Tjejer jag vill presentera några produkter som jag vet mina läsare använder och är ute efter. Men dom här produkterna har jag beställt och väntar på att få hem mitt paket, jag har nära vänner som testat produkterna både tandblekningen och melanotanet och det är HUR BRA SOM HELST!

Jag har fixat en rabattkod till er tjejer där ni får 10% rabatt när ni uppger: MERIMA10 när ni beställer! Jag garanterar att ni kommer vara hur nöjda som helst! För att få rabatt så måste ni följa dom på instagram och när ni uppger rabattkoden så skall ni skicka in en screenshot på att ni följer kontot därefter får ni 10% rabatt på erat köp!


PASSA PÅ ATT BESTÄLLA RABATTKODEN GÄLLER FRAM TILLS ONSDAG DEN 5/7! In och följ kontot på instagram!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina tjejer idag har jag bara vilat och vart med min underbara familj tog även en shopping runda med mammsen igen och fick med mig tre superfina tröjor (dom är exakt likadana men olika färger haha, bild kommer imorgon) Sedan så kom en vän förbi och fixade naglarna och efter det har jag bara vilat en så jag är nog utvilad inför imorgon. Imorgon väntar ännu en arbetsdag med härliga kunder.

Likes

Comments

Hej alla underbara läsare!

Dagen har vart helt okej, jobbat ihjäl mig och slutade vid 29. När jag slutade så åkte jag för att vila hjärnan lite med mammsen och pappsen, vi åkte och åt middag och tog ett glas vin.

Imorgon är jag ledig så ska bara vila och lösa några ärenden. MASSA KÄRLEK TILL ER

Likes

Comments

Hej tjejer, som jag skrev idag så var jag på ett möte och det gick jätte bra fastän det var jobbigt. Jag blev klar ganska fort och efter det så mådde jag inte så bra så jag, mamma och min syster åkte och shoppade lite för att jag skulle komma på bättre tankar och vila lite.

Fick med mig ett par träningsskor, ett par fin skor från mitt favorit märke GUESS och en superfin väska från GUESS. Bilder ser ni under inlägget ✨

Imorgon väntar det jobb hela dagen och ännu ett möte på eftermiddagen så skall sova strax. Uppdaterar imorgon #love

Likes

Comments

Godmorgon tjejer hoppas allt är bra med er, själv är det sådär eftersom det väntar en lång och jobbig dag. Skall snart in på ett möte som kommer dröja ett tag.

Jag kommer att skriva ut hela händelsen på bloggen när allting är klart så då kan du läsa om vad som har hänt. Tjejer snälla akta er lita inte på vem som helst det kan kosta er livet.

Kärlek till er!

Likes

Comments

Hej alla fina tjejer

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen efter 4 års paus, jag drev en blogg här på nouw då n är jag bloggade. Anledningen till att jag valt att börja blogga igen är just för att jag har så mycket jag vill förmedla till er tjejer, jag vill dela med mig både positiva och negativa perioder i mitt liv just för att jag gått igenom så himla mycket i livet för att vara 22 år. Jag har haft tuffa perioder i mitt liv och gjort misstag, men det är en grej jag lärt mig en läxa av. Jag vill varna och hjälpa andra tjejer som gått/går igenom liknande händelser för att dom skall slippa ta ett sne steg i livet så som jag gjort och finnas där för dom.

Jag kommer även dela med mig av det positiva i livet och alla roliga stunder och vägar som väntar mig i framtiden! Så följ gärna med på min resa till ett bättre liv, massa kärlek till er tjejer! (Ni får gärna lämna någon fin kommentar ♡


Likes

Comments