jobb & vardag, skönhet, träning & hälsa

Linköping har förvandlats till en tavla med alla fina höstfärger. Solen har börjat titta fram mer och mer och ösregnet har övergått till småskurar. Otroligt nog har jag tagit mig till gymmet flera gånger de senaste veckorna och börjar känna mig piggare och starkare i kroppen på nytt.

I helgen är tanken att jag ska börja spackla köksväggarna. Den stora nyheten är att min soffa ÄNTLIGEN har kommit efter två veckors försening. Den ska jag hämta på lördag. Det är ett steg i rätt riktning för att få min lägenhet till att faktiskt bli ett hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

inredning & design

Denna tvålpump ska jag ha i köket med diskmedel i. Blir mycket roligare än att ha den stora yes-flaskan (som för övrigt också är köpt från Ullared billigt) på diskbänken. Just nu är dock min diskbänk rena rama kriget eftersom jag målat och fixat där. Kostade 40:-.

Korglampan jag köpt ska ståtligt få hänga i köket. Finns otroligt mycket fina lampskärmar på Ullared. Om man är galen i snygga och billiga lampor ska man verkligen ta en sväng dit. Denna kostade 299:-.

Har haft mobilskal från Ideal of sweden innan och tycker de är så snygga. Köpte detta skal med ett magnetiskt fodral till. Endast skalet kostade 99:-.

Blev en del badrumsartiklar som fick komma med hem. Toalettborsten gillar jag för att man "gömmer" den äckliga borsten och den blir som en inredningsdetalj. Doftljus har jag letat efter länge, men har varit så sjukt dyrt. Detta ljus kostade 50:- (till skillnad från de jag hittat i Linköping för 149-249:- st). Köpte två till badrummet. Sedan är jag överlycklig över att jag hittade en handtvål med fin flaska som luktar gott (billig också 12:-). 

Badbomber har jag letat efter i Linköping men inte hittat några (varken på Åhlens eller The body shop, någon som vet var man kan köpa?). Denna kostade i alla fall  13:- och jag ångrar att jag inte köpte fler.

Köpte två förpackningar med bleckhead peel-off facial mask. De innehöll fem masker var och varje paket kostade 19:-. Testade igår och helvete vad ont det gjorde men shit vad effektivt det var!

Totalt köpte jag 116 artiklar från Ullared så kan inte lyfta fram allt. Det var mycket nödvändiga köksartiklar, städartiklar och bra att ha grejer som fick följa med hem. Plånboken är ledsen med mitt hjärta är lyckligt.

Likes

Comments

jobb & vardag

I dag bjöd jag på middag, så fick inviga det nya bordet på direkten. Ida är hemma från Tyskland och Frida tog en tur hit från Norrköping, så tjejgänget blev samlat på nytt. Vi har alltid lika roligt ihop och det är otroligt kul att vi kan hålla så bra kontakt som vi göra, trots att alla bor i olika städer (till och med olika länder). Här är det högt till tak och det finns nog inga som är lika störda som oss. Det är nog därför vi håller ihop.

Likes

Comments

inredning & design

I dag har jag storhandlat på Biltema. Jag har köpt in nya handtag till köksluckorna och köpt allt som behövs för att måla den träfärgade listen i köket vit. Jag har tagit lite förebilder och funderar på om jag ska lägga ut kökets förändring steg för steg eller bara en före- och efterbild när allt är klart. Vad tycker ni?

Tror det kommer att bli en väldigt stor förändring redan nu bara av att byta handtag. Men allting kommer inte vara "perfekt" fören bänkskivan och golvet blivit bytt i köket (kommer bli en laminatskiva som ser ut som granit, otroligt fin).

Likes

Comments

inredning & design

Det stod att man behövde vara två för att skruva ihop detta bord - men kolla. Jag fick ihop det ändå. Tycker bordet och stolarna passar ihop riktigt bra och är nöjd med mitt köp. Kommer bli superbra sen när golvet och väggarna är fixade.

Likes

Comments

bilder & illustrationer, sport

Många gånger när jag är ute på jobb är det för ett specifikt syfte. Jag kanske endast ska ta en bild på en viss person och få en bra bild. Jag tycker ju dock det är otroligt roligt att fotografera - så ser jag ett tillfälle så fotograferar jag det ändå. Tänkte därför dela med mig av några bilder från veckan, som inte publicerats.

De "små" grabbarna i LHC, Anton Björkman och Adam Ginning. Denna bild blev jag nöjd med eftersom jag fångar ett ögonblick.

LFC:s träning innan Champions league-matchen mot Apollon Ladies.

​Loben här ovanför. En av de mest fantastiska sportpersonligheterna i Linköping. Om inte i hela Sverige till och med. 

Likes

Comments

inredning & design

Det går framåt - långsamt. Nästan allt jag har beställt är försenat. Men i dag fick jag hem en badrumsmatta från Jotex. Köksstolarna kom för några dagar sedan och i dag har jag även hämtat köksbordet från mio (som dock ligger i kartongerna fortfarande).

Men till den glada nyheten. Har besiktat lägenheten tillsammans med den områdesansvarig på T1 hos Stångåstaden, och jag kommer få nytt golv i sovrum, hall, och kök. Även tapeterna i hallen, vardagsrummet och sovrummet ska bytas (och kökets fula randiga tapeter ska väck, men det får jag fixa själv). Även bänkskivan i köket kommer att bytas. Det kommer bli ett STORT lyft. Men före- och efterbilder kommer med tiden. Är SÅÅÅÅ TAGGAD!

Likes

Comments

jobb & vardag, sport

Under lördagen var det Malmenfesten, en avslutningfest för hela föreningen Malmens FF. Jag är med i det nystartade damlaget som vann serien i år. Så det var tårar, skratt och fest som stod på schemat. Det är otroligt hur nära vi har kommit varandra i detta lag under säsongen som gått. Nu hoppas jag att vi lyckas få ihop det till nästa år också.
Mest vill jag tacka Eva Malm som är en otroligt viktig eldsjäl i föreningen. Utan henne hade det här året aldrig blivit såhär lyckat. Även Evelina Larsson (som välförtjänt tog hem typ alla priser som gick att ta hem igår) vill jag ge ett extra tack. Hon har kämpat och slitit för att få ihop laget. Vilket hon också lyckats med. Tack, tack, tack!

Likes

Comments