Header

Vakande vid sju tiden och var helt slut i huvudet. Men gick upp och gjorde mig iordning som vanligt.

Seg dag, men de har gått bra ändå!!

Lots of hugs / E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var med min favoritkille idag!
Idag blev det att kolla på filmen tfios (the fault in ours stars) tyckte det var nödvändigt då Philip aldrig sett den, shame,shame,shame.
Romantiker och känslomässig som jag är lever jag mig in i filmen till 100% och ja, då slutar det med att jag sitter och gråter. Är likadan när det gäller böcker...


När filmen var slut stack han hemoch jag började plugga. Håller nu på att varva ner för att somna och ladda upp mig för morgondagen.

Veckan är fullspäckad med redovisningar så det blir en riktig pluggvecka. Men allt handlar om att ha en bra och stabil planering för veckan.

Nu måste jag sova , godnatt kära läsare!

Lots of hugs / E

Likes

Comments

Hejsan alla som är friska där ute!
Jag har tillbringat dom senaste timmarna med att kolla på AHS och plugga. Tyvärr har inte förkylningen blivit bättre, och jag spenderar den mesta tiden med att hosta och nysa.
Skolan kan jag drömma och glömma med tanke på att det känns som jag är nära döden.

Hoppas ni mår bättre
Puss S

Likes

Comments

Hallå där! Hur är läget med er? Med mig är det toppen!

Har skaffat mig två nya glasögon nu , varav dom som är med på bilderna nedan är favoriterna
😉

Annars då? Tillbringade kvällen i kvällen och natten i Linköping på ett evenemang med namnet Together. Där jag även träffade Matilda som bloggar här!

De var kul att träffa alla igår, då de var så längesen sen sist.. Saknaden är stor. Känns så konstigt att ha bott i Norrköping i ett halvår nu, tiden går så fort.
😳

Kom hem runt halv 1 idag och sen dess har tiden bara sprungit iväg. Fastande vid ett spel med namnet "wordbrain" som jag inte kan slita mig ifrån , så kul!! Åkte även hem en sväng till min brors familj, mysmys.

förlåt för dålig uppdatering, försöker b
ättra mig.😁

Lots of
hugs / E

Likes

Comments

Just nu kanske jag ångrar det jag gjorde igår kväll/idag natt, men det är inte att glömma att det var väldigt roligt just då😂

Det var nämligen så att jag och Matilda sov över med några kompisar inatt, och vi bestämde oss för att vara uppe största delen av natten. Jag och Matilda och våra vänner hade alltså kollat upp att solen skulle gå upp vid halv sex, så vi tänkte att om vi ändå var uppe vid tre kunde vi lika gärna vara uppe till klockan sex..(inte så smart jag vet).

Kvällen gick alltså ut på lite skojande (eller skoj är väl inte det rätta ordet..) och att vi gick ut och frös häcken av oss. Men det var kul, det var det verkligen😂

Gick och lade oss gjorde vi först vid klockan halv sex, och vi lyckades helt otroligt nog även missa soluppgången som vi väntat på hela natten, men det var ändå lagom skönt att gå och lägga sig sedan.
/ S

Likes

Comments

Precis varit ute och sprungit (yes!).💃 Tycker alltid det är så svårt att komma ut, men när man väl är igång vill man knappt sluta. Nu blir det att försöka laga mat utan att bränna upp huset...

Kram M

Likes

Comments

Precis haft spexfoto med klassen. Haha, temat blev (filmen om du finns någon) Rödluvan på ena sidan av fotot med ett filmteam på andra sidan. Karaktärerna tog slut någonstans efter mormorn i Rödluvan så jag fick agera träd.🌳😂 Solei skulle vara stylist så jag sminkade henne en aning mycket...

Kram M Likes

Comments

Så underbart! Vi slutade tidigt idag, halv 12.👐Istället för att plugga (vilket jag skulle behövt) så åkte jag till stan och fikade med Lousie på ett jättemysigt café. Alla som inte hört talas om Babettes borde verkligen lägga det på minnet. Cafét är inrett med lite äldre stil, typ 50/60-tal och de har både fika och lite matigare mellanmål (även brunch ibland). Priserna är helt okej också. Många snackar om Espresso House, men de måste ha missat det här.
Asså kolla bara den varma chokladen, den var så full att jag spillde på vägen till bordet!🙈

Nu sitter jag på bussen hem från gitarrlektionen och ska äta hos farmor och farfar. Mm, hon lagar alltid så god mat.😋

Ha det bra,
Kram M

Likes

Comments

Ibland tycker jag att det är okej att helt enkelt ta och skita i plugget för några timmar, och det är precis det som jag har gjort den här eftermiddagen/kvällen.
Mitt råd till er är alltså att ibland (oavsett hur mycket ni har att göra) lägger plugget åt sidan, för annars kommer ni inte ha något ork till att plugga alls i slutändan
/Solei

Likes

Comments