Ja halva helgen gjord snart då! Har en så kallad delad tur idag. 7.00-13.00 sen 16.00-21.00. så snart hem i 3 timmar, då ska fan varje sekund spenderas med lill grabben!

Längtar även tills på måndag när dottern kommer hem till oss i en vecka! Det blir så tyst när hon inte är hos oss (hon pratar heeeeela tiden) ^^

Ne nu är rasten snart Slut. och vad har ja gjort på denna ljuva halvtimma ? jo bloggat.... herre gud!

Likes

Comments

God morgon och halleluja. Det är kul att grabben redan vid 7 månaders ålder tycker om att kolla på tv. haha. Personligen så tycker ja det ska bli kul när han börjar spela tv spel osv. Aja långt kvar dit.

ja nu ska jag jobba fredag till söndag. Så frugan får ha grabben själv nästan hela helgen! Men hon är så duktig så det går ju bra ^^

Likes

Comments

Tjo ho!

Jag personligen har ju aldrig förstått grejen med bloggar (räcker väl med fejjan liksom) men sen sa frugan något som ja kom att fundera på. Ja och vad var det nu hon sa? Det minns jag inte men var något om att man som förälder glömmer bort vissa stadier i barnens liv men OM man nu bloggar kan man gå tillbaka sen och läsa . Hur var lilla Melwin när han var 6 månader? Läs dina fina bloggisar så minns du nog!  

PS.  Ni kan vara lugna. Tvivlar på att jag kommer bli värsta bloggarn . Bara nice att kunna gilla och kommentera Frugans blogg : melwinsmamma . 

Likes

Comments