Om det är NÅGOT som jag ALLTID har haft struggle med så är det att göra en winged eyeliner, alltså måla en vinge. Antingen så blir den ena vingen sneare än den andra, tjockare än den andra, längre, kortare eller att allt bara blir allmänt fel. Att fixa perfekta winged eyeliners är kort och gott det främsta stress- och irritationsmomentet inom sminkning😷.

Mina främsta tips för att att fixa snygga vingar är:

  • Öva, öva och öva! Ju fler gånger man testar desto bättre kommer man bli.
  • Kolla youtube-klipp. Sök exempelvis på "winged eyeliner tutorial" på youtube. Sök på olika tips och trix knep så lär man sig olika tillvägagångssätt, produkter och dylikt som gör att man lär sig olika knep osv.
  • Använd rätt och bra produkter! Jag har testat många olika eyeliners. Just nu är jag helt såld på Lancomes nya eyeliner. Den är nätt och liten och man kan även böja till pennan för att få till vissa vinklar etc. Jag personligen har fått mycket bättre resultat genom att ha rätt produkter när det kommer till att göra winged eyeliner, då bättre produkter har bidragit till att det är lättare att fixa till vingen.Likes

Comments

Hej allihopa och välkommen till min blogg!

Den här bloggen kommer alltså i huvudsak handla om SMINK✨. Enda sedan jag började använda mig utav smink så har jag älskat att experimentera, skapa och testa mig fram med smink. Jag är i grund och botten en person som älskar kreativitet; att exempelvis måla och rita. Jag tror att det är via detta som mitt intresse med smink växt fram. Med smink kan man vara så kreativ, sminka sig efter humör eller aktivitet, men även använda det som redskap för att använda sina kreativa konstnärliga sidor, för att uttrycka känslor eller forma ett budskap.

Idag är smink i överlag väldigt trendigt. För just mig är smink en hobby som jag använder för min egen del. Detta innebär att jag exempelvis går till arbetet utan smink om jag känner för det, postar bilder eller filmklipp på mig själv utan smink; som exempelvis min profilbild på Facebook. För min egen del är det väldigt viktigt att ha distans till normperspektivet och det trendiga att bära smink, bara för att notera lite sisådär kring just mitt budskap kring smink.

Slutligen, värt att poängtera, så är jag totalt självlärd kring makeup. Så jag har alltså ingen utbildning inom makeup, men jag kommer dela med mig av mina erfarenheter när jag väl ger ut tips etcetera.

Jag hoppas att ni kommer gilla denna blogg, och jag ser fram emot att påbörja denna lilla resa💎


Likes

Comments