Gratis/billigt hem till mig, Tjäna pengar/Jobb/Premier, Bloggen/Allmänt/Mig

Med sparade poäng i Coops poängshop valde jag häromdagen att plocka ut en bakmaskin! Underbart när man kan få poäng på allt man handlar och sen kan få något extra helt gratis!  😄

Jag tycker om att baka och dona, men mina svaga händer gör det svårt - så nu tog jag chansen att se om en bakmaskin kan underlätta de flesta momenten.

Jag har invigt den med att göra cheesecake, då jag i julas hittade ett så GALET gott recept gjort på bland annat vitchoklad och pepparkakor. 😍 Så nu försöker jag hitta andra cheesecake-recept som är mindre.. juliga haha.

Det juligare Cheesecake-rexeptet hittar ni HÄR

Tycker den är väldigt fin att titta på också :)

Likes

Comments

Gratis/billigt hem till mig, Kuponger, Bloggen/Allmänt/Mig

Under hela December och julhandeln hittade jag en hel del kuponger som jag inte överhuvudtaget hann fota, lägga in eller visa här. Det var såklart mycket annat som skulle göras som fick gå före. Nu hoppas jag att jag kommer kunna fixa med alla mina kuponger i helgen och veckan som kommer - det behövs!

Det kan därför dyka upp lite kupongbilder då och då, men som jag inte vet med säkerhet vart jag hittat dem, för de ligger huller om buller i en kasse sen jag hittade dem haha. 😂

Första 'smakprovet' kommer här :)

Likes

Comments

Rabatter & annat intressant

@LivetsGuldkant tipsar om kupong på 25öre extra rabatt på drivmedel hos CirkleK (tidigare Statoil).


Skriv ut rabattkupongen HÄR


OBSERVERA! Rabatten gäller oavsett vad du har för tidigare rabatt i tex ditt medlemsskap hos CirkleK. Det innebär att om du nyligen blivit kund så har du redan 25öre rabatt (3 första månaderna t ex), eller om du varit kund längre tid 15öre rabatt. Det blir med andra ord 25öre + 25öre /alt 15öre i rabatt per liter. Bra rabatt tycker jag :)

Hos CircleK tankar man med deras drivmedel Miles som enligt dem tar en en längre sträcka på samma mängd som vanliga drivmedel. Läs mer om detta på deras sida.

Likes

Comments