Helt sjukt att om två månader är vi på Bali. Är så himla taggad och glad över att jag och tjejerna har äntligen bokat biljetterna. I år kommer jag spendera en månad av min sommar på Bali/lombok/gili och dom första två veckorna är tjejerna med mig! Super skönt att både ha tid för att umgås med Mes Amies och sedan med mina bali vänner + pappa och Chels.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Läser nån denna blogg längre ens haha. Jo vi suger lite på bloggfronten nu för tiden. men det finns massa annat att tänka på tyvärr. Har försökt få ihop livet och planera framåt. Har kollat på resor i helgen och bokar förhoppningsvis en med tjejerna snart! Guess our destination.. hehe nemen ska ej ha för höga förhoppningar ifall nåt inte går igenom. Har även kollat för familjen men vi har typ vart på varenda grekiska ö som e värd att besöka så tror vi måste sikta in oss på ett nytt land nu hah. Pappa älskar Grekland.

Måndag och redo för en ny vecka. Ska troligtvis på Spa idag om mamma kan dra sig tidigt från jobbet. Sen har vi MÖSSPÅTAGNING på Fredag vilket kommer bli superkul! Inlämning av Gymnasiearbete nalkas också tyvärr, men kommer va så skönt när det är äntligen klart. Även Valborg på söndag!Likes

Comments

Dem senaste dagarna har varit fyllda med aktiviteter. I söndags var jag på födelsedagsfirande hela dagen, lite oväntat då allt började 14, men på något sätt va vi där tills 21. Idag så strosade jag runt i stan. Gick för se blomläggningen vid Drottninggatan, käkade lunch samt passade på för att köpa en outfit. Va ju självklart inte ensam, skulle vara det minsta lilla sorgligt då. Nu är jag så himla trött, antagligen beroende på hur jag avvek att sova tills halv 5 på morgonen, bara för att kolla på About Time. Typ en av världens finaste filmer. Speciellt hur dem har blandat hela konceptet av tid med kärlek, och livet så perfekt. Ska nu avsluta min kväll med att kolla på Beginners. Godnatt.

(zara.se)

Likes

Comments

Jag är rädd för mig själv, att tankarna som inte ska tänkas ät något jag inte kan undvika. Att mig egna uppmuntran är lika misslyckad och bedrövlig som jag känner mig.

Jag är rädd att tappa verkligheten och bli dyster, att mitt liv och alla som står mig nära inte kommer räcka till. Att folk ger, och jag tar inte ens emot.

Jag är rädd att träffa nya människor. För de kanske ser igenom mitt påtvingat leende och ser ner på mig för jag knappt duger.

Jag är rädd att jag ska stöta bort dig, du som älskar mig så mycket. Att din kärlek mot mig inte ens möter upp till mitt självhat.

Jag är rädd att jag kommer sluta bry mig om det små viktiga sakerna i livet. Som ert skratt, era ord, och er.

Jag är rädd att jag aldrig kommer älska som alla andra, aldrig kommer känna lycka som alla andra, och aldrig leva som alla andra.

Likes

Comments

Hej hej hej hur mår ni? Jag mår super! Har haft det super mysigt i solen, middag hos Anna och även mysat hemma med Ludde. Märker ni att mitt favorit ord just nu är mys?

Igår kväll beställde beställde jag min studentklänning samt två andra dröm klänningar som jag ska inviga i sommar + en midi kjol. Är så otroligt taggad för sommaren!! Tjejerna och jag kollar på Bali biljetter just nu och jag fy vad jag hoppas det blir av! Är så taggad på att åka hem och visa mina närmaste tjejkompisar hur livet är på Bali.

Och juste, jag har även valt vilket universitet jag ska plugga i! Det blir University of Glasgow så i september kommer jag flytta hemifrån och bo i Glasgow...galet ju!

Likes

Comments

Har haft noll motivation till att blogga, och vi har alla även haft saker för oss, som sagt jag, MItali och Joseffina var nyss i Amsterdam, Anna var även i Hamburg samtidigt, men har inte ens haft ork till att redigera dom bilderna från Amsterdam haha. Aja de kommer väl nån gång. Sedan har det inte vart mycket på g. Hade en supermysig dag med Sofia igår på Mister French och sedan Kök o bar, så extremt bra väder att jag kunde knappt tro att det var fortfarande Mars.

Likes

Comments