Nu är tågbiljetterna till Tyskland och tillbaka bokade (iihhhhh!!!)! Nu kan nedräkningen börja på riktigt.

Så om 22 dagar sitter jag på tåget ner till min (mycket) efterlängtade pojkvän hihi. Och om 25 dagar ska jag flyga för första gången med han och hans familj till USA. Han växte upp där så ska få följa med på deras årliga "hälsa på vänner och släkt" semester dem gör varje sommar sen dem flyttade till Tyskland.

Känns så skönt att ha fixat tåg biljetterna i god tid den här gången, alla andra gånger har jag fixat dem nån dag innan jag ska åka haha. Och då har det blivit sista minuten dyrt, så sparade en hel del pengar med att boka några veckor innan nu.

Och det känns ännu bättre att få spendera 6 nästan 7 veckor med varandra, alltså majoriteten utav sommaren!! Senaste gången vi såg varandra var 28 Maj, och nästa gång kommer bli 17 Juli. Vi kommer komma tillbaka från USA den 15onde Augusti och lämna Tyskland för Sverige den 16, tillsammans! Han kommer vara hos mig tills hans sommarlov tar slut. Känns så skönt att inte behöva åka ifrån Tyskland ensam för en gångs skull.

Så ungefär lika lång väntetid vi har nu, kommer vi spendera med varandra! Har dock en känsla av att vi kommer gå lite varandra på nerverna av att vara med varandra för mycket, men skulle också ångra ifall jag inte träffade han under en sån lång period. Så helt klart värt det.

KRAM.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I söndags träffade jag en efterlängtad vän jag inte träffat på hur länge som helst. Fick agera "sminkdocka" åt henne då hon ville testa göra något som inte bara är en vanlig sminkning. Under tiden som jag blev sminkad så gick våra munnar i ett, märktes att vi inte hade träffats på länge. Det kändes jätte skönt att vi umgicks igen.

Hade inte tid att tvätta av mig sminket fören jag kom hem då klockan blev så mycket, så gick genom halva stan med utseendet som om jag hade bott i huvudstaden i filmerna/böckerna The Hunger Games 😂.

Glad midsommar 🌸

KRAM.


bild på sminkningen med och utan filter

Likes

Comments

Hej (!!!)

Tänkte göra ett liten snabb uppdatering så det inte ser allt för öde ut mellan varje inlägg hehe.

Efter jag slutade jobbet åkte jag till min mammas jobb för att chilla lite där tills hon slutade. Därefter åkte vi hem för att byta om och packa picknickkorgen och sen gå mot Willys för att köpa till lite saker vi inte hade hemma. Vi köpte med oss melon, något att dricka och lite annar smått och gott. Sem mötte även upp en av mina systrar som följde med oss till Korpaholmarna för att fika och eventuellt bada(spoiler: det var för kallt för att bada).

Vi stötte även på en del ankor som blev lite närgångna. Vi matade dem med vattenmelon- för det kan väll inte va skadligare än bröd?

KRAM.

ankooor

Likes

Comments

Idag är det dags för elever på Västerviks Gymnasium att ta studenten. Om ett år idag skulle jag gjort densamma, men det kommer jag inte.

Ända sen högstadiet har jag fallit ner i dåliga svackor. Svackor som ledde till förlorande utav kompisar och dåliga vanor som att stanna hemma från skolan för mycket. Konsekvenserna blev till ett mer isolerat liv och gått om nian. Under alla mina år i skolan sedan 7an så har jag sällan varit omtyckt. Och allt startade på grund av en sak. Men jag antar att som andra har sagt, jag får skylla mig själv för satt mig själv i skiten.

Min osäkerhet inom skolan växte för varje år som gick. Alltid var det något nytt som tryckte ner mig. Jag klarade helt enkelt inte av det. Så jag bytte skola till nian. Sista året på högstadiet i en ny skola, som att börja om på en ny kula. Nu kan inget gå fel. Det var en person i den nya klassen som var bekant med några från min gamla skola som fick mig att vilja byta. Självklart blev det lite stelt och obekvämt för mig men jag fokuserade mer på att undvika personen och fokusera på mitt. Men med tiden kändes det mer och mer obekvämt. Kanske bara var jag som övertänkt, men fick intrycket av att personerna jag inte umgicks med i klassen inte heller tyckte om mig. Och jag hade rätt. Fick reda på saker vissa hade sagt om mig när jag inte var där. Det är en sak som fortfarande skär in i mig som en specifik person sa, " Jag hoppas att jag inte kommer gå i samma klass som henne på gymnasiet ". Den här personen hade jag aldrig ens fört en konversation med.

När jag kom till den nya skolan hade jag kvar gamla ovanor som att stanna hemma nån dag här och där från skolan. Men eftersom det här skolåret skulle bli en förändring i mående, betyg och närvaro så försökte jag jobba bort den ovanan. Men när man blir dömd utav människor man ska se varje dag, som man inte pratade med och som aldrig gav chansen att lära känna mig, så föll jag tillbaka på ruta ett. Från att va hemma en gång till två gånger i veckan till varje dag. Mina betyg sjönk.

