Header

Jag har lyckats få tag i min kalender som bara brukar bestå av en månads tillbakablick. Har därför räknat ut att jag har medverkat på 21 gasquer sen jag började plugga i Uppsala för ett år sedan. Då är inte alla tisdagar och torsdagar inräknade, inte heller Valborg. Varför det har blivit så många gånger är för att jag har jobbat under gasquen med att fota, men fortfarande suttit med hela middagen.

En sak är säker och det är att det alltid är samma upplägg. EXAKT samma mat (en köttbit, sås och potatis med kokta morötter/haricoverts). Samma visor, samma genomgångar och till och med samma skämt ibland. Det får räcka nu. Tänker aldrig mer gå på gasque frivilligt. Det ska vara något STORT och meningsfullt i så fall.

Helt otroligt.

Likes

Comments

Sitter jag och tentapluggar. Ikväll kommer tjejerna över för att äta middag, vi ska säga hejdå till Lisa som åker till USA! Är fortfarande förkyld och har gått flera dagar utan röst (lite kul dock), men man känner sig 100 gånger bättre efter en dusch, mat och lite fix. Inte ofta jag lägger upp selfies här insåg jag?

Och igår så hittade Jessica byxor som jag velat ha i flera år, på en tjej i Los Angeles. Så kallade "Dubai- brallor" som är som vita linnebyxor. Jag tyckte att hon skulle springa fram och fråga om hon fick köpa byxorna. Men har inte fått återkoppling än, återkommer om det.

Likes

Comments

Var detta nyår. Hade så kul och var så nöjd med hur det blev. Ingen stress över att hitta en "kul fest" efter tolvslaget, och jag fick ett grymt sällskap. Tack för det!

Likes

Comments

Är vad jag och mamma har gjort idag. Det var roligt att få vara en stund i Uppsala. Spana in min nya tavla som det står "Boo" på till höger. Älskar den.

Likes

Comments

Idag var jag i Uppsala för att lämna grejer som jag inte kan ta med mig på tåget när jag åker hem efter nyår. Det var så kul att få komma tillbaka lite, känner mig lika mycket hemma på båda platser numera. Snart är julen SLUT och snart är det nyår. Det blir kul. Kram på er.

Likes

Comments

Hej och välkomna tillbaka till min växt- blogg. Såhär ser min baby avokadoplanta ut idag! Bilden till vänster är från precis innan jul när jag skulle ta den till Stockholm. Till höger är från 2 minuter sedan.

Jag hoppas min familj kan vattna den när jag är borta, för annars måste jag komma och hämta den. Aldrig varit såhär fäst vid en växt innan. Kanske för att jag odlat den själv? En gissning bara.

Likes

Comments

Här var jag och Helena lejon på den årliga Lucce- brunchen. Vi hade väldigt kul. Man vet att man har haft kul när man knappt har några "okej" bilder. Endast dessa två.

Likes

Comments

Jag blev nominerad i smyg, utan vetskap, och med världens finaste nominering som löd:

"[Hon] är en riktig stjärna som inte snålar med glädje och vänlighet. Alla borde verkligen lära känna henne!
Dessutom har hon talangen att föreviga de finaste stunderna på nationen i bilder.
[Hon] är som en solstråle - och sol är väl det som vi alla behöver så här på vintern?"

Stockholms Nations Lucia 2016 är vår fotograf - Sofia Åqvist <3

Detta gjorde mig så rörd och tacksam, även om det kanske inte var världens grej. Blev så himla glad och chockad.

Likes

Comments

Försöker ta igen senaste veckorna i flera inlägg. Här var jag och de gamla kollegorna på Cadier, vi hade en toppenkväll. Började hos Nick på Söder där vi käkade och spelade gitarr och höll allsång. Tio poäng.

Andra bilden är från kakel på Stocken, där jag lyckades få med alla från gamla jobbet i en bild (alla som var på plats i alla fall). Ganska immigt men så bra bild.

Likes

Comments