I julen var vi på et nytt eventyr - vi var på cruise i Karibien! Turen startet i Puerto Rico og så var vi innom St. Thomas, St. Kitts, Aruba og Curacao. Det kommer egne innlegg om hver destinasjon senere. Cruise er virkelig en fin måte å komme seg rundt på. På bare en uke fikk vi se hele fem ulike øyer. I tillegg var vi to dager på båten med morsomme aktiviteter og god mat. Man rekker rett og slett ikke å kjede seg.

Båten er gigantisk og det er mye å gjøre. Det finnes en klatrevegg, skøytebane, surfebølge, vannsklier, spillerom, casino, shopping etc. Rommet var helt enkelt, men vi var jo på rommet kun når vi skulle sove. Du kan også få rom med balkong og vindu, men vi nøt utsikten fra dekk.

Noe av det som overrasket oss aller mest er maten. Spesielt middagen var helt fantastisk. Det var treretters hver eneste dag og det var vel omtrent 5 forskjellige retter du kunne velge mellom. Noe for enhver! Frokost og lunsj var også kjempegodt og de hadde en buffet med mat fra alle verdens hjørner.

Følg med videre for å bli med oss rundt i Karibien!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

What? Luxury Vintage store
Where? 351 West Broadway, New York

Hvis du har spart opp godt med penger og virkelig vil gjøre et kupp i New York må du ta turen til butikken What Goes Around Comes Around. Her finner du vintageskatter helt fra 1880 - 1990! Du finner de aller fleste designermerker som LV, Chanel og Hermes i tillegg til vintage bandtrøyer, jakker, smykker og mye mer.

Her kan man virkelig gå og sikle i mange timer! Også er det jo litt gøy å tenkte på at om men skulle kjøpe seg en veske, så har den en historie. Man kan jo prøve å forestille seg hva den vesken har vært igjennom. Kanskje en verdenskrig eller to? Gøy er det uansett, selv om du bare skal inn for å titte.

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

What? Delicious breakfast/lunch
Where? 164 Mott Street, New York

Two Hands er en kjempekoselig liten café med enkel, sunn mat og fortreffelig kaffe. De har blant annet acai bowl på menyen og det er alltid et pluss. Vi elsker interiøret her, spesielt lysene i taket og ikke minst de supersøte skyene! Virkelig originalt og veldig koselig.

Two Hands is a neat little café with simple, healthy food and delicious coffee. They also have acai bowl on their menu, which is always a plus. We loved the interior, especially the lights in the ceiling and the super cute clouds! Really original and cozy.

Et perfekt sted om du er på utkikk etter en god frokost eller lunsj! De har forresten en restaurant & bar i New York også. Vi har ikke testet den, men de har helt sikkert kjempegod mat!

​A perfect place if you are on the hunt for breakfast or lunch. They also have a restaurant & bar in New York, we did not test that one, but we bet they have great food as well!

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

Et besøk i Madison Square Garden, verdens mest kjente arena, er noe alle bør få med seg i løpet av livet! Enten det er på en konsert, basketballkamp eller som i vårt tilfelle; hockeykamp. Det er jo litt gøy å få med seg når det er en nordmann som spiller. Billetten er kjempedyr, men det er en veldig kul opplevelse!

A visit to Madison Square Garden, the world famous arena, is something everyone should do once in their life.It does not matter if it is a basketball game, a concert or a hockey match. The ticket is very expensive, but worth it for such a cool experience

Som de turistene vi var måtte vi selvfølgelig kjøpe oss både caps og finger! Er man på hockeykamp så er man på hockeykamp. I tillegg kjøpte vi oss verdens største brus og en øl. Det som er så gøy er at når det skal være reklamepause på TV (i USA har de reklamepause hele(!) tiden), så viser de "kissing cam" og kjendiser som er på kampen. Skikkelig amerikansk og veldig gøy for oss nordmenn, det er jo sånn man ser på TV. Uansett, et besøk i Madison Square Garden er virkelig å anbefale.

