Av en ren slump kom jag och tänka på bloggen och kände att det kanske var dags att skriva ännu ett inlägg! Oftast känns det som att jag skriver när jag reser eftersom det är då jag har

Något att berätta, även när jag mår dåligt så lyckas jag hitta tillbaka hit. Men hur skönt är inte det? Att ha ett ställe där jag kan skriva vad jag tycler och tänker utan att någon har något att säga till om?

Just nu, just idag känner jag en sådan fruktansvärd stress över livet. En stress att jag vill börja plugg, jag är trött på jobbet och jag vill göra något annat.

Jag försöker få ihop alla timmar på dygnet för att hinna med allt som skall göras, träna, äta, sova, städa, tvätt och försöka ha någon tid över för vänner. 

Efter mitt breakup med S så började jag träffa en annan kille, vilket jag fortfarande träffar, men jag vet inte om det är rätt just nu. 

Jag började förmodligen detta alldeles för nära inpå min sorg från S. Jag och den nya killen bråkar för ofta, vi är så olika och istället för att acceptera det och mötas på mitten så bråkar vi, vi bråkar ofta och mycket. Jag kan ibland känna att det tar för mycket energi, det är för komplicerat och jag är inte redo! 

Men samtidigt som jag får dom tankarna så känner jag att jag tycker om honom, han bryr sig, han är mysig och vi har många bra och fina stunder också såklart. 

Frågan är hur länge det är värt att försök bli något innan man inser att man bara ska vara vänner! Kanske behöver jag ut och testa mina vingar men han vill ha något väldigt seriöst! Kanske är vi på olika platser i livet och hade vi träffats om 3 år hade allt blivit perfekt! Men hur vet man det? Jag känner hur stressen och ångesten kommer bara utav att skriva detta. 

Ännu en gång har jag skrivit ett inlägg och kärlek, sorg, förtvivlan men missförstå mig rätt, han är en fantastisk person som jag bryr mig fruktansvärt mycket om och är rädd att förlora, jag vill att alla bråk Ska försvinna och att vi ska funka. 

Jag lovar att försöka skriva ett lite gladare inlägg nästa gång! Men grejen är kanske att jag hittar hit när något tynger mig 🤔

  • 94 visningar

Gillar

Kommentarer

Dom 2 senaste veckorna har jag grubblat så fruktansvärt mycket. Min pojkvän S valde att lämna mig för att han inte kände sig kär längre.

Jag har känt mig så fruktansvärt förvirrad då detta kom lite som en chock, så hela min värld rasade.
Hur vet man om man är kär? Och hur länge ska
Man kämpa för någon?

Alla har vi väl vart kära eller förälskade, dom flesta av oss har säkert även blivit förkrossade utav att dumpa någon eller blivit dumpad. Min poäng är att vi alla vet hur härlig känslan är att vara nykär, att det pirrar i kroppen och man vara längtar efter att se den personen. Men så är det ju inte föralltid, man kommer in i en vardag, man bråkar med varandra, man vill döda varandra och man ställer frågan " är det värt det? Är jag så kär"
Men vad är då kär? Hur vet man att man fortfarande är kär?

Det är säkert olika för alla, men för mig är kär att vara trygg, att Veta vem det är man vill komma hem till på kvällen och somna bredvid, vem
Man vill vakna upp och se varje morgon. För mig är kär när man känner en trygghet i en person, att det är den personen som kan göra dig glad men det är också personen som har makten att såra dig mest. Att inte vilja vara med andra utan man hela tiden har en speciell person i tanken, då är man enligt mig kär. Vad tycker ni ?

Men då kommer vi till mig andra fråga, om man då blivit dumpad eller lämnad hur länge ska man kämpa ? Har man levt ihop så är det så himla svårt att klippa alla band och gå vidare, man är fortfarande kär och personen ifråga betyder extremt mycket så man vill inte förlora den. Men hur länge är det okej att vara ledsen? Att stå och stampa på samma ställe och bara vänta och försöka få den andra att ändra sig?
Jag vet mycket väl att man inte kan tvinga någon in i ett förhållande men när måste man acceptera det och gå vidare? Många dagar tänker jag att detta kanske är bra just nu, att jag behöver tid ensam, hitta mig själv som person, stå på egna ben och göra det jag vill. Vi är fortfarande unga och har hela livet framför oss! Jag kanske behöver tiden till mig själv! Men sen på kvällen när man kommer hem så önskar man bara att han låg där bredvid en, höll om en och somnade tillsammans.

Han har valt att förlora mig. Det var ett val han gjorde när han gjorde slut. Att välja att han inte vill ha mig i sitt liv och hur ont det än gör att höra det så måste man till slut acceptera det och gå vidare. Att gå vidare betyder inte att man glömt utan att man accepterar det och inser att man måste fortsätta leva.

Jag vill inte förlora den här personen men jag har gått halva vägen, han måste möta mig halvvägs annars kommer det aldrig funka ändå. Jag vet innerst inne att om en person väljer att förlora en så är det kanske inget att Kämpa för ? Jag är värd att vara med någon som vill vara med mig. Men jag kan inte gå vidare, inte än, jag ska kämpa ett tag till innan jag släpper taget helt och det blir slutet på ett kapitel i livet och ett nytt kan börja.
Håll mig hårt eller släpp mig helt för man kan inte stå mittemellan..

  • 124 visningar
  • Nära Grängesberg

Gillar

Kommentarer

Min sista dag har vart lugn men toppen.
Vi kom hem väldigt sent efter Jaysons show, så vi tog värsta sovmorgonen, vaknade vid 11. Låg kvar i sängen en stund och bara tog det lugnt, alla andra var på sawyers basketmatch!

Jag åkte till noodels & company och köpte lunch innan Annie hämtade upp mig och vi åkte till cheertävlingen. Självklart vann dom även idag så nu vill dom knappt låta
Mig åka hem, men jag lovade att vara med via Skype nästa helg. Men eftersom dom vann idag så betyder det att dom går till Finalen som är nästa helg, så det var en jätte viktig match för dom.

Efter tävlingen så åkte vi hem och åkte till zuki, det är en resturang där dom lagar maten framför dig är verkligen super gott ! Så det var alla i den här familjen förutom manu som åkte till sina kompisar i Chicago, barnens mormor, Annie och hennes 2 barn så det blev som en hejdå middag för mig! Även om sawyer sa till personalen att det var hans födelsedag så han fick gratis tårta 😂

När vi sen kom hem så la vi oss hela familjen i Julianne och Jaysons säng för att kolla film. Efter halva filmen så hade dom somnat så jag smög ner på mitt rum och ligger nu och kollar serier, rolig sista kväll ? Haha kanske inte världens roligaste men har haft en super dag/ kväll och hade super kul igår så känns helt okej att ta det lugnt nu men tanke på att jag imorgon ska packa mina saker och åka hem igen !

  • 146 visningar
  • Nära Frankfort Township, IL, USA

Gillar

Kommentarer