View tracker

Hej!

Jag tänkte det skulle vara kul att visa er mina 9 mest gillade bilder på instragram under 2016. Under året fick jag allt som allt 12 854 likes och lade ut 84 bilder på mitt ig-konto. Här kommer de nio mest omtyckta!

9. middag med familjen

Nionde mest gillade bilden är en selfie som jag tagit, då vi var och fira min 18-års födelsedag på middag i zum bei spiel med familjen.

8. pärnu strandbild

Åttonde mest gillade bilden är en av mina bikinibilder från pärnu, som togs i somras, då vädret var 10+ och stranden likaså.

7. selfie på båten


Sjunde mest gillade bilden är en selfie som jag tog på båten i november, då jag och Eemeli var på kryssning tillsammans. Det var min första resa någonsin utan föräldrar och kunde få känna mig myndig.

6. outfitbild från pärnu


Den sjätte populäraste bilden är också tagen i pärnu på sommaren. Jag tycker omgivningen är väldigt vacker och så råkar jag också ha på mig min favorit klänning. Det blev en riktigt fin bild och helhet.

5. nyårs outfit


Den femte mest omtyckta bilden är tagen riktigt nyligen på nyårsafton hos helmi. Jag tycker väldigt mycket om outfiten och har även på mig klackar (som jag inte brukar göra). Fick många lyckade bilder under kvällen, så det kommer troligtvis ut flera på instragram ;-)

4. photoshoot i gamlastan
Den fjärde mest omtyckta bilden togs i slutet av våren/början av sommaren då vädret var på topp och det var så varmt att man kunde gå runt i bara klänning! Det blev en massa lyckade bilder den här dagen med verna. Jag tycker själv väldigt mycket om bilden!

3. 18-års selfiePå tredjeplats hittar vi en selfie som jag tog samma dag jag fyllde 18år! Själv tycker jag inte något extra om bilden, men konstigt nog hade den fått rätt så många likes.

2. jennys konfirmation
På andraplats poserar jag på borgå domkyrkasgård för att jenny precis blivit konfirmerad. Bilden är kanske en av mina favoriterbilder under 2016 på mig. Jag gillar bakgrunden, färgerna och mitt utseende.

1. gamlasdans

På första plats finner vi en bild på mig från den 19.2.2016 då jag dansade gamlasdans. Kände mig verkligen som en prinsessa i den där klänningen, med håret uppsatt och glittriga smycken! Bilden är också i min smak och påminner mig om en väldigt fin dag.

Har ni också gjort en "best nine 2016"?

- Mette

Likes

Comments

Hej!

Det är en tid sedan jag var till frissören och efter att tröttnat se på mina torra och trassliga toppar, har jag bokat tid till frissören. Nu är jag dock inte helt säker på vad jag vill göra med mitt hår. Jag är lite sugen på att klippa håret kort igen (så som jag klippte i somras), men samtidigt skulle jag också vilja ha långt hår igen... Kort känns så mycket enklare att fixa och så tycker jag själv att det var väldigt fräscht med kort hår. Men däremot så är långt hår väldigt fint och det går att ha på så många olika sätt. Man kan ha det lockat, rakt, fast, löst osv. Så som många av mina vänner och bekanta vet, så har jag ofta mitt hår fast på ett hårband och nu på senaste tiden har jag börjat tycka om att ha håret i en hög hästsvans (som jag tror det kallas). Mitt hår är inte av den tjockaste varianten och kräver nästan alltid någonslags behandling (fön, plattång, lockar, tupering....) för dagen. Men (lata) jag orkar just aldrig göra något till vardags och därför har jag håret bara snabbt uppsatt. Kort hår passar inte / går inte att lägga i hög hästsvans, men det växer ju tillbaka rätt så snabbt.


långt hår - bilder 2014-16
vs.
kort hår - bilder 2016

Jag tyckte väldigt mycket om mitt hår i somras, men nu har det vuxit rätt så långt igen. Någon ändring skulle också vara helt kul, men jag vill absolut inte färga mitt hår, då det äntligen vuxit ut ur färgandet.

Vad tycker ni? Borde jag bara klippa topparna lite och låta håret växa långt eller borde jag klippa det "axelkort" igen?

- Mette

Likes

Comments

Hej fina!

Jag ligger igen hemma med över 38 grader feber för tredje dagen. Jävla vad jag hatar att vara sjuk och inte nog med det så har jag jävla ont i nacken! :-( Jag kan inte vrida på huvudet åt något håll och det värker 24/7, så det känns som om man skulle vara förlamad typ. Förra natten blev det just ingen sömn alls pga att jag låg och vred mig runt i sängen till 4 på morgonen av fruktansvärd smärta... Och jag som hade planerat att fixa några skoluppgifter idag, då jag ligger otroligt mycket efter med allting just nu. Om det här inte går över tills imorgon måste jag nog ta mig till läkaren. Dessutom är det en knapp månad sedan jag senast hade feber... Jag lider tydligen av ett väldigt dåligt immunförsvar.

Jajaa nu skall jag nog försöka ta och läsa en bok och komma igång med lite av skoluppgifterna. Får se hur länge jag orkar läsa med en 2h nattsömn.

Imorgon tänkte jag i varjefall ta mig ut en sväng för att hämta ett paket från centrum och så har jag även jobbtur på kvällen, men som det ser ut nu måste jag ännu vila hemma i ett par dagar.

Ha det så bra, ni andra!

- Mette

Likes

Comments

Instagram@mettealexandra