Hej på er!

En massa har hänt. Jag har varit bortrest till Tyskland på en skolresa från onsdag till söndag och så fyllde jag år igår. Innan resan stressade jag en hel del så det blev just inget bloggande och under resan hann jag inte blogga överhuvudtaget... Jag kom hem i söndags sent på kvällen och blev sedan upphämtad av Eemeli från skolgården och sov över hos honom. På morgonen vaknade jag först vid 11 brevid min älskling och fick genast ett sött kort och födelsedags present. Därefter gjorde jag mig redo och under tiden fixade Eemeli morgonmål åt mig. Sedan var det dags att åka till skolan för att få ut ett engelska prov.

Efter provutgivningen fick jag skjuts hem och gjorde sista förberedelserna för mitt lilla "kalas". Jag hade bjudit mina närmaste vänner till mig för kaka, kaffe, ett glas champanj och smått annat gott. Vi hade det riktigt mysigt och de flesta kunde komma. Jag hade dock råkat glömma bjuda en vän, som resultat efter min fulla tidtabell innan resan... Jag märkte givetvis saken först när alla andra redan kommit och då kunde man inte riktigt göra något mera. Misstag händer helt enkelt och jag hoppas att hon inte tog jätte illa upp! I varjefall hade jag en super födelsedag tillsammans med mina vänner och fick en massa fina presenter. I lördags kommer jag ännu åka till helsingfors för att fira lite till med ett par vänner och så kommer jag ha ett litet släktkalas så fort vi flyttat tillbaka hem.

Nu efter den gångna veckan är jag väldigt trött, så det kommer nog ta en stund innan jag skriver ett reseinlägg om resan. Som tur står det höstlov på tur efter onsdagen, vilket jag verkligen behöver nu!

- Mette

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouwilla on ehkä Ruotsin paras blogi-sovellus - napsauta tästä!

Likes

Comments

outfit

sweater stockmann

shirt hm

skirt (dress) hm

trainers nike kaishi

bag hm

watch daniel wellington

Bilderna är tagna för ca. en vecka sedan tillsammans med verna. Ni kan följa hennes underbara blogg här.

Hej på er!

Så var veckoslutet igen över, vilket innebär en ny vecka med nya möjligheter. Själv har jag en riktigt mysig helg bakom mig. Jag var stortsett hela veckoslutet hos Eemeli, förutom lördan då vi träffade ett par vänner i stan. Hade idag en kort skoldag från 9-11 och kom sedan raka vägen hem. Här har jag sedan städat lite grann och kollat på netflix, inget speciellt. I kväll blir det ännu en danslektion att se framemot! Imorgon kommer jag vara ledig och mer mot kvällen kommer det bli en tjej-kväll tillsammans med ida, helmi och verna. Men mer om det senare.

- Mette

Likes

Comments

Hej!

September är så gott som förbi och så står det oktober på tur. Min oktober i år kommer bli väldigt speciell, eftersom det händer en massa! För det första så fyller jag 18år (!!!!!) och blir myndig. Jag kan äntligen gå på nattklubbar, ta körkort osv. Så skall vi på en fem dagar lång skolresa till tyskland, vilket kommer bli hur roligt som helst. Can't wait! Och förutom det så har vi faktiskt planerat en resa till södern tillsammans med Eemeli, men det är lite öppet än... I varjefall har jag en mycket att se fram emot.

bilderna är tagna från google

- Mette

Likes

Comments

Instagram @mettealexandra