Mornin, precis klivit ur sängen och satt mig för att käka lite frulle och bestämma hur min dag ska se ut.
Tror faktiskt jag bara ska njuta av att ha en dag ledigt ensam i lägenheten, tror det blir första gången. So far är himlen hyfsat blå dessutom, så vid kvart över ett kanske jag parkerar på balkongen och sedan ligger där resten av dagen, iallafall till lillasyster glider förbi, vilket hon sa att hon skulle göra när hon slutat jobbet. Ska tvätta också, jag har nämligen bestämt åt Simone att vi ska tvätta våra hår ikväll för att jag ska bädda rent.
Vi hörs.

Likes

Comments

Hello, mina förutsättningar för att kunna blogga varje dag har inte riktigt blivit som jag trodde då jag fortfarande inte sovit ensam i lyan en enda gång, trivs som ni vet SÅ bra i sällskap av andra människor så det gör mig inget, men i mina tankar skulle jag ju vara ensam varje dag och lägga all min vakna tid på mig, er och mina sociala medier, nu går ALL min vakna tid till städ, städ och städ.. Förstår inte hur man kan behöva städa så mycket i en så liten lägenhet..
Allt är också SÅ nytt så jag ser varenda liten fläck och det gör mig galen..
Nu tänkte jag kila in ifrån balkongen och ta mig en kopp kaffe för att sedan röra mig ut mot ön.
Min mobil har ramlat ner ifrån loftsängen så den är HELT trasig så behöver komma ut till ön främst för att skaffa mig en lur men längtar till en promenad i den ännu friskare luften och lite kärlek ifrån mina nära och kära.

Talk to you later, PUSS

Likes

Comments

Efter bokstavligen ÅR, då menar jag inte bara ett ÅR, utan ÅR som i ÅR i flertal. Iallafall TVÅ. ÅR. ÅRs väntan, har jag äntligen flyttat in..

Jag kan inte sätta ord på känslan, det är lättnad, lycka och förälskelse i mitt eget liv samtidigt som en enorm rädsla och skräck. Det är en helt ny tid av mitt liv som nu börjat.
Tack vare flytten lyckades jag bland annat rota fram min kamera som jag hade lagt på ett sådant där bra ställe för att aldrig någonsin tappa bort den, och jag längtar efter att ha landat ordentligt så jag kan dela med mig av allt till er.
Jag blir alltid lika chockad när jag loggar in här och ser hur många av er som dagligen går in och kikar här, utan någon uppdatering.
Jag vågar som sagt inte lova att jag kommer bli bättre på att uppdatera, MEN jag kan lova att jag har bättre förutsättningar att hålla igång denna sida nu och jag hoppas ni behåller ert tålamod, för jag trivs med detta.
Även om jag som jag alltid berättar gör detta mesta dels för MIN skull, för att minnas och få struktur, så blir det så mycket roligare när jag har er här.
För fler bilder och mindre text rekommenderar jag instagram-mettegerdaevelina och snapchat-mettegerda.

PUSS.

Likes

Comments


Jag har fått hem en ny baddräkt som jag nog aldrig kommer att ta av mig, jag ÄLSKAR den!
De är inte ett jätte tydligt baddräkts material så jag kommer även använda den som body,

Ni kommer direkt till baddräkten genom att klicka här, och genom att klicka här kommer ni bara direkt till MADLADY om ni vill kika på annat ifrån dem, rabattkod "METTEJUNI" ger er 15%, PUSS!

Likes

Comments

alias mettegerdaevelina ni vet, puss.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan kära ni, och inte vågar jag lova att vi hörs snart igen MEN jag ville dela med mig av denna bild på min nya hårvårdsrutin ifrån http://www.exitstore.se och göra en snabbkoll på hur många av er som provat deras produkter, funkar de osv (?!)

Vill också tala om att det är FEM dagar kvar till jag flyttar in i läggan som jag berättade för er om TJUGOHUNDRAFEMTON, sinnes!

Vi hörs.

Likes

Comments

Blandade känslor, verkligen!
Haft en sådan där jävla tyngd i bröstet senaste dagarna, mått dåligt och kommit med ursäkter som att jag sitter och bajsar hellre än att träffa folk.. Det är så olikt den Mette jag alltid varit och som jag för bara en vecka sedan kände att jag började hitta tillbaka till.. Jag tror fortfarande jag och gamla Mette är påväg att hitta tillbaka till varandra men att det tar tid.
Godnatt!

Likes

Comments