Jag fick gå om nian på gymnasieprogrammet IM för att läsa upp mina betyg igen, och jag kom in på ett gymnasieprogram tillslut med dem som är ett år yngre än mig. Trots att allt verkade gå uppför för mig äntligen, så var jag obekväm i skolan ändå. Jag gick runt på helspänd av rädsla att fortfarande bli dömd. Så där kom min gamla ovana fram igen, att stanna hemma.

Jag har dock fått ett erbjudande som har gjort min skolgång mycket bättre. Jag ska få kunna studera på ett vis som uppfyller mina behov om att ta en gymnasieexamen utan att behöva känna en osäkerhet när jag går till skolan varje morgon. Men det kommer leda till att jag inte kommer att ta studenten. Vilken känns lite tungt då det ska tydligen vara en av dem bästa dagarna i en människas liv. Men jag kommer fira min examen ändå, på ett annat sätt.

Jag är en sån person som tror på att (nästan) allt händer utav en anledning. För att, om inte den där incidenten i 7an hade hänt så hade jag aldrig bytt skola och träffat en person som jag fortfarande är vän med nu idag. Jag hade aldrig tänkt tanken på att börja spela ett vist spel för att få ut min kreativitet på och distrahera mina "hjärnspöken", och genom det träffat några utav dem som nu är viktigaste personerna i mitt liv. Kan fortsätta med sådana exempel men jag väljer att sätta punkt här.

Även om jag är på sätt och vis är glad över vart livet tagit mig idag, så kan jag inte låta bli att tänka på hur allt hade sett ut nu om inget utav det där jobbiga hade hänt.

Iallafall, det som fick mig att tänka på det här är att jag kan höra studenternas utspring från min öppna balkongdörr, klass efter klass. Och Behövde skriva av mig lite. Tänkte gå dit och kolla men har ingen jag känner längre som tar studenten i år. Så jag väljer att höra det från balkongen. Hade kunnat sett det härifrån också om det inte var för ett antal träd var i vägen.

Önskar alla studenter ett lycka till i framtiden och alla andra ett bra sommarlov.

KRAM.


Likes

Comments

Som rubriken lyder, så har jag hälsat på mitt sommarjobb idag. Det var en sån här visa runt dag, så jag inte kommer dit på min första jobb dag som ett stort frågetecken. Det verkade roligare än jag trodde nu när jag har varit där och kollat. Ska jobba inom daglig verksamhet i tre veckor, och jag börjar på måndag.

Mitt sommarjobb är inom feriepraktik som kommunen anordnar. Hade skrivit upp mig på mer "vanliga" sommarjobb, men alla ställena jag kontaktade behövde bara ha personal den perioden jag ska utomlands haha.. Så det sög ju. Även att feriepraktiken är i en kortare period och mindre betalt så känner jag att det är bättre än inget, tog det också så jag har något att göra om dagarna än att bara vara hemma och vänta på att få börja studier igen - Är så ivrig på att få börja studera igen på ett sätt som "strukturerat" efter mina behov så att jag kan ta en gymnasieexamen.

Iallafall, efter att jag hälsade på mitt jobb så mötte jag upp mina systrar för att gå på stan en innan den ena skulle börja jobba för dagen. Vi gick in på alla möjliga affärer men väl inne på H&M så blev min tag 1000x bättre. H&M hade fyllt på med nya bh'ar och jag hittade några få kvar i min storlek(!!). Dem brukar bara ta in ett fåtal i just min kupa och omkrets, och när jag väl vill köpa en så har alla tagit slut. Så passade på att köpa ett två pack då alla mina andra bh'ar antingen har gått sönder i bygeln eller blivit för liten 😓.

Efter att ha blivit avsläppt så vilade jag lite innan jag gick och mötte upp mamma på hennes jobb, lite bara för att. Så nu är jag helt slut i mina ben och fötter efter att ha gått nonstop hela dagen. Det typ pirrar i mina fötter haha. Nu ska jag bara ligga o vila i sängen och ladda upp för en till promenad lite senare ikväll.

KRAM.

Likes

Comments

Har äntligen skaffat mig en header. Det har varit lite svårt med vad man ska ha. Har sett andra ha bilder på sig själva fast med ryggen vänt och kollar mot andra hållet, bilder på sig själva tittandes in i kameran, bilder på landskap dem själv har tagit(tror jag?) och många fler varianter.

Så har haft beslutsångest över hur jag vill ha min header. Ska jag ut på en photoshoot eller något? Tänkte att det där med photoshoot inte skulle va min grej så tänkte ta ett landskapsporträtt från Google genom att söka på något och addera ordet Tumblr, för då för man upp "inspo" bilder och få en fin blogg på köpet av den fina bilden.

Jag sökte, och hittade katten. Sparade den direkt och gjorde den till min header. Den kändes liksom, som mig? Den ser så liten, bekymrad och stöddig ut typ? Så som jag oftast blir beskriven som. Det roliga med det här är att jag bad en av mina närmaste vänner gå in och kolla på den, och tydligen använder hon samma bild som profilbild på steam??? Vilket roligt sammanträffande, eller hur? Synd bara att katten blev lite suddig när jag förstorade upp den så den skulle uppfylla storleks kraven för en header. But I still love it tho.

