LIVET

Idag flänger jag runt i min leopardkappa (hur fin?) och bockar av saker på min to do list. Började min fredag med lite massage och knakningar hos naprapaten, lagom öm nu :-) Sen åkte jag hem för att snabbt skriva klart och skicka in min tenta innan det bar av mot Ikea för att köpa säng och än är klockan bara barnet. Nu ska jag inta soffläge en stund innan fredagen kan starta på riktigt!

Likes

Comments

KLÄDER

Jag hade som nyårslöfte 2017 att göra något för världen. Vi är fem dagar in på året och jag har redan lyckats. Heja mig!

Ett par solglasögon som inte bara är fantastiskt snygga utan som också bidrar till att världen blir lite bättre och lite finare. En liten del av köpsumman, inkluderat i priset, går nämligen till ett välgörande ändamål som du själv får välja - SOS Barnbyar, Barncancerfonden, Aldrigensam, Alzheimerfonden med mera. Hur bra idé är det inte? Vill du också göra en god gärning och dessutom glida runt i snygga brillor, klicka här.

- I samarbete med AntonFrans -

Likes

Comments

KLÄDER, LIVET

Tackade nej till minusgrader och snöfall idag och intog istället liggläge i soffan. Varvar mellan halstabletter, värktabletter och brustabletter i hopp om att bli frisk. En blir ju desperat. Satte på mig en fin sammetsklänning och målade naglarna röda iallafall för att lura psyket att jag mår bra, går sådär. Hoppas ni har en betydlig finare tisdag!

Likes

Comments

SUMMERINGAR

Nio saker jag vill göra 2017. Ta mer bilder, göra något för världen, laga mer mat, bli duktig på ämnen som intresserar mig, se mer av Sverige, bygga på min basgarderob, våga mer, inreda mina 62,5 kvadrat och blogga.

Likes

Comments

LIVET

Torsdag 29 december. Hittills har jag hunnit med att tvätta, kollat mailen, städat, lagat quinoasallad, klippt håret kort, köpt en ny klänning på rean och andra irrelevanta saker som man gör på jullovet. Inget som blivit dokumenterat men kan bjuda på en halvtaskig bild på mitt nya fina hår och min nya fina klänning.

Likes

Comments

LIVET

Den underbara tiden mellan jul och nyår, man vet inte vilken dag det är eller vad man borde göra. Jag hänger mest runt i sköna knits och njuter av ledigheten som innebär inga måsten.

Likes

Comments