Har ångestens mamma på besök ikväll. Vart deppig hela dagen men när man väl är ensam och ska sova, det är då alla tankar börjar flöda 💭. Dealar mellan beslut som jag egentligen inte vill fatta, men vill inte heller känna mig bunden samtidigt som jag inte vill förlora min andra halva 💔. Fan. Vet varken in eller ut.
& ni vet när man saknar någon så mycket att det känns som att benen bara vill vika sig och tårarna bara trycker på? Den känslan dödar mig sakta inombords. Men samtidigt vet jag att jag klarar mig. Och jag vet att varje gång vi ses omvandlas jag till lycklig. Det är fint att känna något men även ett helvete. Det får dig glad men det så jävla olycklig ibland. Vi bukar ses i mina drömmar emellan gångerna vi ses på riktigt. Det känns bra. Men när man vaknar och inser att allt bara var en dröm börjar återigen en helvetes dag🔫. tack Gud för cigg 🚬, hade helt ärligt gått under utan. Ångestens mamma får mig bara att röka sönder och döda mig själv. Men det gör inget. Alla dör någon gång och det går inte att förhindra. Vissa lämnar dock i förtid, ont händer de finaste och godaste medan idioter och fittor springer rundor på gatorna och har världens tur. Snälla, ta livet av er själva.
#hajdåbre

/J

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vill många gånger tro att tv är fett kul, men då ljuger jag för mig själv. Det är alltid samma jävla program och dryga äckliga tillgjorda reklamer som man nynnar i högt i typ månader tills det kommer en sämre.
Varför är det så? Förmodligen för man är helt dum i huvudet. Varför skulle man annars utsätta sig för de? 😪🔫
Dock finns det fördelar med tv också. Det är ändå rätt mysigt att ha i bakgrunden, man känner sig inte ensam eller rädsla för att någon ska styckmörda en.
Nya formen av låtsats kompis typ. Ibland kan de även vara nice att sitta med en skål popcorn och önska Maria montazami vore ens mamma. Eller dylikt, nu förtiden har dom alla serier på nätet.
Okej jag kan kolla på tv men då måste dom vänta med reklam i minst en timme typ. Man tror min pappa äger radio tjänsten och dom ska anpassa sig efter mig.
Just nu ligger jag och Joanna i sängen och typ bläddrar på våra telefoner och sneglar över telefonen och kollar på scrubs ⛺️💤 (de stavas säkert inte så) men ni är inte mina lärare. Vill också tilläga att i mina äldre dagar kommer jag att se framemot att sitta i min soffa med min man och en unge och kolla tv en fredag kväll eller vilken dag som helst 👪📺. #fettdjuptjej #hajdåbre

Likes

Comments

Hej osköna klubben det är jag det, asså tro det eller ej. Eller dom som känner mig vet ju det. Jag är en drama älskare, jag behöver det för att mina dagar ska gå runt. 😳 Dock gillar jag inte drama kring mina nära och kära. Utan drama bland folk jag inte har någon form av varm känsla till (folk jag hatar) och ja det är okej att hata.

Nu sitter säkert Joanna och skriver hej jag är en rolig tjej jag är si och så gammal. Och vart hon kommer ifrån och osv. Förmodligen att hon vill ta livet av sig också 😂✌️ Men vem har inte varit där? Många tror att bara för man utstrålar glädje och en viss känsla utåt mår man prima ballerina. Jag är inte doktor eller så, men jag kan garantera att det finns något mer bakom den personen. Som alltid frågar hur det är med andra, som ler och alltid är så väl fixad. Den personen som alltid svarar det är bra. Den personen är inte bara jag utan förmodligen du också. 💔 

Jag sminkar mig med billigt smink, jag äter fett mycket, men får ständigt frågan äter du aldrig? 🙍 Jag saknar min familj. Även om jag vet att det inte är rätt plats för mig i livet. Jag saknar att leva, inte för jag någonsin riktigt levt men framförallt saknar jag en sann glädje inom mig. Jag känner att jag har försökt leva på sista tiden dock är det svårt. 💭

Nu ska jag inte sitta här och ba åhh livet e så svårt 👀  Men ibland e det fan okej att gnälla. För det känns bättre på något sett. Jag är tacksam för mycket i livet också, man får inte glömma dom små grejerna som egentligen är dom största men känns så små när man mår som sämst 🙌❤️ (Jag är 21 år gammal och heter Maria) #hajdåbre

Likes

Comments

Hallihallå!
Joanna heter jag och har gjort denna bloggen tillsammans med min bästa vän Maria. Jag är 22 år gammal och kommer från Skåne. Bor med min familj i Ystad, har en häst och en hund.
Är jävligt skön som person men skulle lika bra kunna dö idag, palla livet liksom. Jag är en person som alltid säger vad jag tycker och tänker och jag skiter fullständigt i vad andra tycker om mig. Passar det inte så fuck off 💁🏼 inte min förlust. Jag har då bokstavligt talat inte mens så ofta för jag äter piller, men enligt folk i min omgivning är jag ständigt ett mensbarn. Ser väl ut som en blodig tampong eller så är det bara min attityd och humör som spåra, vem vet? Jakob och Maria kan säkert svara på de. Jakob va medlem i ett gäng som ung som försökte att välta kor. Kul liv liksom 🐮. Mina vänner är jävligt märkliga, kan vara därför vi klickar så bra. Men dom är sköna och sjukt värdefulla.
Iallafall, här kommer du få följa min vardag tillsammans med Marias. Ni lär bli chokade när ni får reda på allt vi gör, hur ofta vi lackar på folk eller hur ofta vi skämmer ut oss. But we don't give a fuck💯✌🏻️. #hajdåbre

Likes

Comments