Blandade känslor, verkligen!
Haft en sådan där jävla tyngd i bröstet senaste dagarna, mått dåligt och kommit med ursäkter som att jag sitter och bajsar hellre än att träffa folk.. Det är så olikt den Mette jag alltid varit och som jag för bara en vecka sedan kände att jag började hitta tillbaka till.. Jag tror fortfarande jag och gamla Mette är påväg att hitta tillbaka till varandra men att det tar tid.
Godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

"do it your way" dress. det är alltså samma klänning på båda bilderna & med rabattkod "mette20" har ni 20% hos rebeccastella.com (sista dagen idag) så passa på!

jag pratar ofta med människor i min omgivning om hur otroligt jävla störande jag tycker det är med människor som klagar över skit som de verkligen inte är omöjligt att göra någonting åt, en del fall till och med ENKELT att lösa.. Jag menar saker i dess egna liv som ingen annan än var och en kan lösa..

Jag har inte förens idag insett hur otroligt jävla dum jag måste se ut när jag säger så, då jag gnäller mer än någon annan över saker ingen annan än JAG kan göra någonting åt..
Beklagar mig ofta över min ångest, jag vet att jag inte kan LÖSA min ångest bara sådär men jag kan verkligen undvika saker och ting som jag VET framkallar ångest..
I augusti valde jag att lägga alkoholen på hyllan med ett undantag fram till Januari. Spenderande nyårsnatten nykter. Då på grund av magsår, som gjorde att jag inte kunde dricka alkohol utan att magen krampade och gjorde otroligt ont.. Det gick fint, det var inte lika lockande att hänga på stan, men när jag väl gjorde det så trivdes jag med det och framför allt klarade jag av att se mig själv i spegeln dagen efter...
Det är dags att sluta klaga och ta tag i det..
Jag lägger det på hyllan ett tag och hoppas att jag kanske någon gång i framtiden lär mig ta ett glas vin med nära och kära utan att tappa respekten för både mig och min omgivning.

Likes

Comments

Imorgon startar ny vecka, och jag vill ta vara på det som ett nytt kapitel, jag känner att jag sakta men säkert hittar tillbaka till mig, i en ny tid..
Allt känns bättre när jag erkänt att jag mått dåligt under en längre tid, när jag vågar precis som jag alltid (innan jag började må dåligt) gjort grina när jag vill grina, skrika när jag vill skrika, älska när jag vill älska, äta när jag vill äta och framför allt SOM jag vill äta..
Även om det i stunder är otroligt jobbigt med den där jävla tyngden i bröstet, som jag faktiskt har ikväll så vet jag att jag är påväg mot ljusare tider, och jag börjar äntligen lära känna mig själv igen, samma jag, i en ny tid.

Godnatt.

Likes

Comments

inte bara min utan allas viktigaste insikt är att den enda som egentligen måste älska mig är jag och den enda som måste älska dig är du, sedan är alla andra "bara"  bonusar.. Det blir väldigt svårt att älska någon annan innan man älskar sig själv och nästan ännu svårare att älska någon annan som inte älskar sig själv, nu ska jag ta vara på mig och ber dig att ta vara på dig och älska dig själv. Godnatt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

nytt ifrån Yves Rocher namnet är klickbart och jag rekommenderar verkligen att kika lite på vad det har, speciellt såhär när huden inte fått se solen på alldeles för länge..

Likes

Comments