Shu bloggen! Ny här

Just nu ligger jag och Jay i sängen och filosoferar, diskuterar och funderar..
väntar därmed på en vän som ska komma med ngt roligt! spännande ;))

iaf vi förstår fan inte oss på vissa människor, eller vad man nu ska kalla dem.. är ni helt knas i huvudet eller? föddes ni helt ärligt utan hjärta elle kanske tappa de på vägen nånstans..denna diskussion fortsättning följer , då jag inte ens vet vad jag gör här när jag vet att jag kommer glömma denna sida lika snabbt som ja gjorde den ba impulsivt.

Men å andra sidan tänkte jag att jag kunde dela med mig lite av min vardag (om jag kommer ihåg) då det alltid hänt/händer riktigt sjuka klumpiga och jävligt ovanliga konstiga saker för min del.
Jag lovar Er det har inte hänt en enda dag ÄN där det INTE händer något knas, då det händer f*cking varjedag!
I början var detta lite jobbigt och man fick fett med damp, men nuförtiden har detta blivit en vana och jag bryr mig inte så mycket längre, utan bara skrattar åt själva grejen när ngt händer haha. Vet inte vad grejen är men jag dras verkligen till problem/drama! Nu menar jag även personliga och känsliga saker, kärlek osv , men när de gäller den delen så e de säkert ja som inte löser problemen när ja väl ska utan låter dom o flera samlas som ett jävla berg eller nånting! aaahh helt enkelt blundar för de kanske de heter i finare svenska orden ..... skitsamma!

O så btw har man t.om nästan dött ett antal gånger, japp på ett klumpigt sätt. haha men det var dock inte alls lika kul att skratta åt då det gjorde ont och man hamna lite i chock. Fast jag tror helt ärligt att det är så min död kommer bli!

Nu räcker fan detta snack om döden, börjar få ångest nu ist ! HAHA wtf det spårar på tal om ångest nu då, jag hatar ångest! Varför finns den jävla ångesten? Get the fuck out off mah life!!!

Men en sak är iaf säker och det är att jag letar inte problem, problemen letar upp mig!
What to do? Just deal with it! =)

Kommer ett blogginlägg lite senare så ni får lära känna mig lite bättre och min lilla hoe <3
o jag kanske inte har fattat grejen med dessa bloggar  hit o dit men vadå finns det regler haha? jag tjatar väl om vad jag vill o de ja känner o tycker! Men vad gör man här annars då ? #vilsentjej ni måste tycka jag är konstig nu men det är jag haha alla är konstiga o annorlunda på sitt sätt tycker jag! Är du normal, så kicka på direkten för normala grejer är inte vad du kommer se här ;) . Normalt tråkar ut mig. hahaha sorry jag kan inte hålla mig till ETT samtalsämne! Hoppas ni hänger med för jag gör då fan inte de ////amatör 110%

ha en fortsatt trevlig och fet dag! - Kärlek & Respekt!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments