Igår firade vi Inas födis och idag ska Elses födis firas och imorgon fyller mamma år! Riktigt tjohejsan veckoslut alltså.

Likes

Comments

I går var vi i Kaskis och åt med T och mina föräldrar. Riktigt god mat och bra stämning. Rekommenderar varmt (om ni orkar reservera bord tre månader i förväg...)

På vändagen åt vi helt galna mängder med sushi och såg på Hacksaw Ridge. Riktigt mysig dag :)

Likes

Comments

Hade ett riktigt skojigt veckoslut i Sverige! Vädret var så fint, trevligt bröllop med god mat och bra musik! Vi hann till och med shoppa en hel del, så helt tomhänt kom vi inte hem!

Igår firade vi alla hjärtans dag och idag ska vi fira mig och mamma! Mera om båda två dagarna senare!

Likes

Comments

Igår bjöd Åbo på full sol och fint väder. Vi deltog med styssen på Pikkulaskiainen. Blev en tidig kväll för mig eftersom jag hade matematik tent idag.

Nu sitter jag i bilen mot Helsingfors och Stockholm. Berättar mer om min helg nästa vecka!

Likes

Comments

I måndags blev det en bättre kväll då vi räknade matematik och lagade plättar hemma hos Saga! Så gott och roligt.

Det bästa med en tight tidtabell är om man får kopplt plugg och kompishäng i samma veva.

Likes

Comments

Vi bara måste ta några foton med Elin idag efter vår föreläsning. Det var SÅ fint väder, solen sken och helt klar himmel! Men det var också väldigt kallt så det blev inte en lång fotosession.

Har för övrigt tillbringat hela dagen i skolan och ska nu på spinning med Freja. Så får jag bara plugga matte resten av kvällen.

Likes

Comments

Igår kväll hade en riktigt stressig jobbtur, allt som gick fel, gick fel. Så skulle jag överraska T med att köpa sushi men typiskt nog så hade alla kök redan stängt. Istället köpte jag två pizzor från Niska. Förstår inte hur man kan bli SÅ glad av en överrasknings pizza, men det blev han.

Ska tillbringa resten av helgen i Esbo med att bland annat räkna matematik och fira Pates födelsedag.

Likes

Comments

Fastän det först är (redan är!!) tredje februari, så har jag sådan vårlängtan. Har värsta vårklädsinspirationen på gång. Har lust att köpa massa beige-färgade kläder och deletera alla mina istagram bilder och ladda upp nya i ljusa, harmoniska bilder haha.

Våren hämtar med sig så mycket roligt, som bland annat en resa till Island med tjejerna! Kommer att bli så roligt. Ska senare göra ett inlägg om våra planer för resan.

Nu ska jag pysa på jobb! Klem klem <3

Likes

Comments

Titta hur fin utsikt det är från Clarions skybar. Känns som om man vore i en Europeisk storstad! Nu efter två riktigt hejdundrande dagar i Helsingfors är jag tillbaka i Åbo och laddar upp batterierna. Har ett helt ledigt veckoslut, så ska bara vila, städa, byka, göra skoluppgifter och allt det man gör då man har ledigt ;)

Haha på kvällen ska jag och se på La la land med Cata och Elin, jee!

Likes

Comments

Har varit lite oaktiv på bloggen på sistone. Jag återkommer snart med många bilder och lite text. Här får ni se trailers på tre filmer jag vill se NU!

La la land

American pastoral

Hacksaw Ridge

Likes

Comments