Äntligen känns det som att studenten börjar närma sig. Har ikväll lämnat in sista Internal Assessment och har bara lite kvar på två inlämningar till. Trodde aldrig jag skulle klara detta helt ärligt när jag hade 11 inlämningar framför mig i höstas. Men det gjorde jag och det känns så fruktansvärt bra. Nu är det iallafall sportlov och sedan väntar 2 veckor av mocks. Men jag är inte depp för det utan ser faktiskt fram emot det lite, har blivit så himla mycket bara skriva och skriva så ska bli skönt att få sätta sig ner och läsa och lära faktiskt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej Vänner!

I Veckan var det alla hjärtans dag och hela dagen var bara perfekt från början till slut. Började med att jag vaknade tidigt och himlen var rosa och det var LJUST ute. Bra humör direkt. Hade utsläppet i stallet så jag var där vid 8 och släppte ut alla hästar och hade världens mysigaste ridpass på min fina ponny ute i solen. Mådde så bra och var så glad. Åkte till skolan för att ha en lektion, Elevkåren har ju alltid rosutdelning och blev så överraskad, hade fått från min fina vän Martina, från Krüger och från han som betyder lite extra, inte bara en ros heller. Var så himla glad gick omkring och log jättelänge haha. Dagen avslutades med mysig middag med god mat och kunde helt ärligt inte komma på något dåligt med dagen. Kommer leva på det länge.

Likes

Comments

Hade en riktigt dålig dag idag, vaknar från en nap av att Martina ringer och ber mig kasta ner nycklarna(!!) Med sig har hon en present från henne, Ida och Susanna. Allt rosa, rosa rosor, godis, dricka allt var såå fint och det var så gulligt. Började såklart gråta över vad fina vänner jag har!!

Likes

Comments

4 år senare har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Kul.

Likes

Comments
Likes

Comments

Hade bara en strumpa på när jag vaknade, misstänker hunden som tjuv.


Likes

Comments

Jag red ju lektion i torsdags så bättre sent än aldrig med uptade från den!

Gissa vem jag hade ????

*Trumvirvel*

TESS!!

Jag vet jätteglad när jag såg att jag skulle ha henne, hade hoppats på de, hehe.

Vi hade iallafall hoppning, väldigt lågt och några hinder i följd. Tess var pigg och glad och hoppa det kan hon ju verkligen.

Det kändes jätte bra fram till hindret och över men efter drog hon upp huvudet och blev väldigt springig och det blev lite kaos eftersom hon va pigg och så skulle jag sakta av och byta galopp och så skyggade hon för de på läktaren VARJE gång.

Men vi jobbade på det och sista gången drog hon inte upp huvudet alls. Så bättre blev det ju.

Jag tycker verkligen att Tess är en sjukt rolig häst, så himla mysig och söt på alla sätt.

Likes

Comments

Norra Europas största shoppingcenter.

Likes

CommentsLikes

Comments