Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- alla bilder är från Google.

ÄLSKAR dessa citat. Funderar på att använda någon/några av dem till tatueringar. Jag tycker det är mysigt att titta runt på citat som man själv kan relatera sig med. Ville bara dela med mig av några till er.

Likes

Comments

Äntligen dags för ett nytt år! Tackar mina tjejer för ett grymt infirande.

Likes

Comments

Hej på er. Nu var det ett litet tag sedan. Jag kände att det var dags att kika in igen. Sitter just nu på jobbet och skriver. Är inte överdrivet mycket på jobbet idag. Folket som är här har redan handlat sitt och är fullt upptagna med annat så jag sitter återigen på kontoret och försöker göra lite nytta.

Ibland behöver man verkligen skriva av sig lite, och idag är en sådan dag.

Det har vart en något jobbig vecka för mig. Jag vet faktiskt inte riktigt varför. Jag har vart så oerhört trött, jag har vart nere i humöret och min kropp har inte riktigt mått så bra. Jag börjar tyvärr känna av att mitt psyke börjar ta smällar. Det blir liksom en ond cirkel hela tiden. Jag känner absolut inte att jag är påväg tillbaka till min depression tid, men jag som haft en sådan kraftig depression sen innan har väldigt lätt att komma in i ett negativt tänkande. Men kommer nog aldrig att hämna riktigt så djupt igen. Jag har nog bara en liten svacka skulle jag tro vilket är mänskligt. Alla hamnar där någon gång.

Jag försöker se det positiva i allt och det funkar oftast väldigt bra. Jag mår bättre än någonsin idag men som sagt, ibland behöver man bara få ut det ur sitt system.

Jag ska operera min fot om 4 veckor och tror att mycket av min stress ligger där. Jag har aldrig opererat något förut så är undermedvetet mycket mer nervös än vad jag känner mig. Ska faktiskt till en början bli skönt. Jag kommer vara sjukskriven fram tills Julafton. Ska ta det lugnt, och bara ta hand om mig själv. Jag behöver det ibland. Och lyckan i det hela är att jag troligtvis efter tre månader kan börja med min fotboll igen. Som sagt, ser det positiva i det.

Så om redan två veckor ska jag handla julklappar (!). Eftersom jag inte kommer kunna gå så mycket på foten får det ju göras innan.

Likes

Comments

​Jag vill så gärna flytta hemifrån nu. Så mycket inspirationsbilder som man bläddrar förbi varje dag, av både en slump och med mening. Så fort jag finner mig ett heltidsjobb så är det snart min tur. Ett nytt kapitel i livet kan börja. Jag står dock mellan valet att flytta eller att resa. Jag skulle ju så gärna vilja resa men samtidigt kan jag inte vänta med att flytta. Att både bo och arbeta i USA hade vart drömmen, dock väldigt svårt. Jag får väl se om det finns något möte man kan gå på med lite mer information om hur man går tillväga. 


Bilderna är tagna från Tumblr.

Likes

Comments

Befinner mig för tillfället på kontoret, inte så mycket att göra just nu på jobbet så underhåller mig med denna grymma filmen, har ni inte sett den så gör det, så värt det!

Likes

Comments

Precis hemkommen efter bio med Hannah! Så mysigt! Filmen var helt okej tyckte jag, definitivt sevärdig! Tror den är bättre på bio än hemma faktiskt, så passa på om ni hade tänkt se den. Nu säger jag godnatt!

Likes

Comments

Väntar på frisörtid. Ska dit om en vecka, lite nervös faktiskt. Jag har alltid hatat att gå till frisören, dom har aldrig lyssnat på mig eller gjort som jag vill, tills min senaste. Hon har dock flyttat till Småland nu så nu är Jag tillbaka på sökning rond 2. Hoppas att denna är lika bra!

Lite inspobilder tagna från Fanny Lyckman, Angelica Blick och från Instagram.

Likes

Comments

Dagen har bestått utav "jobb", var inte så mycket att göra så delar av tiden blev det lite seriekoll. Efter jag kom hem blev det lite American horror story, precis sett klart första säsongen, är inte helt såld tyvärr. Tänkte börja kolla på The Fosters, någon som sett den? Håller tummarna på det, lite ledsen att alla mina serier är inne på en sista säsong nu!
Nu väntas iallafall idolmys och sedan gymmet.

Likes

Comments