Ja vad ska man säga....nu är man gift å det känns sååååå bra! Sara Edling klingar ju rätt snyggt eller hur ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hur i helvete planerar man ett bröllop?? det ska ju va ganska litet men de e ju liksom the day of my life så det får ju inte vara för litet...nån som vet hur man gör? :)

 

har 3 underbara brudtärnor varav en kommer hela vägen från belgien bara för att vara med susan näst intill oslagbar <3 :) min bättre hälft Jen som de flesta nog redan vet är snäppet bättre än alla andra! min supersöta "styvsyrra" Dina vacker som få! Med er tre underbara bruttor kommer ju dagen vara den bästa vad som än händer!

 

 

Likes

Comments

igår fick jag 3 stora röda rosor som luktade som himmelriket! första gången jag fick blommor av min kärlek! Jag tänkte typ "åååååh va gulligt" sen läste jag kortet...."vill du gifta dig med mig? på riktigt!" tystnad.....tårar....glädjetjut följt av en stor kram och ett "det är klart jag vill" med gråt i rösten...

 

detta händer mig, på riktigt till mig, jag fattar ingenting men kan lätt säga att jag är lyckligaste kvinnan på jorden!

älskar min johan! <3

Likes

Comments

ja nu har krakorna kraxat for sista gangen...fy faaaan vad skont! Stort tack till Rihanna som har sa snyggt har att jag var tvungen att harmas :D

http://i.usatoday.net/life/_photos/2007/07/31/rihannax.jpg

sjukt nojd och typ halften sa mycket jobb innan det blir bravader pa stan :D

 

Om en vecka kommer min kara bror och halsar pa mig har i belgianien...vi ska supa ner honom brutalt och ha basta kvallen so far i detta land (gamla fester ar svara att sla) sen hoppas jag att jag far mer besok...tex av Jennifer (poke)

ja mer an detta har nog inte hant, stor forandrig for mig men inte sa mkt att lasa om kanske, ikvall blir det party som vanligt, kommer nog gora entre med luvan pa och sitta och inte vaga ta av den foran alla hotar med att sluta servera mig ol...typiskt mig...sa svag for ol...

saknar er, ni som kanner er traffade dvs...

 

hej hopp gummisnopp

 

 

 

 

Likes

Comments

assa maste vara det sjukaste stallet pa varan planet... ungefar lika stort som en attondel av sverige men sa mycket som hander har sa de e inte klokt...dessutom e killarna sa sjukt fula att jag skulle kunna flytta hem bara for den sakens skull... annars lar jag ju forbli ogift och bli en sandar tjock gammal enstoring till tant...nej usch och fy!

Forsta bloggen...alltihop ar min alskling jennifers fel, tankte att eftersom jag haller mig uppdaterad om underbara hemmaplan genom att lasa om hennes bravader sa ar det val inte mer an ratt att jag uppdaterar lite jag med :)

 

sa vad har hant...INGENTING hahahaha jag ater choklad sa jag blir tjock och det tycker jag inte om...att bli tjock dvs, chokladen e ju delikat :p Upptackte precis hur utomordentligt dalig jag var pa att skriva santhar kanske e battre att jag kommer tillbaka nar jag har nat vettigt att skriva :)

idag ska jag shoppa och forhoppningsvis klippa av mig haret

 

kyss och smek

Likes

Comments