hej! nu kör jag igång här. mest för att jag saknar att få utlopp för tankar och kunna blicka tillbaks på livet som flyger förbi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

En sista natt i obbola med magen full i surströmming. längtar efter min kärlek men känns tråkigt att lämna -igen. ännu tråkigare var det att låta Ronja somna in idag, oj vad jag har fått grina idag. Puss och godnatt. P

Likes

Comments

Allmänt

- - -

Hej bloggen! Long time, no seen. Testar ett nytt inlägg via blogg-appen. tycker fortfarande att den är sämst men gillar att favoriterna är tillbaks. Nu ids jag inte ens lägga upp en bild. Iallafall. nu har jag gjort mitt sista pass på eos för den här gången -undvikit att säga hejdå, istället vi ses igen. jag hoppas mina favoriter finns kvar (läs: lever..) när jag kommer nästa gång. Vemodig men samtidigt skönt att ha gjort dessa veckor. hemgång nästa, först träffa alla som träffas kan. igår spelkväll på strandvägen, ikväll spontankväll hos Kajsa med sambo och svärföräldrar och ett ständigt fullt glas. Så trevligt! avslutade kvällen på cykeln letande efter Pokémon och pokestop på kyrkogården. (hur opassande?) nu läggdags inför morgondagens bravader. puss!

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggen! jag fullständigt hatar den nya appen. där var det enkelt att snabbt skriva ett inlägg och alla bloggar jag läser låg på mina favoriter.. nåväl. en fartfylld vecka med jobb och en massa häng i olika former, även lite impulsivt piercat septum. sjukt bra vecka. ikväll chillat med glass och serier. i helgen väntar jobb.

Likes

Comments

Allmänt

en ovanligt lugn midsommar igår. byggde midsommarstång, lekte lekar, åt gott och drack nubbe. när myggen började äta upp oss gick vi in för mer spel. men redan strax efter ett låg jag hemma i sängen. och skönt att må bra idag! har nämligen firat Julia med lunchbuffé på kvarkens fisk. mycket smarrigt och mysigt! resten av dagen har jag tittat på en säsong av the 100, påbörjar andra säsongen nu.

Likes

Comments

Allmänt
ligger på sängen, nyinsmord i bus. det verkar inte bli någon sommar i umeå i år heller, i bålsta ska det bli dubbelt så varmt som här imorgon. 28 mot 14. tur att det finns fuskbränna som är minst lika bra! synd att jeansen får hänga med till berget på midsommarfirande. 

Jag har iallafall hunnit träffa nästan alla, och nu kickat igång med jobb och jag är så lycklig! inte haft tid att sitta en sekund idag men oj vad roligt det är. speciellt när en efter den andra skiner upp när jag kommer och frågar vart jag varit. nervös att dom skulle ha glömt mig.. 

Likes

Comments

Allmänt

middag @ pinchos. jag dör vad gott det var och drinkarna var dom bästa på länge. syrliga och goda. och alla små tapasrätter satt precis där dom skulle. Allt detta med mina bästa brudar från jobbet, åh vad fint det ska bli att jobba med dom.

Likes

Comments

Allmänt
Efter en snabb och smidig bilresa igår är jag hemma i mitt Umeå. idag har jag och Evelina hängt på det nyöppnade köpcentret medan Mattis hängde med sina kompisar i centrum. shoppat så fina grejer! visst är det lustigt att man alltid hittar kläder när man har dåligt med pengar, och aldrig när man planerat att shoppa? sedan fotboll, gomiddag, öl och spel i obbola. Gud vad livet känns bra, lite trist att Mattis åker hem imorgon och vi inte ses på fyra veckor. Men jag tror det gör gott att få längta. lycklig nu. 

Likes

Comments

Allmänt

igår kom emmie hit, vi käkade middag med vin och började fixet av våra ovvar. till hösten ska vi vara faddrar under n0llningen, och det ska bli så jäkla roligt!  tänk att det redan gått en termin.. dessutom klarade jag anatomi/fysiologi-tentan så nu kan jag ladda om för t2. 

Likes

Comments

Allmänt

vi landade i fredags i ett snöigt och 2+-gradigt kiruna,hämta ut hyrbil och påbörjade resan till narvik. med stopp för inhandling av tält, mat och öl. över riksgränsen och in i norge. vid midnatt var tälten uppslagna och middagen låg på grillen - i strålande sol! det var så underbart att solen aldrig gick ner. bara en sån sak som att uppfatta vad klockan är -omöjligt. en dag åkte vi längst ut på lofoten och gick på hajk bland bergen. magiskt. går inte att beskriva hur vackert. camping i lofoten och inget wifi -leva life.
 

Likes

Comments