Why say the whole meaning when you dont even mean the first letter in the beggining of the meaning???
The person you wont to get it dont get it, haha the difference is (so EASYY PEAZYY) What counts is actions! Even a little beeebii know bettaah Than yooo💯 Du kan se det här bara ETT exempel ,lo​l 👉🏿https://nouw.com/blog/posts/28206236 #overthinking #sleeplessnights #love...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har fan lyckats ta mig till Nordic igen! Tydligen var man redan registrerad, men på solning?! Wtf har solat där endast 1-2 gång liksom! Fattar ingenting.... när fan anmälde man sig på sol? Jag solar inte ens på solarium liksom, vad konstigt! Någon kanske har snott min identitet efter man tappat sina pass för jag hade fan dygnet runt o då ingår all inclusive !!
Aja whatever, jag vet att en del tycker att det på bilderna är överdrivet o säkert fult hit o dit o bl.a. Bl.a. "Man e tjej varför ska du göra sååå bl.a. Bl.a. Bl.a. Bal bl.a. Bal bla..." Aaahhh fortsättning följer liksom men pfttt helt ärligt jag bryr mig inte så mycket om just din åsikt, självklart tar jag åt mig den en liten sväng men sen kastar jag den i papperskorgen lika snabbt om jag inte tycker att det för mig positivitet och vilja att fortsätta me just mitt mål! :)
Jag tycker att det är fint o så länge jag är nöjd med min kropp.... ja då e ja fan nöjd o mår super bra! :D:D:D
inte fan tränar man för någon annan, haha får bilden nu i mitt huvud att man ställer sig bredvid värsta biffkriminellen o så så ska det va min konkurrent heeeelt plötsligt??!😳 Bruh hell fucking No, flytta på dig bre o gå hitta dig en eten spegel tänker man😂För Mitt mål är fan mig själv på bilden, det är den enda man borde tävla emot. Sig fucking själv. Allt du behöver göra: ta en titt i spegel, där har du din konkurrent! Ingen annan o ingenting annat :)
Idag mår man piss med sig själv, man känner sig spinkig som en saltpinne och aaa precis de finns dom som har svårt att gå ner o SEN finns de även dom som har mkt svårt att gå upp hur mkt man än äterr!! O pga att man sluta träna gick man ner hela 10kg o man fortsätter rasa, o jag antar muskler väger mer än fett så det är det man tappat för har ej så mycket fett att förlora....
Tycker det är halvt läskigt att se sitt egna skelett titta ut för man har aldrig varit så här! Och när min bröstmuskler, den grejen i mitten vad den nu heter, den typ halvt går sönder av lite bounty choklad o jag får ont dagen efter som fan då ere fan fan dags att börja göra de man mådde alltid bäst utav oavsett vad så vände jag mig just till TRÄNINGEN❤️man kunde ha en dålig dag, ja kanske blev jätte arg o fick damp, ja gick o tog ut all min ilska på träningen,Ett + e ju ma kände sig även starkare i den stunden haha för de e ju sant att vi människor blir starkare när det snear i huvudet på oss , som värsta gröna Hulken som ba vill skrika ut all sin jävla grova äckliga ångest som en galen gorilla!!
Träningen ökar matlusten Ja minns de så väl, hur man kunde komma hem från ett pass o va helt slut o käka som en åsna direkt!! Kroppen bad om det automatiskt , jajamensan de va så sjukt super härligt feeling! O aaah ja e ganska stolt över mig sj att ja lyckats ta mig dit det för jag tänker alltid "jag gör det imorgon" o så fortsätter så kanske i ett år o tillslut kanske man sitter ba där på sitt arlse o inte gjort ett skit o hunnit få anorexia säkert o så dör man typ ! Asså Jag hatar dig och sen fucking älskar dig också . #adhd <-

Likes

Comments

Hallojsan!
Idag vaknade jag upp tidigt, inte för att jag ville men för att jag hade sån jävla tandvärk! Visdomständerna gör ju så fucking ont..
kände mig helt svullen i käket, och kunde inte ens prata helt normalt, är de normalt ? Haha de e de nog!
På min lediga dag vaknar jag alltså runt kl 7. Men som tur hade jg Ipren! Trodde mest det bara var till huvudvärk, men det hjälpte fan litegrann! Så ja somna om rätt rejält :)
Men iaf Skitsamma, idag på spårvagnen så satt sig en liten invandrar pojke bredvid mig o hans mamma! Och vi fick ögonkontakt när han satt sig bredvid mig så när han tittade på mig så börja jag le, så log han också! Haha han va så vacker! Så jag sa de till honom att vad fin du e!
O han åt nån slags bulle han hade i en sån bulle påse ni vet som han hade två i , sen ja hör han säger han e törstig till sin mamma. O han orkar inte vänta.
Samtidigt ja har vatten i min McDonalds mugg o han tittar på de o sen fortsätter snacka om vatten haha så hans mamma frågar men e du så törstig? Så jag tar av locket o sugröret och ger honom resten av mitt vatten! Eller hans mamma försökte ge de tillbaka efter några klunkar och jag såg att han va verkligen inte klar haha ja BA han kan ta resten asså de e ingen fara!
Asså jag förstod hans känsla, jag själv så fort ja äter något ja måste ha nåt o dricka direkt typ! Ja har säkert sockersjukan eller nånting!
Men iaf de bästa me de här allting händer av en anledning ja tror på det där! Vanligtvis brukar jag köpa Cola på donken älskar Cola från sådana restauranger men jag tänkte idag vill jag inte det för att min visdomstand kommer göra ännu mera ont då tänkte jag? Det var iallafall menat att en liten unge va törstig på JUST vatten hehe men det gulligaste av allt han ger mig den andra Bullen i hans påse som är en kanel bulle! Och jag säger först nej o vill ej ta emot... men han ville verkligen ge mig nånting tillbaka , gulligaste 😍 asså t.om många barn förstår bättre än de flesta "vuxna" gör!
Tyckte de va så fint iaf när han sträckte fram Bullen hhaha eller e de nog ja som BA känslig o blir så lätt extrrrraaaa rörd ! •Kärlek o RESPEKT•

https://www.psychologytoday.com/blog/great-kids-great-parents/201201/children-talk-they-understand-lot de va intressant annons av det jag förstod iallafall! Whatever man ska fatta de Självmant oavsett ute i verkligheten!


Så jävla roligt på vägen hem btw, jag hade en stor Ikea påse med mina kläder när jag var på väg till Jay och skulle tvätta.. jag tog alltså med denna påsen tillbaka på kvällen!

då sätter sig en liten flicka på ca 8 år bredvid mig och hon kollar också som fasiken! Så säger hon: du, jag känner igen dig.

