1.Förätter en kväll här i Frankrike 2. Gårkvällens outfit 3. Solnedgång i Antibes 4. Vendela och jag när vi spenderade dagen på Fågelbro 5. Min kusin Claris 6. Studenten!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åt middag på en italiensk restaurang igår. Valde ravioli med svamp och gräddsås. Herregud vilken matkoma. Kunde äta halva sedan blev man nästan illamående på grund av såsen. Men WOW vad gott det var! Åker snart till flygplatsen Puss

Likes

Comments

​Sista dagen här!! Skönt att åka hem, mindre skönt att lämna värmen men jaja. Idag blir det en heldag på Belles Rives. Ska pressa hela dagen haha, då vårt plan går vid 12.00 någon gång imorgon.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hittade dessa i Juan Les Pins. Perfekta till en enkel tröja och uppsatt hår :)

Likes

Comments

Gick runt och kollade i affärer ett tag innan vi satte oss på en bakgata för en espresso.

Fråga mig inte vad min bror gör men glaset.. Hur som ser jag en affär mitt emot så går spontant in och befinner mig i paradiset. Allt är sjukt billigt! Inte ofta det händer i Frankrike haha! Sedan fanns det absolut en massa skit såklart men hittade flera fina saker.

En röd bomberjacka jag craveat jättelänge. Perfekt färg också! Färgen ville såklart inte riktigt fastna på bild, men bilden åt vänster är mest lik.

Och en millitärbomber. Ser ganska b ut på bild med det var riktigt fint att det var lite ljusrosa med det gröna. Färgerna passade förvånansvärt ihop med varandra!

Mitt bästa köp var förmodligen dessa skor! Mycket snyggare på i verkligheten såklart!

Sedan fortsatte vi på stan och pausade där för en glass. Och wow vad många olika smaker det fanns. Mmm

Valde cappuccino och rosglass. Och rosglassen var to die for!! Wow! De hade även en massa fina cupcakes!

Likes

Comments

Vid 11 anlände vi till ön Sainte-Marguerite som man faktiskt ser från vår balkong.

Möttes av klarblått vatten och en massa glada turister

Innan vi gjorde något köpte vi alla en varsin glass. Valde en hallonglass, alltså pressad hallon och så var det säkert någon sirap tillagt men så så gott!!

Strosade runt ön och gick på ett havsmuseum. Riktigt intressant. Glömde självklart att fota inne i själva museet men riktigt vackert var det!

Utsikten över Cannes

​Till lunch åt jag en laxtartar som inte alls ser rolig ut. Hann ta några tuggor innan jag kom på att maten skulle fotas.. Hallontartletten hann jag dock fota! Riktigt god!

Likes

Comments

Seaforth beach - Kapstaden, Sydafrika.

Likes

Comments

​Köptes i Juan Les Pins för 29€. Antingen hatar man dom eller så älskar man dom. Men är helt kär i dom!!

Likes

Comments

Såklart missade jag att fota marknaden.. Har dock bestämt mig för att gå tillbaka och köpa ännu fler chokers nästa gång jag kommer ner till Frankrike. Vilket är väldigt snart. Åker tillbaka den 12 med ett par vänner. Men men, nog om det.

​Riktigt svårt att få en bra bild på smyckena men först blev det en fotlänk med trollsländor, då jag har ett halsband med en trollslända på. Och fyra fina chokers i olika färger. På marknaden fanns alla färger! Vill ha en gul och mörkare rosa. Skulle kostat 2€ styck men jag ba fuck no, så fick 4st för 5€. Man ska aldrig gå på de för höga turistpriserna de tar.

Likes

Comments