As the tourists that we are we had to buy a finger and a cap! We also got a huge soda and a beer. In every commercial break (there are a lot of them) they show all the celebrities and they have a "kissing cam", super american and really fun for us tourists, it is just like the movies. All in all, we really reccomend a trip to Madison Square Garden!

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

I New York har de en snodig liten minibank som er ganske genial! Det er rett og slett en cupcake ATM, der du velger den en muffins, betaler, så kommer den ut i en liten luke. Man skulle kanskje tro at det er typiske "kjøpemuffins" inni der, men det er faktisk ferske muffins og de smaker fortreffelig!

In New York you will find a special ATM, namely the cupcake ATM, where you choose a cupcake, pay and it is delivered in a slot. And these do not taste store bought, they are fresh and taste amazing!

Vi prøvde Red Velvet og Chocolate og kan med hånden på hjertet anbefale begge. En litt morsom og annerledes minibankopplevelse!

We tried the Red Velvet and Chocolate and can recommend both! A fun and different ATM experience.

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

VI må bare begynne med å si at Central Park er fantastisk! Du kan ikke dra til New York uten å sette av tid til å utforske denne gigantiske grønne flekken midt i storbyen. Og du må sette av mer enn en time, for parken er kjempestor! Vi leide sykler og syklet rundt hele, og det tok sin tid. Selvfølgelig med et par stopp der vi trillet syklene inn i parken. Det er ikke lov til å sykle inn i "parkkjernen", men det er ikke verre enn å hoppe av og trille sykkelen. Du har jo ikke vært i Central Park om du bare har vært rundt den! Da vi hadde syklet runden leverte vi syklene og utforsket parken til fots.

We just have to start this post by saying that Central Park is amazing! You can`t go to New York without spending some time exploring this huge green square in the middle of the city. We rented bikes and cycled around the whole park, you cannot cycle in the middle of the park though, but just hop of your bike and roll it! After cycling we discovered the area by foot.

Det er så inspirerende og gøy å se alle de sporty menneskene som trener! Her ser vi alt fra småbarnsforeldre som jogger med barnevogn til bestemødre på rulleskøyter. Og selvfølgelig en hel haug på sykler, både turister og New Yorkere

It is so fun seeing all the sporty people working out! You see everything from parents with strollers to grandmothers on rollerskates. And of course a lot of people on bikes, both tourists and New Yorkers.

Når man trasker rundt inne i parken får man virkelig følelsen av å være midt i en film. Det er jo akkurat sånn man har sett det på lerretet helt siden man var liten! Man får assosiasjoner til alt fra "Alene Hjemme" til "Gossip Girl" og "Breakfast at Tiffany's".

When you walk around you get the feeling of being inside a movie, it is just like what you have seen on the big screen since you were little!

Det er selvfølgelig masse å finne på inne i parken. Du kan leie robåt, gå i dyrehagen, kjøre hest og kjerre, ta en tur på karusellen, kjøre fjernstyrte båter, gå på skøyter og vinteren og mye mye mer. Med andre ord, det er vanskelig å kjede seg i Central Park!

There is of course a lot of things to do in the park! You can rent a row boat, visit the zoo, ride a horse & carriage, go on the rides, rent remote control boats, ride ice skates in the winter and a lot more! With other words, you do not get easily bored in Central Park!

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

What? Delicious bread and other pastries
Where? All over the world. Various locations in New York.

Vi har lenge sagt at vi vil teste ut Le Pain Quotidien, og har gått forbi både i Dubai og i London, men vi måtte visst helt til New York før det ble noe av! De har jo så innmari mye godt brød og andre bakevarer der, vi ble virkelig ikke skuffet.

We have wanted to try Le Pain Quotidien for a long time and have walked past it in both Dubai and London, but New York was the place! They have a lot of delicious bread and pastries and we were not dissapointed.

Bare se så mye godt! Det er jo umulig å ikke gå amok her! Le Pain Quotidien har flere filialer i New York. De har blant annet en som ligger inne i Central Park, så om du har lyst på noe godt mens du trasker bør du absolutt ta turen innom.