Jag BA: okej från vart ? Menar du idag eller'

Hon svarar aaa jag känner igen din påse o så har jg sert dig en del gånger ..Hahaha ja tyckte de va så kul! Sen så prata ja o hon o börja snapchat film filtra med den nya tomte grejen! Haha vi båda tyckte den var så rolig..jag e för Fan barnet själv XD

Denna flickans mamma o hennes syster satt längre bort o sen kom hon andra systern också med hennes mor, svär på Gud de måste ha haft ADHD. Den andra ungen börja halvt klättra runt i spårvagnen Hahaha kände igen mig själv i henne som fan! Och ställde ovanliga konstiga frågor som jag typ  flabba sönder utav .. tyckte nästan lite synd om mamman som fick följa efter henne medan hon klättra o inte kunde va still! XD

Likes

CommentsLänken till videon ! förstår inte hur man laddar upp videos här. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1844912555745785&id=100006811755488 👇

Så rörande att se vår familj/släktingar osv är en del utav hennes samling till hennes hjälp!
Må Gud välsigna min familj och alla andra inblandade och alla våra medmänniskor som finns i denna jord.
Vi får hoppas det går bra för henne, en helt vanlig tjej som lider utav levercirros och behöver all hjälp hon kan få!
Tänk om verkligen ALLA som har samarbetade , minsta lilla räknas och hjälpte alla som behövde det mer, så mycket finare värld vi hade levt i!
Alla hade mått så mycket bättre också, lycka är att hjälpa andra!
Vi mår bra av att göra goda gärningar, jag blir lika glad varje gång jag hjälper någon, det känns som för första gången jag firade jul. Och det gjorde jag för 2 år sen. Blev helt exalterad och överlycklig att jag inte hade tålamodet att vänta till klockslaget. slet typ sönder paketen som ett litet djur någon halvtimma innan haha.
På tal om våra medmänniskor, sorry men jag förstår inte vissa människor som bara kan stå och titta när någon t.ex ramlar och gör sig illa? Varför? Är man så självupptagen att man inte kan hjälpa någon annan vad spelar det för roll om det är en främling för dig vi är alla människor tänk om det hände dig, din syster, din bror eller vad som helst hade du velat ha hjälp då? så stressad är du inte heller för du står ju där och håller på med din telefon samtidigt som du halvt sneglar o kollar på i smyg när den här gamla damen försöker ta sig upp och har massa shooping påsar och två väskor i handen samtidigt? Ändå gör vissa ingenting? Alla e så fast i sitt egna lilla race att man glömmer kolla vad som händer runt omkring en. .jag som e så nyfiken av mig kollar allrid vad som händer runt omkring mig älskar när de e mkr folk o action de e de som gör att ja tänker på vissa saker ja ser andra inte gör ute bland folk, och dem som gör d e dock ni e fucking kungar !

Va tror du hon ska göra liksom, ha en mini bomb I sin lilla väska ? Ja då är vi uppenbarligen alla döda ändå, game over. Ja okej de händer mycket mord hit och dit och det finns människor till allt verkligen.. men ibland måste man fatta tuffa och impopulära beslut ändå och ja det kräver mod till det och alla har väl inte det man ska va försiktig men är du där du är så är det ändå menat!! Allt händer av en anledning!

Btw!! jävla sorgligt det där☝ må Gud sända styrka VARJE DAG till alla som förlorat någon!
Den här damen såg jag vid spårvagnen vid ett shopping center och vi väntade på samma spårvagn, jag tyckte hennes frisyr var så cool och hennes kläder haha , för hon stack ut liksom hon hade silvriga slingor i sitt hår de va fett tyckte jag.. Jag tycker det är så tufft med människor som har helt annorlunda stil och är sig själva och ba skiter i allas blickar o allt d! Stor Respekt till Er! Så jag gick fram till henne och ba: shit vad fin frisyr du har.
Hon log och ba: Tack, du är också jätte finT! Haha skönaste hon gjorde min dag där ! hon blev självklart jätte glad och man blir ju mycket glad utav att veta att man e orsaken till någons leende även fast man knappt känner personen! De e ju som ett slags nervsystem i hjärnan för oss som ba sätter igång lyckan från topp till tå eller nånting haha vet inte vad ja säger nu 😂 ja är nog sämst på förklara såna här grejer! Vi njuter helt enkelt av det!OCH även när man ser någon annan hjälpa någon det är exakt samma sak där, som elektricitet eller nåt de e helt elektriskt glädje som förs vidare hehe goda handlingar tenderar att sprida sig de e därför folk kämpar med att sprida kärlek hela tiden och folk får med det på video o grejer, delar hit delar dit man blir liksom rörd och vi måste fortsätta kämpa med detta tills även att hatarna börjar älska!
Men Vissa grejer kan man hålla inom sig o inte behöver säga - så länge inte den här annorlunda personen frågar dig vad du tycker och då kan du säga sanningen, om du tycker det är fult säg det men på ett lite finare sätt beroende på om du känner människan eller inte o på vilket sätt du känner personen. (Frågar tex. min bästa vän mig vad jag tycker om hennes frisyr o de råkar va fult som fan, kan jah säga det på ett mycket grovare sätt) Men om du ändå inte ska säga något sluta stirra.. jag kommer stirra för jag fascineras av deras mod och stil och när jag väl stirrar kommer jag säga något för jag tänker inte hålla inne den fina komplimangen de behöver höra! Säg det du tänker!
Jag är ju som jag är när ja e på stan.. Mycket jordnära, social och väldigt dampig och hyper av mig + kärleksfull o jävligt generös de är VIKTIGT , kan helt plötsligt ba börja prata med randomiserade personer som sitter bredvid mig på bussen eller i affärer o skämta runt med folk på ett roligt sätt då, min humor är inte det bästa kanske . Den är sämst, men den går fan hem överallt ändå typ. Haha man måste känna mig mkt bra för att förstå mig. Må se enkel o liten ut men Ja e en komplicerad liten damp unge. Knappt jag själv förstår mig själv.XD hur ska då ngn annan förstå mig, de e frågan de !
Återigen till hon damen, fan va jag tappar bort mig och hoppar mycket i texten haha som vanligt men de e exakt så ja e som person oxå så.
När hon ska kliva på spårvagnen och jag hade redan klivit på före henne , så vänder jag mig om o ser bakom mig hur hon kämpar o typ krigar för stt komma upp med sina väskor och påsar upp för trapporna och jag ser detta och tar tag i hennes grejer som om ja vore hennes lilla mini Tarzan eller nånting hehe . Och efter det stirrar alla och eftersom alla ba stirrade så slängde jag den kommentaren att man hjälper sina medmänniskor hallååå haha jag va så glad o helt uppe i varv!
Sen sätter hon sig vid oss mig becks och Philippa och vi snackar med henne.
Hon går av 3 hållplatser före oss och det är då den händelsen ja skrem om de där uppe de då den kmr , hon ramlar och Philippa min vän ser detta och går upp och hjälper henne, vi var mycket längre bort och det fanns människor närmare henne som såg de men ingen reagera. Jag läste en artikel här om dagen på aftonbladet om någon EPA som hade problem med sin bil och ingen stannade, också tråkigt. Jsg känner igen mig då man själv stannat och hjälpt andra bilar ocj vill ni ha goda gärnings artiklar aftonbladet så kan jag ge er en helt enorm bok eller ett helt liv oxå o inte ba artikel haha nejdå skojosidå men det var en sak jag fastna där för, pappans kommentar som stämmer så bra!
"Det är inte Sverige som är kallt, det är svenska samhället!" Om jag minns rätt.
Det är så jävla sant, svenska samhället har t.ex fuckat mig! En vacker dag ska ni få höra den delen av min historia, när man känner sig redo.. hatar svenska systemet idag pga det den är verkligen helt efterbliven.
Jag har blivit så otroligt orättvist behandlad när det kommer till en viss grej, jag är inte ensam om det men livet är inte rättvist så e det!
Förvänta dig inte heller alltid bra Karma direkt när du gör goda gärningar. Akta dig vem du gör allt för, för den personen kan utnyttja din snällhet och ba leka med ditt fina stora hjärta, jag har varit där och blivit grovt utnyttjat, bara gett o gett o gett o inte ens förväntat mig något tillbaka men tillslut när man själv är i skiten o behöver någons hjälp och man söker hjälp från den man gav hela sitt liv o dem kommer på bortförklaringar sen? Man känner sig världelös tillslut och känner sig otillräcklig och helt slutkörd , man måste komma ihåg att sätta en gräns för sitt egna välmående också. ingen är då fan betjänt av att en relation går åt helvete.
Man börjar tro de värsta om människor. Men man ska ändå göra gott ifrån sig och sen chilla på det så kommer man få sin belöning på ett eller annat sätt. ibland har vi människor svårt att visa tacksmhet , de betyder inte att vi inte upplever det ändå.försök att sätt dig i någon annans sitts, spegla dig själv i andras problem. hjälper du mig hjälper jag dig som då automatiskt blir en gemensam upplevelse och ömsesidig grej som borde rulla vidare exakt överallt!

