View tracker
View tracker
View tracker

Ni som följer mig här kan lika gärna göra det på Meltems.com för jag bloggar där istället för här!!😍

Likes

Comments

Glöm inte att följa min blogg resa i min nya bloggportal som jag bloggar i nu meltems.com😍

Likes

Comments

Jag har känt länge att jag vill ta min blogg till nästa nivå och fick en erbjudande av en ny portal att blogga hos dom vilket jag tackade ja till. Det kan se konstigt ut för det håller på att exportera alla mina inlägg till den ny bloggen ni kan hitta från och med idag meltems.com😃

Likes

Comments

Tankar, Vardagen

Nu kan man uppdaterad iOS 10 i sin iPhone som man har och den ska finnas i iPhone 7 också. Sen ska det tydligen vara det bästa uppdateringen Appel har gjort hittills. Jag tycker bara att det är cool med nya saker!

Detta ska tydligen vara nytt:

Meddelanden låter dig nu uttrycka dig på helt nya sätt och få tillgång till dina favoritappar direkt i konversationerna.

Siri fungerar nu tillsammans med appar från App Store när det gäller att skicka meddelanden, ringa samtal med mera.

Kartor har ett helt nytt utseende och tillägg så att du kan göra bokningar och beställa skjutsar.

Bilder är helt nyutformat och innehåller intelligent sökning som gör det enklare att hitta människor, platser och annat samt nya och snygga sätt att återuppleva dina minnen.

Hem är en ny app som låter dig hantera alla dina produkter för hemautomatisering på ett och samma ställe, enkelt och säkert.

Apple Music har fått en helt ny utformning och hela upplevelsen är ännu klarare och enklare.

Apple News är nyutformat med djärv typografi, starka färger och uppdelade avsnitt som gör det lättare att hitta artiklar om specifika ämnen.

Det är nu snabbare och lättare att hitta den information du behöver, med en nyutformad låsskärm och bättre integrering med 3D Touch.

QuickType-tangentbord lägger till nya emoji-symboler, möjlighet att skriva på flera språk och kontextkänsliga förutsägelser som utnyttjar tekniker från neurala nätverk.

Föreslagna aktiviteter och kontaktuppgifter läggs till i appar baserat på information som hittas i Mail.

Likes

Comments

Vardagen, Dagens outfit

God morgon på er finisar!

Äntligen är jag tillbaka till jobbet efter att ha varit hemma i 2 dagar med att jag har känt mig dåligt vilket jag gör inte idag som tur. Men när jag väl kom till jobbet ( för 1 timme sen ) så började alla kolla på mig, och det dom kollade var min Girl Power vilket jag kände mig så stolt att bära. Som tur så fick jag inga dåliga blickar utan dom flesta log och sa vilket fin tröja du har! Kul att jobba med personer som är trevliga och är vänliga!!😃


Tröja - HÄR // Jeans - HÄR//Sneakars fast i en annan färg - HÄR // Klocka - HÄR// Mobilskal - HÄR


Innehåller annonslänkar

Likes

Comments

Tankar

Tjänar du pengar från din blogg?

Svar: Ja såklart!

Hur mycket får du?

Svar: Det varierar men det är något jag inte säger ut utan håller för mig själv!

Men hur tjänar du pengar från din blogg?

Svar: Det är från alla annonslänkar och samarbete jag gör med olika företag

Kan du leva med din blogg ?

Svar: Inte än men har mål i framtiden att göra det

Likes

Comments

Skönhet/Shopping

Har ni sett Rihannas nya kollektion som hon har samarbetat med PUMA? Kollektionen tycker jag är ganska speciellt för det är ju inte plagg som man kan ha i vardagen ( jag skulle inte ha det med vågat om ni andra kan! ) men hennes stil är ju så vilket har speglas i kollektionen! Har ni några favoriter ? Hela kollektionen hittar ni HÄR


​Innehåller annonslänkar

Likes

Comments

Vardagen

Man får unna sig lite med lyxfrukost när man känner sig hängig. Nu blir det iallafall lite svara på mail samt bloggjobb kram😘

Likes

Comments