I väntan på att få börja julpynta och mysa till det så kunde jag inte lita bli att köpa en sån här reindeer onesie till mig själv. Hur mysig!?

Bara för att göra vardagen lite roligare och lite mysigare. Rekommenderas!

Stay weird! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Toss your hair in a bun, Drink some coffee, Put on some gangsta rap and Handle it.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Att vara självsäker kan ibland vara himla svårt. Men finns det något sexigare? Var stolt över dig själv. Din personlighet, din kropp, ditt skratt och allt annat som är du. Du är perfekt precis som du är. Det jag har svårast med när det kommer till självförtroende är att om jag mår dåligt, är stressad, har ätit onyttigt än helg eller bara missat ett träningspass för mycket så vacklar jag.

Jag inbillar mig att jag har blivit lite mindre attraktiv eller lite mindre intressant som människa över bara en natt. Men INGEN jag upprepar ingen annan än en själv lägger märke till små onödiga detaljer. Har du en finne? WHO CARES absolut ingen du ser precis likadan ut och vi är alla mänskliga. Har du sovit för lite? jaa då kanske du ser lite sliten ut men det ör OKEJ mer än okej det hade varit obehagligt om du alltid såg perfekt ut.

Avslutar med något som Demi Lovato sa i hennes dokumentär Simply Complicated då jag tyckte det var såå klockrent och kan verkligen relatera haha!

When I feel comfortable in my body I feel confident and when I feel Confident I feel sexy and when I feel Sexy... you better watch out.

Likes

Comments

Fattar inte att jag visar upp det här bilderna. Dessa är från när jag lyckades gå ner 11 kg.

Likes

Comments

När det kommer till träning och hälsa så är det ju tyvärr så att det är 80% kost och 20% träning som gäller när det kommer till resultat.

Jag har alltid haft en rätt så komplicerad relation till mat. Jag ÄLSKAR mat. Hela min familj är extremt matintresserad och jag är uppvuxen med en pappa som har lagat lyxrätter till vardags men som kanske inte alltid har varit bäst utifrån från ett hälsoperspektiv.

En massa god mat och det faktum att jag inte rörde på mig och förbrände lika mycket som jag åt resulterade i att jag var rätt så överviktig som barn. När jag spelade mycket fotboll och ändå rörde på mig var jag mest lite knubbig och det funkade men när jag blev lite äldre och det hände en massa jobbiga saker hemma och även utanför hemmet så slutade jag röra på mig. Jag var ledsen, orolig, lade all min energi på att ta hand om andra i min närhet och mådde helt enkelt piss. Det ledde till att jag gick upp ännu mer i vikt. Jag tröståt och eftersom inget ändå verkade spela någon roll. I den mörka fasen av mitt liv så brydde jag mig inte och jag hade inte styrkan att göra något åt det. Mitt självförtroende försvann helt och jag blev osäker på allt. Jag ville inte synas eller höras utan bara försvinna från jordens yta. Det är svårt att förklara för någon som inte har varit i samma situation, hur man kan må så dåligt att man slutar ta hand om och bry sig om sig själv.

Det var i alla fall det som hände och det sitter djupt rotat i mig än idag och jag är livrädd för att hamna i samma situation igen. Men jag lyckades börja träna igen och äta mycket mindre och mer hälsosamt än tidigare. Jag blev otroligt målinriktad och hittade en balans/ett sätt som passade mig.

Jag gick ner 11kg. När jag hade nått min mål var jag mer självsäker och stark än vad jag någonsin varit tidigare. Sen åkte jag till USA och gick upp några kilon igen haha

MEN idag är jag ännu en gång mer vältränad än vad jag någonsin varit. Jag känner mig starkare, snyggare, sexigare och bara sjukt badass och jag är så jäkla stolt över mig själv för vad jag har åstadkommit.

Jag har aldrig varit smal eller fit eller vad samhället nu tycker att man ska vara. Men jag är ännu en gång påväg mot ett nytt personligt mål för att lyckas bli ännu mer stark i mig själv och mer vältränad än vad jag varit tidigare och kämpar för att få den kroppen som jag vill ha, för att känna mig som den bästa versionen av mig själv. Jag vill bara påpeka att det inte har något med dagens ideal att göra. Den enda jag vill jämföra mig med och tävla mot är mig själv.

