Header

Är i Maldiverna. Detta blir fjärde dagen på "semestern" och det har varit helt fantastiskt hittills. Omgivningen, värmen, maten, båtturen, vilda delfinerna, katamaranturen, spat, allt. Wow.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Skärrad efter gårdagens händelser. Jag och Britt skulle åkt till Stockholm på eftermiddagen, men blev försenade, sen skedde det hemska och vi var fortfarande i Uppsala. Det enda jag kunde tänka på var alla vänner som jobbar i city. Min familj. Timmarna då man ringde varandra för att kolla att alla var okej. Kollade så att igen var där. Idag är alla i stor sorg men det finns en enorm tacksamhet. Det finns så många hjältar.

Likes

Comments

Vet att ni gillar dessa. Såhär såg det ut före och efter.

Likes

Comments

Tillbaka i min stad.

Fick med ljuset på ett fint sätt.

Likes

Comments

Har haft en otroligt rolig helg i Oslo. Kändes som att jag var i en bubbla och bara 'var'. Tack till John och Jonathan (och inte minst Helena) för en sjukt bra och uppstyrd resa.

Funderar numera på att ha utbyte i Oslo under studietiden. Ska bara införskaffa mer olja så att jag har råd att vara där längre än en helg.

Har egentligen inte mer att säga än just detta. Är ganska bra på att inte analysera nuförtiden. För ett halvår sedan så hade jag varit en helt annan person. Jag gillar detta mer.

Likes

Comments

Likes

Comments

Här är ett bra exempel på vad jag lärt mig om inställningar i kameran. Den till vänster är inte inställd som jag vill, nästintill automatisk, och den till höger har jag ställt in själv. Ska jag förklara hur jag tänker så får jag nog ta tid och skriva ner eller spela in, men så kan det se ut.

Såhär mycket har min böna växt sen du såg den sist, jag planterade till och med om den i en kruka. Lite luriga blad har den. Ganska söt.

Likes

Comments

Ser himlen ut såhär från lägenheten. Har precis ätit middag och druckit vin spontant med mina vänner, och nu tänkte jag ta en tidig kväll medan de andra stökar till det på Snerk. Imorgon blir det först brunch med lilla tjejgänget, sen opponering i skolan.

Sov så gott!

Likes

Comments

Mitt nya projekt. Detta är en böna (såg ut som en bondböna när jag planterade den) jag fick av min lillasyster. Men tydligen en magisk sådan.
Efter att ha tagit hand om en avokadokärna i flera månader så blev det tomt utan en planta att vattna. Så detta passade perfekt. Min lilla böna. Se vad den har växt.

Likes

Comments