Nu har vi varit framme i Stockholm i några timmar, och jag har hunnit införskaffa mig två par ny byxor. Rummet vi har är inte stort men sååå fint, tanken är ju liksom inte att vi ska sitta på rummet hela dagarna, så storleken på det spelar ju ingen roll. Nu ska vi göra iordning oss det sista för att sen gå ut och äta något gått.
Planen är även att träffa ett par kompisar som också åkte upp hit idag. Kvällen är ung så att säga Hahah :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ett par dåliga bilder från förra årets halloween.

Hej! I alla fall, det var ett tag sen och förlåt! Jag har faktiskt bara inte fått tid eller kommit på några outfits att sätta ihop.
Men nu händer det faktiskt något roligt. Jag och min fina pojkvän ska idag(??) Fredag åka upp till Stockholm, för en liten weekend med shopping och Halloween på Gröna Lund :)
Jag hoppas på att hitta något snyggt och äta god mat. Ses om en stund :)

Likes

Comments

Igår var det tänkt att jag och en vän skulle fota lite outfit bilder, men eftersom hon går i skolan så hade hon massa att göra då hon har 3 prov bara idag. Så jag gick ut på min balkong så fort det blev Golden Hour ute. Golden Hour är den timmen på dagen då solen går ner och solen lyser med den varmaste orange/röda färgen. Det blev inga outfit bilder men jag tog några enkla selfies i det fina ljuset.

Likes

Comments

Lite bilder från när jag åkte helt spontant till Spanien för att sedan umgås med min bästa vän Ebba och hennes familj.

Ebba och hennes familj hade alltså bestämt och bokat resa till Nerja i Spanien i över ett halvår och 3 dagar innan dem skulle åka så bokade jag mitt egna flyg för att sedan möta upp hela familjen i Nerja. Denna resan blev väldigt viktig för mig då jag var tvungen att visa lite för mig själv att jag kan stå på mina egna ben. Jag menar... finns det någon bättre möjlighet för det, än att flyga utomlands helt själv? och sedan åka taxi i en timme helt själv mitt i natten. Från Málaga flygplats till ett mysigt litet område i Nerja, två helt främmande städer.

Så tack till Ebbas mamma för att jag fick följa med, det blev så bra för mig ♥

Likes

Comments

Hej!

Äntligen har jag gjort mina naglar idag efter att gårdagens planer blev inställda. Efter 6 veckor den här gången gjorde jag nya, och detta blev resultatet. Super snygga! Inte dom bästa bilderna men kan lägga upp bättre bilder imorgon med lite dagsljus.

Nu ikväll har jag bara umgåtts lite med killen och han har som vanligt lagat god mat, det blev bara något så enkelt som potatismos och köttbullar. Nu ska vi bara sätta oss framför Netflix och kolla på någon mysig film. Godnatt ♥

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit och lämnat in mitt CV i en klädbutik som jag är intresserad av att jobba i, tänker dock inte säga vilken för att inte dra upp förhoppningarna hos mig själv eller någon annan. Efter det åt jag en snabb lunch hos min pojkvän för att sen åka till mitt nuvarande jobb.

Imorgon ska jag göra mina naglar och är som vanligt spänd på att se det fina resultatet, och förhoppningsvis blir det en och annan outfit bild :)

Likes

Comments

Hej! detta ska alltså bli någon form av start på det hela. Jag kan väl börja med att säga att jag Heter Moa och jag är 19år gammal och kommer från ett litet samhälle i Småland. Jag har haft många bloggar och många blogg-namn har gjorts på många olika portaler, men idag vill jag starta om och göra något liiite annorlunda....

Du kanske ser alla skokartonger bakom mig på bilden? eller tavlan på mitt nattduksbord? de är där av en anledning. Jag har nämligen ett väldigt stort intresse för just Kläder och skor, framförallt sneakers. Tröjan jag har på mig är från Guess men är också en collab mellan Guess och Rapparen ASAP Rocky... Bakom dörrarna på min garderob finns många fler kläder och ennu mer outfits som jag jätte gärna vill dela med mig av. Jag har under hela mitt liv älskat kläder och allt som har med att testa nya stilar att göra, och nu vill jag dela med mig av vad det är som jag tycker är så kul med mode och kläder, och förhoppningsvis lyckas få någon annan att testa något nytt.

Kläder och skor är inte det enda som jag tycker är kul, jag älskar smink och skönhet och gör bland annat mina naglar hos en av mina bästa vänner en gång i månaden och allt sånt kul kommer jag också att dela med mig av ♥

Likes

Comments