Skönhet/Shopping

Jag blev så glad när jag gick till Sephora idag och såg att dom hade fått in Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer som jag har länge vela att prova. Tog i färgen Very Fair för jag gillar när det är ljust under ögonen och sen köpte jag deras Foundation som jag har haft tidigare och den är i färgen nude!

Har ni något från Too Faced? 😘

Likes

Comments

Sponsor/Samarbeten

Innan jag börjar skriva denna inlägget vill jag fråga er en sak först, vem av er vill köpa ny mobiltelefon? Om svaret är JA så kan du fortsätta att läsa och såklart kan du som sa NEJ också läsa vidare :)

Det är så nämligen att Honor som är ett varumärke från Huawei har släppt en ny mobiltelefon ( Honor 8 heter modellen och kommer finnas i saphire blue, pearl white, midnight black färger nu till start, sen får ni inte glömma att kolla in när mobilen släpps i butik fredag den 26 augusti)  vilket är super spännande om jag får säga min egna åsikt och jag har hört om Honor förut men visste inget om det sen nu . Men jag gillar verkligen hur stilren den ser ut med sin ljusreflekterande effekter som gör att mobilen synas lite mer än vad andra gör och den har det där lilla extra att den ser lyxigare ut på samma sätt. Och att den väger lite mer än andra mobiltelefoner men det tycker jag är bara plus för då tappar man inte den lika lätt om den skulle väga mindre och man slipper sprucken glass på framsidan. Något jag tycker är viktigast är att kameran ska vara bra så att man kan ta bra selfie och Honor 8 har 12MP kamera med dubbla linser på baksidan och en 8MP kamera på framsidan vilket låter hur grymt som helst. Den har något som kallas monokrom sensor som fångar kameran upp mer ljus, färg, detaljer och levererar en skarpare bildkvalitet på dina perfekta Selfie. Tycker är coolt det är Fingerprint - 3D fingeravtryck ger en blixtsnabb kontakt med telefonen och en upplåsning på bara 0,4 sekunder. Enkel och smidig åtkomst till dina appar genom denna Smart Key!

I samarbete med Huawei och innehåller annonslänk

Likes

Comments

Vardagen

God morgon på er allesammans!

Har varit på jobbet ett tag nu ( sen kl 07:40 och jag börjar kl 08: 30 hehe ) och ska snart sätta igång att jobba! Jag älskar att komma tidigt till jobbet så att jag kan jobba lite med bloggen samt andra saker i lugnt och ro.

Hur startar ni ert torsdag ?😍

Likes

Comments

Vardagen

My photos

Tycker den här dörren är så cool , eller vad tycker ni ?😘

Likes

Comments

Röstning

Den första september ska jag till frisören för en hår "makeover,förändring"  och jag undrade om ni skulle vilja att jag vloggade då ?😘

Likes

Comments

Vardagen

Känner mig så hedrad att vara din vän, att du har funnits där för mina svåra tiden när jag kände mig nere och dåligt. Vi har haft våra upp och ner men sånt händer i alla vänskap vilket har gjort att vi har en starkare vänskap idag än vad vi hade förra året. Men bäst av allt är att vi kan prata om allt utan att döma varandra och respekterar varandras åsikter! Vill tacka att du finns Dilan i mitt liv❤

Likes

Comments