Header
View tracker

​"Man kan skratta fast man inte menar det. Man kan kyssas utan att känna det. Man kan ta på utan att vilja. Man kan ge komplimanger som inte betyder något. Men man kan också skrika när man är förbannad. Gråta när det gör ont. Undvika när man inte klarar. Det viktiga är att inte glömma bort vem man är. Att lita på att ens vänner talar sanning. Att titta på sig själv i en spegel och tycka att man är rätt bra. Att våga tycka om och framför allt tycka rätt. Att våga ta steg som gör ont. Att tillåta sig själv må bra. Det är alltid lätt att predika men svårare att leva efter." - Michaela Forni. 

Vem faller lika hårt som jag för hennes texter? jag börjar varenda morgon med en liten "pepp" för mig själv att kolla citat eller läsa texter, jag tycker det är så himla skönt, det ger mig ett bättre tankesätt under dagen beroende på hur jag mår, för alla dagar är inte perfekta. Idag är jag tankspridd, lite smått förvirrad och lite pirrig, pirrig för att jag tror jag fått uppleva fjärilar i magen igen, och det känns så fint. Trevlig fredag!


XOXO

Likes

Comments

✖️vi stannade till och ville käka efter vägen när vi åkte hem och väl inte speciellt höga förväntningar men wow, checka in dessa pizzor, jag tog en parma pizza med ruccola och de andra tog black&white, detta gjorde garanterat denna regniga torsdag bättre, i mean, hundvalpar och pizza? yaas.

Likes

Comments

View tracker

✖️can we just take a moment? dessa har jag alltså gosat med hela dagen, jag dog och återuppstod, litterally! ville ta med mig alla hem och förevigt ha dem som valpar.

Likes

Comments

​14:02, igår gick denna fröken på en välförtjänt semester i två veckor och den firades in med en mycket fin vän på en uteservering igår där det var en trubadur som körde gamla SÅ fina låtar som man glömt bort, blev lycklig, är lycklig. Så min morgon såg ut såhär ovan, världens gosigaste doris till sällskap, who could ever ask for more?

Likes

Comments