LIFE

Fredag och jag har gjort följande: vaknat av väckarklockan alldeles för tidigt, bränt mig på plattången, halvsovit på en föreläsning, gått promenad i väntan på tåg, åkt tåg till Stockholm, åkt tåg hem från Stockholm, pussat på Oskar, frusit ihjäl, svarat på mail, försökt lära mig redovisningen utantill, däckat i soffan, gjort kvällsplaner, försökt bestämma mig för vilket kök jag ska ha i nya lägenheten, pratat i telefon med pappa, fingrat på fina prylar i butiker, druckit chai latte och jobbat. Än är kvällen ung.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

LIFE

Torsdag och jag har inga fler planer än att äta lunch med Oskar, ta en promenad och slöa i soffan. Sånt som man gör när man är ledig från skola och jobb. Välbehövligt kan jag lova!

Likes

Comments

INSPIRATION

Har aldrig varit ett stort fan av stora örhängen egentligen, varför förstår jag inte?! Hur fina är inte dessa ovan till exempel? Ahh. Behöver fler örhängen i mitt liv, lovar!

Likes

Comments

INSPIRATION

Hur någons livsverk kan uppmärksammas så mycket världen över. Man kommer nog aldrig att inse hur jäkla genomtänkt det är, varenda liten ton. Det är så fint att tårarna inte slutar rinna ner för mina kinder. 

Re:stacks - Bon Iver

8 (circle) - Bon Iver

Tiderays - Volcano Choir

33 "god" - Bon Iver

Likes

Comments

HOME, INSPIRATION


Nu när renoveringen i lägenheten är i full gång kan jag sitta i timmar på diverse inredningssidor och nästan dregla över fina saker. Jag skojar inte, jag går loco! Vill ha ungefär allt jag ser. I november är det förhoppningsvis klart för flytt och jag kan inte vara mer exalterad.

NU: kaffe och föreläsning.

Likes

Comments

Emilia tjugo år som glider runt i sneakers och är spontan som fasen. Jag tänker att en sådan här plattform är en fenomenal plats att ge utlopp för min kreativitet på, så nu hittar ni mig här.

Likes

Comments