View tracker

Postad i: Vår resa

Nu sitter vi här jag och Patric på väg hem efter en intensiv och först lång nedresa i denna Fiat Ducato som är helt ok att köra. Dock mycket obekväm att vila och sova i. Många timmars arbete men vi har även njutit av gott väder och god mat. Nu passerar vi Como sjön och en lätt trip på ca 160 mil kvar hem. Svårt just nu att ta in alla intryck och känslor vad vi går igenom just nu. Magiskt är det i alla fall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Postad i: Äta ute

​Nu söndag kväll och Anso och Mia har flugit hem. Karin rekommenderade en fantastisk bra restaurang. Trötta men 2 fantastiska goda pasta rätter blev det. Patric en Frute di Mare vad annars, själv tog jag en Parpadelle med vildsvinsragu. Rekommenderas!

Likes

Comments

Postad i: Vår resa

Teamwork på hög nivå!

Så roligt!

Patricias (vår italienska mäklare) kommentar "har aldrig sett män arbeta så hårt"

Anso elkontrollant ;) Jag fotograf och städerska :) Mitt i allt får Anso en febersväng. och ligger på Franska Rivieran och fryser..


Likes

Comments

Vi passade även på att ta in en liten färsköl på det lokala bryggeriet i Monaco.

Vi är oerhört glada och tacksamma för Anso och Patric är med och gör denna resa magisk.


Slappar lite på Yactclubben nere vid hamnen i Monaco med klassisk ost och charkbricka som sköljs ner med en superb Moét vad annars ;)

Likes

Comments

Postad i: Vår resa


Fullt upp med alla 134 platta paket från Ikea, Än så länge flyter det på. Vi pausar med lite Pizza Öl och Bubbel.


Likes

Comments

Karin & Patricia kommer på besök med en fantastisk inflyttningspresent. Vi hade aldrig stått här utan Karins fantastiska hjälp och engagemang!


Tack <3


Likes

Comments

Nu har vi anlänt till Menton efter 22 timmars färd i bil lite små trötta men laddade vad som komma skall. Jag och Patric hämtade upp Mia på stationen i Menton i går när vi kom fram i perfekt tajming. Mia anlände bara 15 min innan vi kom. Nu har vi vilat upp oss på Hotel Edington i Nice. Spännande kväll och natt då det inte gick lämna hotellet på grund av klass 4 varning.... Mycket blåst och regn var det. Dags att dra igång.

Likes

Comments