Idag har varit en bra dag. Jag ser nu fotboll och tar mig ett välförtjänt glas Bubbel.  HEJA SVERIGE........

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är något magiskt med att bo på landet. Att sitta på bron med en kopp te och lyssna på fågelsång. 10 minuter från stan men ändå på landet. Med det följer koskitslukten en period när bönderna har dumpat skit på åkrarna. Det är inte så magiskt....men det försvinner snart. Ändå finns tanken på att flytta och bo i stan, barnen börjar vara stora och det skulle bli så mycket lättare. Det skulle vara skönt att ha närheten till jobbet och slippa passa bussar. Sen att det inte går så mycket bussar gör ju inte saken bättre.

Likes

Comments

Mina föräldrar skildes när jag var 6 år och jag bodde hos min mamma och varannan helg hos pappa. Jag har alltid tyckt att jag haft en lycklig barndom. Men i vuxen ålder har jag sett att min barndom var ganska brokig. Jag var absolut älskad och jag hade många vuxna runt mig som betydde mycket för mig. Men jag har också sett att det var mycket alkohol runt mig. Det var fester ofta och jag var mitt i det och det var "normalt", mina föräldrar hade också många nya partners hela tiden. Jag hann bara börja tycka om dom så fanns de inte utan då kom det en ny. Min relation till min mamma har alltid varit bra, hon var den mamman som alltid fanns där och ställde upp för mina kompisar också.

Min pappa träffade en ny kvinna när jag var 10-11 år som verkligen visade mig att jag inte var hennes barn.. Hon hade ett barn som var yngre än mig och jag fick aldrig känna mig som att jag var en del av familjen. När jag sov över så fick jag ligga på soffan, fick aldrig något eget rum så det blev automatiskt att jag inte ville vara där. När jag var 17 kom en lillasyster som direkt fick eget rum när de flyttade till en större lägenhet. Jag fick fortfarande sova på soffan, jag fick hela tiden komma i andra hand. Jag fick aldrig ens följa med på en semester.

Min mamma träffade en ny man när jag var 12 och vi flyttade in hos honom och hans son. Sonen var lika gammal som jag och vi hade gått i skolan tillsammans så vi kände varandra. Min och min styvpappas relation var inte så bra från början, men den blev bättre sedan. När jag var 16 kom en lillasyster som blev mitt skötebarn. Jag älskade den ungen som det var min egen, jag var med på förlossningen när hon föddes.

Under åren som gått så har det varit upp och ner. Under tonåren så drack jag mycket alkohol och rökte, gjorde många dumma saker.......forts. följer......

Likes

Comments