Råkade alltså ta en överdos av citodon idag å svimmade nästan i mitten av lektionen... orkar inte ens förklara, bara jävligt komiskt. hur jävla dålig kan man bli? hahaha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom precis ur ett bad & behöver verkligen skriva av mig. Gick ur sängen klockan 4a idag & gick till Ica för att köpa vatten, dagen gick ganska bra, lite ångest pga söndag men relativt bra, Förrns två timmar sedan då jag fick reda på att min skola gjort ännu en orosanmälan... Precis när jag trodde jag började bli av med soc. Har gråtit i en timme & självskadat vilket jag inte är så nöjd över, tog sedan ett bad & nu ligger jag här, helt jävla ensam i min säng och vill dö. Orkar inge mer men måste fortsätta kämpa... Hoppas ni haft en bättre dag än mig. Hare bra

Likes

Comments

Idag (7 september 2017) Vaknade jag runt 9, låg i sängen med extrem ångest och sommnade om och vaknade till igen flera gånger, pågick tills klockan 2, då gick jag upp. Gick på toa & sen vägde jag mig, 71,3 har gått upp vilket äcklar mig, men måste komma ihåg att jag bara spytt 2gngr denhär veckan. Satt faktumet att jag inte gått upp mer gör mig glad, kanske ska tillägga att jag är 1,73CM. Runt 3 så gick jag till konsum, skulle inte ha något speciellt men det är skönt att gå & försöka förlora det jag gått upp, gick sedan till Ica och köpte bröd. Gick hem åt & satt mig vid datan, satt där tills runt 6, då började jag må riktigt dåligt över brödet jag åt, gick och tog ett bad, grät lite o lyssnade på musik ett ganska bra tag, runt 8 gick jag till ica och köpte en ny tändare då min gammla gått sönder. låg i sängen tills nu (klockan är 00:12 när jag skriver detta) mådde ganska dåligt satt tog två shots av lite vodka jag har kvar sen sist jag var ute, hade tänkt att kolla på lite Vampire Diaries sen försöka sova, igår sommnade jag vid 3 vilket var framsteg ifrån iförrgår då jag sommnade vid 8. Det var min dag iaf, någon mer som känner extrem ångest efter en ätit något man vet är väldigt kalori rikt? & någon som har tips på hur man sommnar lättare? iaf ska kolla TVD och försöka sova nu. Vi hörs senare! 

Likes

Comments

Hej! första inlägget nurrå. Skapade den här bloggen som ett sätt att utrycka mig själv på. (if that makes sense)

Har alltid gillat att skriva, har alltid skrivit anteckningar om mina dagar för att få ut mina känslor men alltid tråkigt att aldrig kunna få svar, satt jag skapade denhär anonyma bloggen för att förhoppningsvis kunna connecta (ansluta?) med andra i samma situationer som mig. Ni får lära känna mig igenom blogg inläggen men här är lite kort om mig!


Jag är en 15årig tjej ifrån Stockholm & jag har kämpat emot depression & ångest under en extremt lång tid. blev först diagnostiserad med ångest när jag var 7 år gammal sedan dess har allt gått utför, när jag var 11 började jag må sämre och sämre, när jag var ca 11 o ett halvt så började jag självskada, det pågick tills jag var 13 då jag försökte ta mitt liv, misslyckades uppenbarligen och blev skickad till psykakuten ist, därefter blev det massa möten med bup och soc.

Efter det gick allt utför, får berätta mer en annan gång! vi hörs sen

Likes

Comments