Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Beställde hem röda popper pants, det är egentligen inte min stil men va tvungen att beställa dom och testa så kanske jag börjar gilla pösigare byxor haha. Funderade länge på om jag skulle beställa svarta eller röda, men allt i min garderob är svart så får testa en annan färg denna gången. Vad tycker ni om popper pants?


Likes

Comments

Tjejer, jag har fått många frågor på facebook om när DEL 2 kommer. Jag kommer skriva del 2 så fort jag vilar huvudet lite, det är inte så lätt och dra upp historien och tankarna kring det som hände, egentligen vill jag inte minnas en enda dag av de helvetet, men för att alla ska förstå så vill jag skriva ut det. Så fort jag orkar så skriver jag ut del 2.Likes

Comments

Tillbaks till den 18 December 2012 - för 5 år sedan.

Det var en lugn kväll, jag spenderade kvällen med familjen och allt var så bra, jag var så glad och lycklig till den stunden då det började strömma ut statusar på facebook om ett konto på instagram vid namnet "Gbgs orrozzz"

"Vad fan är detta" tänkte jag då. Jag gick in på kontot där det i beskrivningen fanns en länk till ett Kik konto där man kunde tipsa och skicka in bilder på tjejer som man ville att dom skulle skriva om. När jag kollade på kontot så såg massor av bilder på unga tjejer med kommentarer om vilka dom legat med, vad dom gjort, att dom är h*ror osv.. Jag scrollade ner på kontot och fick se en bild på MIG själv. Jag blev helt chockad, och äcklad av allt som stod där.

Jag gick genast till appstore för att ladda ner Kik appen för att skriva till personerna som låg bakom kontot, så fort jag laddade ner appen och skapade ett konto på kik så skrev jag till dom på direkten.

Jag frågade: Vad f*n håller ni på med? Ta bort bilden direkt, gör ni inte det så anmäler jag er till polisen. Jag fick ett svar från dom direkt där det stod att dom inte skulle ta bort bilden.

Jag svarade: Jag har ert IP nummer så tar ni inte bort bilden så får ni stå för konsekvenserna med polisen. Kort därefter så va bilden borttagen, och det var då helvetet bröt ut.

Det var då alla började skriva statusar på facebook och instagram "Det är en tjej som heter Merima som skapat kontot för hennes bild blev borttagen direkt" . Så folk började anklaga utan någon som helst fakta eller bevis bara för att dom tog bort min bild efter jag sa att jag skulle göra en polisanmälan.

Den kvällen var en mardröm som jag än idag inte kan glömma... Det började dyka upp folk hemma hos oss, som mordhotade mig, som kom och ville slå mig, hotade mig till döds vi va helt panikslagna. Vi ringde till polisen men dom kunde inte komma tills någonting inte hänt, som tur är lugnade det ner sig och jag stängde av mitt facebook konto och min telefon för folk slutade inte skicka meddelanden som innehöll hot av olika slag. Det blev en sömnlös natt, full av gråt, panik, ångest och depressionen började sakta men säkert krypa fram.

Det började bli ljust ute, morgonljuset sken genom fönstret. Jag loggade in på min facebook och såg över 1000 meddelanden.

Tankarna började snurra, ska jag gå eller inte? Ska jag? Ska jag inte? Jag var helt vilsen och det snurrade i huvudet, tänk om jag dör? Tänk om jag aldrig får se min familj igen, hur kommer dom må?

Efter ett tag så började jag packa mina skolsaker och klä på mig, men vad som väntade mig utanför skolan hade jag ingen aning om...


Likes

Comments

Nu är jag klar med intervjun, det var jätte roligt att få vara med och prata om en hel del viktiga saker som inte tas upp så ofta.

Kommer ett inlägg ikväll eller under veckan om vad det handlade om. Vet inte när exakt men håll utkik.

Nu på schemat så står städning, tvätt och matlagning! Hörs senare tjejer, KÄRLEK.

Likes

Comments

God morgon på er!88

Hoppas ni sovit gott, själv vaknade jag några gånger under natten så är lite trött (som vanligt haha). Duschade precis så nu strax så skall jag fixa mig och efter det ska jag få besök av en reporter och fotograf från GP som jag ska ha en intervju med, så har lite att fixa innan det. Artikeln kommer ni kunna läsa den 17 december i år, spännande va?

Ha en fortsatt trevlig dag!


Likes

Comments

God eftermiddag tjejer, hoppas ni haft en underbar lördag igår. Själv så tog jag några glas vin hemma, idag väntar det en hel del förberedelser inför morgondagens intervju med GP som kommer ut den 17 december i år så håll utkik. Skall strax iväg på några ärenden och sen ska jag fixa inför imorgon.


Likes

Comments

Hej tjejer! Nu kommer jag att börja blogga igen så det är bara att hänga med, vill ni ha nått speciellt så kommentera gärna i detta inlägget.

Under dagen kommer det ännu ett inlägg så håll utkik, kram så länge!

Likes

Comments

Tjejer jag vill presentera några produkter som jag vet mina läsare använder och är ute efter. Men dom här produkterna har jag beställt och väntar på att få hem mitt paket, jag har nära vänner som testat produkterna både tandblekningen och melanotanet och det är HUR BRA SOM HELST!

Jag har fixat en rabattkod till er tjejer där ni får 10% rabatt när ni uppger: MERIMA10 när ni beställer! Jag garanterar att ni kommer vara hur nöjda som helst! För att få rabatt så måste ni följa dom på instagram och när ni uppger rabattkoden så skall ni skicka in en screenshot på att ni följer kontot därefter får ni 10% rabatt på erat köp!


PASSA PÅ ATT BESTÄLLA RABATTKODEN GÄLLER FRAM TILLS ONSDAG DEN 5/7! In och följ kontot på instagram!


Likes

Comments