Jag personligen har svårt att be om hjälp! Men jag hjälper gärna andra...inte helt van vid att få så hjälper du mig kommer jag inte göra dubbelt ja kommer göra trippelt för dig när de väl gäller. jag får lite halvt panik när någon t.ex ger mig komplimanger vet inte vart jag ska ta vägen jag blir ju jätte rörd och glad i hela hjärtat, men har inte bästa självkänslan.. så de hände mig en sån händelse faktiskt, (flera dock men) i damernas toalett i ett discotek på trädgården eller Excet minns ej, iaf jag satt på bordet där man tvättar händerna och så , så omringar tre tjejer mig från ingenstans o ba: sitter du där och ba ser sexig ut? jag ba vaah nej jag väntar på min vän bara och så börjar man känna den där obehagliga känslan stiga, eftersom dessa tjejer gav sig verkligen inte , utan bara mata på med riktigt fina komplimanger om mitt utseende det ena o det andra liksom, fick typ knappt ngn luft (trots att de försökte pumpa sönder mig med luft haha) så tillslut sa jag som det var: asså TACK så jätte mkt jag uppskattar det men det räcker nu, har dålig självkänsla så jag blir ganska obekväm och jag har dessutom faktiskt fattat ganska grovt nu att ni tycker jag är snygg,fin, vacker o allt det ni säger och ni är också jätte fina!!" o så resten fattar ni nog.. de sluta ju inte där precis.-.-

Btw Även de som gör mest gott ifrån sig och ger goda råd hit o dit den personen mår egentligen kanske åt helvete bakom stängda dörrar trots om den personen är så glad och sprider glädje runt om kring sig hela tiden ba för andras skull!
Alla bär vi våra masker och vi har alla lärt oss att det är en svaghet att vara nere, varför är det så?
jag själv e samma och håller mina känslor inom mig o har jätte svårt att prata ut, förväxlar sorg med svaghet. Då är jag hellre arg än ledsen. Men dagen har kommit för mig där jag istället har vikit mig helt och känslorna samlat som en bomb och sen exploderat ut... för att jag tillät mig själv både vara arg och ledsen samtidigt och då smäller det för mig. Ångesten dödar mig helt, den fuckar mig varje dag.inte attacker varje dag men åtminstone ångest varje dag, HAHA aaaattack! ! Sorry not Sorry råka börja tänka pp Filip Dickmen där 😂 han e fucking legend o en del killar hatar honom säkert har ja sett men han e fucking tuuung!
Paniken när det händer och jag exploderar av ilska och sorg , den där känslan när man inte riktigt vet vart man ska ta vägen och man går in i väggen och även slår sönder väggen OSV ah vi behöver ej gå djupare då det väl finns olika reaktioner man göR.. bara dem som har fått grova panikattacker förstår EXAKT vad jag menar.

Ja vill BA säga att Min farbror är en av den finaste människan jag känner asså.. han själv har blivit sjuk men ändå springer runt hit o dit och samlar pengar åt den här tjejen som är sjuk! Så stort hjärta!Fattar vart jag fått min ödmjuka o snällhet ifrån där ja sätter andra ALLTID före mig själv oxå! Vad min farbror är sjuk utav vill jag helst inte ta det nu då jag hoppas av hela mitt hjärta att Gud är med honom o att han inte bär på den äckligaste sjukdomen i världshistorien....&

På tal om att vi hjälper många fattiga och bygger hus åt dem varje år i Albanien Kosovo o Makedonien osv..o människor med sjukdomar som behöver det hela tiden, min farsa och hans bröder dom var exakt på samma plats där som de som dom hjälper idag! Been there done that.
Min pappa hans bröder o systrar o hela familjen fick gå runt sån stor skog i mitt hemland innan och plocka potatisar för att kunna överleva dagen o få mat på bordet! De kan inte ha vart en dans på rosor de där! Många vet vad jag menar och har haft det på liknande samma sätt. Idag har min farsa och hans bröder ett antal företag o de växer ! Och det förtjänar dem !! Gör man nytta och tjänar bra,o inte tar allt för sig själv så är det faktiskt just då som du är som rikast! största rikedomen är att hjälpa så gott du kan så att andra som har det sämre har det åtminstone bättre,men självklart glöm ej bort dig själv ozå de e ja mycket bra på hehe så lär inte er av mig där för jag glömmer lätt bort mig SJ ! men det gör inget så länge alla andra har det bäst, även mina hatare ja önskar er all Lycka i världen mina små fis älsklingar 😘 jag önskar jag kunde komma ner till alla hatarnas nivå, ni är på botten det vet ni men jag önskar ändå jag kunde komma ner dit en sväng å lyfta er alla till toppens toppen!🏆 kärlek & RESPEKT ❤❤

länken till videon! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1844912555745785&id=100006811755488

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1844912555745785&id=100006811755488

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Www.Radiomergata.com

Kl 21:00 every night ! Bästa farbror ❤️

Likes

Comments

Tja tja bloggen!

