Header

Väldigt mycket mys och ljus men det är typ vad man vill ha nu! Det är ju slutet av september hösten borde ha kommit, den är ju mysig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här puderrosa tröjan köpte jag i måndags på H&M. Det här är typ dom skönaste tröjorna att ha nu på hösten/vintern. Den kostade 99kr och jag behövde lite färg i garderoben!

På IKEA köpte jag den här gröna växten. vet inte hur mycket den kostade men tyckte att den var fin, sen ville jag även ha lite mer grönt i rummet för jag har bara den plus en som står i fönstret.

köpte även den här spegeln för 40kr. Tycker inte att det är världens snyggaste inredning men kan alltid vara till behövlig het. Den är också från IKEA.

​Sen det sista (om man inte räknar med en kudde, som jag också köpte) så var det den här guldiga skrivbordslampan. Den är inte speciellt stor och inte något man tänker på direkt men den gör ändå ett litet intryck i rummet! Den kostade 129kr och är ifrån IKEA.

Likes

Comments

Idag är jag sjuk, som jag också var igår! Igår låg jag i sängen hela dagen och bara kollade på tv och jag kommer väll göra samma sak idag! I onsdags var jag på Ikea och i måndags var jag och shoppade lite kanske kan visa vad jag köpte lite senare idag!

Likes

Comments

Dagens måste: göra klart en engelska presentation

Dagens humör: glad fast trött och förkyld

Dagens kläder: ett par bootcut jeans och en stor ljusblå mjukiströja

Dagens hår: utsläppt

Dagens borde: städa mitt rum

Dagens vill ha: en iPhone 7

Dagens väder: molnigt

Dagens schema: gå till skolan ha so, slöjd och spanska sen sluta (slutar 12:10) gå hem göra mellis sen gå till träningen!

Dagens måste just nu: ta på mig byxor och gå till skolan!

Dagens tråkigaste: engelska presentation

Dagens roligaste: akrobatik

Likes

Comments

Jag har skaffat glasögon! Jag ser lite dåligt med ena ögat på långt håll och sen mitt andra öga skelar jag med så då skulle det hjälpa med glasögon! Jag skaffade mig ett par silvriga enkla pilot glasögon och jag är super nöjd med dom!!!

Likes

Comments

Idag har jag bara tagit det lugnt! Vi kom hem från landet gick ut med Leo, åt lite middag sen har jag bara tagit en dusch och myste i min soffa och nu ska jag sova! Imorgon ska jag och min kompis åka till ett shopping ställe i närheten där vi bor! Jag ska nog inte köpa något utan bara kolla lite, sen måste jag även fixa min mobil så jag ska gå till en 3 butik som ligger där för när jag laddade ner IOS10 så blev det något fel typ. Så nu kan jag inte gå in på vissa appar, jag kan inte radera dom så därför ska jag få dit och fråga! Imorgon börjar jag kl 09:40 och slutar 12:00 så en väldigt skön dag! Hela nästa vecka slutar jag innan 13:00 så det är väldigt skönt! Men nu ska jag sova, så godnatt!

Likes

Comments

Det här är det bästa en söndag när man har ont i halsen! Kommer mer uppdatering sen för nu ska jag dricka mitt citrus te och mysa!

Likes

Comments

Hej, jag är som sagt sämst på att blogga, men nu ska vi föröka igen! Jag tycker det är jätte kul men vet inte vad jag ska blogga om, iallafall.
Nu är jag på landet, igår så tog vi det sista doppet i poolen för det här året! Vi kom hit i fredags och igår tog vi det bara lugnt, jag fick lite ont i halsen och idag fick jag ännu ondare i halsen men nästa vecka slutat vi innan 13:00 varje dag så ska bli skönt!

Likes

Comments

Hade tänkt att testa att inte skriva någon text (alltså där jag skriver nu) utan att istället bara ha bilder men kanske någon liten text i mellan varje bild eller på bilden. Vi får se

Likes

Comments