Igår skickade en vän till mig en snapchat där hon gjort egen ingefära shot. Jag hade tidigare igår gått till centrum och köpt några åt mig. Undrade hur det går att göra hemma utan en saftpress men tydligen så gick det!

Hon tipsade om ett lätt recept här.

Är väldigt nöjd med resultatet. Det smakar riktigt gott och känns starkt & effektivt! Var först lite skeptisk när man skulle blanda i vatten, men det fungerar! Jag lämnade dock bort honungen, eftersom jag inte har det i de köpta heller.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments

God kväll!

Igår kväll kom jag hem efter två dagar av fest i Tammerfors. På fredag var det Boomis årsfest som fortsatte på lördag med sillis! Var helt slut igår och gick tidigt och sova. Idag har jag lidit av stegring men försökt kämpa emot så gott jag kunnat.

Imorgon är det en ny vecka, så ska samla krafter och bli frisk!

Likes

Comments

Tidigare i veckan gick jag och Elin till Ruohonjuuri. Elin skulle köpa tvål, shampo och en bambutandborste. Jag hade också länge velat ha en bambutandborste, men har inte köpt en. Jag har nämligen en eltandborste och den är så mycket mer effektiv än en normal...

Bestämde mig ändå för att köpa en. Den kan vara min resetandborste!

Förpackningen är gjord av 100% hållbara material. Paffet går att sortera och "plastet" går att kompostera och det mullnar!? Hur behändigt! Mera sådana här produkter tack!

Som ännu pricken på i:et donerar de tandborstar & munvård till barn i behov.

Ja och kom ihåg att tandborsten är gjord av bambu och den är helt nerbrytbar! <3

Likes

Comments

Såhär såg jag ut idag. En lång och tung dag, igen! Är hela tiden påväg nånstans så hinner knappt sitta ner och andas. Idag har jag skrivit tent, spelat en innebandy match, traskat genom slask flera kilometer och gjort i ordning för imorgon.

Som sagt imorgon ska jag till Tammerfors för fest helg! Så kul!

Likes

Comments

Idag har det varit en lång dag. Har haft massvis med saker att sköta, bland annat spanska tents pluggande. Har varit på 6-års kalas och gått på PW med Freja. Äntligen kallar sängen!

Imorgon blir det en aning slappare dag och jag ska ladda batterierna samt ta ikapp mina deadlines. På veckoslutet blir det fest och finkläder, gissa vad som händer...!

Likes

Comments

• jag har köpt en bambutandborste (mer om det senare)
• vår nya säng kom idag, lycka!

Annat kul!? Stressläser för tillfället på alla tenter. Varje tentvecka samma sak; "jag börjar nästa period i tid och läsa"....

Mestadeles springer jag mellan skolan-jobbet-hemmet axeln, så inget intressant att meddela. Har haft några jobbintervjuer och på veckoslutet ska jag till Tammerfors. Hiphiphurra för vardagen!

Likes

Comments

På söndag fyllde jag 21 år! Det var en juvlig dag som började med morgonmål i sängen, som jag redan nämnde, varefter mina föräldrar och min syster med familj kom på kaffe.

Jag var också och se på när T:s sählylag vann deras match. Måste dock multitaska och göra några deadlines...

Kvällen avslutades med att T:s föräldrar kom på besök och hämtade med sig biff som vi stekte på kvällen. Skulle egentligen laga egengjorda burgare, men det blev till måndag kväll.

En väldigt lyckad födelsedag och nu sk jag bli van vid att jag är 21 år. Haha!

Likes

Comments

Jag blev väckt med morgonmål i sängen! Fick fina gåvor och nu ser vi på GoT. Hur underbar söndagmorgon?

Snart kommer mamma och pappa på födiskaffe hit, det blir en bra dag! <3

Likes

Comments

Igår kom några tjejkompisar över och vi firade min födelsedag i förväg. De hade bakat den godaste kex-chokokakan NÅGONSIN! Dessutom körde Nadja och Roosa hit och överraskade mig!? Hur juvliga vänner kan man ha?

Vi satt med de sista upp till tre.. nu är jag helt utmattad och väntar på att T kommer hem. Har massvis med skolarbete att göra, så jag kan imorgon njuta av min födelsedag för fulla muggar!

Likes

Comments

Igår firade vi Inas födis och idag ska Elses födis firas och imorgon fyller mamma år! Riktigt tjohejsan veckoslut alltså.

Likes

Comments