Header
View tracker

Lite svart vita outfit bilder, tycker själv att dom är lite "inspo" om man kan säga så om sig själv!?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

+ Det är snö

- det är skola imorgon

- har en engelska läxa jag MÅSTE göra

- måste dammsuga mitt rum

+ har akrobatik i över morgon

+ kanske ska göra en hemmagjord müsli

Likes

Comments

View tracker

Här kom visst en till Wanties list!!! Tycker dom är lite roliga att göra och man kan ju få lite inspiration eller som nu kanske lite julklappstips om man har tur!

Likes

Comments

Hahah en lite rolig/konstig grej som jag inte sagt här på bloggen är att det här är min nya familjemedlem det är en bland ras av rottweiler och boxer! Hon heter Juna och vi fick henne för typ 3 veckor sen tror jag!

Likes

Comments

Tyckte dom flesta bilderna var fina det är liksom lite mer liv i dom! På vissa går jag på vissa är det lite suddigt i bakgrunden det är liksom a liv i dom, vilket jag tycker är lite coolt. Nu ska vi hem till min pappa och våran kusin ska hem, så vi ska åka nu. Hörs antagligen ikväll också. Ha en bra Torsdag!

Likes

Comments

Vi kom precis hem från en lite shopping tur, tom behövde köpa skridskor så jag och vår kusin följde med! Vi åt lite frozen yoghurt och jag köpte 2 packet tuggummi. Bilderna har jag tagit men dom kommer nog lite senare, men här kan ni få en lite sneak peak!

Likes

Comments

Idag var alltså jag och min kusin på Mall of Scandinavia, det är inte första gången jag är där! Men det är alltid lika kul. Vi kom dit ca 13:00 sen åkte vi hem igen ca 16:00 så vi kanske inte var där super länge men det räckte vi han liksom göra det vi skulle! När vi kom hem gick vi ut med Leo, sen har vi bara tagit det lugnt!

Här är vad jag köpte

Hahah det är inte dom bästa bilderna men kommer antagligen bättre bilder imorgon! Iallafall det här är bara en vanlig svart sweatshirt, jag älskar att ha sånna nu på höst/vintern och den här var enkel. Den kommer från H&M

Ett par varma vantar från Intersport, fryser så om mina händer så tänkte att det kanske skulle vara bra med ett par vantar! Dom här är såå sköna och varma.

Sen köpte jag den kappan, den är från H&M och i typ ett ull liknande material! Hahah som sagt kommer det förhoppningsvis bättre bilder imorgon! Vill ha en sån här kappa nu för det är så snyggt med typ en stor halsduk till.

Dom här köpte jag inte idag men jag fick hem dom från H&M igår så tänkte visa dom också. Jag älskar uggs men såg en video hur dom behandlar fåren (det är ju äkta skinn och ull) så då ville jag inte ha uggs, fast det är ju egentligen bara bra för ens plånbok! Så mig skadar det inte!

Sen fick hi även hem den här halsduken också från H&M och den är såå mjuk vi köpte en likadan fast ljus rosa förra året. Den använder vi typ hela tiden så det var bra med en till (jag och min mamma delar på den)

Likes

Comments

Det här var vad jag vaknade till idag!!!! Jag älskar snö så det är inget problem för mig, det ända är att det är slask snö och blåser så mycket! Men idag så ska jag och min kusin åka till Mall Of Scandinavia, han bor inte här så det ska bli kul! Nu borde jag nog gå upp och göra frukost.

Likes

Comments

Igår var vi på vasamuseet och aquaria. Jag tog bara bilder från aquaria, för det var liksom lite roligare där enligt mig. Vi gick en rundvandring på vasamuseet men vi hoppade av den efter 15 min, så då gick vi bara runt och kollade. Inne på aquaria var det olika djur och typ som en regnskog där det började åska och blixtra ibland. Fast på vasamuseet så är det ju liksom coolt att det är det riktiga skeppet som byggdes typ på 1600 talet och sen låg under vattnet i typ 300 år och nu står det på ett museum där det är turister från typ hela världen!

Likes

Comments

Väldigt mycket mys och ljus men det är typ vad man vill ha nu! Det är ju slutet av september hösten borde ha kommit, den är ju mysig.

Likes

Comments