Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


"Det finns de stunder som är hundra procent perfekta. Där man är helt och hållet lycklig. 

De stunder där man plötsligt inser att jag hade inte bytt ut detta ögonblick mot något i världen. Det värmer kroppen och lägger sig som ett tryggt täcke runt hjärtat.

Så ibland kan man bli så fruktansvärt ledsen eller panikslagen när man är mitt uppe i den stunden för man vet att den kommer ta slut. De är sällan långvariga, stunder fungerar ju inte så. De tar slut. Som det mesta i livet.

Jag tror vi måste sluta vara rädda för att de ska ta slut. Jag tror att vi måste köra på, njuta för allt vi kan och sen när livet känns tugnt kan vi blunda och minnas exakt hur lyckliga vi var i dessa stunder.

Jag brukar samla på mig de där stunderna. Vet att de behövs vid andra tillfällen. En gång somnade jag av att någon höll min hand så hårt, så hårt. Kände hur blodet började pulsera och fingrarna blev vita. Som om han just i det tillfällen ville ha mig precis så nära som det bara går. Tänkte på när jag var barn och alltid höll mammas hand när jag skulle somna eftersom jag tänkte att jag då skulle märka om hon släppte den och försökte smyga upp. Precis så höll han min hand. Och jag lät honom hålla och strök med tummen över hans fingrar så andades jag in hans andetag och lyssnade till hans sömn. En alldeles perfekt stund"


Likes

Comments

Måndagsgegga

Ett Hej är väl på sin plats 👋😊

Det är måndag! en rätt grå sådan, trots att slutet av september årstidsenligt sätter massvis med färg på världen. De flesta dagar kan jag stirra mig till häpnad på hur vackert det är, men inte just idag.. Så ja, kanske därför att börja blogga kändes rätt som tidsfördriv en PMS-dag som denna 😅🙂

Jag är sån som gillar att tänka fram & upp & ner & åt sidan, haha, antar det är de jag kommer dela med mig av här...

Tills dess, Tjaaarååå 🤓


Likes

Comments