Header

hörrni, ni måste in och kika på en tjej som skriver så oerhört fina texter på instagram, @texteravjosefine! ni kommer inte bli besvikna, jag är hemma på lunch just för tillfället och ska snart kila iväg till ett gäng trotsiga 2 åringar, sleten 23 åring! vi hörs senare!

Likes

Comments

THE ONE WHO PUT ME BACK TOGETHER 

Det är som tusen nålar i hela kroppen när öppnad för 1 timme och 20 minuter sen lyser upp mitt i natten, men vem är jag att bry mig? För det gör jag väl inte? Eller? Snälla säg att jag inte bryr mig.

Väntar fortfarande på dagen då min hjärna och hjärta kan samarbeta, ett villkorslöst samarbete, bli ett, att jag inte ska nöja mig med de lilla, jag är jag och jag är fucking bra. Det är bara de att jag är trött, så fruktansvärt trött - ”Men jag är inte som andra killar” nej jag vet svarade jag med en darrig röst, hjärtat gjorde så ont, för jag visste, precis som hela min kropp visste, jag visste att den killen jag önskade skulle ge mig allt, aldrig kunde älska mig rätt, du är den som aldrig kommer kunna älska mig rätt, och det gjorde ont, så himla ont.

Men jag vill tacka dig, tacka dig för att du fick mig att känna, något som jag inte känt på så länge, det var fint. Så om du tror att du förstörde mig? så tror du fel. – You’re the one who put me back together.

”Det finns så många där ute, vänta och se, låt tiden utvisa” – Nej, nej, nej, bara nej.

Det spelar ingen roll vem det är, hur han är eller vad han försöker göra, för han kommer aldrig att vara du - och du och jag är inget vi, men jag vill att du ska veta, att i ett rum fullt av människor, är du den enda jag ser.

Öppnad för 1 timme och 20 minuter sen…

Och jag bryr mig.

Det är okej.

Likes

Comments

BUT I KNOW I WAS HAPPIER WITH YOU

"so before i save someone else, i've got to save myself and before i blame someone else, i've got to save myself and before i LOVE someone else, i've got to love myself, but. i was happier with you."

Likes

Comments

but heaven was never this blue so maybe it's better if you go and do your thing and i'll do mine, yeah i would probably think of you from time to time.
hemmagjord pizza med ruccola och prosciutto.

11:44, måndag förmiddag och jag har hunnit med en promenad nu på morgonen och gjort lite hemmaträning, så nu ska jag nog klara av att plugga hela dagen, ska kila in i duschen och sätta på mig ett ansikte, sen vidare till universitetet, har en ganska stor uppsats som ska in på fredag, för er som inte vet så pluggar jag media och kommunikationsvetenskap, så denna vecka måste jag strukturera upp med kalender och skriva post it's lappar överallt för att inte glömma något. Förresten, hur löjligt god ser inte denna pizza ut som fick bli gårdagens kvällsmiddag? klapp på axeln till mig själv alltså, 

hur ser eran dag ut? xoxo

Likes

Comments