Iallafall, det här kommer inte vara min permanenta header, bara en söt och tillfällig tills jag hittar en annan.

KRAM.

Likes

Comments

Är nästan precis hemkommen från en tur ner till Oskarshamn med Mamma och min ena syster. Vi åkte alltså till en annan stad för att se på bio?? Till vårt försvar så fanns inte filmen vi ville se i Västervik av nån konstigt anledning, även att det var premiär för den idag.

Iallafall, vi var på rullande fot nån gång mellan 15:30 - 15:50 och var framme strax innan 17:00. När vi kom fram försökte vi leta efter någonstans att äta, men när ingen kunde bestämma sig för vart så tog vi första bästa pizzeria. Tog inte lång tid att hitta en då det känns som Oskarshamn har en runt varje gathörn. Vi valde en som var nära biografen och parkeringsplatsen. Shout out till pizzeria tre vänner för att ha vegetariskt "kött", i detta fall kebab. Aldrig stött på en pizzeria med vegetariskt kött förut så var självklart tvungen att prova, och det var så gooott! Om jag inte minns fel så var "köttet" baserat på svamp. Det här är något jag tycker att iallafall en pizzeria i Västervik borde ta efter.

Mätta och belåtna gick vi vidare till bion för att se filmen Ingenting och allting. Filmen handlar om en tjej som är 18 år och har aldrig satt sin fot utanför hemmet efter hon blev diagnostiserad med en sjukdom, tjejen blir även kär i den nyinflyttade grannpojken och riskerar massa saker för att var med honom. Mer vill jag inte säga hihi. Tyckte filmen var över förväntningar även om den kunde vara lite förutsägbar med med några plot twists. Jag som tycker om sådana filmer som är romantiska/sorgliga skulle rekommendera den till någon annan som har samma filmsmak som mig.

Filmen slutade ungefär vid 19:45 och vi åkte hem direkt. På väg hem släppte vi av mamma hemma hos pappa och jag fick passa på att övningsköra på grusvägen in till huset hihi. Kan inte säga att det gick jätte bra då min syster sa att hon aldrig vill övningsköra med mig igen 😂. Gick mycket bättre sist vi gjorde det så vet inte varför det blev som det blev den här gången. Aja, nu är jag som sagt hemkommen. Ligger bara i sängen o spelar samtidigt som jag pratar i Skype med min finis.

KRAM.

mamma och min syster delade på en pizza & jag åt bara halva min och tog med den andra halvan hem för att äta typ... imorgon? eller något.

har typ blivit besatt av att redigera mina bilder i VSCO innan jag lägger upp dem här hahah..

Likes

Comments

Contains affiliate links

Äntligen (!!)

Beställde en bikini från H&M och solglasögonen från wish för ett tag sen, och båda kom samtidigt idag!

Hade egentligen beställt en annan bikini i slutet av April från elsaandrose, men när jag fick hem den så var det fel storlek. Under processen när jag skickade tillbaka bikinin så såg jag att H&M och andra affärer hade börjat ta in sinna sommar kläder och bikinis, så kollade runt där och hittade den jag fick hem idag.

Beställde ett par solglasögon från wish också samtidigt som en den första bikinin, vilket var ett antal veckor sedan. Så hade nästan glömt bort att jag beställt dem - kändes lite nu som julafton mitt i juni 😅.

Är bara glad att dem kom lagomt till sommaren har dragit igång. Känner mig redo för sommaren nu!

KRAM.

paketerna iiiiihh (!!)

solglasögonen och bikinin tillsammans

separat bild från solglasögon och bikinin.

Detta inlägg innehåller annonslänk.

Likes

Comments

Brukar sitta och måla i den här när jag inte har något speciellt för mig eller varva ner stress eller sorg, det eller prata med min pojkvän. Och i denna stund gör jag både och. Av nån anledning är det så lugnande för själen att bara dra lite streck. Fick den här boken av min syster på min 18-årsdag. " Det här är så du! " - Min syster. Kan inget annat än att hålla med. Är ju lite utav en crazy cat lady haha.

KRAM.

Likes

Comments

Träffade min syster idag igen, vi gick mestadels på stan o shoppade - Hittade en super fin höstjacka!! Bokade även tid hos chrisma strax innan jag åker utomlands. Bokade in ögonbryn plock&färgning, tänker att de kunde va skönt att inte behöva lägga ner tid på fylla i mina ögonbryn som alltid är på kafferast, speciellt när man är på semester.

Men nu har jag mött upp mamma och pappa för att följa med ut på landet för spendera nationaldagen där. Vi svängde in på maxi för att köpa med något jag kan äta som inte är pommes till grillningen imorgon. The struggle of a vegetarian. Passade på o köpa en mjukglass för att få upp blodsockret, har knappt ätit något idag. Men nu beger vi oss ut på landet så ses vi i nästa inlägg.

KRAM.

jackan(!!) // boknings påminnelse // blommor på maxi jag bara var tvungen att ta kort på // mjukglass hihi

Likes

Comments