Postad i: Vår resa


Intet är som väntans tider!

I två månader från påskrift ska dokumenten ligga till sig hos Fransk myndighet. Plötsligt blir det väldigt kännbart men ändå så långt borta! Längtan sätter in.

Planerande

Packande

Ytterligare dokument och många dokument blir det!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vår resa

​Sommaren 2016 reste hela familjen Sundin/Arvidsson ner till Menton, för att nu se vad Kevin, Ella, Cajsa & Lisa gillade vårt framtagna objekt. Efter en solig vår fylld av resande för Mig & Micke för resaurch längs Frankrike och Italiens Kustremsa, skulle nu barnen få avgöra. Vi fick mer än positiv respons och stället blev godkänt, pust :) 

En underbar resa att göra i många bemärkelser, allt ifrån att känna av den lokala stämningen till att träffa helt underbara engagerade mäklare (Tack Karin) och hjälpsam lokalbefolkning som lotsat oss rätt på de inhemska vägarna. 

September var vi tillbaka igen. Domaine EDEN ROC under uppbyggnad och vi tackade ja till att vara med ändå från resans start, vi skulle få äran att förvalta en liten bit av Menton!


En underbar känsla!

För mig en barndomsdröm som gått i uppfyllelse!


Likes

Comments

Postad i: Fakta Menton

Menton är vackert belägen mellan Monaco och den italienska gränsen. Närheten till Italien syns tydligt i stadens arkitektur och Menton är mycket lik sina italienska grannar i öster. I Menton finns många grönskande trädgårdar, intressanta museer, ett stort hotell- och restaurangutbud, fina sandstränder och en avslappnad atmosfär! Menton har dessutom ett fantastiskt klimat och erbjuder allt vad man kan förvänta sig av en semesterort på Franska Rivieran.

Den äldsta delen av Menton klättrar uppåt längs en brant klippa, och här är husen nästan byggda ovanpå varandra. På väg upp längs klippan passerar man två vackra barockkyrkor, och längst upp ligger kyrkogården. Nedanför klippan ligger det moderna Menton, med vackra gamla hus längs en ståtlig boulevard och vindlande gågator med affärer och restauranger. Öster om klippan ligger en stor småbåtshamn som vetter mot den italienska gränsen en kilometer bort

Likes

Comments