mår bättre idag. blir lite ledsen emellanåt men det går över, det blir bättre. med handen på hjärtat hoppas jag att vi kommer ses igen, när vi hittat oss själva och levt färdigt på egen hand.

nu ser jag fram emot min resa, två underbara veckor i Thailand med Amanda och att ta vara på livet. sen komma underfund med vad jag vill göra, om jag ska börja plugga, sticka utomlands och jobba eller om jag ska stanna här. många funderingar kring vad jag vill med mitt liv just nu. men så kanske det brukar vara i den här åldern.. eller hur?

just nu ligger jag i soffan, kollar på extreme home makeover, älskar de programmet! tänk att få hjälpa människor, som behöver, när man kan. ska sova hos Sandra idag. välbehövligt. stor intagning av te och prat. lite nervös för imorgon men det löser sig.

life starts when u want it to. but i will always be with you, where ever you go. 💛💙💜💚❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

kom precis hem, huvudvärk av tårar. satt på en sorglig film med flit, för att få ut allt. fan, vad ensam jag känner mig. egentligen är det inte att man blir lämnad och ensam som är jobbigt utan i det här fallet, att inte kunna vara tillsammans fast man älskar varandra. ibland är inte det nog, ibland är man påväg åt olika håll i livet. som nu. jag kommer iallafall alltid att älska dig d, tills döden skiljer oss åt. men på olika håll här i livet. jag önskar dig allt gott, att du finner det du söker och lever dina drömmar. för det är du värd. att bli duktig inom crossåkningen, bli en byggare och ta vara på varje sekund du får. vi kommer nog ses någongång i framtiden, jag är spänd på att få höra hur du mår och vad du gör. vem vet, kanske är det ändå vi i slutet? det får visa sig. lova att du tar hand om dig och din fina familj, ni har betytt och betyder väldigt mycket för mig. jag vet inte riktigt vad jag ska säga/skriva.. sometimes u have to let go. du kommer alltid vara med mig, vart jag än går. jag ska alltid tänka tillbaka på allt vi fick dela. du är en stor del av mig och du försvinner aldrig. <3

Likes

Comments

har aldrig känt mig såhär långt ifrån mig själv..jag är inte jag, inte Emma och definitivt inte glad. jag är fruktansvärt tacksam över att jag jobbar, annars hade jag kriverat.. klockan är inte ens åtta och här ligger jag i sängen och känner för att dö ut ett tag. imorgon är det 1 vecka kvar till Thailand, längtar mig tokig!

so far away, away from everything.

Likes

Comments

dear dear people. dålig dag, bra på jobbet. har inget att säga mer än att jag kan berätta att jag sov bredvid min mormor inatt, haha tryggare kan igen vara. ska försöka sova, upp och jobba imorgon.

vi får se vad som händer och fötter, för idag vet jag varken in eller ut.

Likes

Comments

ja, vad ska jag säga .. hej, kanske är en bra början. onödigt trevlig och snäll med tanke på humöret jag är på. Jag gråter inte, den ni. jag har slutat, börjat tänka och hört andras åsikter. Jag är inte den som är den, den som lyssnar på vad andra tycker för jag har alltid gjort som jag vill, vad det än handlat om. men den här gången har jag iaf tagit till mig, sen om jag tycker lika dant är en annan femma men de är ju shit the same? saker ser ut som de gör nu av en anledning och det går inte att ändra. visst, det kommer förändras med tiden men det kommer inte göra det ogjort. Jag känner mig smått ensam men älskad, av alla som finns runt om mig. tack för att ni finns. Just nu lyssnar jag på låten jag länkade till er för nån dag sen (tror jag) passenger - let her go. Den stämmer ju in ganska bra nu, kanske var därför jag hittade den förra veckan, för att jag skulle lugna mig med den idag. 

Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you’re missin' home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you'll make a dream last
But dreams come slow and they go so fast


You see her when you close your eyes
Maybe one day you'll understand why
Everything you touch surely dies

But you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go

Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know you love her when you let her go

Staring at the ceiling in the dark
Same old empty feeling in your heart
'Cause love comes slow and it goes so fast

 

Det känns faktiskt bra och skönt att jag jobbar hela veckan. Först tänkte jag spy på hela situationen för att jag var så förvånad, skärrad och allt sånt där. Sen slog det mig att jag får annat att tänka på, saker att göra och människor att träffa. sen åker jag ju bara hem fyra dagar innan det är dags för thailand. Två singel tjejer i thailand, inte bestämt mig för om det är bra eller inte. Det tar vi då! inte det jag varit inställd på men vem fan har ett liv som är förutsägbart. inte jag iallafall.

 

Jag vill tacka min underbara mormor och morfar, mina bästa vänner. Dom som får mig att stanna hemma en lördag då jag är ölsugen och krogsugen, dom som alltid lyssnar och dom som aldrig dömer mig. dom som finns där, varje dag och varje natt. Jag älskar er, och jag vet inte vad jag skulle göra utan er. 

 

Nu gråter jag igen, FAN. jag som hade slutat. känslosam tjej, hej! nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så tack för mig. Got to let you go.

Likes

Comments

😩😪😟 den här dagen blev inte riktigt som tänkt. funderar på om ETT litet svar jag gav var grunden för allt de här. jag intalar mig själv att de här är det bästa. nu kanske jag kan börja göra sånt jag lever för, bland annat resa. jag kan flytta och jobba vart som helst. jag kan träffa nya människor och jobba med mig själv. för varje anledning jag skriver, känner jag tårarna krypa fram desto mer. för de var ju inte de här jag vela, not at all.
jag har känt på mig att det inte skulle hålla, för ni kan ju tänka er bråk var dag och diskussioner om allt. vi hade ett år idag, ett år fylld av svartsjuka, kärlek och underbara stunder. tyvärr tog allt de dåliga övertag, efter allt som har hänt. med tanke på att jag stannat hela tiden trodde jag att de var nån slags liten mening men jag kanske hade fel, who knows. jag bör kanske sluta tro på att saker händer av en anledning eller! så är det just de som händer nu. av en anledning. livet är svårt att förstå sig på, saker blir inte som man tänkt sig och känslor känns för mycket. jag har ett stort svart hål i mig, jag fick det precis. där får det vila, för det blir väl bättre. 🌹 one rose, one kiss.

Likes

Comments

är hos moster och åt just parmaskinka-inlindad kyckling fylld med feta ost och soltorkade tomater. ugnsgratinerade grönsaker och potatis, sallad och zatsiki, hur de nu stavas! suuuuper gott :) proppmätt och nöjd.

saknar min pojk och idag är ingen vanlig dag för idag är det min och davids 1årsdag.

bjussar på en bild, inte särskilt ny!


Likes

Comments

på tåget mot södertälje, framme om 1 timme. sååå roligt är det faktiskt inte att pendla hela tiden .. jag börjar vänja mig att vara för mig själv, ovant faktiskt.. men skönt. jag jävla smartass glömde packa ner både trosor och strumpor i väskan så blir en sväng förbi stan .. jag som handlade så de räckte igår. aja, my bad. hoppas ni mår bra och inte fryser ihjäl! ser fram emot morgondagen, jobb äntligen :D puss


Likes

Comments