inte bara min utan allas viktigaste insikt är att den enda som egentligen måste älska mig är jag och den enda som måste älska dig är du, sedan är alla andra "bara"  bonusar.. Det blir väldigt svårt att älska någon annan innan man älskar sig själv och nästan ännu svårare att älska någon annan som inte älskar sig själv, nu ska jag ta vara på mig och ber dig att ta vara på dig och älska dig själv. Godnatt!

Likes

Comments

nytt ifrån Yves Rocher namnet är klickbart och jag rekommenderar verkligen att kika lite på vad det har, speciellt såhär när huden inte fått se solen på alldeles för länge..

Likes

Comments

SOOO, vart ingen bowling, vart inte ens mor min jag åkte in med, det vart far min..
Kläderna jag var och kikade på är SÅ snygga, storleken jag behöver i de modeller jag önskade fanns inte inne idag men jag LÄNGTAR till de landar så jag kan visa er!!
Nu måste jag VERKLIGEN sova för nu jobbar jag massa dagar i rad, puss!


Likes

Comments

Hur passande med ett inlägg om känslor på alla hjärtans dag?


Är du i ett förhållande? Nej.


Har du kysst någon idag? Nej.

När går gränsen vid otrohet? Jag skulle nog vilja säga att det handlar om känslor och inte kroppskontakt..


Är du romantisk? Extremt, skulle jag själv vilja påstå.

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen/flickvännen? Helt omöjligt!

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Svårt att svara på, jag vet att jag varit största toffeln som jag tror grundat sig i att jag när jag var 15 fick mitt hjärta så otroligt krossat och efter det varit så rädd, egentligen inte för att förlora någon utan snarare känslan av att bli bortvald och inte räcka till igen..

Vad är viktigt i ett förhållande? Ärlighet, uppskattning, då inte i form av presenter eller ens ord utan att kunna se på en människa hur mycket man uppskattas i dess omgivning, underbart! Också skratt.. För att jag ska kunna dela så mycket tid med någon krävs det att vi skrattar minst lika mycket som vi går varandra på nerverna..

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Gråter hela tiden.


Har du lekt med någons känslor? Det hoppas jag inte.

Hur många har du varit ihop med? Två

Länge höll ditt längsta förhållande? 4 månader tror jag vi stod ut iallafall.

Hur länge var ditt kortaste? Typ 3 månader

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Självklart, framförallt dagar som dessa och när jag är bakis skulle jag vilja ha någon som kramar om mig hårt och talar om att en är med mig för att den vill och inte för att en måste, eftersom jag har min familj som kramar om mig och älskar mig men de är liksom lite tvingade till det, men i övrigt tror jag det är viktigt att jag styr upp mig själv ordentligt innan jag träffar en annan människa att dela min vardag med..

Är du en bra pojk/flickvän? Om jag bara lyckas styra upp mig själv så tror jag faktiskt att jag är en helt okej partner.. Får man säga så utan att låta självgod? Jo men det måste jag få, de är min blogg..

Vem sov du senast bredvid? Frida.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? pappa 18 & mamma 20 om jag inte minns fel..

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Jag vet inte, det är möjligt..

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Bara dumpad skulle jag påstå.

Hatar du ditt ex? Absolut inte.

När du vill ha någon, vad gör du? Ingenaning, vad bör jag göra?


Bästa raggningsrepliker? Har du en bra på lager får du gärna kontakta mig, behöver all hjälp ja kan få - mettegerdaevelina@gmail.com

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Tror inte det spelar någon roll var man är eller vad man gör, jag tror det handlar endast om kemi!


Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Pappa & Farfar

Om människan i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Jag kan sitta här och säga så mycket men jag vet själv att när det väl "kommer till kritan" skulle jag inte göra alls som jag tänkt.. Men jag hoppas jag inte träffar en annan människa (som alltså kan vara otrogen) till jag trivs tillräckligt bra i mitt egna sällskap för att kunna stå upp för mig själv och inte vara rädd att bli ensam, för jag blir inte ensam, aldrig ensam, om jag så skulle vilja skulle jag aldrig bli ensam, för jag har sådana fantastiska människor i min omgivning!


Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Jag vet inte längre..

Vill du ha barn? Vet inte..

Blir du lätt kär? Blir sådär olyckligt kär ett par gånger om dagen..

Vad faller du för? Kemi, gud vad jag tjatar, men JÄVLAR vad viktigt det är!

Vad är det mest avtändande du vet? Oj, listan är lång..

Hur viktigt är det att man har något gemensamt? VIKTIGAST!

Har du fått ditt hjärta krossat? Ja.

Hur raggar du? Likar på insta.

Har du en "utseendetyp" hos killar/tjejer? Antingen ingen, eller väldigt många

Vem var din första kärlek? Max.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Varför inte, personligen tycker jag dock sex blir bättre när man känner varandra men vill man eller bara inte kan hålla sig, så kör hårt!

Vad tycker du om one night stands? Ja inte ska man behöva gå och bli ihop med någon för att få njuta av livet heller..

Är kärlek allt i livet? Finns så mycke olika typer av kärlek, mellan familj, mat & vänner så jag skulle faktiskt svara ja på denna fråga!

Gjorde detta test förra året på alla <3s dag också och gud vad roligt att se hur mycket svar som förändrats på bara ett år..

Likes

Comments

Idag ska jag in mot staden för att klämma & känna lite på Annika Sjöös nya träningskollektion hon släppt tillsammans med provrummet !

Sååååå jävla snyggt!
Sedan beger jag mig till gymmet som det ser ut tillsammans med mor, håller på att försöker övertala henne att vi ska bowla eller något när vi väl är i den stora staden tillsammans men hon är än inte övertygad, håller er uppdaterade..
Ni kan som vanligt följa mina dagar mer detaljerat via både snapchat (mettegerda) och instagram-storyline (mettegerdaevelina) !
PUSS

Likes

Comments

Jag vet inte om det är sättet det är filmat eller bara jag som är en sådan hopplös romantiker men jag sitter och grinar till denna video, såå gullig!

eller så är jag bara lite småkär i Therese..
Jag hoppas ni alla får en härlig alla <3s dag, omgivna av nära och kära, det tänker jag vara. PUSS!

Likes

Comments

Tjena, va händer? Jobbar som en galning ett tag framöver, och kommer som vanligt när jag jobbar mycket antagligen lägga datorn åt sidan..
Jag har för första gången gett bort mina inloggningsuppgifter för att få hjälp med att sköta mail osv för att inte ha allt för mycket att göra när jag väl är ledig..
Nu ska jag sova, hörs när vi hörs!

Likes

Comments