Fredagens spontana äventyr var riktigt roligt!
Vi drack lite jag och Jay och sen åkte vi in till stan en sväng för att, vi vet inte ens själva varför eller vad egentligen men vi blev rastlösa och ville ut!
När det där dampet slår till asså och man vill bara ut och röra sig!
Asså jag pratade med ungefär 15 främlingar igår BA så. Alla från helt olika länder.
Det är inte ens jag själv som alltid först går och pratar med någon, men på ngt sätt dras folk till att börja prata med mig. T.om en taxi stanna till och hade en pratstund med mig från ingenstans XD . Wtf liksom Och social som jag är kan jag aldrig sluta prata, jag bara fortsätter och fortsätter prata... Haha ! Social as fuck !! Älskar prata med nya människor!
Så mycket att när jag kolla så har Jay o random personen nr 3 som vi var med, de hamna typ 100 meter före mig. Jag vill ju verkligen hinna va snäll Go o glad mot alla!
Det värsta är nog när speciellt killar tar min trevliga beteende och att jag är så öppen och är bara mig själv liksom, är inte blyg för det mesta och de tar det HEEEELT fel! Och stöter på mig sen.. Haha alltid lika kul!

Skitsamma roligaste av kvällen där kl 5 på morgonen nånting, iaf jag ser en kundvagn där vid Brunnsparken där det finns dom där butikerna som ser ut ett som ett köpcentrum!
Och jag ser en människa gå där längre bort, och då slår den sjuka idén in, får alltid sjuka idéer och ännu SJUKARE när jag är påverkad av alkohol, jag blir helt crazy lady baby!
Jag får den idéen att "pranka" honom från ingenstans och jag tar värsta farten och han är då ca 11 meter ifrån. Hahaha han börjar typ halvt springa ifrån mig o gled åt sidan när ja närma mig med vagnen och trodde jag var helt sjuk i huvudet, som jag är XD men ändå!
Sen jag börjar flabba sönder och BA: asså lugna dig jag skoja med dig.. Hans min var legendariskt när han märker hur ja tar fart Dog nästan på riktigt.. 😂
Det visa sig att denna människa var en import typ och han förstod inte vad jag sa, så det blev helt missförstånd och jag körde med engelska och allt möjligt!
Sen står vi och pratar med honom medan vi väntar på spårvagnen och Jamie förklarar lite bättre för honom att jag bara skoja ... Sen han fatta lite och BA: aha Du bara Kör! Och jag tyckte det va så kul och höll självklart med honom! Precis bubben, du hajaaaar nu!!! Jag BARA KÖÖR! De e den!
Men nu minns jag inte mycket mer av kvällen för det händer alltid så mycket när jag och Jay är i farten
🌪@adhdlife

Igår åkte vi på albansk fest med två bilar, med de bästa !!! Kommer ett inlägg om det senare för idag mår man som man förtjänar och jag ska försöka somna om nu!så vi hörs snart Peace out och natti Patti :)


BTW!! Sjukaste hände i torsdags typ på morgonen där nånstans 15:00 nånting.. (Inget ovanligt egentligen) Iaf jag skulle värma korv bröd i mikron för det hade varit i frysen.... O så ser jag hur de börjar ryka o komma ut svart rök från mikron efter nån minut o de lukta., Haha gott! Tycker bensin och viss rök luktar gott!
Kanske inte båda två samtidigt dock, det kan ju liksom bli farligt kanske!
Vi fick panik och jag slängde ut korv brödet från fönstret, den va heeeelt svart o varm!
Aja skitsamma och Jay Jay säger: Du vet att den ska va inne i typ BA 30 sekunder va?
Jag hade ingen aning.. Den är ju fryst?:/

Shit tänk om Jay Jay inte hade varit där, då kanske jag hade gått på toa en sväng undertiden eller BA gått runt ... Får en sådan bild nu att mikron sprängs upp i luften och att huset börjar brinna och jag får en panikattack ramlar och avlider bland all eld. Jag är absolut "INTE" en övertänkare nej... Om det ändå vore så, jag är för fan övertänkarens mamma deluxe! - på både ont o gott. Om ni ens förstår hur jag menar:)

Bilderna är från ett annat tillfälle, försöker ladda upp en video från fredags!
Men det funkar inte, står att jag ska försöka igen hela tiden? Eller är det jag som inte kan BA

Likes

Comments

Shululu bloggeliblogg! :)

Dagens morgon börjar väldigt snett och klumpigt, som det brukar. Inga konstigheter!
Men va fan.. Finns väl fan en gräns oxå hallåa?!?
Aja skitsamma, ja ska ta spårvagnen som är enligt Jamie preciiiis utanför o tar Max 1 min å gå dit här ja bor ifrån till spårvagnen men den va inte EXAKT utanför, så ja frågar en person vart går spårvagnarna ? Han pekar o samtidigt som han pekar ditåt ser jag min vagn som ja ska ta! Och jag rusar dit och eftersom jag hade en kaffe i handen (dricker aldrig kaffe om de inte är mjölk i, men idag behövde jag 2-3 feta klunkar) iaf ja glömmer bort att ja har den här kaffen i handen eftersom som sagt de sällan händer att ja dricker svart kaffe o ja springer med den o får mer än hälften av kaffe helvetet hamna på mig Så att jag stinker kaffe..
Som tur var regnade det så att man kunde stinka lite regn också! Istället för bara kaffe. Hellre regn än kaffe , eller varför inte mixa till det o ta både och ? Haha !
Asså Man vill ju liksom inte komma försent till sin första arbetsdag, men det är fan inte lätt när det är svårt o man även heter naime o är ganska lost i Göteborg!
Inte nog med det när ja står där på vagnen o ska ta upp min telefon ser ja att ja lagt en 2 hundring i samma ficka som mobilen är i!
Men ja tänker skitsamma, byter ficka sen!-.- För ja tänker ju att när ja tar upp telefonen så kommer 200 kr hoppa ut automatiskt utan att jag märker! fast man tar det ist för givet och lägger den grejen åt sidan ! Iaf jag..
Inte så smart gjort, då man inser när man är framme på jobbet att den är spårlöst försvunnen!
Inte första gången de händer att ja tappar bort para BA så, ibland mindre o ibland även mycket mera än så!
En annan gång försvann 2000 OSV o hela plånboken... Men jag har inte gått o grubblat över det , utan har alltid tagit det med en nypa salt och hoppats att någon som behöver det mer än vad jag behöver de hittar cashen! 🙏🏿

Man kommer fram till jobbet iaf, i tid och allt gick som planerat! Om man inte räknar med kaffet och det med pengarna o några till fkt Up saker som ni får reda på längre ner...

