I två månader såg jag hela världen. Upplevde så otroligt mycket och när jag får tid över ska jag skriva om allt. Nya Zealand och Australien var vackrare än vad jag kunde föreställa mig och jag är tacksam för det äventyr jag fick följa med på.

Lämnade Bönan i Singapore och det var något bland det svåraste jag någonsin tvingats göra. Vi var ett tillsammans. Min absolut bästa vän. Kan skratta åt våra minnen och saker hon sa eller gjorde, minnena varar längst antar jag. Skype finns och vi ses om ca tre veckor igen, så jag hänger inte läpp. Är så tacksam och glad för tiden vi fick tillsammans.

Nu är jag i London igen, bodde hos världens bästa Mikaela i två veckor. Roligaste veckorna någonsin, jag sökte jobb, träffade kompisar, njöt av solen och åt väldigt mycket veganskt.
Vinkade av finaste Magda också, hon lämnade storstaden för en annan stor stad hemma i Sverige.. Som jag saknar dig....

Två veckor hos Mikaela gick fort och helt plötsligt flyttade jag in till ett nytt hus, började på ett nytt jobb och är väldigt lycklig för hur allt blev till slut. Livet är bra helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om mindre än tre veckor åker jag. På en drömsemester. Jag tror att jag är den lyckligaste människan i världen, jag har inte smält det än dock. Kanske när jag sitter på planet mot Singapore, kanske då.

Önskar att jag uppdaterat den här bloggen oftare, så att jag kunde gå tillbaka och läsa om mina dagar och känslor. Men tid finns det inte mycket av. Men jag är lycklig.

Spenderar all min lediga tid med fina vänner. De är värd allt.

Likes

Comments

2015. De sista veckorna på året i bara bilder . Världens finaste år har jag haft. Lyckligt lottad är vad jag är. Tacksam och glad. Blessed. 

Likes

Comments

Nu var det längesedan jag var aktiv här på bloggen, anledningen är väl att jag varit väldigt upptagen. Vi har en liten prins här hemma nu som är så otroligt mysig. Vi har samtidigt försökt få ihop dagarna med Bönan. När jag varit ledig har jag försökt att umgås med världens finaste tjejer. Vi har festat lite, druckit massa kaffe, lagat middagar, hängt på pubar, haft sleepovers etc. Ikväll kommer Magda och Cissi hem till mig för filmkväll. De har inte varit här innan, så det ska bli mys!

Annars så planerar jag en resa till Sverige över jul. Två veckor får jag vara med mina nära och kära innan jag åker tillbaka hit till London för att fira nyår. Därefter kommer min bästis hit från Sverige och hälsar på mig. Kan inte mer än längta.

Likes

Comments

En zombie/rödluvan var jag. Och hade en fantastiskt rolig kväll måste jag säga.

Likes

Comments

Hello October, Good bye October.
Oktober börjar närma sig sitt slut, men det har varit en otroligt fin månad för min del. Jag har umgåtts med mina fina vänner, vi har upptäckt delar av London, druckit varma drycker, firat födelsedagar, shoppat och skrattat.
Jag har njutit av det otroligt fina vädret som London bjudit på, med undantag för några dagar då jag använde min vinterjacka, men i övrigt har det varit soligt.

Sommaren och våren i all ära. Men hösten tillsamamns med en sol som värmer, det är något helt annat. Jag älskar allt med detta. Man uppskattar den blåa himlen och solstrålarna på ett helt annat sätt.


Pizza, vin och underbara vänner. Vi firade Linnea som fyllde tjugo och kvällen blev galet bra.

Jag fortsätter här med mina höstbilder. Önskar att jag hade min systemkamera till hands, den lämnade jag i Sverige då min syster fick barn. Tänkte att hon behövde den lite mer än jag, så hon kunde fånga viktiga ögonblick med min systerdotter. Bilder med kvalité hade inte varit helt fel.

I carved a freakin' pumpkin. Svårare än vad det ser ut vill jag lova. Sedan har det fortsatt i den där ordningen, att promenera på prasslande löv, dricka varma drycker, njuta av solen och gå på tivoli.

Till helgen firar vi halloween, har länge funderat på en kostym, kom på en igår. Hoppas att min rekvisita hinner komma innan fredag kväll. Men detta är ju jag. Alltid i sista stund med allt. Men det ordnar sig, ja, det gör det faktiskt alltid.

Likes

Comments

Det är höst. Jag spenderar alla lediga dagar med fina vänner. I lördags köade jag, Cissi och Magda i en timme för att äta god frukost på the breakfastclub.
Söndagen spenderade jag med Mikaela, den första tjejen som jag träffade när jag flyttade hit för sju månader sedan. Vi åkte i en gondola över Themes och åt god wrap vid vattnet och solen sken. Mysig dag!

Annars hänger jag med Bönan. Hon fyllde precis år så vi har firat en del. Världens finaste tjej!

Likes

Comments

Lediga dagen spenderade jag på the royal observatory i Greenwich. Tog mig bara sisådär 6 månader att gå dit.
Så jäkla intressant och speciellt med tidszonerna.

Den röda bollen på taket är en "time ball". Tror att new York inspirerats av denna när de kom på sin "ball drop" som de kör med på nyår . Vi såg den här åka till toppen och den släpptes klockan ett. Wow!

Likes

Comments

Likes

Comments