LIVET

När jag vaknade imorse fick jag ett leende på läpparna när jag tittade ut genom fönstret. Klarblå himmel och strålande sol, drömmigt! Blir glad i själen :-)

NU: bli människa igen och köra hemåt!

Likes

Comments

LIVET

Idag flänger jag runt i min leopardkappa (hur fin?) och bockar av saker på min to do list. Började min fredag med lite massage och knakningar hos naprapaten, lagom öm nu :-) Sen åkte jag hem för att snabbt skriva klart och skicka in min tenta innan det bar av mot Ikea för att köpa säng och än är klockan bara barnet. Nu ska jag inta soffläge en stund innan fredagen kan starta på riktigt!

Likes

Comments

INSPIRATION

Eftersom att jag inte har något att visa för tillfället bjuder jag istället på spellistan som går varm i mina högtalare just nu.

Likes

Comments

KLÄDER

Tog en kort paus i tentaskrivandet och vips hade jag klickat hem den här underbara skapelsen på rean. Leopardmönstret håller i sig och är en trend även i vår, så jag var bara tvungen att utöka min jackgarderob. Behövdes verkligen inte men jag är svag idag, hehe.

NU: tenta varvat med kaffe!

Likes

Comments

KLÄDER

Jag hade som nyårslöfte 2017 att göra något för världen. Vi är fem dagar in på året och jag har redan lyckats. Heja mig!

Ett par solglasögon som inte bara är fantastiskt snygga utan som också bidrar till att världen blir lite bättre och lite finare. En liten del av köpsumman, inkluderat i priset, går nämligen till ett välgörande ändamål som du själv får välja - SOS Barnbyar, Barncancerfonden, Aldrigensam, Alzheimerfonden med mera. Hur bra idé är det inte? Vill du också göra en god gärning och dessutom glida runt i snygga brillor, klicka här.

- I samarbete med AntonFrans -

Likes

Comments

KLÄDER, LIVET

Tackade nej till minusgrader och snöfall idag och intog istället liggläge i soffan. Varvar mellan halstabletter, värktabletter och brustabletter i hopp om att bli frisk. En blir ju desperat. Satte på mig en fin sammetsklänning och målade naglarna röda iallafall för att lura psyket att jag mår bra, går sådär. Hoppas ni har en betydlig finare tisdag!

Likes

Comments

LIVET

Igår var det sista dagen på året och jag spenderade den som jag helst gör: tillsammans med älskvärda vänner, bubbel och massa piff. Vi laga lyxmiddag, lekte lekar, blev sentimentala, välkomnade det nya året och hade en allmänt tiopoängare till kväll. Tack 2016, du gav mig mycket fint men nu är jag så jävla klar med dig. Hade ni också en fin kväll?

Likes

Comments