Tankar, Psykisk ohälsa

De senaste dagarna har varit riktigt jobbiga. Inte bara på grund av PS utan för att det hänt en hel del andra saker. Min mamma har blivit inlagd på sjukhuset, jag var på sjukhuset igår, fick F på min tenta och jag vet inte varför jag fortsätter leva längre. Det känns som att det är lönlöst.

Jag vet inte längre var jag ska vända mig. Det känns som allt som betyder något för mig går i bitar. Bara att uppleva en av alla dessa saker som jag varit med om i år är hårt nog men alla sakerna på en gång... Jag vill inte låta den här misären att vinna men jag vet inte hur mycket mer jag har att ge.

Ibland får jag verkligen glimtar av att nu jävlar ska jag ge mig fan på att jag ska klara mig genom det här och jsut då kommer nästa mottgång och slår mig på käften med ett NEJ.

Det kanske var lika bra att det "tog slut" med PS så att jag kan fokusera på att börja må bra igen. Själv. Fokusera på mig och bara se vad som gör mig lycklig. Kanske det är det som krävs. Vi båda mår dåligt och behöver finna en stabilitet på egen hand. För vem vet, det här kanske bara hade brutit ner oss.

Jag vet inte. Allt är bara kaos. Livet. Det kväver mig.

XOXO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick detta underbara meddelande från en av mina bästa kompisar. Grät när jag läste det❤️

”Kära du ❤️ jag vet hur svårt det här året har varit så tufft för dig och hur allt gick snett i ditt liv ❤️ Men jag lovar dig att det kommer att vända! Jag vet att det är svårt att tänka positivt när sak efter sak skiter sig, men jag lovar dig att om man bara accepterar det och tänker på allt negativa så kommer man bara att må sämre och sämre.. du är en underbar 25 årig tjej och har hela livet framför dig. Kom ihåg det. Du är vacker och smart och rolig och snäll och allt positivt som finns i den här världen ❤️ tänk på det istället❤️ tänk på att göra saker som får dig att må bra. Att när saker o ting inte går dåligt så finns det oändligt mycket andra saker som kan gå hur bra som helst. Ibland blir man så ledsen över nåt och sen när tiden går och man tittar bakåt så inser man att det var bra att den saken gick dåligt för det var därför den fantastiska saken hände efter.. Lova mig att oavsett vad som händer, att alltid påminna dig själv om hur fantastisk du är och fortsätta att vara positiv och ta tag i ditt liv och se till att positiva saker händer dig ❤️ älskar dig oändligt mycket och önskar att jag kunde vara med dig nu men jag finns här för dig på distans när du behöver mig ❤️❤️❤️”

XOXO

Likes

Comments

Träning

Orkade verkligen inte skriva något igår. Gjorde trots det all träning jag skulle. Andra passet på försvarets program, ab challenge, butt challenge och lite kick-övningar.

XOXO

Likes

Comments

Kärlek, Psykisk ohälsa

Så det sista som kunde skita sig i mitt liv gick precis käpprätt åt helvete. PS mår så dåligt så han har distansierat sig från mig och vill inte dejta mer. Samtidigt säger han att han tycker om att umgås med mig och vill fortsätta träffa mig som vänner. Vet inte vad jag ska göra. Hela det här året har bara gått åt skogen och nu sitter jag här och känner att det är så frestande att öppna de där två vinflaskorna bredvid mig, svepa allt och stoppa i mig massa piller. Det tar emot att inte göra det. Min tanke är att jag ska försöka skriva av mig men vet inte hur det ska gå.

Tårarna bara rinner längs min kinder och jag kan inte sluta gråta heller. Det här var verkligen det sista jag behövde. Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till nu... Det känns som att det sista lilla hoppet jag hade har försvunnit. Jag känner mig så himla ensam. Inte nog med att jag blev våldtagen i somras så lyckas jag hitta en person som jag tycker om så mycket som jag litar på och vågar vara med. Det är liksom som att hela den tryggheten har försvunnit... Jag vet inte varför men känner mig så himla utsatt. Jag är rädd. Jag vet inte vad jag ska göra. Vill bara lägga mig i skogen och dö.

Jag hade gett vad som helst för att ha blivit utsatt istället för PS.

Fan ta det här livet.

XOXO

Likes

Comments

Idag när jag vaknade så började jag med att träna. Det var väldigt skönt! Så först påbörjade jag en av försvarsmaktens program. Det är 8 veckor långt och 3 pass i veckan = det håller i resten av året! Iom att jag inte får träna kickboxningen förrän huvudvärken är helt borta så måste jag hålla på med något helt enkelt.

Så idag var det lite enklare övningar samt att springa 4 km. Jag sprang 2.5 km och sen höll jag på att svimma. Gick resten av sträckan. När jag kom hem så stretchade jag, gjorde ab challengen, en annan challenge och lite kick-övningar så att jag håller igång lite liksom. Även lite stretch.

Även fast jag håller på att dö för att jag är så trött nu så tror jag att det här var bra!

XOXO

Likes

Comments

Träning

Ja så jag glömde att köra dag 3 igår villet gjorde att jag fick göra det idag. Får även pricka av dag 4 som var vilodag iom att den ”riktiga” dag 2 vart en vilodag haha! Så imorgon fortsätter jag med dag 5!

XOXO

Likes

Comments

Tankar, Kärlek

Jag har nog aldrig reflekterat över hur fruktansvärt svårt det är att hantera motgångar i livet. Det här året till exempel har det hänt så himla mycket så det känns som att jag redan är nere på botten. Det finns inte så mycket mer som kan gå snett helt enkelt. Just därför är det skönt att ha någon att tycka om. Någon man dagligen kan prata med, längta efter och självklart träffa. Men vad gör man om man inte skulle ha det?

Mitt liv har verkligen varit en dans på rosor - fått göra det jag vill, fått bäst betyg, mycket kompisar och så vidare. Nu sitter jag istället här och rensar bland mina vänner, avslutar kompisrelationer och så vidare. Det är annorlunda men jag har kommit fram till att det är det som jag behöver. Jag behöver fokusera på det och de som gör mig lycklig och får mig att må bra.

Så imorgon ska jag träffa PS och äta lunch. Eller frukost? För mig kommer det nog bli en kombination av båda då jag inte går upp klockan 6 som han gör. Ska bli kul att träffa honom. Har sen förra söndagen bara legat i sängen på grund av hjärnskakningen så känns behövligt att komma ut lite. Dessutom saknar jag PS till tusen. Han är en sådan person som får mig att må bra och ska därför stanna i mitt liv.

Ska kolla upp vart vi kan äta imorgon så får skriva mer sen!

XOXO

Likes

Comments

Träning

Glömde helt att göra det igår så fick bli att göra dag 2 i morse! Så dag 3 blir senare ikväll.

XOXO

Likes

Comments

Träning

Idag bestämde jag mig för att börja träna lite för att komma igång. Så vad passar inte bättre då än en 30 day ab challenge? Jag har kört den här förut men det var ett par år sedan. Kommer ihåg att jag fick grymma resultat av den så jag är riktigt taggad faktiskt. Började idag den 5 november så kommer nog få köra den en bit in i semestern för kommer vara klar 4 december! Men ska försöka lägga upp den här bilden och kryssa varje dag i alla fall så får vi se hur det går.

XOXO

Likes

Comments