Header

Min lektion som jag egentligen skulle ha idag blev inte av då vår lärare mailat fel. Bra start, bra lärare. Hur som så mötte jag och Elif upp Natalie och bestämde oss för att äta något. Slutade med att jag bröt min fasta och gottade mig LibaCafé. Åkte även mot gymmet med tjejerna och kom hem för en stund sen 

Egentligen så tycker jag inte det är intressant om vad man gjort under dagen ifall inte något specifikt hänt, men skriver jag inte det så lär ni nog inte få läsa något på bloggen överhuvudtaget. Lawrd. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känner att det är dags för mig att slå till och införskaffa mig en ny klocka. Vet dock inte vilken jag ska välja. Decisions, decisions...

Hur som helst så ska jag börja skolan imorgon igen (superglad!!) och taggar redan inför morgondagen. Nu ska jag läsa lite och sedan lägga mig. Nighty.

Likes

Comments

I lördags så bestämde jag och tjejerna oss för att ha en myskväll istället för att gå ut. Sagt och gjort åkte vi in mot ICA för att handla massa gott och åkte tillbaka till mig för att kolla på en film (vi kolla inte klart den, så typiskt).

Mår fortfarande dåligt över hur mycket vi åt. Chips, dipp, godis, naturgodis och munkar/donuts. Låt oss inte glömma att runt 6 så sitter jag och Kanar och delar på en Ben & Jerry's. 


Likes

Comments

​Godmorgon, vakna rätt så tidigt idag. Gjorde en supergod havregrynsgröt med kanel & honung (!), dricker té just nu och ska faktiskt kolla på parneviks då jag hört att den är bra. 


Likes

Comments

Varje gång jag bestämt mig för att lägga upp en bild på antingen instagram, fb & snap så har jag alltid ett och samma problem: filter eller utan filter? Bilderna förändras sjukt mycket bara genom filtret. Tror många har iPhone kameran och tacka...

Likes

Comments