Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här är ett bra exempel på vad jag lärt mig om inställningar i kameran. Den till vänster är inte inställd som jag vill, nästintill automatisk, och den till höger har jag ställt in själv. Ska jag förklara hur jag tänker så får jag nog ta tid och skriva ner eller spela in, men så kan det se ut.

Såhär mycket har min böna växt sen du såg den sist, jag planterade till och med om den i en kruka. Lite luriga blad har den. Ganska söt.

Likes

Comments

Ser himlen ut såhär från lägenheten. Har precis ätit middag och druckit vin spontant med mina vänner, och nu tänkte jag ta en tidig kväll medan de andra stökar till det på Snerk. Imorgon blir det först brunch med lilla tjejgänget, sen opponering i skolan.

Sov så gott!

Likes

Comments

Mitt nya projekt. Detta är en böna (såg ut som en bondböna när jag planterade den) jag fick av min lillasyster. Men tydligen en magisk sådan.
Efter att ha tagit hand om en avokadokärna i flera månader så blev det tomt utan en planta att vattna. Så detta passade perfekt. Min lilla böna. Se vad den har växt.

Likes

Comments

En dag i Stockholm blev det. Vi åt middag med Britts bror Filip hans flickvän Paige. Det var jättetrevligt. Det var tänkt från början att det skulle vara bara vi fyra, men det slutade med att Filips vänner ville följa med och vi blev 9 st till middagen på Shanti.
Sov hos Britts familj med Britt och nu vaknade jag och Britt tidigt av att vi glömt dra ner persiennen helt.
Det roliga med Britt och mig är att även fast vi bor ihop, så umgås vi gärna på fritiden och i Stockholm. Vi har kul och trivs så bra.

Idag tänkte jag strosa själv i butiker någon timme, för att sedan ta tåget tillbaka till Uppsala. Nästa vecka är jag tillbaka och då hinner jag säkert träffa familjen. Det känns alltid lite som ett svek när jag inte hälsar på familjen så fort jag är i stan, för att jag ibland åker hit för att vara med kompisar och sen åka tillbaka igen. Vilket är fullt rimligt. Är så hemmakär att det är löjligt nästan.

Likes

Comments

Har nog aldrig lagt upp bilder inifrån mitt hus tidigare. Men såhär ser det ut. I kvällsljuset.

Likes

Comments

Vi åt fika hemma och bjöd över grannarna. Det var så trevligt. Min granne Lotta för övrigt, hon är mammas bästa vän och en riktig powerwoman som jag ser upp till. Precis som mamma då.

Det var kul att få träffa familjen efter att ha varit borta från dem länge. Man inser snabbt hur mycket man saknat att vara nära dem.

Likes

Comments

Såhär ser mitt februari/början av mars ut. Snö. Häng med mina killkompisar. Vara på promenad med Britt i kylan. Det har varit ett riktigt bra februari och nu finns det inga som längtar mer efter att få resa bort än jag och Britt (påstår vi). Vi åker över påsk, bara jag och hon, som en honeymoon fast för bästa vänner. Till det jag skulle kalla för ett overkligt paradis.

Konversation mellan oss och någon kompis:

"Ni åker väl om typ lite mer än en månad?"

"Precis, 39 dagar och 10 timmar, men vem räknar" - Britt

Likes

Comments

Det är min kära Britt som har tagit bilderna av mig. Hon testade inställningar och jag lär henne hela tiden, snart är hon lika duktig som vilken fotograf som helst. Ljuset var underbart på balkongen.

Jag gjorde mig i ordning för en sittning på Stocken (som ni ser på en av bilderna) och Britt skulle till gymmet. Vi gör som vi alltid gör, umgås fast båda har något för sig, lyssnar på musik och pratar lite.

Jag hade jättekul på sittningen och idag ska jag inte göra mer än att vara ödmjuk mot mig själv och äta pannkakor med vänner hemma hos John. Man ska inte vara hård mot andra men man får komma ihåg att inte vara för hård mot sig själv heller. Som när jag inatt skrev ett meddelande till mig själv om vad jag skulle göra idag och det stod: absolut ingenting.

Helt rätt.

Likes

Comments