Header

but heaven was never this blue so maybe it's better if you go and do your thing and i'll do mine, yeah i would probably think of you from time to time.
hemmagjord pizza med ruccola och prosciutto.

11:44, måndag förmiddag och jag har hunnit med en promenad nu på morgonen och gjort lite hemmaträning, så nu ska jag nog klara av att plugga hela dagen, ska kila in i duschen och sätta på mig ett ansikte, sen vidare till universitetet, har en ganska stor uppsats som ska in på fredag, för er som inte vet så pluggar jag media och kommunikationsvetenskap, så denna vecka måste jag strukturera upp med kalender och skriva post it's lappar överallt för att inte glömma något. Förresten, hur löjligt god ser inte denna pizza ut som fick bli gårdagens kvällsmiddag? klapp på axeln till mig själv alltså, 

hur ser eran dag ut? xoxo

Likes

Comments

Lugn morgon, musik, frukost, tankar och jag.

Can we just take a moment, för min frukost denna morgon? synd jag var tvungen att avnjuta den ensam, varje kväll precis innan jag ska somna blir jag alltid lika lycklig när jag tänker på att det snart är frukost, låter kanske sjukt för vissa, men hallå, erkänn? jag är inte ensam om det va? ska inte utelämna att jag imorgon förmodligen kommer ha chips frukost.

Love, i was running, you were walking. 

Annars då? det blir en lugn, eller är en lugn lördag för min del, dock tror jag det kan bli en utgång ikväll och det ser jag löjligt mycket fram emot, behöver en drink, ett dansgolv och vänner, något jag alltid skriver eller säger till mina vänner är "without you, i feel lost at sea" och det stämmer verkligen, vem vore jag utan dem? ha en underbart bra dag alla fina.

Likes

Comments

​"Man kan skratta fast man inte menar det. Man kan kyssas utan att känna det. Man kan ta på utan att vilja. Man kan ge komplimanger som inte betyder något. Men man kan också skrika när man är förbannad. Gråta när det gör ont. Undvika när man inte klarar. Det viktiga är att inte glömma bort vem man är. Att lita på att ens vänner talar sanning. Att titta på sig själv i en spegel och tycka att man är rätt bra. Att våga tycka om och framför allt tycka rätt. Att våga ta steg som gör ont. Att tillåta sig själv må bra. Det är alltid lätt att predika men svårare att leva efter." - Michaela Forni. 

Vem faller lika hårt som jag för hennes texter? jag börjar varenda morgon med en liten "pepp" för mig själv att kolla citat eller läsa texter, jag tycker det är så himla skönt, det ger mig ett bättre tankesätt under dagen beroende på hur jag mår, för alla dagar är inte perfekta. Idag är jag tankspridd, lite smått förvirrad och lite pirrig, pirrig för att jag tror jag fått uppleva fjärilar i magen igen, och det känns så fint. Trevlig fredag!


XOXO

Likes

Comments

✖️vi stannade till och ville käka efter vägen när vi åkte hem och väl inte speciellt höga förväntningar men wow, checka in dessa pizzor, jag tog en parma pizza med ruccola och de andra tog black&white, detta gjorde garanterat denna regniga torsdag bättre, i mean, hundvalpar och pizza? yaas.

Likes

Comments

✖️can we just take a moment? dessa har jag alltså gosat med hela dagen, jag dog och återuppstod, litterally! ville ta med mig alla hem och förevigt ha dem som valpar.

Likes

Comments