I den siste tiden har jeg begynt å interessere meg mer og mer for sminke. Jeg har alltid likt sminke men har hatt noen år der jeg helt har falt ut av systemet innenfor sminke.

Jeg begynte med sminke da jeg var rundt 13-14 år. Men jeg kunne jo absolutt ingenting om noe som helst. Jeg brukte da knallrosa øyenskygge som gikk helt opp til øyenbrynet. HELT OPP! Får vondt av å tenke på det. Ikke bare gikk det opp til øyenbrynet, men alt var i en tone. I tillegg hadde jeg svart eyeliner på for å få frem øynene mer. Jeg syntes selv jeg så bra ut den gangen. Nå får jeg bare vondt av å tenke på det.

Etter min rosa periode så hoppet jeg rett over på emo-looken. Min mørke periode. Da gikk det med i veldig mørke farger rundt øynene, sammen med mørk eyeliner. I tillegg så hadde jeg hvit halloween-sminke (ja du leste riktig!) som jeg brukte i hele ansiktet for å virke blekere enn det jeg var.

Da jeg begynte på videregående gikk jeg gjennom mange faser. Alt fra badass type sminke tilbake til rosa, og etterhvert over på bruntoner. Bruntonene var jo nøytrale men fine så jeg var fornøyd med det! Da jeg begynte på høyskolen begynte jeg å eksperimentere enda mer. Jeg brukte alle mulige slags farger. I tillegg hadde jeg begynt å bruke concealer under øynene noe som åpna en ny verden for meg! Jeg så ikke lengre sliten ut! Fantastisk!

​Så begynte ting å dabbe av. Sminkeinteressen forsvant nesten og jeg brukte ved sjeldne anledninger sminke. Aldri sminke på jobb eller noe. Helt til nå. Jeg har i det siste sett veldig mange sminkevideoer og har funnet ut jeg vil starte opp igjen. Jeg begynte å kjøpe inn leppestifter og er nå helt avhengig av de om jeg skal sminke meg! Har til og med gått til innkjøp av en foundation for å se om det er noe for meg! Jeg skal også prøve meg på contouring når jeg får neste lønning! Man får jo ikke til om man ikke prøver!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Neste punkt i blogchallengen min er; Hva er din favorittby?
Denne var veldig enkel! Det er definitivt London. Jeg og mannen var der på bryllupsreise i ti dager i sommer og vi storkoste oss! London er en stor by med mange aktiviteter! Vi fikk ikke gjort alt vi ville gjøre selv med all den gode tiden vi hadde! Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra det vi fikk gjort!


Vi tok et par turer med guide-bussene som er der! Her kjørte vi over Tower Bridge


Piccadilly Circus


London Zoo


Harry Potter, Warner Brothers Studio Tour


Middag på The Savoy Grill! En av restaurantene til Gordon Ramsay! Vi bestilte så klart Beef Wellington som er signaturretten hans! Helt fantastisk nydelig!


Madame Tussauds!


Sea Life


Musikalen Book of Mormon! Denne anbefales på det sterkeste!!


Til slutt et bilde fra St.James Park!


London er en fantastisk by som jeg virkelig anbefaler alle som vil ha en storbyferie! Alle er superhyggelige og høflige og vi har bare positive inntrykk av byen! Jeg har utrolig lyst til å dra tilbake dit i vinter til julemarkedet! Det ville vært helt magisk! Neste gang blir vi nok ikke å bo på samme hotell som sist. Veldig flott hotell men en smule dyrt! Vi tenker heller noe nærmere enn tube eller nærmere selve shoppingsentrum! Men åååh, for en by!

Hva er din favorittby?

Likes

Comments

Nummer 2 av blogchallengen jeg startet i går! Hva har du i veska di? I veska mi har jeg veldig mye forskjellig! Den var faktisk ganske ryddig nå i forhold til hva den har vært før! Jeg kjøpte meg en ny og større veske da jeg og mannen var på bryllupsreise i sommer og en lommebok som hørte til! Superfornøyd med begge delene!

Her har dere innholdet i veska mi! Vi begynner øverst i venstre hjørne!
Lommebok med penger på toppen
Ny ledning til iPhonen
Powerbank
Hårstrikk
Smashbox o-plump (en slags lipgloss som plumper leppene?)
To leppestifter (Nyx Liquid Suede Vintage og Nyx Matte Lipstick Aria)
En lip primer
Penn
En rosa kortmappe
Enda en powerbank
Lite lommespeil
Solbriller
Gammel ledning til iPhonen
Nøkler
Og helt til slutt et bok-kort fra Outland!

Litt forskjellig der altså! Grunnen til to powerbanks er vel mest på grunn av pokemon go for tiden! Vi ble sittende i over en time på solsiden i dag! Vi var også å møtte svigers til lunsj på Sabrura og vi fikk møte verdens søteste lille hundevalp for andre gang!

Dette er Gustav! En liten dvergschnauzer på 11 uker! Utrolig søt fyr! Han var veldig glad i å bite på pelsdusken på veska mi så jeg fant ut han bare kunne få den av meg.

Nå skal resten av kvelden brukes sammen med mannen! Kos dere!

Likes

Comments

Etter mange år på en annen bloggportal så fant jeg ut jeg vil prøve noe nytt. Den forrige bloggen ga meg lite inspirasjon så da kunne jeg jo prøve meg et annet sted. Jeg havnet da her på denne bloggen og foreløpig virker dette veldig lovende!

Jeg har jo skrevet litt om meg selv ved siden av her men et eget innlegg syntes jeg var på sin plass! Jeg har lenge prøvd å komme meg i gang med å blogge igjen og tenkte derfor å dytte meg selv i gang med en blogg-challenge! Det finnes mange av disse på nettet så man må bare finne en som passer en best! Den første av utfordringene er Intro og nylig bilde! Ja det er jo helt greit det! Fin og enkel start!

Jeg heter Merethe! Jeg er 27år og giftet meg i år med verdens beste mann! vi bor sammen i ei lita leilighet i Trondheim men er på utkikk etter noe større! Jeg er oppvokst i Nordland, på Helgelandskysten. På ei lita øy langt uti havgapet som nå har ca 40 fastboende. Ikke akkurat verdens navle! Siden det ikke er mulighet for noe videregående skole der så måtte jeg flytte hjemmefra da jeg var 15 år! Siden da har jeg gått på skole forskjellige steder i Norge. Jeg tok en bachelor i Media, IKT og Design ved Høgskolen i Volda. Der traff jeg også mannen min! Han begynte der et år etter meg, men jeg møtte han ikke før på siste året mitt der. Verdens beste mann!

Jeg flytta til Trondheim da mannen var der i praksis gjennom skolen og siden da har jeg vært her! Nå for tiden jobber i jeg i barnehage, noe som er kjempekoselig! Drømmejobben min er selvsagt å jobbe med enten foto eller layout i avis eller magasin! Det hadde vært utrolig morsomt å få til det!

Ellers er jeg interessert i sminke og har i år oppdaget leppestifter. Jeg er helt gal etter de føler jeg! Haha! Jeg like rå lese bøker (har begynt på min aller første engelske bok!), spille pc-spill, se filmer og serier med mannen, gå turer. Alle veldige hverdagslige ting. For det er nettopp det denne bloggen blir. Hverdagslig! OG det er deg jeg liker. Så om du har noen hverdagsblogger som er morsomme og inspirerende å lese, så si ifra! Jeg tar gjerne i mot tips!

Likes

Comments