Times Square er jo et av symbolene på New York. Det er sinnsykt mye lys der, nesten så man føler det er midt på dagen selv om det er bekmørkt ute. I tillegg er det sinnsykt mye folk, og du går i kø hele tiden. Til tross for det er det gøy å oppleve, så du må absolutt ta turen. Kanskje ikke et sted vi ville tilbragt mange timer, men en liten tur er absolutt å anbefale. Fullt av folk som har kledd seg og og folk som sier du kan få CD-en deres gratis, men så må du betale for den likevel.

M&M'S butikken er også verdt et besøk. Der kan du kjøpe alle typer m&m's i tillegg til all mulig smånips. T-skjorter, nøkkelringer, kopper, glass og mye, mye mer. Mange av butikkene der er åpne til langt på natt. Forever 21 for eksempel er åpen helt til klokken 2 på natten! Ikke så rart, de har vel alltid kunder.

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

What? Cute coffee and amazing cream puffs
Where? 253 West 51 Street, New York

Hvis du har lyst på New Yorks søteste kaffe og beste cream puffs må du ta turen innom Bibble & Sip. Cream puffsene er ferdig rundt kl 12, så pass på å komme rundt da, det er verdt planleggingen! Vi kjøpte en matcha cream puff (det er den de er mest kjent for) og den var helt sinnsyk!! Akkurat passe søt, og ikke for mye matcha smak. Altså, den cream puffen er nesten verdt en New York tur i seg selv.

For å være på den sikre siden spurte vi om vi kunne få kaffedyr! De er jo så søte at man nesten får dårlig samvittighet av å drikke dem. De smake i hvert fall veldig godt. De har forresten mye annet godt der, og har ferske bakevarer hver dag. Bibble & Sip er verdt et besøk!

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

Et av feriens absolutte høydepunkter var helikopterturen over New York. Eller, ikke over, men rundt! Det er mange skyskrapere i New York med fantastisk utsikt, men ingenting slår dette! For oss var det første gang i et helikopter, og bare det i seg selv var verdt pengene. For det er ganske dyrt. Selve turen kostet 1600 kroner per person, i tillegg til et sikkerhetsgebyr vi måtte betale ved ankomst. Totalt ble det vel rundt 2000 kroner per person for en 15 minutters flytur. Likevel angrer vi ikke, det var en kjempefin opplevelse!

Er ikke den utsikten helt sinnsyk? Piloten forteller hele veien hva du ser og litt historie, så du skal ikke se bort ifra at du lærer noe under turen. Dette ga virkelig mersmak! Det er som å sveve rundt i en liten boble mange hundre meter over bakken. Heldige de som får jobbe med denne utsikten hver dag! Vi fløy forresten med Liberty Helicopters, og var veldig fornøyde. Som dere kanskje allerede har skjønt... Haha! Anbefales!

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

What? The best pizza i NYC
Where? 271 Bleecker Street, New York

Tross kjedelige bilder forjener denne pizzarestauranten et eget innlegg! Kesté har den beste pizzaen vi noen sinne har smakt. Dere smake pizzaen med trøffelkrem, sopp og serranoskinke, den er helt fantastisk.

Faktisk så var pizzaen så god at vi bestemte oss for å dra tilbake et par dager etterpå. De har så mye godt å velge mellom, både rød og hvit pizza. Og selvfølgelig masse god vin! Et hett tips om du skal til New York en gang i fremtiden. Skriv det ned!

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

Vil du innom tidenes godteributikk må du ta turen til IT'SUGAR i New York! De har flere butikker, blant annet en i Noho. Utvalget er helt sinnsykt, her finner du virkelig noe for alle og enhver. I tillegg spesialiserer de seg på gigantisk godteri og du finner enorme sjokoladeplater, gigantiske gummibjørner og store esker fylt med for eksempel Skittles og Nerds. Her er nettbutikken deres hvis du vil sjekke den ut.

I tillegg til godteri finner du også mye annet stæsj og du finner mange sesongbaserte varer. Vi var jo i New York rett før valget, så da var det naturlig nok Hillary Clinton og Donald Trump som var tema. De får sikkert inn masse koselig julevarer også! Her kan du gå i timesvis og det er et perfekt sted for gaveshopping. Ikke glem å kjøpe med litt til deg selv også!

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

Smorgasburg er et matmarked i Williamsburg med sykt mye god mat! fra mars - oktober er det utendørs, mens i vinterhalvåret flytter de inn. Vi var der siste lørdagen de var ute, og det er vi veldig glad for. Det er så fin utsikt over til Manhattan, og god mat + fin utsikt er noe av det beste vi kan få! Alt ser godt ut der, og du får lyst til å kjøpe noe fra hver eneste bod. Vi kjøpte mozzarella sticks og is i en slags vaffel. Kjempegodt!

