Header

Det summerar vår stuga på skidresan. Sofia och killarna. Varför jag bodde med 7 killar som ensam tjej var helt enkelt för att de här personerna är några av mina bästa vänner. I alla fall så umgås vi nästan varje dag för att vi pluggar ihop och dessutom bor relativt nära varandra. Så så blev det. Jag har haft hysteriskt roligt med dem. Så många gånger jag legat och kippat efter andan i skrattanfall. Allt i från att bada bastu och åkt skidor nakna (inte jag, men kunde varit), fisit, gjort lekar där vi rullat runt på golv och burit fåtöljer och haft världens matlagningsshow på kvällen. Till att åka skidor som en klunga proffs i backen och glida ner som om vi var elitskidåkare. Har fått så många nya upplevelser och lärt känna så många fler ordentligt denna resan. Vilka fantastiska personer det är jag pluggar med, alla 150 st som var med. Tror nog jag fick en glimt av alla ändå.

Likes

Comments

Snart är det Maldiverna med Britt i april, sen är det Valborg, sen är det vårbal och sen sommarlov. Det är inte så dumt att tänka på. Jag älskar bal.

Likes

Comments

Ni vet när man haft så kul att man knappt har någon "okej" bild att lägga upp? Precis så var den här resan. Så himla bra. Tack för det!

Likes

Comments

Åker nu tillbaka till Uppsala efter att ha överraskat pappa på födelsedagen igår med att komma hem till Nacka. På väg till bussen gick min papperspåse sönder och jag fick lera på min nya jobbdator och jobbtelefon. Men allt gick bra! Busschauffören tyckte synd om mig och jag hann till bussen.

Likes

Comments

Jag har lyckats få tag i min kalender som bara brukar bestå av en månads tillbakablick. Har därför räknat ut att jag har medverkat på 21 gasquer sen jag började plugga i Uppsala för ett år sedan. Då är inte alla tisdagar och torsdagar inräknade, inte heller Valborg. Varför det har blivit så många gånger är för att jag har jobbat under gasquen med att fota, men fortfarande suttit med hela middagen.

En sak är säker och det är att det alltid är samma upplägg. EXAKT samma mat (en köttbit, sås och potatis med kokta morötter/haricoverts). Samma visor, samma genomgångar och till och med samma skämt ibland. Det får räcka nu. Tänker aldrig mer gå på gasque frivilligt. Det ska vara något STORT och meningsfullt i så fall.

Helt otroligt.

Likes

Comments

Sitter jag och tentapluggar. Ikväll kommer tjejerna över för att äta middag, vi ska säga hejdå till Lisa som åker till USA! Är fortfarande förkyld och har gått flera dagar utan röst (lite kul dock), men man känner sig 100 gånger bättre efter en dusch, mat och lite fix. Inte ofta jag lägger upp selfies här insåg jag?

Och igår så hittade Jessica byxor som jag velat ha i flera år, på en tjej i Los Angeles. Så kallade "Dubai- brallor" som är som vita linnebyxor. Jag tyckte att hon skulle springa fram och fråga om hon fick köpa byxorna. Men har inte fått återkoppling än, återkommer om det.

Likes

Comments

Var detta nyår. Hade så kul och var så nöjd med hur det blev. Ingen stress över att hitta en "kul fest" efter tolvslaget, och jag fick ett grymt sällskap. Tack för det!

Likes

Comments

Är vad jag och mamma har gjort idag. Det var roligt att få vara en stund i Uppsala. Spana in min nya tavla som det står "Boo" på till höger. Älskar den.

Likes

Comments

Idag var jag i Uppsala för att lämna grejer som jag inte kan ta med mig på tåget när jag åker hem efter nyår. Det var så kul att få komma tillbaka lite, känner mig lika mycket hemma på båda platser numera. Snart är julen SLUT och snart är det nyår. Det blir kul. Kram på er.

Likes

Comments