Efter jobbet kl 16:10 sätter jag mig i en buss som ska ta mig till Brunnsparken (trodde jag). Och eftersom min telefon dog så kunde jag inte längre använda västtrafik!
Så man kan säga att jag helt enkelt var vilse!
Den bussen jag satt i ska ta mig 10 minuter till Brunnsparken men jag börjar känna att nånting är knas efter en kvart. Så jag frågar tjejen bredvid mig "ursäkta, stannar den här på Brunnsparken?"
Hon tittar på mig medan ja ser helt vilsen ut, så såg de ut på hennes ansiktsuttryck iaf och som svar får jag: du åker åt fel håll!
står även en gammal äldre svensk dam bredvid hon tjejen som kommer in i konversationen från ingenstans o ska blanda sig i o skrattar högt! Haha aja kul att man kan göra någons dag iaf.
Hon tjejen hoppar av och Jag får ett lycka till àv henne och jag svarar: tack det lär behövas!
((Det gjorde det riktigt grovt asså!!!!))
Gissa om jah fick lycka ? Ne nej nej... Endast olycka o otur som fan XD
Hoppar av den här bussen som var på väg åt fel och jag tar och åker åt andra hållet mot stan! Frågar sjävklart en gubbe innan ifall det är rätt, tror jag stannat mer än 10 främlingar idag! Men det är bara kul tycker jag. Om inte man råkar göra något klumpigt framför dem..
Men ett skratt förlänger ändå livet sägs det, så skratta på ni åt mig eller med mig ja vet inte ,haha ibland undrar ja faktiskt om folk skrattar åt mitt skratt eller med mig ? Skitsamma ja bryr mig inte hört att mitt skratt e ganska skönt ändå, bara ni skrattar så e ja lycklig så ja ska fortsätta skratta o va glad!hehe

En resa som skulle ta mig 30 minuter tog mig alltså 2 timmar och några enstaka minuter...
För att Innan den är på nordstan precis där innan bron hade det hänt någon olycka oxå ... Så ytterligare satt man i den bussen i 1 timma ?
Jag känner hur rastlösheten börjar sprida inom mig redan efter 5-10 min egentligen och jag kunde verkligen inte sitta still!
Folk som inte känner mig o ser detta måste tro jag har myror o alla slags insekter i byxorna eller nånting sånt, men jag lovar det känns som det när jag VÄL är på en och samma plats för länge ... Måste va sysselsatt!!!
Så jag börjar ställa mig upp en stund o ibland sitta ner iigen o så fortsätter de och byter lite platser oxå, måste sett jävligt dumt o konstigt ut men helt ärligt ja tappa tålamodet totalt! :/
Så mycket Att Jag orkade inte vänta tills den var på Brunnsparken så jag hoppar av någonstans minns inte var. Jo fan, nordstan måste det ha varit!
Och här händer det pinsammaste typ ... Ja ser en spårvagn o får värsta beslutsångesten när jag ser dörren öppen och jag vet inte om ja ska hoppa i den eller inte?? Så precis innan dörren ska stängas fick jag för mig att "NU jävlar den ska jag ta" så jag hinner PRECIIIIIS in när dörren stängs MEN min jacka fastnar i spårvagns dörren så ja sitter fast och drar i min jacka , haha dEt draaaar... XD
Sätter mig iaf där och jag tror jag är i rätt spårvagn, frågar en kille bredvid mig ifall den stannar på Bellevue.. Han svarar nej, men att jag kan byta på nästa hållplats och ta 11 eller 7.
Så säger ja tack! O sen blir det tyst och efter 10 sekunder frågar jag igen: du, en sista fråga BA, VILKET håll ska jag?!
För det är just det som gör Mig förvirrad... Att jag inte vet vilket håll jag ska som gör att jag hamnar på heeeelt fel ställen!
En annan gång för länge sen hamnade jag i Angered, trodde nästan jag hade hamnat i mitt hemland typ. Det enda jag såg var paraboler ! Och det var på natten så det var helt öde o hur mörkt o läskigt som helst! Skitsamma, kände mig hemma där ändå =).
När jag väl är framme på Bellevue känner jag mig bara ännu mera vilsen , eftersom det var morgon när jag åkte och det hann bli mörkt ute när jag var framme så kände jag inte igen mig . Och den enda ledtråden ja kom ihåg för att komma hem till Jay var en liten arabisk mat butik som låg exakt bredvid!
Ser en människa på andra sidan gatan och frågar honom var den här butiken ligger.. Och han leder mig lite fel! Så jag ropar på han o BA: JAG TROR DET ÄR PÅ ANDRA SIDAN!
Han frågar mig : men vart ska du vad ska du handla ?
Jag säger att jag inte ska handla, jag vill bara komma hem nån gång!!!!😆 han såg på mig som om jag vore helt dum i huvudet. Som inte visste ens egen adress typ ... Haha knas kalas!
BTW: flyttade till ett nytt ställe igår, om ni undrar varför jag inte visste vart jag var när jag va framme i bellevue! Ärligt de va fan mycket enklare på Hisingen. ORTEN bror💯

Nu är jag iaf hemma och väntar på Jamie som har försökt nå mig hela dagen!
Imorgon ska man jobba oxå o då får vi se vad som händer då.... Händer ALLTID!Shit, livet asså. Förstår verkligen inte varför jag har sån otur, man är ju alltid snäll mot allt o alla :( ///mvh klumpighetens mamma!

Likes

Comments

Tjena!
Imorse kl 09:00 skulle jag egentligen på min ADHD utredning, men jag missa den så klart. Försov mig grovt, eller jag försov mig egentligen inte.. Utan jag vaknade helt förstörd av att inte kunnat sova på hela natten nästan!
Hade ingen energi alls att ta mig upp ur sängen och åka mot vårdcentralen.
Så jag ringde dem och bokade ny tid, som är om en månad?
Det är enligt mig skitsnack när de säger att det inte finns tidigare tid.
Men jag förstår vad dem vill förmedla med det, jag har glömt min tid en del gånger och det ska man få straffas lite för. Okej? Tack o hej Skitsamma!

