Header

Eller snarare bloggen. Jag har haft så kul senaste veckorna att jag inte vet var jag ska börja? Jag har varit i Maldiverna, paddlat, badat, dykt, kommit hem, skrivit tenta, firat Valborg, varit med vänner och grillat varenda kväll, varit i skolan 9-16 varje dag och massa annat kul. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är i Maldiverna. Detta blir fjärde dagen på "semestern" och det har varit helt fantastiskt hittills. Omgivningen, värmen, maten, båtturen, vilda delfinerna, katamaranturen, spat, allt. Wow.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har haft en otroligt rolig helg i Oslo. Kändes som att jag var i en bubbla och bara 'var'. Tack till John och Jonathan (och inte minst Helena) för en sjukt bra och uppstyrd resa.


Har egentligen inte mer att säga än just detta.

Likes

Comments

Likes

Comments

Här är ett bra exempel på vad jag lärt mig om inställningar i kameran. Den till vänster är inte inställd som jag vill, nästintill automatisk, och den till höger har jag ställt in själv. Ska jag förklara hur jag tänker så får jag nog ta tid och skriva ner eller spela in, men så kan det se ut.

Såhär mycket har min böna växt sen du såg den sist, jag planterade till och med om den i en kruka. Lite luriga blad har den. Ganska söt.

Likes

Comments

Ser himlen ut såhär från lägenheten. Har precis ätit middag och druckit vin spontant med mina vänner, och nu tänkte jag ta en tidig kväll medan de andra stökar till det på Snerk. Imorgon blir det först brunch med lilla tjejgänget, sen opponering i skolan.

Sov så gott!

Likes

Comments

Mitt nya projekt. Detta är en böna (såg ut som en bondböna när jag planterade den) jag fick av min lillasyster. Men tydligen en magisk sådan.
Efter att ha tagit hand om en avokadokärna i flera månader så blev det tomt utan en planta att vattna. Så detta passade perfekt. Min lilla böna. Se vad den har växt.

Likes

Comments