Du får kjøpt det meste der. De har pizza, kjøtt, sandwicher, is, donuts og rare ting du ikke har sett før. Smorgasburg er absolutt verdt et besøk, og i samme slengen kan du jo bruke resten av lørdagen til å utforske Brooklyn. Det skal visst være mange bra spisesteder i Williamsburg, så hvorfor ikke ta middagen der? Om du ikke er gikk helt amok på matmarkedet da...

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

What? Fresh juices, smoothies and acai bowls.
Where? All over New York City

Vi vet ikke om det kanskje er noen av dere som har fanget opp at vi er over gjennomsnittet glad i acai bowls? Det er noe av det aller beste vi kan få, så da vi så at de hadde det på Juice Generation var vi tvunget til å ta turen. Og vi må bare si: dra dit! De har så digge acai bowls, og vi er helt sikre på at smoothiesene og juicene er like gode. Både den med mandelsmør og den med peanøttsmør anbefales på det sterkeste. Og ja, vi er ganske glad i nøttesmør også!

De har filialer overalt, så du må nesten bare google og se hvilken som er nærmest deg. Vi testet to forskjellige, og frykt ikke! De smakte like godt begge steder. Perfekt frokost, liten lunsj eller som et mellommåltid om du blir sulten før middag.

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

Å traske over Brooklyn Bridge er et must når du er i New York. Den er én av tre broen som binder Manhattan sammen med Brooklyn og da den ble bygget i 1883 var den verdens lengste hengebro. Det tok 14 år å bygge den og 27 arbeidere mistet livet underveis i byggingen. Det er noe å tenke på mens man går over og nyter den fantastiske utsikten. For utsikten er faktisk noe av det beste med hele broen, her får du front row seats til Manhattans skyline.

Når du har kommet over må du ta turen til Brooklyn Bridge Park. Den begynner ved Brooklyn Bridge og går videre ned langs East River. Du finner masse forskjellig der, blant annet basketballbane, fotballbane, en strand, karusell og masse fine grøntområder. Igjen; utsikten over Manhattan er helt fantastisk!

Orker du ikke gå tilbake over broen kan du alltids ta subwayen eller taxi. Det er ingen skam! Men gå over broen enten den ene eller andre veien, det er verdt det. 

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

What? Delicious tacos and amazing interior
Where? 30 West 24th Street, New York

Meksikanske restauranter må jo bare ha det kuleste interiøret av alle, og Tacombi er intet unntak. Man får virkelig en liten følelse av å komme til Mexico når man går inn.

Forretten med nachos og guacamole er relativt dyr, men til gjengjeld får du mye guacamole. Og tro oss, vi har vært på meksikanske restauranter der du så og si får en spiseskje guacamole når du bestiller en forrett. I tillegg var det gratis påfyll av nachos, så du kan bare spise og spise og... spise. Haha, heaven!

Maten var kjempegod, så om du skal prøve deg på en meksikansk aften i New York må du ta turen hit. De har hele fire restauranter i New York, men alle har litt forskjellige menyer, så vi valgte den med størst utvalg. Vi gikk forbi den i Bleecker Street og den ser skikkelig kul ut!

Kult sted og god stemning. De serverer også drinker der og har åpent til klokken er tolv, så det er perfekt å dra hit før en eventuell bytur.

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments

What? Indoor food market
Where? 75 9th Avenue, New York

Chelsea market et en innendørs mathall der du finner over 35 leverandører av all slags mat. Du finner masse godt kjøtt, ost, vin, kaffe og søtsaker. I tillegg er det små butikker med annet "stæsj" og blomster. En veldig trang, men kul og unik opplevelse. Og de hadde pyntet så fint til Halloween! Det var gresskar og spindelvev over alt. Vi kan jo bare se for oss hvor fint de gjør det til jul. Da er det sikkert kjempekoselig å traske rundt der.

Vi fikk ikke testet, men vi har hørt fra flere at du finner byens beste taco hos "Los Tacos no. 1". For tacoelskere som oss burde vi selvfølgelig prøvd, men skulle vi spist alt vi fikk anbefalt hadde vi ikke rukket annet hele ferien! Uansett, neste gang skal det prioriteres. Og selv om du er sulten eller ei er det absolutt hyggelig å ta turen innom Chelsea Market.

- Mermaids On The Loose

Likes

Comments