Har haft en väldigt heltisk vecka som avslutades med tent idag. Efter all stress och sömnbrist var det väldigt skönt att resa till Esbo och få mat framför sig. Det här veckoslutet tänker jag ägna enbart åt mig själv och lyssna på min kropp!

Jag ska koppla av och släppa stressen genom att:

• gå och lägga mig i tid & sova sent
• tänja
• dricka vatten och coke zero
• rulla med en foamroller
• läsa i min bok

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Idag hade jag min första "åttans morgon" på länge. Det som dock var skönt, var att det var ljust när jag steg upp och koltrasten sjöng! Definitivt vår-feelis!

Den här veckan är horror. Hamnar springa som en galning av och ann och runtomkring... På veckoslutet ska jag hem till mamma & pappa <3

Likes

Comments

Vi besökte Island med ett tjejjäng för några veckor sedan. Naturen var helt magnifik och vi hade väldigt roligt! Det var fullrulle på varje dag då vi körde omkring med vår hyrda bil och besökte olika sevärdheter och såg på den fina naturen!

Första dagen besökte vi Blue lagoon (ovan), vilket var helt underbart! Fastän det är rätt dyrt rekommenderar jag det varmt!

Vi körde själv rundturen "Golden circle" och hade så bra tur med vädret!!

En dag åkte vi till sydkusten och staden Vik. Då fick vi uppleva alla väderkonditioner under några timmar... haha!

Naturen är så galet vacker!!!

Vi besökte också i Reykjavik, Harpa konsertmuseet och Sunvoyager! En kväll åkte vi också till Grotta lighthouse

Likes

Comments

Igår skickade en vän till mig en snapchat där hon gjort egen ingefära shot. Jag hade tidigare igår gått till centrum och köpt några åt mig. Undrade hur det går att göra hemma utan en saftpress men tydligen så gick det!

Hon tipsade om ett lätt recept här.

Är väldigt nöjd med resultatet. Det smakar riktigt gott och känns starkt & effektivt! Var först lite skeptisk när man skulle blanda i vatten, men det fungerar! Jag lämnade dock bort honungen, eftersom jag inte har det i de köpta heller.

Likes

Comments

God kväll!

Igår kväll kom jag hem efter två dagar av fest i Tammerfors. På fredag var det Boomis årsfest som fortsatte på lördag med sillis! Var helt slut igår och gick tidigt och sova. Idag har jag lidit av stegring men försökt kämpa emot så gott jag kunnat.

Imorgon är det en ny vecka, så ska samla krafter och bli frisk!

Likes

Comments

Tidigare i veckan gick jag och Elin till Ruohonjuuri. Elin skulle köpa tvål, shampo och en bambutandborste. Jag hade också länge velat ha en bambutandborste, men har inte köpt en. Jag har nämligen en eltandborste och den är så mycket mer effektiv än en normal...

Bestämde mig ändå för att köpa en. Den kan vara min resetandborste!

Förpackningen är gjord av 100% hållbara material. Paffet går att sortera och "plastet" går att kompostera och det mullnar!? Hur behändigt! Mera sådana här produkter tack!

Som ännu pricken på i:et donerar de tandborstar & munvård till barn i behov.

Ja och kom ihåg att tandborsten är gjord av bambu och den är helt nerbrytbar! <3

Likes

Comments

Såhär såg jag ut idag. En lång och tung dag, igen! Är hela tiden påväg nånstans så hinner knappt sitta ner och andas. Idag har jag skrivit tent, spelat en innebandy match, traskat genom slask flera kilometer och gjort i ordning för imorgon.

Som sagt imorgon ska jag till Tammerfors för fest helg! Så kul!

Likes

Comments

Idag har det varit en lång dag. Har haft massvis med saker att sköta, bland annat spanska tents pluggande. Har varit på 6-års kalas och gått på PW med Freja. Äntligen kallar sängen!

Imorgon blir det en aning slappare dag och jag ska ladda batterierna samt ta ikapp mina deadlines. På veckoslutet blir det fest och finkläder, gissa vad som händer...!

Likes

Comments

• jag har köpt en bambutandborste (mer om det senare)
• vår nya säng kom idag, lycka!

Annat kul!? Stressläser för tillfället på alla tenter. Varje tentvecka samma sak; "jag börjar nästa period i tid och läsa"....

Mestadeles springer jag mellan skolan-jobbet-hemmet axeln, så inget intressant att meddela. Har haft några jobbintervjuer och på veckoslutet ska jag till Tammerfors. Hiphiphurra för vardagen!

Likes

Comments