull på mig själv. Skulle ju på junta idag och ville ha allt klart. Hittade efter många om och men ett mönster på en pyttipanna sjal och vad händer?? Jag blir dålig i maggen och kan inte åka på junta :'(
Men fick börja hemma och Gud va fint det blir. Får väl ta en bild imorgon och visa vad tjusigt det blir.

Nu väntar sängen och förhoppningsvis en natt med lite mera sömn än vanligt. Ska lyssna på lite ljudbok och hoppas på det bästa
.
<3


Likes

Comments

Min stora önskan är att vakna imorgon och inte ha någon smärta. Tänk att lätt som en plätt kunna gå ur sängen och känna att idag orkar jag göra det jag vill (och måste). Vet inte när jag kunde göra det senast???
Jag har en sjukdom som heter fibromyalgi som gör att jag ständigt har värk i delar eller hela min kropp. Har ingen ork och känner mig allmänt kass. Har haft sjukdomen sedan 2011 och nu 34 år gammal ska jag få sjukersättning. Har tre underbara barn mellan 4-9 år dom blir lidande då jag inte orkar leka, göra utflykter osv. En man som får göra mycket i hemmet utöver att han jobbar heltid. En villa som ett ut som fy fan kom och hjälp mig dö, då jag inte orkar, kan göra iordning. Mina vänner som jag inte orkar hålla jämn kontakt med längre. Känner mig så kass och värdelös då jag inte kan och orkar göra det jag alltid gjort innan.Likes

Comments