Från och med första november finns det lediga tider hos mig på Minko i hornstull!
Nytt set singelfransar för endast 650:- då jag startar som trainee, boka mig rå!

Instagram för att se övriga behandlingar och resultat - minko.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt första blogginlägg som tjugotreåring, de ni!

Idag har jag lite samarbeten som ska upp som jag skjutit på då jag firat mig i stort sett hela helgen, i lördags fick jag av Simone en dag på spa tillsammans med Simone och min lillasyster Thea, det var fantastiskt.
Efter var tanken att vi skulle slira på stan, så vi gjorde oss iordning och de var länge sedan jag kände mig så läcker, men vi alla vart så sega, slutade med att vi satt och huttrade på någon uteservering drickandes kaffe för att försöka vakna till liv och få lite värme, men insåg att de va dags att bege oss hemåt. Magisk dag tho, badade för första gången i år, bastade, drack bubbel och bara götta oss!

Igår var då självaste födelsedagen, mor, far och lillasyster kom förbi, vi drack kaffe, vi spelade dålig musik och umgicks helt enkelt. Jag och Simpan gick sedan och käkade sushi, handlade snacks och kollade film resten av kvällen. De va skönt!
Nu måste jag starta dagen, kul att få uppdatera er lite, kul att ni hittat hit igen, puss!

Likes

Comments

Kläder, sexleksaker, bondage, bättre sex är bara en del av kategorierna hos LOVETALES.SE
"Ingrid - finger vibrator" gav jag i present till en relativt nybliven singel som fyllt år då jag har en som gett mig många lyckliga stunder, och som jag skulle om jag kunde unna ALLA kvinnor, inte bara singelkvinnor.
"Let´s talk about sex" har också hunnit ge mig lyckliga stunder sedan jag fick hem de, SÅ roligt. Hälften av korten är nämligen charader med meningar som har gett minst sagt goda skratt.

Unna dig själv eller någon annan du verkligen bryr dig om - LOVETALES.

Likes

Comments

De va gott. Hårprodukterna åt jag inte. Kaffet hann bli kallt medan jag fotade. Med de var och kommer att förbli (tack vare bilden) en fröjd för ögat. Nu MÅSTE jag dra.

Likes

Comments

JÄVLAR, vad jag jobbat/jobbar..
Som jag berättade tidigare så mår jag SÅ JÄVLA BRA, och det gör jag, rent själsligt, men WOW min kropp är helt slutkörd. Minns inte när jag hade en ledig dag senast..
Men nu är det bara någon vecka kvar till alla är tillbaka ifrån sina semestrar och då undrar jag om inte jag ska ta ett par dagars semester och åka ut till mina föräldrar och bara ta in de sista sommardagarna, sätta mig på framsidan hos farmor och farfar och dricka grappo som när jag var liten. Gå till badplatsen såkallad Brantis och hoppas att det är någon värme i vattnet. Aldrig någonsin tidigare har jag känt för att läsa en bok, det har jag vanligtvis för mycket energi för, men det är nästan så jag ska be lillsyrran ta fram en som hon tror jag kan ta mig an och lägga mig och läsa på någon klippa alldeles ensam, vem fan har jag blivit?

Gissa vad? Nu måste jag kila, för att jag ska om en liten stund bege mig mot JOBBET. Hörs.

Likes

Comments

Som ni vet är jag väldigt duktig på att titta in här och tala om för er när jag inte mår så bra, när jag har ångest och behöver skriva av mig, det är skönt att få rensa lite när det behövs och veta att ni faktiskt alltid är med mig.
Idag är jag dock här för att tala om att jag mår så otroligt jävla bra. Jag vill bara ta vara på varje minut jag mår såhär bra i psyket i bara mitt egna sällskap. Det är sällan jag känner så, jag har alltid varit i ett så stort behov av andra människor, och så känner jag inte nu, jag snarare njuter av varje sekund jag är hemma ensam. Ville bara tala om det.
Tack för mig!

Likes

Comments