Just look at that! Le Pain Quotidien has several locations in NYC, among them one in Central Park if you crave something while walking around the park.

Neste gang vi skal hit må vi prøve salatene. Vi så noen andre som spiste dem og de ser sinnsykt gode ut. Og så blir det vel en bolle til dessert!

Next time we are trying the salads. We saw someone eating them and they looked delicious!

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

911 Memorial er noe å få med seg om du er i New York. Det er helt surrealistisk å gå rundt og tenke at "det var her det skjedde". Det er bygget to gigantiske fontener der hvor byggene stod og det er gravert inn navnet på alle som døde. Når noen har bursdag kommer ofte familiene og setter inn blomster og flagg, det er så fint. Vi brukte en god stund på å bare traske rundt og ta inn alle inntrykk.

The 911 Memorial is worth a visit when you are in New York. It is so surreal walking around thinking that this is the place it happened. There are two huge fountains where the towers use to stand and the name of every person killed is written on its side. When it is somebodys birthday the families often visit and put a flower and flag by their name. We spent some time just walking around and soaking it all up.

Vi synes det er fint at de ikke bare har bygget oppå der de gamle skyskraperne stod. Det nye "One World Trade Center" er jo ferdig bygget og den er jo over 500 meter høy. Det er også et nytt kjøpesenter i området om du føler for å ta deg en tur etterpå. Ellers vil vi anbefale å gå på minnesmuseet. Uansett verdt å ta en tur for å se området!

​We really liked the fact that they did not build new buildings on top of where the towers used to stand. The new "One World Trade Center" is built and it is over 1700 feet high. There is also a new mall in the area if you feel like checking it out. We also recommend the memorial museum. 

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

What? Vegetarian cafe and juice bar
Where? West Village, NOHO & Nolita, New York

The Butchers Daughter var et av de stedene vi gledet oss aller mest til å teste ut. Man leser jo om det på utallige blogger og ser bilder på Instagram. Men vet dere hva? Vi ble rett og slett ganske skuffet. Det er et kult sted, men for det første er det skikkelig fullt der, og det virker som servitørene vil ha deg ut døra før du i det hele tatt har begynt å spise. Med andre ord; ikke stedet for deg som liker å sitte ned og nyte maten. For det andre fikk vi ikke det vi bestilte. En av oss bestilte en sandwich med egg, og da vi fikk maten sa kelneren at "vi er tomme for egg, her er en avokadotoast istedenfor". Hva skjedde med å spørre oss hva vi ville ha istedenfor? Det skulle visst de bestemme. Og når vi så oss rundt fikk alle andre servert egg, både før og etter. Avokadotoasten var grei den altså, men du forventer jo å få det du bestiller. For det tredje var maten helt OK. Hadde den vært himmelsk kunne vi levd med den dårlige servicen.

The Butchers Daughter was one of the places we could not wait to try, we had seen it on countless blogs and instagrams. But you know what? We were really dissapointed. It is a cool place, but the place is packed and you get the vibe that the waiters want you out the door as soon as possible. So not the place if you want to sit down and enjoy your meal. Secondly, we did not get what we ordered. One of us ordered an egg sandwhich and when we got the food our waiter said "we are out of eggs, here is an avocado toast", what ever happenede to asking us what we would want instead? And people were being served eggs before, during and after we got the wrong food. The avocado toast was only OK, had it been amazing we could have lived with the bad service.

Nå skal vi ikke klage! Vi var kanskje uheldige og servitøren vår hadde kanskje en dårlig dag. Det er så mange som skryter av stedet, og det er det helt sikkert en god grunn til det. Men New York bugner av fantastiske spisesteder, så neste gang velger vi noe annet.

Maybe we had some bad luck and our waiter might have had a bad day, there are many people that rave about the place and it must be for a good reason. But New York has tons and tons of amazing restaurants, so next time we will choose another one.

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments