Hej söndag! Jag har precis klivit upp och ska snart dra till min fransförlängningstjej efter det ska jag städa och senare packa till Frankrike. Får panne på allt i skolan nuförtiden, vet inte hur jag ska börja eller sluta så lämnar oftast saker ogjort för att jag såklart aldrig blir nöjd därför kommer det bli så välbehövligt med lite omväxling i vardagen. Kan tänka mig att jag kommer trivas fint där, au revior mon amis!  

Likes

Comments

​Jag tänker vissa gånger att världen inte  har någon mening alls, allt jag gör att allt jag rör vid och allt jag någonsin tänkt mig  har en mening inte har det. En tro det man älskar eller det som är det finast på jorden för en. Jag har själv satt ett värde i min hjärna av saker och ting som har en mening och senare har jag levt mitt liv efter det. Att sätta värde på saker gör man igenom tid och perspektiv att gå efter. Jag blir lycklig när jag köper en ny dyr väska som jag alltid velat ha medans en annan blir lycklig av att vara trygg i ett land den slipper fly ifrån. Jag blir lite lätt arg över när det är dålig skolmat medans resten av världen inte ens får någon skollunch. Jag scrollar hellre igenom i Instagram istället för att ta tag i viktiga grejer. Man sätter värde på sina prioriteringar. Vad galet att tänka så, allt blir plötsligt så surrealistiskt. 

Jag måste verkligen börja bli mer tacksam.

Likes

Comments

Malle balle och jag

Vart tar tiden vägen?? Livet går så galet snabbt och jag har blivit med jobb på ett café här i stan. Allt rullar på som vanligt, och om 5 dagar åker jag på en utbytesresa till Frankrike i annecy. Det är inom skolan och vi ska vara där i 9 dagar, åka runt och kolla på olika ställen, prata franska och få se hur det verkligen är där,  mys.

Likes

Comments

                  biltur // bananpannkankor

Igår åkte jag hem till Kim efter skolan, jag låg och plugga senare igår och somnade 23, vilket resulterade till att jag nu vaknade upp som en helt ny människa, nej men känner mig fett redo bara, ni vet. Ska plugga lite och sen fixa lite käk, Hörs senare, pöss.

Likes

Comments

Gratis inspo  // link

Kom till skolan idag och fick reda på att vi hade skolfotografering, kuligt. Efter skolan var jag på sånglektion, kom hem till lägan en stund och åkte sedan vidare på föräldrarmöte med papp inför mitt utbyte i Frankrike, efter det blev de max innan han lämna av mig i lägan igen. Är så galet tacksam att jag hittat lägenhet i hudik men att laga mat ca varje dag.. Iallafall, just nu försöker jag få lite nya idéer inför veckans middagar, så sjukt dålig inspiration och ätit nudlar 3 dagar i streck, blir förhoppningsvis en ändring på det.

Likes

Comments

​Hade en drygdag, började 10 slutade 3 och hade ca 3 timmars hål. Satt mest och kollade igenom kläder på nätet men fick lite plugg gjort också. Jag har städat, fixat fransar, ska plugga och laga mat. Produktiv dag idag, soligt var det också vilket kanske fick mig att bli lite extra positiv

Likes

Comments

Likes

Comments

Klockan är 08:30 och jag är as pigg. Igår fikade jag, Lina, Jonna och Sofie med Flisan som har fyllt år. Senare gick jag Malin, Klara, Julia och Cornelius på handboll och sedan hudikmarknaden, köpte Hasses munkar och langos som är typ det bästa med marknad. Senare mötte jag upp min pojkvän och gick hemåt, Mys liv. Idag ska jag plugga och städa för att kompensera det roliga. Ha de nice.

Likes

Comments

Nu sitter jag och pluggar matte, kanske inte med tanke på att jag skriver här. Vaknade 6 idag och behövde inte ens gå på först lektionen, nu är jag sjukt hungrig med tanke på att jag inte ätit frukost ångrar jag det nu och hade inte tackat nej till musselpasta, måste prova göra det,  älskar pasta. Efter skolan ska jag jobba ett pass. MEN hörrni fredag imorrn!!

Likes

Comments

Jag är sjuk, typ förkylning med extrem jävla halsbränna - mysigt uppvaknade imorse och är inte heller riktigt redo för hösten med alla infulensor och bakterier. Idag blir det nog lite matteplugg vilket känns som det enda relevanta ämnet för mig just nu när jag varit så osäker på det. 

Det enda jag inte vill känna i år är såndär brutal jävla ångest jag hade inför varje matteprov förra året, såndär som får en att vilja att hoppa av allt som har med skolan att göra och aldrig komma tillbaka, Jaja ni vet.  Men innan plugget ska jag ta en riktig mysfrulle.

Likes

Comments