Klev upp 06.30 med rejäl hosta och ångest pga SNÖ!! Beger mig mot skolan nu för idrott men vill typ ställa in lektionen. Jag "leder" gymnastik uniten just nu och tycker jag som lärare borde få ställa in lektionen men tror ej det skulle gå hem med idrottsläraren.
Relativt lång dag idag också, så vi får kämpa på! Glad tisdag på er!

Likes

Comments

Vad har du gjort idag?

-Hade en tjejmiddag hos mig där jag bjöd på pasta, glass och film. Vi kollade på Allied och ojojoj vad bra den är!

Är du besatt av någonting?

-När är jag inte besatt av någonting...Just nu är det Greys Anatomy samt Chef's Table. Sååå bra.

Hur går du helst klädd?

-Oversized skjorta, culottes/kick flares och ett par coola sneakers.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:

-Jag minns alla mina drömmar och 95% av dom är sjukt skeva.

-Jag ääälskar godis och allting sött, har en riktigt sweet-tooth.

-Den 7 september flyttar jag till Storbritannien (!!!)


Likes

Comments

Det fanns en portion coq au vin kvar från middagen igår så jag sitter och äter det medans jag kollar på Karate Kid som går på Tv hehe. I fredags var jag ute med några och hade ett för många glas vin kanske haha, så mådde verkligen skit hela dagen igår, var ganska hemskt att jobba hela kvällen också. Trots mitt mående mötta jag upp alla på Brillo sen och drog vidare till Vida, men det var fööör mycket folk. Sov som en stock sen inatt och vaknade med värk i kroppen för jag sovit så djupt haha.

Btw. Baklava från hötorgshallen. Guds gåva. Dog lite nyss.

Ikea + fika på Zetas trädgård

Gjorde ramen till middag + fina alex

Likes

Comments

Lite seg dag idag, Im a little sad. Vi fick även våra studentmössor här om dagen och jag blir inte ens taggad av det. Är de konstigt haha? Men annars är det bra. Vi flyter på. Imorgon ska vi få hälsa på en Scientology church så skolveckan är mer eller mindre över!


Likes

Comments

Efter skolan drog jag hem snabbt innan jag åkte hem till Emma med Carl och Anton. Bilturen var askul för vädret var prima och man fick verkligen vår-känslan!

Likes

Comments

I nuläget sitter jag förkyld, med Sam läxan i famnen. Jag vet inte vart jag fick för mig att blogga, men varför inte, något annorlunda. Under det senaste tiden då jag har varit M.I.A har jag avklarat min sista hösttermin (under gymnasiet då), åkt till Indien och fått en vacker väska (!!), haft kanske 27 mental breakdowns över att nu är jag i treans sista termin, lämnat in skolarbete, och kommit in i tre av mina fem universitets val, samt en av mina Scotlands val (!!!). Verkligheten om att slutet är nära kom igår igen, då vi fick hem våra studentmössor. Roligt att nu få se den IRL, dock så sitter mössan inte alls bra på mig. Men aja så länge jag får i alla fall ta studenten.
Det är onsdag idag, en lite speciell dag för oss tjejer då vi brukar fira mitten av veckan med utgång, men tyvärr så följer jag inte med idag p.g.a förkylning, och att jag måste spara pengar för fredag, då jag ska gå se The Weeknd live! Inte så taggad för tillfället, helt snorig som jag är men det kommer. Annars i helgen ska jag på min kusins 1 års kalas, och troligtvis sova 13 timmar i sträck.
Jag vet inte varför det har varit så tyst här på bloggen, ifrån oss alla men jag tror det har något att göra med våran tråkig men krävande vardag.
Får önska er en trevlig onsdag, som är förhoppningvis inte lika patetiskt som min!

Likes

Comments

Godmorgon! Äntligen Fredag! Sitter med en kopp kaffe och ska snart göra mig i ordning. Inget speciellt har hänt denna vecka, skola som vanligt och pluggpluggplugg. Dock är det inte värsta stressen så länge man inte slinker efter är de ju lungannnn. Har även en del nya saker jag hittat under senaste veckorna, brukar alltid vara för petig för att hitta nåt jag tycker om så det är fantastiskt att jag lyckats bli så nöjd med de jag köpt hehe!

Är förövrigt ett stort fan av P3 Dokumentär just nu efter Olivia tipsat om de! Lyssnade på Barnamordet i Arboga igår, helt sjuk var den! Najs pälskrage från Zara. Mössa från Acne och min fina julklapp väska från Whyred

Likes

Comments

Frågan är om det va bara en vanlig onsdagskväll eller en photoshoot för ärligt talat, min kamerarulle fylld med pose bilder haha.

Likes

Comments