Kære Læsere.

Glædelig første advent! Håber i har fået en lækker gave, nu hvor det er den første. Jeg har i hvert fald fået en ret god en!! Fik en ny Iphone, så jeg kan tag nogle gode billeder til min insta :P

Ej.. det her blogindlæg skal handle om hvilke cafeer man bare SKAL prøve, da jeg synes at det er alle pengene værd. Jeg sidder tit på de her cafeer, fordi jeg elsker at sludre med en masse veninder og bare drikke en god kop kaffe. JA! - Jeg er kaffe pige!!

Hvis i nogle gange er ude i byen og tænker over hvilken cafe i vil sidde på, og bare ikke kan finde nogle, så vil jeg gerne give jer nogle ideer..

Cafe no. 11

PS GRILL OG BAR

OG

THE UNION KICTHEN

Google dem, hvis i ikke ved hvor de er placeret i verden.

Man skal lige vide på forhånd, at man betaler lidt mere end man plejer på andre cafeer. Så man ikke får et chok når man sidder på cafeen.

Det var mine små ideer, håber de kan bruges! Og fortsæt god advent.

oxox Meriam Maria

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej læsere!

Så blev det endelig d. 1 December, selvom jeg har tyvstartet lidt, - kun lidt.

Jeg var ude i byen igår og købe en masse julegaver - hvis i gerne vil vide hvad jeg købte, så opdatere jeg bloggen senere.

Jeg mødtes med M kl 17, ret sent men vi nåede det vi skulle alligevel. Inden vi mødtes købte jeg lige en Chanel neglelak i grøn, fra Matas på nørreport fordi jeg hader, og vente, anyway, jeg mødtes med min kæreste efter. Han skulle ind og se på et armbånd og et bælte i Louis Vuitton, han endte med at købe armbåndet - efter lang overvejelse. Det var også skide pænt, lidt ærgerligt, for det skulle have været min julegave til ham. Men jeg er glad for at han er glad for det.

Vi gik efter lidt på kryds og tværs på strøget, da jeg elsker og kigge, selvom vi ikke havde så meget tid, men i hvertfald, så købte jeg en blå sweater og en blonde bluse i h&m. Zara synes jeg altid er pengene værd, jeg købte faktisk bare en sort rullekrave.

Selvom det er tæt på jul, og jeg selv var i julehumor, blev aftensmaden til sushi. Det lækkert og man kan ikke spise spor meget. Vi tog nogle cocktails efter, tror nok den hedder espresso tail, ej haha. Jeg husker det ikke, men nok i den retning.

Efterfulgt af en hyggelig aften hjemme hos mig.

Håber at i har haft en god 1 december. Hvis i gerne vil have jeg opdaterer om det tøj jeg købte, så gør jeg det gerne.

oxox Meriam Maria

Likes

Comments

Kære læsere.

Takker mange gange igen, til alle jer som følger med i mine blogs. Jeg er så stolt over det er gået så stærkt, og hvor stort netværket faktisk er. Det har overrasket mig. Tak mange gange igen!

I aften har jeg tænkt lidt på at lave en Juleblog, fra d. 1 December af. Fordi jeg tænker at det ku' være rigtig hyggeligt at opdatere for jer hver dag. Ellers vil jeg gerne høre jeres meninger evt. om nogen ønsker til en juleblog?

Jeg sidder her med æbleskiver og skriver til jer, noget jeg gerne vil komme lidt ind på, er min egen mening om julen. Jeg er jo lidt tosset når vi når d. 24, for jeg er helt pjattet med jule hygge med familien, især når man når til risalamanden og man skal til at kæmpe sig igennem tallerkner for at finde mandlen, haha. Ja jeg har så aldrig vundet den, men jeg kan mærke jeg har den i år. Jeg har også overvejet at købe en julekalender i år, altså ikke dem med den lille klat chokolade, hvis jeg køber en, bliver det en pakkekalender.

Jeg ved dog bare ikke hvad jeg ønsker mig i julegave i år, har i nogen ideer?

Ellers er der noget jeg glæder mig til at fortælle om, og vise snart forhåbenligt!

Fortsæt rigtig god aften!
oxox Meriam Maria

Likes

Comments

Hey søde læsere!

Først stod dagen på et par timer i skole, efterfulgt af komme ned, og stemme til kommunal og Regionsrådsvalg. Heldig er jeg så at komme hjem til blomster og en lille fin gave, fra min søde kæreste.

Jeg følger noglelunde med i politik, jeg har i hvert fald altid haft en holdning. Jeg går meget op i at vi alle er lige og, at ingen skal ses ned på, lige meget hvilken hudfarve man har. Noget jeg også synes er rigtig vigtigt, er at vi ikke træder på folk som ligger ned, men istedet hjælpe hinanden op. Vi alle vil have frihed til at realisere vores drømme og ytre os. Der er også nogen ting som de går ind for, som jeg ikke er helt enig i. Derfor tager jeg kun udgangspunkt i hvor mange af mine egne holdninger som passer bedst ind.

Derfor har jeg valgt at stemme på Socialdemokratiet.
OBS. Det er trods alt MIN mening.

Tak fordi i læste med !

oxox Meriam Maria

Likes

Comments

Hey søde læsere!

Her er jeg igen, vil gerne lige starte med at sige tak for mange søde beskeder, om min nye blog, det varmer!!

Jeg ELSKER sverige, både sproget og den kultur de har, der er ikke så meget der. Det er hyggeligt, og nemt af komme til. Jeg vil tit have en travel partner, for jeg kan rigtig godt lide og snakke. Man skal dog huske at have en sjat penge med, hvis man er pige og elsker at shoppe. Jeg mindes om den dag jeg var ude fra kl 11-18 på den samme gade, og shoppe. Det vil blive farligt i længden, men så tit er jeg heller ikke i sverige.

DET SKAL PRØVES!!

Jeg har taget nogle fine billeder derfra.


Likes

Comments

Hey søde læsere! Jeg er ny!! - er klar til at bombardere med en masse fede indlæg. Min blog kommer stort set til at handle om mode, masser af mad, beauty og mange spontane rejser, dog også planlagte. Jeg er en pige på 18 år, som bor i København (indre by). Glæder mig til at skrive meget mere!

oxox Meriam Maria

Likes

Comments