Long time no see!
Både jag och Isabella har varit riktigt usla på att uppdatera det senaste, någon vi verkligen är medvetna om. Det är inte lätt att dela blogg med någon, då båda går i olika skolor och har mycket att göra i skolan. Det är alltså svårt för oss att finna en tid då båda kan ses, i och med att vi har varsina privatliv med såklart! Vi ska försöka bättra på oss, för vi har ju ett stort intresse för just detta. Antagligen, så blir det mer inlägg och foton nu när det börjar närma sig jul och plugget börjar lida mot sitt slut för denna termin. Skönt! Hoppas ni som brukar kika in på vår blogg någon gång då och då fortsätter med det. Vi har ju som sagt skapat en blogg i mål om att främst inspirera er läsare.

Massor med kramar och pussar!
Ha en grym helg och glöm inte käka massor med pepparkakor och lussebullar nu till första advent hehe...✌️


Love from us!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsLikes

Comments

www.niklasbergstrand.com
Likes

Comments

Hej svej!
Torsdag idag, helg imon- wehoo! Gud vad veckorna går snabbt. Känns som att det var igår jag och Isabella strosade runt i stan och tog outfit bilder.. Dock är det väldigt skönt tycker jag! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min sista lektion för dagen ska börja. Senare idag väntar trevligheter på TempelLounge, vilket jag tror ni vet vad jag syftar på.. Hoppas ni alla kan komma!

Kram!


Likes

Comments

En helt perfekt outfit i mina ögon, en outfit som beskriver min stil en gnutta. Just gotta lööve it! 

Likes

Comments

Hej på er!

Helgen är över och skolan är igång nu igen, tyvärr.. Det är bara att kämpa på för snart är det ju lov igen. Några planer på lovet än kanske? Själv har jag inga speciella, det får komma som det kommer bara. I alla fall så var inte det poängen med detta inlägg, utan poängen var alltså en fråga till er. Både jag och Isabella har kläder och skor här hemma som bara ligger och skräpar i onödan. Så jag kom jag på att vi kanske skulle kunna ha en liten bloppis här. Frågan är bara vad ni nu skulle tycka om det? Ingen idé att arrangera oss i något som ingen kommer vara intresserad utav. Kommentera gärna vad ni tycker om idén, don't be shyy.. :)

Likes

Comments

Har ni någon favorit och uppskattar ni outfitbilder? Om så  kan vi försöka ta mer bilder och lägga ner mer tid på bloggen. De är ju roligast om vi får respons från er!

Likes

Comments