Header
View tracker

För lite mindre än två månader sedan cyklade jag och köpte blomjord, kruka och en avokado. Sedan åt jag avokadon och sparade kärnan för att kunna plantera den. Jag läste på ALLT jag kunde om avokados på Google och satte plast över krukan, vattnade regelbundet och tittade till den i 1,5 månader. Precis när jag hade börjat ge upp, och läste att "vissa kärnor aldrig blir något" så ser jag en dag hur det sticker upp något under plasten. Då är det en liten växt! MIN lilla växt!

Sedan dess har den växt otroligt fort. På bara 4 dagar har den växt flera centimeter, första bilden är från i lördags, och idag är det onsdag.

Jag älskar den här lilla plantan. Har stora planer för den dessutom!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Som sammanfattar dagen ganska bra, om ni förstår. Lite oklar kan vi väl komma fram till.

Likes

Comments

View tracker

Såhär fint ser det ut i stan just nu. Idag är det första advent och idag föll snön igen. Lite klyschigt att det kom precis på första advent tyckte jag och Britt, men väldigt fint.

Likes

Comments

Var precis och åt middag med tjejkompisarna. Åt den godaste skaldjurspastan jag ätit någonsin. Fantastiskt. Ja.

Likes

Comments

I två dagar i sträck. Jag har haft ett eget föredrag i 45 minuter till mina klasskompisar om Chefskap och innovation. Det har därför varit väldigt intensiva dagar med planering och PM- inlämning, grupparbete och föredragsprepp. Har inte hunnit andas känns det som! För jag jobbar vid sidan av och engagerar mig i nationen. Nu är jag i alla fall klar med de delmomenten och kan ta en mini- paus innan jag sätter igång med nästa delmoment. Senare ska jag iväg och jobba (fota) på Stocken och sen får jag en liten helg kan man säga. Skönt att få RELAXA snart. Ska bara redigera en stor mängd bilder och jobba på EA games på fredag. Sen så. Då blir i alla fall lördagen ledig från plugg och jobb!

Kanske verkar som att jag går in i väggen men det gör jag inte, inte än. Jag älskar att ha mycket att göra. Ska bara överleva kvällen och morgondagen sen är jag ledig igen.

Likes

Comments

Foto av Charlotta. I helgen fick jag chansen att fota GA- balen i Lund, dansa i balklänning och kramas med vänner jag inte sett på länge... TACK för det Lund. Bästa helgen på länge och jag kan inte vara gladare än när jag tänker tillbaka på det.

Likes

Comments

Alla fina tjejer som jobbar (liksom jag) på Stocken. På "Lilla svarta" som jag även fotade. Grymt kul.

Likes

Comments

Såhär såg jag ut på halloweenfesten i onsdags! Helena och Britt var lika fina! Nu sitter jag på tåget till Lund, för att gå på GA-balen och fota. Wow kan inte vänta.

Likes

Comments

Den här bilden ploppade upp i mitt flöde på instagram. Kan väl bara säga att hela min klass kan relatera till den idag. Det är bara tisdag och ändå har vi haft tenta och påbörjat nästa delkurs. En delkurs som visade sig vara köttigare och hårdare än någon annan delkurs hittills. Vi som såg framför oss några sköna dagar utan plugg i efter- tenta- mood. Nej, nu sitter jag istället och skriver ihop en redovisning innan jag ska till mina kompisar och föra. Trevlig tisdag på dig.

Likes

Comments

Likes

Comments