För att mina mål när det kommer till träning och hälsa har jag insett att jag främst behöver ha struktur på vad jag äter. Jag har därför en dag i veckan där jag förbereder matlådor veckan ut. Lunchlådor till jobbet är viktigast men jag gör även middagslådor och vissa lådor med mellanmål.

Jag är dock en person som älskar frukost mest av allt och sen kvällsmat så om jag hellre vill ha havregrynsgröt och kvarg när jag kommer hem än min middagslåda så tar jag det. Det är viktigt att inte känna sig begränsad även om man struktur, och samma sak gäller onyttigheter. För mig funkar det inte att sätta förbjud utan man måste få unna sig något gott ibland. Men inte alltid och man får prioritera vad som är värt att stoppa i sig och inte.

Puss o kram skumbanan!

Likes

Comments

​Träning är superviktigt för mig för att jag ska må bra. Det märks direkt på mitt humör när jag har tränat och är hög på endorfiner, jag är glad, pigg,  produktiv och positiv till det mesta. Till skillnad från när jag har gått över en vecka utan träning och faller ner i mörkret, bli allmänt deppig och bara inte förstår meningen med livet. Det är viktigt med balans i livet och det ör något jag alltid har haft problem med. När jag var yngre så läste jag mycket, skrev egna historier och hade långa djupa tankar som jag inte visste hur jag skulle uttrycka. Jag var/är ganska kreativ och för den största delen av mitt liv har jag tyckt om att leva på natten. Sitta uppe och lösa, skriva, måla, sjunga, etc. det ör inte förrän nu som jag har vänt och tycker att det ör viktigare att leva för dagen. Jag vill leva i nuet. Att gå upp tidigt och veta att man har hela dagen framför sig är underbart men fortfarande något som inte är lätt för mig. 

Jag har alltid känt mig lite utanför och aldrig riktigt passat in någonstans. Samhället har förberett olika boxar för oss och det enda vi behöver göra är att kryssa i en av dom eller kanske två. Men vad gör man om man känner att man passar in i alla boxar eller ingen av dom? Jag älskar att träna och utmana mig själv, leva för dagen och gå upp tidigt. Jag älskar att vara uppe på natten och vara kreativ. Jag älskar att läsa och vill utbilda mig och lära mig allt. Jag älskar att lyssna på poddar, titta på serier och bara vara. Jag tycker om att jobba. Jag tycker om att plugga. Jag vill vara i nuet men samtidigt vill jag framåt mer än något. Ni förstår...

Det finns så mycket och för att hantera mitt tankekaos så tränar jag. 

Jag har prövat väldigt många sporter bland annat golf, handboll, dans och jui jutsu men de sporter som jag faktiskt fastnat för är karate, fotboll och kickboxning. Även fast jag älskade fotboll när jag var liten så var det inget mot kärleken jag hittade för kampsport. Jag är ensambarn och jag vet inte om det är en anledning till att jag trivs bättre med att stå ensam än i ett lag. Jag tävlar bara mot mig. 

Sen kan jag ångra att jag har gett upp på saker lite för tidigt i mitt liv. Jag har alltid velat vara BÄST på det jag gör vilket har gjort att jag flera gånger i mitt liv har börjat i exempelvis en sport och insett att jag aldrig kommer lyckas bli bättre än många andra och därför slutat. GÖR INTE DET. Så dumt. Man kan ju inte bli bäst om man inte försöker. Så det är en av sakerna som kampsport har gett mig, ge aldrig upp, gå upp och gör ditt bästa även om du förlorar så har du vunnit respekt från dina motståndare.

Nu har jag inte tränat kickboxning på ett bra tag på grund av att mitt jobb är så fysiskt ansträngande och att jag redan får slag och stötar på mig varje dag ifrån det. Men ska nog söka in för nästa termin för saknar det sååå. Istället har jag gymmat mycket på senaste tiden vilket jag tycker mycket om men skulle gärna kombinera det med lite kickboxning.

Shit pommes frites vad långt inlägg. 

Hej och hopp lingonsnopp! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments