Header

När jag cyklade till jobbet imorse såg det ut såhär. Vi har inte sett blå himmel eller sol på en vecka, så detta var magiskt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det dags att återhämta sig från veckan. Har jobbat på EA, jobbat med att fota på Stock och varit på Oktoberfest igår. Det är ju alltid fullt upp men just idag vill jag bara landa i mig själv. Typ tvätta kläder och lakan, kolla på bilderna från veckan, planera plugg och läsa en bok. Ikväll blir det middag med mina närmsta tjejkompisar hos Helena. Det är priceless.

Likes

Comments

Avslutningsgasque med mina absolut närmsta stars.

Likes

Comments

Min gamla kompis sen gymnasiet. Vi hade kul ihop och det var helt perfekt att äta på gamla jobbet. För att sen gå vidare till Grand och till en hel del andra för att träffa kompisar och bara njuta. Firade indirekt att jag har haft körkort i 2 år exakt och catchade up.

Likes

Comments

Igår började jag dagen hemma i Stockholm. Mamma gjorde amerikansk pannkakor. Sedan åkte jag till Uppsala och fick en del gjort, som att planera veckan med fotojobb, laga mat, handla och gå på en lång promenad. Sedan hängde jag med John, Patrick och Felix och vi åt tacos och kollade på film.

Nu kommer snart Lillian hit och det ska bli väldigt spännande! Inte sett henne på hela sommaren om inte mer, då hon har flyttat tillbaka till Kalifornien.

Likes

Comments

Pelaren var lite i vägen men annars blev det en grym bild.

Likes

Comments

Gjorde jag i förrgår. Det blev magiskt gott. Tycker den såg så bra ut på bild så jag lägger upp den här.

Likes

Comments

Och det firas med en avslutningsgasque. Så igår satt hela klassen tillsammans med alla våra reccar och hade en otrolig kväll. Efter middagen så sprang jag, Lisa och Helena hem till Helena och sen cyklade vi till Stocken. Mycket lyckad kväll.
Tydligen blev jag bästis med vakterna på Stocken också, för Lisa skickade den här bilden imorse.
Jag hade visat en bild jag fotade på vakterna i förra veckan och han blev jättesmickrad och glad, vilket var jättekul och jag fick en high five.

Likes

Comments