Btw Jag har sett nu i efterhand när jag läst mina blogginlägg att det ser inte så fint ut när jag skriver här, det är nog för att jag skriver EXAKT som jag pratar!
Fast nu ska jag iaf försöka skriva liiite renare och så! Men vet att det kommer spåra igen lika snabbt XD för jag förklarar helt enkelt nånting mycket bättre när det kommer direkt från huvudet! Utan att man behöver leka fin hit o dit!
Fuck thaaaat shit man, ska jag vara ärlig så tror jag inte alls bra på att förklara saker och ting ? Eller jag menar... Jag kan hoppa mycket! Haha så försök häng med. Om du pallar. ;)

GOD DAMN IT!!!Imorgon börjar jag min första arbetsdag på mitt nya jobb! Ska bli spännande, roligt och riktigt skönt att komma in i arbetslivet igen!
Saknat att jobba, nu har jag chillat på livet allt för länge.
Förra helgen var nog näst sista gången jag var ute och drack, jag och sprit vi passar inte ihop!
Jag blir heeeeelt fkt Up galen utav vodka/redbull! Och om minsta går snett och nånting går inte som jag vill, då kommer utbrottet! Kan gå från att va jätte glad till att få värsta dampet! Rena bergochdalbana att va med mig.. Som att vara på Liseberg varje dag ungefär! Det är ALDRIG samma sak! Action och spontanitet 24/7. Im lovin IT! <3
Det var exakt det som hände i lördags...(utbrott) men inget som behövs tas här helt detaljerat.. Svartnar för mig helt:/ inte kul! Det sägs ta 10 djupa andetag  innan du blir arg, men helt ärligt man hinner typ bli mera arg av det! Eller man hinner inte ens ta dem dära djupa andetagen förfan, innan damp motorn går upp i 300 direkt!

Tydligen hamna man på deras hemsida på bild oxå och grejer, jag ser helt lost ut! Det såg ut som jag inte visste vart jag var.. Sjuka är: Minns knappt bilden, hur i helvete såg jag ut egentligen ? Hade min skjorta uppe på axlarna som om jag vore superman lr nånting! Vill helst inte lägga upp den här.. Och inte nog med det, man hade snackat och varit tvär social med typ alla, och inte ens det minns jag.. Tycker det är sjukt och lite läskigt det där när polarna Säger dagen efter allt du gjort och sagt! Hatar att få minnesluckor och snefylla :(

Hahaha roligaste med den kvällen är nog Jay Jay !!!! När vi skulle ut så glömde jag mitt pass, men Jay Jay råka få med sig fel pass som var mitt pass! Hahaa när jag kommer till Göteborg dagen efter så snapchatar min kusin hennes pass och jamies min BA: "om mitt pass ligger där, vems pass har jag då ?" Haha Vi har fan ingen koll , jag hade liksom inte ens märkt att mitt pass var borta. Wtf ?
Hade dock varit så jävla klockrent om de frågade efter hennes legg den natten o så visar hon oskyldigt utan att Veta de är mitt ansikte hon visar!;D asså jag tror inte jag träffa Jamie en enda gång inne på klubben sen vi tappa helt bort varandra , jag och hon är alltid ÖVERALLT och ingenstans! Älskar den tjejen asså vi kompletterar varandra grovt ! Min soul mate<3

Vi hörs kanske senare! För nu ska jag äta albanski hemlagad pizza som Mami lagat med suxhuk direkt importerat från Prizren! Dom som vet dom vet. ;) Peace out!

Lite bilder från i helgen! 🙃

Haha den här bilden talar nog för sig själv! Grova minnesluckor innebär också att man går in och svarar på ett sms som skrevs i oktober. Inget jag minns men dagen efter ser man.. Skitsamma, Kärlek på det blev de ju oxå <3

Anger is à feeling that makes your mouth work faster Than your MIND. #takecontrol

Likes

Comments

Godmorgon babes!
Det här med vlogg och blogg, jag visste fan inte vad det skillnaden var. Blogg visste jag, men varje gång någon skrev vlogg så trodde jag att de bara råka skriva snabbt fel du vet, eftersom V och B är bredvid varann. Men tillslut såg jag det mer och mer och jag tänkte va fan är detta för fel? Tänkte liksom inte så långt att b-logg står för skriva och v-logg för video? Så jag började iaf söka på Wikipedia och kolla runt lite.. Jag tror att jag fattat grejen nu! Eller?
Ni får rätta mig om jag har fel.. Jag skulle nog passa mer att vlogga iaf då jag nog är bättre på prata än skriva, men det kommer senare i tiden ;) verkar som jah är bra på att skriva också! Hehe.

Ey förresten de ja egentligen skulle prata om !! Imorgon ska jag på ADHD utredning! Jag hatar egentligen tabletter och när jag fick concerta när jag var 16-17 år var ngt av det värsta jag någonsin varit med om. Sen dess rörde jag aldrig mer tabletter. Det var för jävligt kan jag lova er! Biverkningar som jag fick iaf var helt fkt Up galna. Jag kände mig yr, fick huvudvärk, slöhet, man tappa all den energi som man egentligen har, man hade ingen jävla livsgnista längre, rasade ner i vikt kunde gå en hel dag utan att äta något , kunde inte sova o de som skulle hjälpa min sömnproblem??? ,svettades som in i, hjärtklappningar som FAN!! Slog snabbt och trodde jag skulle tappa livet helt! JA DE VA SÅ MKT MERA negativa känslor, vill helst ej tänka på den känslorna igen....
Den äckligaste känslan var nog att man även blev så seg o tom att man t.om blev självmordsbenägen några gånger..
Med andra ord som en vän till mig sa när jag tog dem är att jag blev som en zombie helt enkelt.. Man bara satt där och förlorade all den personligheten som man egentligen har, den försvann när man gick på de jävla tabletterna!
Vad jag tror är att jag fick fel medicin, det enda som funka var att ångesten försvann lite men inte på ett bra sätt då man fan knappt kände nåt längre. ..
Men jag kunde verkligen inte koncentrera mig och sitta still i skolan o alla lärare hata typ mig men ändå älska mig haha! Många gånger blev ja utslängt från klassrummet o grejer för jag hade för mkt energi o BA var jobbig o busig ... Så ja fick gå ut lugna ner mig lite ...
Jag åt förfan upp pennorna i skolan (toppen ni vet) o kladda sönder hela min bänk konstant , o ja var helt enkelt alltid tvungen att ha nånting att greja med i handen, så som penna, suddgummi osv.. För det läraren tjatade om var fan inte alltid intressant och ingenting jag kommer ha nytta utav i framtiden -.-
Man trodde fan ja inte fick nån mat hemma när ja bet sönder på pennorna osv XD ibland (OFTAST)när läraren pratade så BA flög man iväg med tankarna, jag hörde hennes läppar BA röra sig men ja hörde inget utav vad hon sa...
Iaf jag hörde massa säga att Ritalin ska funka bättre! Men idag är jag 23 år gammal och varit rädd för att testa på nytt sen dess! Tappade hoppet helt för tabletter, men nu vill jag ge det en chans igen! Och se om det finns något annat som funkar och kan lugna ner mig, vara mindre stressad.. Mindre tankar i huvudet, de e som ett karusell i mitt huvud, tankarna hoppar VÄÄÄÄLDIGT.. O bli Mer fokuserad o inte bli så jävla arg för små saker osv (blir mer arg för småsaker än stora saker, riktig övertänkare)
Allt det där som vi med ADHD vanligtvis "saknar"! Fast den bästa fokuseringen vi har är ju bara ifall något är intressant! Hehe. Då jävlar har ingen en chans att avbryta det vi kollar på eller håller på med! Försök inte ens, kanske får Du en stol i huvudet tillslut eller ngt om du provocerar för mkt , haha skojosidå...elleeerrr;)

