Postad i: Våren 2017

Efter en ovanligt kall vinter runt cote d'azur så blev det äntligen dags för en visit ner över helgen. häftigt från flyget att se soliga kustlinjen och bakom de gigantiska bergen som är snötäckta :) det är det som är det fina, närheten till både kusten, skidåkning, vindistrikten, moderna städer och pitoreska byar, allt på en och samma gång, eller att kunna ta en promenad över till Italien eller Monaco, underbart!

Likes

Comments

Postad i: Jul 2016

I går kväll gick vi runt Menton och tittade på julmarknad. Fantastiskt fint och mysigt. Vi njuter så mycket i denna pärla på jorden.

Likes

Comments

Postad i: Jul 2016

Då var vi framme för lite Julfirande i Menton. Har varit ute och köpt en liten gran och pynt. Och även hunnit pysslat med ett litet luciatåg. Julstämning på Rivieran.

Likes

Comments

Postad i: I Sverige


Försöker fokusera tankarna på annat, skapa decemberkänsla, fast snön lyser med sin frånvaro och tankarna ständigt vandrar iväg mot Mentons underbara atmosfär!

I år kommer Julen att kännas alldeles speciell, kanske skapa lite nya traditioner och känna glädje över allt fint som finns i våra liv, våra fina barn, alla fina vänner runt omkring oss och allt spännande som finns framför oss!

Jag känner tacksamhet.

<3


Ella & Lisa in action mot julen :)

Likes

Comments

Postad i: Vår resa

Nu sitter vi här jag och Patric på väg hem efter en intensiv och först lång nedresa i denna Fiat Ducato som är helt ok att köra. Dock mycket obekväm att vila och sova i. Många timmars arbete men vi har även njutit av gott väder och god mat. Nu passerar vi Como sjön och en lätt trip på ca 160 mil kvar hem. Svårt just nu att ta in alla intryck och känslor vad vi går igenom just nu. Magiskt är det i alla fall.

Likes

Comments

Postad i: Äta ute

​Nu söndag kväll och Anso och Mia har flugit hem. Karin rekommenderade en fantastisk bra restaurang. Trötta men 2 fantastiska goda pasta rätter blev det. Patric en Frute di Mare vad annars, själv tog jag en Parpadelle med vildsvinsragu. Rekommenderas!

Likes

Comments