LIVET

Har fått en dille på gröna växter. Här är mitt senaste inköp som har fått tagit plats i vardagsrummet. Sjukt ändå hur lyrisk man kan vara!​

Likes

Comments

LIVET

Lägenheten är städad, tvätten är hängd och godiset är inhandlat. Nu ska jag slänga mig i soffan och göra nada. O det var den söndagen det.

Likes

Comments

KLÄDER

new in

Dessa byxor är allt. Självklart klickade jag hem dom, kändes extra okej eftersom att det är fredag.

Likes

Comments

LIVET

Hej. Nu väntar stressdagen deluxe. Jobba, läsa mailen (+50 to go), beta av punkter på min to do list, hämta paket, starta igång min nya iPhone 8 (yey), tvätta berg av kläder och ännu mera tråkiga hushållssysslor.

Puh, let´s do this!

Likes

Comments

TILLBACKABLICK

April 2016. Jag skulle lämna min trygg punkt och flytta till en annan stad. Ett annat land. Jag var lite förvirrad men mest förväntansfull. Det var min första resa på egen hand, utan mamma och pappa. Det blev en intensiv vår. Vi krökade onsdag torsdag fredag lördag nästan varje vecka. Drog till London. Låg på stranden, som va det finaste med hela Brighton. Käkade ute varje dag pga så mycket intressant mat (våga väga studentminimum). Hängde i North Laines. Va ute hela nätter trots skola dagen därpå. Spelade bort alla pengar på piren. Kommer alltid minnas allting med den här perioden i mitt liv. Det var så mycket lush i mitt life!

Likes

Comments