Måste även berätta det värsta verkligen det VÄRSTA som jag var med concerta, det var när jag råkade blanda sprit (vodka/redbull)och skulle dricka just den dagen! Och hade innan tagit två eller en tabletter 54mg, jag minns inte men Skitsamma !
Men iaf man får ju definitivt
inte blanda dessa med alkohol! Tvär farligt verkligen, men jag glömde helt enkelt bort det.. Tog det för givet.. Och jag fick sån grov svar på det asså att de verkligen är farligt, jag trodde jah skulle dö på riktigt den natten!
När jag kom hem och låg i sängen, asså jag svär på Gud mitt hjärta slog snabbt som FAAAN o inte som det borde slå , det kändes som de skulle hoppa ut närsomhelst. Var beredd på fånga de Asså. Jag överdriver inte, jah var beredd på att dö. Hur jag än vände och vred mig hade jag sådan jävla smärta i hjärtat! O när jag låg på den sidan hjärtat är, Då kändes det verkligen som man fick en kniv i hjärtat... Tänk er att jag var tvääääär full samtidigt. Jag trodde fan jag skulle vakna upp "död" . Haha vet inte vad jag försöker säga med att vakna upp död men jag tror ni fattar vad jag menar.. Jag vaknade iaf upp levande och det första jag gjorde var känna på om mitt hjärta var normal igen. Och slog som de ska. Det gjorde de som tur. Men det var en för jävlig natt asså.. Ville bara somna liksom samtidigt som jag var rädd för o somna för ja visste inte om ja skulle vakna upp "normal" igen... Jag slängde de tabletterna åt heeeelvete efter detta! Får seriöst damp på läkare som bara ger ut nånting utan att vara helt 110% säker. Tycker mest synd om de där småbarnen, men självklart för vissa funkar tabletter, o för vissa inte! 

Jag ska ge det ett SISTA försök verkligen, funkar det inte så fuck IT, jag ska använda min energi till ngt bra och bara vara mig själv istället. Hittills har ingen klagat, förutom när jag får mina utbrott och inte kan vara lika fokuserad som alla andra o slarvig av mig osv... MEN👇🏽
Som Viktor Frisk säger: "ADHD är ingen sjukdom, det är en superkraft."
Här har ni länken på det, väldigt intressant! http://www.tv4play.se/program/dr-mikael-tilde?video_id=3483414

Har någon varit med om liknande händelse btw? Det hoppas jag dock verkligen inte ... Men tyvärr finns det det:/ gör inte det misstaget som jag gjorde, ta det seriöst när läkaren säger att absolut ej blanda de med sprit! Jag överlevde den hemska händelsen, men kanske inte ngn annan gör.. För paniken kan ta över o får man en panikattack tror ja inte hjärtat hade pallat de oxå.. .. Jag var riktigt när få en panikattack! So ​dont do concerta/Ritalin & ​Alcohol!!! 

Ne nu dör min telebobo, så kärlek o RESPEKT! PEACE <3

Likes

Comments

Shu bloggen! Ny här

Just nu ligger jag och Jay i sängen och filosoferar, diskuterar och funderar..
väntar därmed på en vän som ska komma med ngt roligt! spännande ;))

iaf vi förstår fan inte oss på vissa människor, eller vad man nu ska kalla dem.. är ni helt knas i huvudet eller? föddes ni helt ärligt utan hjärta elle kanske tappa de på vägen nånstans..denna diskussion fortsättning följer , då jag inte ens vet vad jag gör här när jag vet att jag kommer glömma denna sida lika snabbt som ja gjorde den ba impulsivt.

Men å andra sidan tänkte jag att jag kunde dela med mig lite av min vardag (om jag kommer ihåg) då det alltid hänt/händer riktigt sjuka klumpiga och jävligt ovanliga konstiga saker för min del.
Jag lovar Er det har inte hänt en enda dag ÄN där det INTE händer något knas, då det händer f*cking varjedag!
I början var detta lite jobbigt och man fick fett med damp, men nuförtiden har detta blivit en vana och jag bryr mig inte så mycket längre, utan bara skrattar åt själva grejen när ngt händer haha. Vet inte vad grejen är men jag dras verkligen till problem/drama! Nu menar jag även personliga och känsliga saker, kärlek osv , men när de gäller den delen så e de säkert ja som inte löser problemen när ja väl ska utan låter dom o flera samlas som ett jävla berg eller nånting! aaahh helt enkelt blundar för de kanske de heter i finare svenska orden ..... skitsamma!

O så btw har man t.om nästan dött ett antal gånger, japp på ett klumpigt sätt. haha men det var dock inte alls lika kul att skratta åt då det gjorde ont och man hamna lite i chock. Fast jag tror helt ärligt att det är så min död kommer bli!

Nu räcker fan detta snack om döden, börjar få ångest nu ist ! HAHA wtf det spårar på tal om ångest nu då, jag hatar ångest! Varför finns den jävla ångesten? Get the fuck out off mah life!!!

Men en sak är iaf säker och det är att jag letar inte problem, problemen letar upp mig!
What to do? Just deal with it! =)

Kommer ett blogginlägg lite senare så ni får lära känna mig lite bättre och min lilla hoe <3
o jag kanske inte har fattat grejen med dessa bloggar  hit o dit men vadå finns det regler haha? jag tjatar väl om vad jag vill o de ja känner o tycker! Men vad gör man här annars då ? #vilsentjej ni måste tycka jag är konstig nu men det är jag haha alla är konstiga o annorlunda på sitt sätt tycker jag! Är du normal, så kicka på direkten för normala grejer är inte vad du kommer se här ;) . Normalt tråkar ut mig. hahaha sorry jag kan inte hålla mig till ETT samtalsämne! Hoppas ni hänger med för jag gör då fan inte de ////amatör 110%

ha en fortsatt trevlig och fet dag! - Kärlek & Respekt!


