Header

Jag har nu varit i Sverige i snart 9 dagar och tiden bara flyger förbi. Jag har hunnit träffa mina vänner, världens bästa syster, Savanna och lyckats skaffa mig jobb på en restaurang här i Ystad så än så länge flyter det på bra. Jag har jobbat hela helgen så hoppas på lite ledighet nu. För tillfället så ligger jag på Savanna rum och försöker sova vilket går sådär, lite för många tankar i huvudet skulle jag tro.
Det känns dock lättare att vara tillbaka än jag trodde, brukar ligga i fosterställning de första dagarna annars haha men denna gången känns det bara, skumt? Hur mycket jag än anstränger mig så kan jag inte förstå att denna sommaren och vår resa är över och att jag har varit borta från Sverige i två månader. Men men, vi må vara tillbaka för denna gången men vi är långt ifrån klara med Alanya! Hoppas på ett kärt återseende med min fina stad inom det snaraste!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Innan jag åkte till alanya kunde jag inte förstå hur jag skulle kunna leva med mina 30 kg packning, det gick bara inte att förstå. Men jag klarade mig faktiskt utmärkt, självklart saknade jag vissa saker ibland men glömde bort de lika fort igen. Det fanns dock några saker jag saknade nästan dagligen där nere.

1. Mina kläder & skor. Jag tröttnade väldigt fort på det jag hade valt att ta med mig och kom på 100 saker jag hade hemma som hade varit finare, såklart... Efter två månader med samma resväska, var det ganska skönt att komma hem till sin garderob!
2. En annan sak jag saknade väldigt mycket där nere var min sköna & mjuka säng, eftersom alla sängar jag sov i var stenhårda...
3. På tredje plats kommer nog duschen. Duscharna i alanya har antingen inte något tryck alls eller också så finns det inte något varmvatten.
4. Eftersom man alltid är varm där nere så saknade jag såklart att frysa, vissa dagar var jag så trött på värmen att jag ville frysa mig blå. Nu när jag är i Sverige igen, vill jag ha tillbaka värmen. Att man aldrig kan vara nöjd...
5. Sist men inte minst så saknade jag min PAPPA! Vissa dagar var det väldigt jobbigt & hade nästan gjort vad som helst för att få se honom!Likes

Comments

Hej hej från den sämsta bloggerskan i världen haha. Jag har bara några få dagar kvar och vill inte direkt spendera dem vi internet och dessutom har jag inte tillgång lika ofta heller längre. Men jag och Elin har solat, badat, festat och varit på båttur. Min familj har också kommit hit och jag har hunnit visa dem lite av Alanya och ikväll hade vi tacokväll, så mysigt! Nu är jag i hamnen med Elin så vi får se vad denna kvällen har att bjuda på!Likes

Comments

Idag är första gången sedan jag kom hem som jag vaknade med ett leende på läpparna, så skönt! Jag har nu börjat vänja mig lite vid att vara tillbaka även om jag saknar alanya & folket där väldigt mycket, så vet jag om att alanya finns kvar & att jag får träffa alla igen. Om jag känner mig själv & Malin rätt så tror jag vi besöker alanya minst en gång till detta året.

Likes

Comments

Jag står nu lite ensam med bloggen då Savanna har åkt hem men jag ska försöka skriva trots att jag inte har tillgång till så bra internet särskilt ofta. Jag och Elin har mest hängt på stranden hos hennes familj i Oba dem senaste dagarna och sen varit runder i hamnen på nätterna. Vi har faktiskt haft några riktigt roliga utekvällar så igår tog vi det lugnt. Imorgon kommer min fina familj äntligen hit, som jag har längtat!


Likes

Comments

Världens bästa har tyvärr lämnat Alanya för denna gången och nu har jag bara några dagar kvar, känns helt sjukt och overkligt. Usch och fy, stoppa tiden. Men jag vill tacka dig Savanna för dessa månaderna som vi har spenderat här tillsammans, du har gjort dem så jävla bra! Tack, tack, tack, jag älskar dig så himla mycket mitt hjärta!

Likes

Comments

Efter väldigt många tvekande bestämde "jag" mig tillslut för att åka tillbaka till Sverige tidigare än planerat, jag lämnade alltså alanya i går... Nu sitter jag här hemma & kollar på alla bilder jag tagit under sommaren & drömmer mig tillbaka. Det har varit den bästa sommaren i mitt liv & jag har träffat så många fantastiska människor, men nu är det över. Jag är väldigt glad att jag gjorde denna resa, då det har varit ett äventyr jag sent kommer glömma. Det är svårare än man tror att komma tillbaka till verkligheten efter att ha varit borta såhär länge. Jag hade faktiskt glömt bort hur det kändes att vara här, så just nu försöker jag komma tillbaka till det vanliga.


Likes

Comments

Igår hade vi ytterligare en mysig kväll ute, lite förfest hemma och sen satte vi oss på Queens garden som var så skoj. Snackade med lite folk, åt nattamat och sen gick vi hem!
Likes

Comments

Igår hade vi världens roligaste förfest hemma på balkongen med massa lekar, snack och skoj. Sen åkte vi in till hamnen och ja, satt och snackade och chillade så det blev en lugn natt för oss!
Likes

Comments

Hej alla! Läget är lite kaos här och vi har inte internet hemma längre så därför blir vi inte så aktiva längre. Slänger upp lite bilder från dessa dagarna så ni hänger med lite i vad vi hittar på med. Kram!Likes

Comments