View tracker
Mitali

Jag vet att rubriken är väldigt dramatiskt, och att hela det här inlägget kommer låta som om det är någon spoiled stor-stads brat som talar, men jag bryr mig inte, my feelings my choice. Jag mår så fysiskt och psykiskt dåligt nu när jag är tillbaks i Stockholm. Fysiskt på grund av döds förkylningen jag har tagit med mig ifrån Paris, och psykiskt för att jag inte är längre i Paris, men måste settle för Stockholm. Jag hatar ordet settle, för även om man har ett val, så finns det så många faktorer som håller en till den mest säkra och självklara valet. Jag hatar att livet är uppbygd på det sättet, att man måste settle för att man kan inte få allt, eller göra allt man vill. Jag känner ingen lycka ifrån att settle, och bestämde mig för inte så länge sen att inte sträva efter framgång, men glädje. Paris ger mig så oerhört mycket glädje. Jag skulle hellre sitta i Paris helt förkrossad över mitt fysiska och psykiska mående, vilken dag som helst än här i Stockholm.

Jag vet liksom inte hur jag ska försätta bara leva mitt vardagliga liv. Har ni aldrig känt er så? Efter en konsert, eller viktig händelse i ert liv som har verkligen lämnat kvar någonting, och som gör så att det känns så meningslös att fortsätta med ett mediocre vardagsliv? Avskyr och älskar den känslan. Avskyr den på grund av att det enda jag vill göra är att sitta och minnas varenda detaljen av händelsen, och älskar den för att jag gjorde något så pass stort att jag kan aldrig komma bort ifrån minnet. Dock som alla känslor så försvinner ju den över tid.

Jag vill inte vara här, jag vill verkligen inte vara här. Med eller utan bekymmer, smärta, och till och med glädje vill jag bara vara i Paris.

Döm mig hur mycket ni än vill om hur bortskämd och otacksam jag låter. Jag upplevde något så oförglömlig, vackert, och makalös under bara fyra dagar, och jag kan bara hoppas att ni får känna samma sak minst en gång i ert liv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Anna

Är så sjukt avis på tjejerna som åkte till Paris, ville verkligen med men hade verkligen inte pengar till det.. Tråkigt nog, dom kommer hem idag i alla fall så imorgon träffar jag dom! Woho. Jag sitter och väntar tappert på Shailee som jag inte heller sett på några dagar, gör ont, saknar henne.

Helgen var seg, precis det jag behövde! Fredag kväll var dock relativt tappad, men annars flöt det på fint fint. Har också gaddat mig!! Är såååå nöjd, den är super fin. (Och nej jag gjorde inte den själv, utan på studio) Den sitter nära min elefant, vacker är den.

Likes

Comments

View tracker
Joseffina

Vilken dag! Upp klockan 5 och framme i Paris vid 10. Vi tog en uber direkt från flygplatsen till Paperboy, en supermysig brunch ställe i Marais, drygt 15 min ifrån vart vi bor. Efter vi hade lämnat våra väskor i lägenheten så vandrade vi lite. Det slutade med att vi fann oss i Le Louvre och kollade på Mona Lisa. Helt sinnes hur stort Le Louvre är! Blev superhypad när vi såg glas pyramiderna, kunde knappt andas haha.
Efteråt drog vi till lägenheten med en baguette i handen och lite salami och brie ost. Nu har vi fixat oss för kvällen och ska alldeles strax dra mot restaurangen Gladines.
Paris är allt vi hade hoppats på!!

Flaska Rosé för 40 spänn!!!

Likes

Comments

Emma

Jag suger på att packa. Eller, asså jag är bra, för jag tänker ut det mesta och tar med bra saker. tror jag. Men det blir alltid så jävla mycket, och kan inte reducera mitt bagage längre haha. Har en outfit per dag och per kväll, men ändå väger min väska over the limit. Ska du påpeka att vi bara tog handbagage för det är ju ba en helg, men tack gud för Mitalis mamma la till bagage på hennes biljett haha, så ska smuggla in lite grejer där.

Tyker alltid min väska är så fin dock, allt är vikt så prydligt och bara fina saker med mig. Finest posessions for France.

Så taggad på att besöka franska supermarkets och köpa vin. Man känner sig så vuxen. Om någon läser dethär och råkar veta bra brunch ställe i hjärtat av Paris så, by all means, kommentera!

Ska måla mina naglar, vänta på mina jeans ska torka, sedan ge mig av till Mitali för sedan tidig taxi till Arlanda imorgon. See ya


Förra vintern

Likes

Comments

Mitali

Paris. Paris. Paris. Paris. Paris. Paris.

To do list i Paris:

- Romanticise the heck out of everything

- Ät så mycket baguette med ost, att tanken av det kommer få mig att spy. (och croissant)

- TA BILDER

- Upplev bilderna också

- Klä mig som om jag ska göra hela Paris shook af.

- Ha bara fina och glada tankar, för i Paris är alla ens bekymmer borta.

- Le över allt och ingenting, like I have a secret.

- Och drick som bara den, Kate Moss hade inga undantag i the city of love.Likes

Comments

Joseffina

För att spara pengar och energi har vi tjejer (eller iallafall jag, Emma och Tali) lovat att inte gå ut denna onsdag. En del av mig får fomo och vill bara springa till klubben men annan del är glad om att jag ligger hemma med Ludde och kollar på How I Met Your Mother. Ändå skönt att kunna vakna upp imorgon utan att få lite ångest haha.
Iallafall, jag har nyss rensat mina bilder på mobilen och hittade många fina bilder som jag inte har lagt upp. Så här får ni lite TB bilder.

Likes

Comments

Elina

Just börjat lyssna The Weeknds nya låtar, känner mig så avslappad, varje muskel i min kropp är på paus-mode. Uppdatering: Håller på med ett musikprojekt just nu. Känner mig förväntansfull och vill att tiden bara ska gå snabbare så att det blir klart och jag får se resultatet!!

Likes

Comments

Emma

Joseffina tvingade mig o Mitali att pynta hennes gran med henne idag efter vi jobbat på vårt geografi arbete, så kvällen bestod av glitter, julmusik samt varm choklad! Håller på att get into the spirit of christmas nu, älskar Jul!

I alla fall så är jag väldigt taggad på julgranen här hemma också, vi brukar sätta upp den runt Lucia eftersom de börjar torka ut o barra efter ett tag!
Första advent var mysig med lussebullar till frukost o sedan pepparkakor och glögg, men andra advent ska nog bli minst lika mysig med julmarknad vid la tour eiffel och mulled wine (basically glögg lol) på nåt mysigt fik!

Sneakpeek haha

Likes

Comments