Likes

Comments

Shu! Asså Jag är riktig amatör inom det här och har glömt av jag ens börjat blogga haha, och glömde av vad jag hette och allt det där o vilken bloggportal.. Skitsamma nu har jag hittat hit igen! (Då man fick hjälp utav syrran!)
Idag är jag egentligen tvär glad, då man kirrat jobb i Göteborg! Men som ni ser på bilden ser jag inte lika glad ut. Trots när ngt går bra för mig så måste även ngt gå mindre bra för mig senare haha ja e van men ändå. Känns som ngn ögat mig ha. Eller så är ja BA född för o va klumpig varje dag!
Iaf ja skulle på bussen, nästan så ja missa den eftersom jag missade den spårvagnen in till centralen som ja egentligen skulle ta för o slippa stressa fast missa den så fick stressa ändå (som vanligt) , iaf ja hinner precis o när ja ska hoppa på bussen så funkar inte fritidskortet Jamie gett mig... Den hade tydligen för lågt värde o jag fick stå där i handen med min julmust o sån där bulle med två russin på sidorna + luren i örat.. Kommer inte ihåg vad den heter just nu, men svenskar äter det som fan på vintern har ja för mig ?

O så iaf tänker jag tar ni kontanter o busschauffören säger nej. Sen tänker jag att jah har mitt bankkort i jackfickan men medan man pratade med Becks i tele säger hon att de ligger i hennes bil .. så fråga ja om han busschauffören har swish ist? O han svarar "ne det funkar inte så här" vadå funkar inte så HÄR ? Kan man inte hjälpa varandra ... Bussen full med människor o vem som helst där hade väl swish, Skitsamma ja hoppade av den o tog tåget senare, kändes för mycket begärt att be ngn om hjälp ... O varför ja tänker som ja tänker om det är för jag själv har hjälpt andra i sådana situationer o BA hoppar fram direkt liksom . Jah själv mår bra av att hjälpa andra och jag lyckas av nån anledning alltid hamna där någon behöver hjälp speciellt när ja åker mkt tåg/buss. En annan gång fick ja hjälpa en lite äldre kvinna som jag BA random börja pratade med när vi stod där på tåget o vi vänta på att gå av när den va framme i Gbg så håller hon i en bur i handen o ja frågar om de e en hund hon har där, men de va tydligen en svart katt , o så kallpratar vi lite o så , så kollar ja åt vänster o ser att hon har typ 7 fulla väskor med sig, o ja frågar henne BA : shit är de alla dina väskor? Behöver Du hjälp? Hon BA: ja men visst typ o blev tvär glad. Så tar ja o bär typ 4-5 väskor på en gång haha o hon säger : men herregud ja ska ju inte använda dig som slav. Ja svarar : de e lugnt ja e stark kan bära dig på axlarna oxå om de e så. Så ja följer henne till dit hon skulle där taxin går o hon tackar osv , Tvär söt gumma verkligen :) med sin lilla katt och härjar

En annan gång (finns en del asså hehe) måste jag berätta om när bussen skulle stanna i Tanum jag var då ca 17 år, iaf en tvär gammal dam kommer in i bussen med sin käpp och det är verkligen proppfullt i bussen o massa fick stå, där jag kommer ifrån har vi lite mera extra Respekt för de äldre , ja får t.ex inte alltid ha sista orden även om ja kanske har fel.. Så behöver inte ja va den som envisas tillslut. Iaf jag ställer mig upp nästan direkt och ger henne min plats, jag väntade lite o såg att det var ingen som hade i tanke att ge sin plats till den gamla damen... Och när jag jag väl gav min plats o fick stå ist så tittade alla på mig som om ja gjort nåt fel? Jag gav liksom något som var "mitt" yani.. Men helt ärligt människor tänk steget längre, hade hon fått stå, ni vet hur bussen när den startar hur den hoppar till, då hade hon för fan flugit fram till framrutan. Jag själv fick hålla i mig lite där på sätet bredvid henne för att inte heller flyga fram . De hoppar ju till liksom! Men hon vart tvär glad för hon fick sitta o blev typ förvånad gjorde hon oxå !! Hade nog inte spelat roll vem det var, jag har en tendens tänka på andra mer än mig själv! O det har jag även fått ta MKT skit för o fått mitt hjärta krossad för att vissa idioter till människor som saknar ett hjärta utnyttjar vissa människors snällhet...men men sånt e livet å det löser sig sägs det! Å andra sidan känns det som just de som gör goda gärningar får ett helvete till liv. Varför är det så? Jag kommer inte sluta va den jag är, man mår ju så jävla bra av att hjälpa ! Även om man i slutändan kanske får ta skit! Låt det vara värt det. Så länge du mår bra så klart! O kan klara av skiten du får ta efteråt.. Eller så är det kanske bara jag spm alltid har otur:/


Iaf återigen till jobb intervjun det var ett helvete med gpsen när ja skulle hitta till intervjun! Har aldrig använt gpsen där jag måste gå till ett ställe i 26 minuter.. Hamna på fel sida av vägen och grejer och fick gå runt en del byggnader flera gånger för att den f*cking gpsen fick för sig att jävlas med mig. HAMNADE T.om mitt uppe på en korsning från ingenstans!!! .. tror fan de är Siri som ligger bakom allt! F*ck you Siri sorry ja ogillar dej ganska grovt! Speciellt när du får för dig att BA börja prata från ingenstans. !!
De 26 minuterna för mig som jah fick gå blev ca 40 ist, men känner mig själv tillräckligt bra så ja gick 50 min innan och var framme ca 10 min innan intervjun starta! Men tur chefen va så skön o sa art det bara att ringa ifall ja går vilse... Haha de va typ de första ja gjorde ju!😶 nu sitter jag på tåget på väg hem till dem bästa! <3 jag tycker det är så tråkigt att åka tåg , förstår verkligen inte hur människor kan sitta still i samma position i typ en kvart eller när de BA sitter där o läser sin bok , under den kvarten har ja fucking hunnit ändra till 100 olika positioner. Men de bästa med tåg är nog att de inte är så trångt och känner man att man blir rastlöst kan man promenera till toaletten fram å tillbaka bara så. Det brukar jah göra! Bra tips till oss med grov adhd 👍🏽 men sen bussen är mycket mysigare o speciellt när de e på kvällen/natten älskar ja åka buss. Enklare o däcka på bussen än att de är massa starka vita ljus överallt!

Ne nu är de dags o gitta härifrån igen, Peace out!

Likes

Comments